Aces Direct | zakelijk

Gebruikers over webshop Aces Direct | zakelijk

Via de webshop is het gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en het facturatieproces zorgt voor gemakkelijke afwikkeling van de bestellingen.

Het is duidelijk wanneer een levering binnen komt en het is gemakkelijk om het juiste bezorgadres toe te voegen aan de bestellingen.

De medewerkers bij ACES Direct zijn vriendelijk, punctueel en kundig en helpen goed.

Prettige communicatie en gang van zaken met contactpersoon. Laten duidelijk zien mee te willen en kunnen denken voor ook kleinere bedrijven.

Snelle levering. Niets op aan te merken.

Er wordt op een prettige manier meegedacht door de accountmanager om tot een passend product te komen welke voldoet aan alle wensen. Het fijne contact zorgt ervoor dat ik al mijn bestellingen voortaan aan Aces Direct overlaat.

Ruim een jaar nadat ik een order had geannuleerd werd ik gebeld dat ik het geld nog steeds niet terug had geclaimed.
Dit soort service verdient wat mij betreft een zeer grote pluim!

Een zwaar invalide klant had in februari 2018 een nieuwe computer nodig met bijzondere specificaties. Er moest bijvoorbeeld veel randapparatuur op worden aangesloten.
Mijn accountmanager van Aces Direct dacht oplossingsgericht en flexibel mee en bood aan een desktop op maat te (laten) bouwen en had daarmee verreweg de beste aanbieding.
In het bijzonder de deskundigheid, het meedenken en de lange garantie van 5 jaar maakte het contact en de aanbieding bijzonder aantrekkelijk.

De levertijd bestond in dit geval uit het bestellen van de onderdelen en het assembleren, testen en verzenden van de computer. Als ik mij goed herinner, was 1 - 2 weken toegezegd en werden dat ongeveer 4 weken. Het was uiteindelijk geen groot probleem, maar gaf wel enkele weken onduidelijkheid en onzekerheid. De communicatie daarover vanuit Aces Direct had volgens ons in dit geval beter gekund en is inmiddels naar mijn indruk inderdaad sterk verbeterd.
Verder verliep de levering prima.

Aanleiding deze review te delen, is een recente ervaring met de service van Aces Direct.
In deze opstelling en toepassing is de betrouwbaarheid van de aansluitingen voor mijn invalide klant heel belangrijk. Dat was ook de reden om deze computer te kopen. Toen wij aan Aces Direct problemen meldden mogelijk met de grafische kaart, was letterlijk en figuurlijk een handicap dat mijn klant de computer eigenlijk niet kon missen en weinig ruimte had om ermee bezig te zijn. De diagnose was helaas lastig exact vast te stellen zonder de computer op te sturen. Nu merkte ik dat de accountmanager Aces Direct werkelijk niet rustte voor het probleem naar tevredenheid was opgelost. Hij hield daarbij fantastisch rekening met de beperkte mogelijkheden van de mijn klant. Hij stak er veel extra moeite en tijd in om het probleem opgelost te krijgen. Hij dacht indrukwekkend soepel en coulant mee en zette zich 100% in om met de riemen die wij (bij mijn klant en bij Aces Direct) hadden tot een goed werkende oplossing te komen. De deels defecte grafische kaart is vervangen door een type met meer Displaypoort aansluitingen.Het probleem met de in deze opstelling minder betrouwbare lange HDMI kabels en een defecte aansluiting is daarmee opgelost.
De communicatie vanuit Aces Direct was wat mij betreft optimaal en proactief. Ik ervoer de opstelling en service van de accountmanager als indrukkend, persoonlijk en zeer oplossings- en klantgericht.

Super vriendelijke service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik word altijd uitgebreid te woord gestaan en er wordt uitstekend met de klant meegedacht. Zeker een aanrader!

Levering altijd netjes op tijd en goed verpakt.

Ik word altijd netjes te woord gestaan en er wordt altijd naar een juiste oplossing gezocht.

Prima service, zeer snelle levering, goede klantenservice/sales en prima prijzen. Reageren snel op offerte aanvragen.

Verzending is meestal binnen 2 dagen binnen, prima dus.

ACES is onze vaste leverancier voor IT middelen. Groot assortiment, goede prijzen. Het bestellen van producten gaat snel en gemakkelijk, prima website. Top!

Vrijwel altijd snel geleverd. Af en toe een uitzondering aan de kant van DHL.

Uitstekend en betrouwbaar! Altijd snel, deskundig, en persoonlijk geholpen.

Beste,

Bedankt voor de positieve feedback. Leuk om te horen dat wij jullie vaste leverancier zijn voor IT middelen. Wij doen ons best om onze prettige samenwerking ook in de toekomst voort te zetten!

ACES Direct

Videokaartje besteld, netjes volgende werkdag geleverd. Geen track en trace gezien, maar wel keurig verpakt.

Beste Charles,

Fijn om te horen dat alles naar wens verliep. Sommige van onze distributeurs voorzien bestellingen inderdaad niet van track & trace. We nemen je opmerking mee voor in de toekomst. Hopelijk kunnen we vaker zaken doen!

ACES Direct

Ik heb bij ACES de Samsung LC49RG9 besteld. Zag op de website de oplever datum paar keer veranderen van, 1-2 weken naar 4-5 dagen. En vervolgens naar 2-3 weken. Na een telefonische gesprek, hadden ze via de leverancier toch een monitor gevonden.

Telefonisch uitstekend te bereiken en behulpzaam.

Beste Ercan,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van de review. Fijn dat je onze service waardeert!

Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw zaken doen!

ACES Direct

Ik heb hier een videokaart besteld na een tweakers price-alert. Was ongeveer helft van de prijs, dus ik dacht een goed deal te hebben. Misschien een outlet prijs ofzo.
Helaas kreeg ik bericht dat voor deze prijs niet kon worden geleverd en de bestelling geannuleerd zou worden. Ik had echter na een paar dagen nog geen creditfactuur of geld op mijn rekening, maar inmiddels wel bericht dat er een pakketje onderweg was. Ik leek dus toch mijn bestelling te krijgen.
Echter was ik niet thuis bij aflevering. Aces Direct geeft blijkbaar aan bij DHL dat ze niet bij de buren mogen afgeven.
Bizar genoeg moest ik het pakket dus binnen 7 dagen ophalen aan de andere kant van de stad bij DHL distributie centrum in het havengebied van Amsterdam.
Kostte mij 40 minuten heen en 40 minuten terug met de auto (en dus ook wat brandstof) om bij mijn pakketje te komen. Daar aangekomen leek de doos al iets te klein. Helaas niet goed over gedacht en eerst getekend voordat ik de doos open maakte. Uiteindelijk bleek een moederboard in de doos te zitten. Terug gelopen naar de balie, maar omdat ik al had getekend kon ik niet meer retour zenden en moest ik het pakket mee naar huis nemen, contact opnemen met Aces direct en via hen regelen dat het pakket weer bij ze terug kwam. Dat deed ik en van hun kant kwam de suggestie dat ik mijn geld terug kreeg als het pakket binnen was, maar ik ook de optie had het product te houden en mijn geld dan niet terug gestort zou worden. (beetje gekke suggestie, want wat moet ik met een willekeurig moederboard?) Van hen retourlabels ontvangen en terug gestuurd. Vervolgens duurde het 9 dagen na creditfactuur voordat ik mijn geld terug had en 3 weken vanaf de dag dat ik mijn bestelling plaatste.

Een aantal uren en veel frustratie kwijt geweest dus, aan twee maal een fout van Aces Direct (en het rare beleid om geen pakketjes aan de buren te geven). Om vervolgens na 3 weken nog steeds geen nieuwe videokaart te hebben. Vanaf de kant van Aces direct zowel per mail als telefonisch geen enkele vorm van excuses.

Geen briefje in de bus. Alleen door toevallig in te loggen op mijn account kon ik zien dat het pakket aan de deur was geweest. Vervolgens pakket niet aan buren afgeven en ook niet op een DHL punt in de buurt, maar letterlijk aan de andere kant van de stad in de middle of nowhere.

Na uitleg van mij missie om mijn (blijkbaar verkeerde) pakket te ontvangen geen excuses o.i.d.

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat u de dupe bent geworden van een verkeerde automatische koppeling. Helaas konden wij niet meer alle foutieve producten op tijd terugroepen.

Wij hebben een melding gemaakt bij onze leverancier en we doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.

Excuses voor het ongemak!

ACES Direct

Over de servicedesk kant van dit bedrijf niets negatiefs. Maar over de order communicatie door hun systeem, hun keuzes over de leverancier asus en de levering heb ik niets goeds te zeggen. Dat is niet slechts ondermaats, maar nihil.

Ik heb niets ontvangen en mijn geld terug gevraagd. Dat werd beloofd binnen 5 werkdagen overgemaakt te worden, wat een redelijke termijn is. Dat geld is inmiddels binnen die termijn binnen, netjes!

Dit was het mijn allereerste aankoop en ervaring met Aces Direct, dus daar berust ik alleen mijn review op. Dit zou daarom slechts een ongelukkig incident kunnen zijn. Maar als er meer reviews komen als deze dan kan ik het echt niemand aanraden hier wat te bestellen. Uiteindelijk moet er ook geleverd worden, hoe vriendelijk men ook aan de telefoon is (want dat zijn ze zeker).

Na 3 weken wachten op de levering (met veel ruis tussendoor) heb ik besloten de order te annuleren

Het bedrijf is naar mijn opvatting te experimenteel in de keuze om dingen aan te bieden van een partij (asus) die naar eigen zeggen net voet binnen de zakelijke markt wil zetten (maar kennelijk lukt dat nog niet zo). Een betere keuze is dan pas met zo'n leverancier te beginnen als je vanuit partnerschap goede afspraken kan maken, en anders even afwachten hoe ze het doen alvorens hun producten aan te gaan bieden.

Mij werd verteld dat ze als enige dit product leveren, en ik denk dat er een goede reden is dat andere bedrijven dit produkt niet op hun website zetten: omdat ze wat conservatiever en zakelijker zijn in het scheppen van verwachtingen, dwz alleen verwachtingen scheppen die je kan waarmaken.

Daar kan de man van de service desk niets aan doen. Maar het valt het bedrijf wel degelijk aan te merken.

De score zou uitstekend zijn op dit onderdeel, als er niet een flink ding mis zou zijn. Maar dat is er ook maar 1, namelijk de communicatie over de order. De informatie van de service desk is heel verhelderend, maar de ruis die hun systeem geeft is buitengewoon onprofessioneel / volslagen onbetrouwbaar te noemen.

Ik word goed en klantvriendelijk te woord gestaan. Ik word zelfs proactief door ze gebeld. Als je vraagt of ze iets willen uitzoeken dan doen ze dat. Ook met iemand die ontevreden is kunnen ze goed omgaan. Niets dan klasse wat dat betreft.. Wat jammer dat er van de rest zo weinig overblijft...

Hun systeem stuurt je wekelijks e-mails met hele gekke berichten over levertijden. Daarmee bedoel ik ze wijzigen op alle mogelijke manieren, als een windvaantje. Dan staat er "verwachte levertijd 1 week", dan "verzonden" en dan "verwachte levertermijn onbekend" Als je dan belt blijkt dat van die email informatie niets klopt. Mij werd de eerste keer verteld dat ik belde dat het het bestelde product al was verzonden en over 3 dagen zou aankomen, heel fijn te horen na die e-mails en ook de persoonlijke account pagina zei heel wat anders.

Hun verklaring voor die rare berichten was, dat het niet aan hun systeem lag... Maar dat het lag aan dat hun systeem gekoppeld is aan heel veel leveranciers en dat die niet altijd de goede informatie geven.

Ik heb toen gevraagd of hij contact wilde opnemen met de leverancier toen na 3 dagen het product niet was aangekomen en ik weer de zoveelste verandering van status van hun systeem opmerkte (er viel na zoveel veranderingen geen pijl meer op te trekken). Wat heb je nou aan een systeem dat zo onbetrouwbaar is (of het nou komt door de systemen van anderen of niet). Als je iets doet, doe het dan goed (dwz dat klanten er iets aan hebben) of doe het gewoon helemaal niet!

Een goed systeem, vervuild door aangekoppelde systemen, geeft enkel ruis naar klanten.Dan heb je er als klant totaal niets aan. En dit is niet het enige bedrijf ter wereld met een systeem gekoppeld aan andere systemen. Ik heb met andere bedrijven nog nooit zoiets meegemaakt. Dat terwijl ik werkzaam ben in de IT...

De service desk heeft contact gezocht met de leveranciers en die verwezen naar asus. En toen kreeg ik het verhaal te horen dat Asus net probeert op de zakelijke markt te komen en dat dit kennelijk nog niet zo goed gaat. Ook dat is een keuze: doe iets goed of helemaal niet. Ga of een partnership aan zodat je betrouwbare kan aanleveren, of kijk verstandig net als andere bedrijven nog even de kat (Asus) uit de boom. Veel verklaringen kreeg ik allemaal, maar het komt domweg erg rommelig over.

De bottomline: ik ga nu bij een andere leverancier met minder ruis het nog eens proberen. Ik kan ook altijd nog naar aliexpress / amazon.de of Ebay/ Newegg, daar is ook veel ruis. Maar daar heb ik de ervaring dat die partijen ondanks de ruis die zij zeker ook hebben vrijwel altijd leveren en nog voor een flink scherpere prijs. Wat dat betreft zou Aces zich kunnen onderscheiden van deze prijsschieters door flink te investeren in een beter systeem, betere processen en betere selectie van/en communicatie met leveranciers.

Inmiddels heb ik ook de reactie van Aces Gelezen, ik citeer: "In dit geval gaat het om een product welke al geruime tijd niet meer te verkrijgen is, uitsluitend indicatief via sparepart distributeurs." Als je dat dan weet, biedt het dan ook niet aan. Of je weet dat niet, en kijk wat je aanbiedt. Of informatie is wel eens niet goed pak dat aan. Een kromme banaan valt niet recht te praten. Natuurlijk is het wel vast een uitdaging, maar velen gingen u voor. Nogmaals, andere winkels hebben zelfde soort uitdagingen, zo uniek is die dus niet. Als het bij hen wel lukt, heb dan wat ambitie. Aces direct heeft wel goed klantvriendelijk personeel, nu nog de punten die minder op orde zijn serieus aanpakken.

Aces heeft het geld keurig super snel teruggestort, dat vind ik netjes. Ik heb de klanten/klachten service 1 ster omhoog geduwd. Ik had mijn algemene beoordeling 2 sterren gegeven, maar omdat de verzending geen 0 sterren kan hebben (want er is niets op mijn deurmat terecht gekomen na 1 maand wachten), dus heb ik die ene ster maar van de algemene beoordeling afgetrokken. Dit is mijn maximaal genereuze beoordeling voor een bedrijf waar ik 1 maand wacht zonder levering, grillige verwachting management middels systeem, vlotte terugbetaling en uitstekende klanten/klachten service personeel. Meer kan ik er met de beste wil van de wereld er niet van maken.

@Tweakers.net: Graag ook toevoegen voor Levertijd: "Niet geleverd", en daarom ook graag mogelijkheid om bij "Verzending" 0 sterren te geven.

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het enorm vervelend dat het orderproces niet naar tevredenheid is verlopen. In dit geval gaat het om een product welke al geruime tijd niet meer te verkrijgen is, uitsluitend indicatief via sparepart distributeurs. Vandaar de status 'levertijd onbekend'. De status is afhankelijk van de informatie die wij vanuit onze distributeurs krijgen, die op hun beurt weer info krijgen vanuit de fabrikant. Dit kan soms letterlijk afhankelijk zijn van een containerschip die vertrekt uit een haven. Doorgaans is deze informatie correct. Helaas in dit specifieke geval en tevens omdat het een vrij "uniek" product betreft is de levertijd indicatie enorm lastig in te schatten. Wij zijn immers ook afhankelijk van vele factoren. Gelukkig hebben we proactieve en servicegerichte medewerkers die, buiten ons systeem, altijd bereid zijn om extra informatie uit te zoeken. Dat heeft u zo ook mogen ervaren.

Wij beloven beterschap, maar helaas vallen unieke gevallen als deze nooit helemaal uit te sluiten. Wij hopen hierbij dan ook op enig begrip in de wetenschap dat wij er alles aan hebben gedaan om u telefonisch en proactief op de hoogte te houden.

ACES Direct

Uitstekende website, duidelijk, zonder poespas. Makkelijke navigatie en ook overzichtelijk of product op voorraad is en de te verwachten levertijd.

Snelle levering als / zodra product op voorraad is. Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden bij de stand van nalevering.

maar het beste is, de after sales en service. Altijd en snelle bereikbaarheid, duidelijke info omtrent leveringen en zeer vriendelijke Customer support medewerkers.
Zeer tevreden!

Beste Anthony,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van uw review. Leuk om te horen dat u zo positief bent over ons!

ACES Direct

Via Tweakers een leuke laptop met leuke korting gevonden op ACES Direct. Meteen besteld en betaald. Krijg ik een paar uur later dood leuk een telefoontje dat ze de laptop niet kunnen leveren voor deze prijs en of ik even 200 euro wil bijbetalen of de bestelling wil annuleren.

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat u de dupe bent geworden van een prijsfout. De prijs is door een externe automatisch koppeling, foutief en onder de inkoopprijs, op onze website verschenen. Zoals telefonisch aangegeven is het niet mogelijk om producten onder de inkoopprijs te verkopen. Wij hebben uw geld direct teruggestort en hopen dat u alsnog een laptop naar wens heeft gevonden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

ACES Direct

Product en beschrijving is duidelijk.
Snelheid van leveren kan beter. Wanneer iets op voorraad is en direct uitgeleverd kan worden, mag je dit ook verwachten.

Levertijd op de site en daadwerkelijke levertijd komt totaal niet overeen. Als iets voorradig is en het kan direct uitgeleverd worden( binnen de 1 dag), verwacht ik dit ook. Niet dagen later.
22 dec. besteld, 28 dec pas geleverd.

Beste,

Bedankt dat u de moeite neemt om feedback te geven. Wij kunnen ons voorstellen dat het vervelend is dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan verwacht. De levertijd kan rondom de feestdagen wat afwijken van de normale levertijd, wegens de drukte rondom deze periode bij onze externe distributeurs en vervoerders. Wij nemen u feedback mee en zullen volgend jaar rondom de feestdagen hierover een duidelijke vermelding op onze website zetten.

ACES Direct

Het is zeer makkelijk om te bestellen , het online overzicht is ruim voldoende , ook het persoonlijk ( telefonisch ) contact is zeer goed . Als ik al een minpuntje moet noemen , dan vind ik de prijzen aan de iets te hoge kant ( bij andere webshops kan je het allemaal voor 10-15 % goedkoper vinden .

Het enigste nadeel vind ik dat ze DHL gebruiken om hun producten te verzenden , want mijn ervaring met DHL is ZEER slecht ( ze leveren altijd te laat ) Pas ook weer een M2 ssd besteld op vrijdag ochtend , deze zou bezorgd worden op zaterdag , maar dit werd dinsdag ! ( wat voor ons te laat was , heb zaterdag alsnog 1 en een winkel moeten kopen ) . Maar gelukkig is terug zenden goed geregeld en gratis !

Klanten service is uitstekend want je hebt een eigen vaste medewerker die al je zaken af handeld , hier zouden meer bedrijven wat van kunnen leren !

Beste,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van uw review. Persoonlijk contact en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn blij om te zien dat u dat positief ervaart.

Vervelend dat de verzending via DHL is misgegaan. Wij zullen hiervan een melding maken en zullen ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw zaken doen!

ACES Direct

Altijd snel en correct, Aces Direct is een betrouwbare partner voor alle hardware leveringen en reparatie afhandeling

Snelle levering, uiterst tevreden

Correcte afhandeling

Beste Remie,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van je review. Goed om te horen dat je zo positief bent over ons!

ACES Direct

Met een goed overleg kunnen we de klant bieden wat die wil !!

Na eerst een product uit een verkeerde batch te hebben ontvangen, direct een nieuw product maar na de vraag om het product te mogen retourneren en een upgrade te willen kon dit ook nog !!! :-)

Perfecte samenwerking !!! Oog en oor voor de klant

Beste,

Goed om te horen dat u zo positief bent over ons bedrijf. Bedankt voor het achterlaten van uw feedback. Gelukkig is uw bestelling naar tevredenheid afgerond. Hopelijk kunnen we in de toekomst opnieuw zaken doen!

ACES Direct

Had een bestelling geplaats, het verkeerde product werd geleverd.
Op de website stond eerst dat de bestelling nog niet bezorgd was, dus ik kon het niet terugsturen.
Na contact op te hebben genomen met mijn contactpersoon van ACES Direct heb ik kunnen aangeven wat er mis was.

Uiteindelijk hoefde ik het product niet terug te sturen en kreeg ik mijn geld teruggestuurd.

Levering was wel oke, helaas verkeerde product maar dit gebeurt soms.
Wel positief.

Ik ben redelijk snel geholpen toen ik aangaf wat het probleem was.

Beste,

Bedankt dat u de moeite neemt om feedback te geven. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is wanneer u een verkeerd product toegestuurd krijgt. Gelukkig is het naar tevredenheid opgelost. Wij nemen uw feedback mee en proberen onze toekomstige en huidige klanten nog beter te helpen.

ACES Direct

De ACES Direct website is goed, de account manager is goed bereikbaar, deskundig, behulpzaam, legde uit wat het probleem was en reageerde snel. De terugboeking van een foute aankoop verliep uitermate snel. Het product was zoals verwacht.
Sommige artikelen zijn wat aan de dure kant vergeleken met andere aanbieders, maar probeer bij die discounters maar eens zo'n klantgerichte accountmanager te bereiken.

Product was er de volgende dag en was zoals verwacht. Prima geregeld.

De account manager (in dit geval Shannon) was goed bereikbaar, deskundig, behulpzaam, legde uit wat het probleem was en reageerde snel. De terugboeking van een eerdere foute aankoop verliep uitermate snel.

Beste,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van je review. Fijn dat je zo blij bent met Shannon, wij ook!

ACES Direct

Macbook pro van 2017 besteld een dag voor het moment dat de 2018 uit kwam.
De medewerker wees mij hierop en bood aan een offerte voor het 2018 model op te stellen en deze te leveren ipv het 2017 model.
Uitstekend.

Reageren snel op berichten. Fijn in contact.

Beste Eric,

Hartstikke bedankt voor het schrijven van je review.

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk