Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Epine Camerashop

122 producten en 135 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Epine Camerashop

Review toevoegen
Algemeen:
Score: 4
Verzending:
Score: 0
Klantenservice:
Score: 4
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Goede service en prettig contact via de mail. Het complete alarmsysteem incl de service van Epine bevalt goed!

Klantenservice

Klantenservice is oplossingsgericht en probeert zo goed mogelijk te helpen. Als zij er niet uitkomen, raadplegen ze de leverancier.

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Vandaag een ongelooflijk goede service verkregen van de medewerkster van Epine (Marlou). Bestelde camera was niet meer op voorraad. Kreeg voor dezelfde prijs een betere camera aangeboden. Ben daar zeer, zeer tevreden mee.

Verzending

Vlot verlopen

Klantenservice

Vandaag een ongelooflijk goede service verkregen van de medewerkster van Epine (Marlou). Bestelde camera was niet meer op voorraad. Kreeg voor dezelfde prijs een betere camera aangeboden. Ben daar zeer, zeer tevreden mee.
Heb in het verleden reeds 4 camera's aangekocht en heb steeds op een goede en vlotte service kunnen rekenen. Epine is een echte aanrader.

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Nederlands bedrijf, goedkoop, hele goede en betrokken klantenservice, communiceert in het Nederlands, duidelijke webshop, eigen winkel ... kortom mijn voorkeur.

Verzending

Bestellingen en reparaties / garantie artikelen worden gelijk dezelfde dag, of anders de volgende dag, verzonden.

Klantenservice

Een no-nonsense klantenservice - gelijk overleg plegen met leverancier, niet o-h-en en direct RMA + nieuw product opsturen.

Algemeen:
Score: 4
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 4
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Dinsdag besteld, woensdag keurig op tijd binnen. Snelle reactie op vragen omtrent aankoop. Wij zijn overall naar tevredenheid geholpen.

Verzending

Het het systeem nu ongeveer 2 wekenin gebruik en het werkt goed. De losse componenten installeren spreekt voor zich en met wifi verbinding is alles vrij snel actief

Klantenservice

Snelle reactie op vragen omtrent toelichting aankoop.

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Goed advies en snelle levering eenvoudige installatie. Makkelijker dan verwacht. Plug en play werkt dus echt.

Klantenservice

Goed advies na gespek

Algemeen:
Score: 1
Verzending:
Score: 1
Klantenservice:
Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Lees ik reviews denk ik vaak, oké de mensen die problemen hebben schrijven een review maar de tevreden klanten doen dit niet. Dit is mijn eerste review die ik ooit geschreven heb en wil mensen dus echt waarschuwen voor Epine Camerashop. Veel van de geposte reviews herken ik direct.

Verzending

28-12-2017 Besteld: Spotcam Ring Pro Video Deurbel (1X)
Kingston 32 GB micro SD kaart + adapter (1X) bevestiging ontvangen op 28-12-2017.
29-12-2017 13:36 uur Email ontvangen, dus ruim voor 17:00 uur, dat het pakket verzonden wordt op 29-12-2017. De levering zou dus op 30-12-2017 plaatsvinden..
De track & trace code werkte goed bij PostNl, en gaf ook aan dat het pakket op 30-12-2017 bezorgt zou kunnen worden tussen 12:00 en 15:00 uur. De status bij PostNl stond echter wel op, pakket nog niet ontvangen.
30-12-2017 in de ochtend, status nog steeds niet gewijzigd, dus rond 12:00 uur nogmaals gekeken en was de bezorgtijd gewijzigd in 3-01-2018. Hierop heb ik een email verzonden naar de klantenservice van Epine, met het verzoek om hier naar te kijken.
2-1-2018 het pakket is nog steeds niet aanwezig bij PostNl, telefonisch contact opgenomen met Epine klantenservice. Na het noemen van het ordernummer konden ze direct zien dat het fout gegaan was, en dat ze naar aanleiding van mijn email van 30-12-2017 een email hebben verstuurd. Na checken van mijn email bleek dit ook te kloppen.
In deze mail stond een nieuwe track & trace code. Deze code werd, anders dan de eerste die wel werd gevonden maar aangaf dat het pakket nog niet aanwezig was, niet gevonden op de PostNl site,
3-1-2018 de nieuwe track & trace code wordt nog steeds niet gevonden bij PostNl, telefonisch contact opgenomen (12:00 uur). In dit gesprek gevraagd of ik het pakket niet op kon halen? De klantenservice gaf aan dat het pakket dan nog wel aanwezig moest zijn. Na even gezocht te hebben gaf zij aan het verder uit te gaan zoeken en dat ik hier vandaag over terug gebeld zal worden.
Dit deden zij keurig om 13:10 uur. De klantenservice medewerkster kwam met het verhaal dat de baterijen die in het apparaat zaten leeg waren en dat zij op dit moment nieuwe aan het halen waren.
Ik gaf aan dat het toch gewoon AA batterijen zijn die erin horen. Ja dat klopt maar wij doen er wel hele goede in!!. Vanaf vanmiddag laat of anders morgenochtend kan ik met dezelfde track & trace code mijn pakket weer volgen!
Ik wacht nog een dag af.
Pakketje is met 1ste track & trace te volgen, hier ben ik achter gekomen na contact met PostNl.
4-1-2018 PostNl levert pakketje. 1 pakje met 4 AA duracel plus power batterijen, 1 doos met daarin Spotcam ring. Maar ook geen Kingston 32 GB geheugenkaart incl. adapter ontvangen.

Klantenservice

4-1-2018 Contact opgenomen met klantenservice Epine. N.a.v. foutieve levering.
Aangegeven dat het model verkeerd is en de geheugenkaart er niet bij zit! Kon hem terug sturen met retour etiket die zij op zouden sturen, maar ik heb aangegeven dat ik hem om kom ruilen bij hun in de winkel. Dit nadat ik nadrukkelijk heb gevraagd of het juiste model op voorraad is. Klantenservice zou ervoor zorgen dat hij apart gelegd zou worden.
Bij de winkel moet je aanbellen om naar binnen te kunnen. Via een intercom werd mij verteld dat ze eraan komen om de deur open te maken.
De medewerkster van de klantenservice zei dat het juiste product apart was gelegd en dat ze hem even ging pakken. De winkel is in verbouwing, werd excuses voor aangeboden door medewerkster.
Beneden aangekomen zag ik dat het weer de verkeerde deurbel was. Zij ging naar boven en er komt een verkoper naar beneden met een aantal doosjes in zijn handen. Dit moet de goede zijn zegt hij. Op de doos van de fabrikant zit een klein etiketje geplakt met modelnaam en serie nummer. Hier staat inderdaad Spotcam ring Pro op.
Ik kijk op de doos van de fabrikant en zie dat er geen Full HD lens maar een 1080x760p lens inzit en dat de kijkhoek130o is. De Pro versie heeft een full HD resolutie (1920x1080p) en een kijkhoek van 180o?
De verkoper zegt dat de deurbel in de verkeerde doos zit?
We maken de doos open en zien er een andere deurbel inzitten (andere kleur) de verkoper zegt zie je wel een andere kleur. Op de doos staan twee afbeeldingen met een andere kleur. Op de beknopte handleiding die in de doos zit zie ik wel Spotcam ring staan maar nergens pro erachter. Op de doos staat tevens dat de batterijen die erin horen not included zijn, dus vraag ik mij af hoe zij dan ontdekt hebben dat zij leeg waren zodat zij de deurbel niet op konden sturen op 2-1-2018!
De verkoper zegt nu dat wanneer ik de deurbel niet wil, de bestelling wel mag annuleren.
Dit heb ik dus ook gedaan. De batterijen die ik thuis had laten liggen moest ik wel terugsturen en daar kreeg ik geen retour etiket voor om het kosteloos terug te kunnen sturen. Voor het terugsturen van een fout geleverd pakket krijg je wel een retour ticket opgestuurd, alleen wanneer je de bestelling annuleert moet je de porto kosten wel zelf betalen!! Via PostNl direct teruggestuurd, en bij het agentschap gaven ze aan dat voor 99% zeker het pakketje op 5-1-2018 wordt bezorgd.
Hierna een email verzonden met het bewijsstuk dat ik het pakket verzonden heb en zij het 5-1-2018 ontvangen. Tevens aangegeven dat ik hoop dat zij hun belofte houden en het geld zo snel mogelijk naar mij terugstorten.
Als het goed is krijg ik op 5-1-2018 een email met de bevestiging dat de batterijen zijn ontvangen. En zij daarna tot terugbetalen over kunnen gaan (binnen 14 dagen volgens de site).
Even afwachten dus weer.
5-1-2018 Mail ontvangen dat mijn mail is ontvangen, maar niets over het ontvangen van de baterijen.
9-1-2018 Nog steeds geen mail ontvangen dat de baterijen ontvangen zijn, PostNl heeft ze 5-1-2018 bezorgd.
Daarom maar weer een mail gestuurd waar de bevestiging blijft, en dat de status naar uitbetalen is gezet.
9-1-2018 Mail ontvangen dat mijn mail ontvangen is, maar dat zij de batterijen niet hebben ontvangen, en of ik de barcode en het adres waar ik de batterijen naartoe gestuurd heb door zou willen mailen. Beetje raar want het bewijs van verzenden met daarop de barcode en het adres had ik 4-1-2018 al gemaild.
9-1-2018 toch maar weer de barcode en het adres gemaild en aangegeven dat ze wellicht in de verbouwing zoek geraakt zijn.
9-1-2018 een paar uur later, krijg ik een mail dat de batterijen gelokaliseerd zijn en dat zij een ticket aan gaan maken om tot terugbetalen over te gaan.(binnen 14 dagen).
11-01-2018 Ik krijg zowaar een mail dat de zaak gesloten is en dat de terugbetaling klaargezet is op 11-01-2018, en zelfs naar het juiste rekening nummer die zij bij mijn bezoek aan de winkel al hadden gekopieerd.
Einde van deze review, vandaag 24-01-2018 eindelijk mijn geld teruggekregen.

Geachte,

Wat een ontzettend vervelend verhaal maakt u mee tijdens uw aankoop. Erg vervelen dat na vertraging alsnog het verkeerde model is ontvangen.

De nieuwe modellen Spotcam en Spotcam Pro zijn inderdaad geleverd in een gelijkwaardige doos vanuit de leverancier behalve het juiste typenummer op de doos. Dit is ook geconstateerd in de winkel. De juiste verschillende modellen waren wel juist geplaatst in de doos Omdat u dit erg vervelend vond hebben we u direct de optie gegeven de order te annuleren.

We vinden het erg vervelend dat uw aankoop zo is verlopen en bieden u onze excuses aan voor de gang van zaken.

Met vriendelijke groet,

Marlou van Epine

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 4
Klantenservice:
Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik ben super tevreden! Heb een Home8 set gekocht met camera en hij werkt makkelijk en is goed te installeren. Bij vragen kon ik bellen, dat heb ik dan ook gedaan. Kreeg meteen antwoord. Had ondanks de feestdagen na een dag mijn pakket in huis. Beeldkwaliteit van de camera is super, de app van Home8 is heel fijn. Ik zeg: toppertje!

Verzending

Ik had het besteld en kreeg het goed ingepakt aangeleverd, na een dag.

Klantenservice

De technische dienst heeft mij heel goed geholpen met het instellen van de bewegingsdetectie. Na het lezen van eerdere reviews was ik wat huiverig, maar ben gewoon heel goed en snel geholpen!

Algemeen:
Score: 1
Verzending:
Score: 0
Klantenservice:
Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Slecht! Op de internetsite staat dat het product op voorraad en direct leverbaar is en binnen 24/48h thuis zou zijn. Maar later bleek dit niet waar en kon men het product niet leveren. Heb 4 weken op mijn geld moeten wachten

Klantenservice

Slecht! Op de internetsite staat dat het product op voorraad en direct leverbaar is en binnen 24/48h thuis zou zijn. Maar later bleek dit niet waar en kon men het product niet leveren. Heb 4 weken op mijn geld moeten wachten

Algemeen:
Score: 2
Verzending:
Score: 4
Klantenservice:
Score: 2
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

HOME 8 systeem gekocht en voldoet totaal niet aan gevraagde en verhaal van verkoper, ik heb duidelijk gesteld wat ik zocht en alles kon zogenaamd. Nadat ik systeem had geplaatst en erachter kwam had niemand antwoord en kreeg ik van elke medewerker een ander verhaal te horen. Totaal geen productkennis in huis. Niet van hun eigen systeem HOME 8 en totaal niet met vergelijkbare systemen en marktconforme systemen.

Verzending

Ik heb de spullen opgehaald.

Klantenservice

gemailed, gebeld en toen maar langsgegaan. Bij aankomst vriendelijk verzocht of ik wilde bellen naar servicenummer. Naar huis gegaan en gebeld met service nummer en daar kreeg ik te horen dat ik een betaalnummer moest bellen! Middels zijn er 2-3 tickets aangemaakt (??... wordt de serviceafdeling waarschijnlijk op afgerekend) maar nog steeds geen antwoord / oplossing na weliswaar 1x te zijn teruggebeld met een verhaal waar het niet over ging. Ik heb het systeem middels te koop gezet.

Beste Jason,

Dat klinkt niet goed. Onder je schermnaam kan ik helaas geen bestelling terugvinden. Kun je contact met ons opnemen via 078-6416410 of klantenservice@epine.nl? Dan kijken we direct even mee.

Met vriendelijke groet,

Epine

Algemeen:
Score: 3
Verzending:
Score: 3
Klantenservice:
Score: 3
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik heb bij deze winkel 2 bullet IP-camera's besteld. Ik ontvang vervolgens 2 dome camera's. Qua specificaties ontlopen ze elkaar niet zo veel, maar de dome camera is wel goedkoper. Dus ik geef aan Epine door de verkeerde camera's ontvangen te hebben, maar deze wel te willen houden met terugbetaling van het prijsverschil. Op 30 juli 2017 geeft Leo van Epine aan dit prijsverschil terug te betalen. Nu meer dan 6 weken verder nog niets ontvangen, ondanks herhaaldelijke navraag.

Verzending

Het product was op tijd, maar het verkeerde artikel is geleverd.

Klantenservice

Een foutje kan worden gemaakt, maar deze winkel komt bij herhaling haar beloftes niet na. Bovendien zit ik nu met een factuur die niet overeen stemt met de leveringsbon.


Edit 19-09: Naar van het bovenstaande is door Epine contact opgenomen en het één en ander uitgelegd. Er is een fout gemaakt maar niet met opzet. De creditnota en het verschilbedrag zijn ontvangen en daarmee is de klacht opgelost.

Beste Rogier,

Dit is uiteraard niet de bedoeling. Een retourbetaling behoort binnen 3 dagen te zijn uitgevoerd. Excuus voor deze vervelende gang van zaken. Ik zal zorg dragen dat onze klantenservice vandaag contact met je op te nemen om dit uit de wereld te helpen en op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Epine

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Via de webshop een ip camera besteld de volgende dag had ik de ip camera al in huis echt een top service. Ik heb gekozen voor de lumiere ep pd22w hd. Deze camera is zeer gemakkelijk te installeren toen ik nog een vraag had heb ik gebeld met epine en ben ik goed geholpen.

Onderstaande shopreviews zijn ouder dan 1 jaar en worden niet langer meegenomen in de gemiddelde score.

Algemeen:
Score: 1
Verzending:
Score: 2
Klantenservice:
Score: 1
Algemeen

Betreft mijn aanschaf van de Zmodo ZH-CJAED Smart WiFi HD Deurbel.

Ik zal met de deur in huis vallen: het enige dat redelijk goed werkt (wat Epine belooft bij de productbeschrijving) bij deze deurbel, is het feit dat je via de app op je smartphone de persoon aan de deur direct kunt zien, horen en ermee praten als deze aanbelt. Wel zit er een vertraging van 4 seconden tussen aanbellen en de melding op je smartphone.

De volgende andere mogelijkheden zijn uiterst slecht te noemen:
* Motion: vertraging van gemiddeld 8 seconden, zelfs bij mijn glasvezelsnelheid (100/100) en meerder resets van de deurbel.
* Infraroodverlichting: in het donker kan je nauwelijks gezichten waarnemen. Tevens een korrelig beeld.
* Kijkhoek en beeldkwaliteit: : de kijkhoek is redelijk, maar als de zon schijnt zie je als beeld alleen maar een schaduw als persoon die voor je deur staat.
* De opgenomen videoclips blijven maar 24 uur bewaard en worden dan automatisch verwijderd. Tenzij je de clips download naar je computer.

Tips!!:
1. Als je je bestaande binnenbel wilt blijven gebruiken, dan heb je een "noise corrector" nodig anders blijft je binnenbel een constante brom/zoem/tring geven die erg irritant is. Deze "noise corrector" wordt op dit moment niet door Epine in de verpakking bijgeleverd, maar moet je via Zmodo in de Verenigde Staten bestellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar je moet wel vrienden/familie in de Verenigde Staten hebben wonen aangezien Zmodo deze niet naar landen buiten de VS mag verzenden.

2. Op de website van Epine staat aangegeven dat deze deurbel minimaal 10V AC nodig heeft. Volgens diverse websites/fora is dit minimaal 16V AC. Ik had een 8V beltransformator en heb deze vervangen voor een 24V transformator én binnenbel omdat anders de binnenbel niet werkte. Nog eens extra kosten van zo'n ¤ 65,00, terwijl deze deurbel via andere websites al voor $ 79,00 wordt aangeboden inclusief WiFi-extender en Noise Corrector!

3. Als je géén binnenbel gaat gebruiken, heb je een weerstandje nodig zoals in de handleiding aangegeven staat.

Verzending

Uiteindelijk is het product één dag later geleverd dan aangegeven.

Klantenservice

Over de "service" van Epine ben ik zeker niet tevreden: bij (technische) vragen/advies per mail, krijg je ontwijkende antwoorden of wordt je naar hun technische dienst verwezen die de problemen niet herkent en er ook geen oplossing voor weet.

Mijn advies aan eventueel geïnteresseerden: niet aanschaffen!

Mijn advies aan Epine: neem wat meer moeite voor je klant, je hebt namelijk maar één keer de gelegenheid om een eerste indruk te maken...

P.S.: vanuit Epine werd mij gevraagd om mijn mening te geven over hun producten. Deze review heb ik naar hen gestuurd, maar is uiteraard nooit geplaatst op hun website. Vandaar op deze manier.

Update: donderdag 1 juni kreeg ik de volgende mail van Epine:

Goedemorgen Maurice,

Dank voor je bericht.

Zoals gemeld in mijn reactie vinden we het vervelend zoals de aankoop en installatie is gelopen. Om je hier enigszins in tegemoet te komen willen je aanbieden 50% van de aanschaf van de transformator te vergoeden.

Ik wil je dan wel verzoeken de review te verwijderen/ aan te passen.

Verder heb ik nog extra navraag gedaan bij Zmodo voor wat betreft de noise corrector en helaas zijn ze nog niet flexibel genoeg deze ook te leveren in Europa. Hopelijk kunnen we in de toekomst de noise corrector wel toevoegen maar we zijn hierin afhankelijk van de producent.

Met vriendelijke groet,
--

Leo Lans

Mijn antwoord hierop:

Goedemorgen Leo,

Allereerst dank voor je bericht en aanbod, maar op deze manier ga ik dat natuurlijk niet accepteren. Reeds eerder heb ik je gemaild (zie hieronder) om mijn ervaring met jullie te delen en toen kwam je me niet tegemoet. Op jullie verzoek heb ik een review geschreven, maar deze werd door jullie niet op jullie website geplaatst omdat het grootste gedeelte natuurlijk negatief was. Nu ik een review heb geplaatst op één van de grootste fora van Nederland, wil je me ineens wel tegemoet komen, maar dan wel met het verzoek mijn review aan te passen/verwijderen…. Dat riekt naar chantage! Ook al zou je me het gehele aankoopbedrag hebben aangeboden, dan nog zou ik dat niet accepteren. Het gaat me niet om het geld, maar om het feit hoe jullie als bedrijf met je klanten omgaan. Mijn review was enkel en alleen bedoeld om jullie feedback te geven hoe ik de hele gang van zaken heb ervaren. En ook een negatieve review hoort daar nou eenmaal bij en dien je van te leren als bedrijf.

Succes voor de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Maurice

Beste Sanmaup,

Wat een vervelende ervaring. Via de fabrikant heb ik vernomen dat de "noise corrector" (in sommige gevallen treedt het euvel op) nog niet wordt meegeleverd in Europa en ook los nog niet verkrijgbaar is. De AC zoals op de website is aangegeven is correct voor Europa. De websites waar u naar verwijst verwijzen naar tips buiten Europa.

Wij vinden het erg vervelend dat u zich niet gehoord voelde bij uw technische vragen en vragen u contact op te nemen via klantenservice@epine.nl of 0786416410 zodat we u een passende oplossing kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Epine

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 4
Klantenservice:
Score: 4

Keurige zaak. Doen alles om een klant tevreden te maken en houden. Ook als het niet zeker is of een defect wel of niet onder garantie valt. Goed bereikbaar en altijd bereid om in oplossingen te denken. De winkel was wat rommelig omdat er verbouwd werd op het moment van ons bezoek. Voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen:
Score: 3
Verzending:
Score: 4
Klantenservice:
Score: 1
Algemeen

Bestellen is op zich goed. Alleen jammer dat je geen My Account gedeelte hebt waar je je bestellingen etc kan opvolgen en bekijken.

Verzending

Snelle levering en netjes verpakt.

Klantenservice

Een Lumiere aangekocht. Van dag 1 slecht beeld en veel connectie verlies via Wifi. Ook opnemen op de interne SD kaart is het beeld dramatisch slecht.
Verschillende mailtjes worden niet beantwoord. Uiteindelijk via de online chat.
Boodschap: "Epine is niet verantwoordelijk voor mijn Wifi infrastructuur."
Proberen uit te leggen dat de SD kaart niets met mijn Wifi heeft te maken stoot op niet veel begrip.

Daarna een aantal voorbeeld filmpjes verzonden om het probleem duidelijk te maken via WeTransfer, maar deze worden nooit bekeken.
Uiteindelijk heb ik besloten om te investeren in nieuwe / snellere Wifi toestellen + een Wifi buitenpost. Daar gaat wegens verbouwingen en hoop uitzoekwerk de nodig tijd over, maar uiteindelijk geen resultaat.
Dan maar alles naar een test opstelling binnen huis en zelfs op 1 meter afstand van een ander Wifi AP blijven de problemen.

Dan weer wat mailtjes zonder reactie en uiteindelijk weer via de chat.
Voorstel was dat klanten service zal inloggen op mijn camera om het probleem te onderzoeken. Hun bevinding: "het beeld is slecht :)".

Daarna weer een tijd radiostilte, wanneer ik dan pols naar een oplossing, krijg ik als reactie dat mijn garantie ondertussen is vertrekken en ik tegen betaling het toestel kan laten onderzoeken.
Wanneer ik aangeef dat ik dit niet acceptabel vind omdat ik dit al van het begin heb het probleem heb aangegeven krijg komen er nog wat mailtje op en neer en uiteindelijk krijg ik geen reactie meer. Einde verhaal en toestel voor de container.

Algemeen:
Score: 1
Verzending:
Score: 1
Klantenservice:
Score: 1
Algemeen

Op woensdagavond 14 september heb ik bij deze webwinkel een powerline adapter besteld. Het artikel was volgens hun eigen website op voorraad en zou, mits voor 17 uur besteld, de volgende dag bezorgd worden. Aangezien het al woensdagavond was zou dat in mijn geval betekenen dat ik de bestelling vrijdag in huis zou hebben.

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik keurig een bestelbevestiging waarin bestelling en betaling werden bevestigd. Donderdagochtend om 8.50 uur kreeg ik een mailtje met de mededeling dat mijn bestelling was ingepakt en diezelfde middag rond 17 uur zou worden verzonden. Om 10:51 uur kreeg ik echter al een mailtje met het track & trace nummer van het pakketje met nogmaals de mededeling dat het die dag zou worden verzonden. Donderdagavond heb ik meerdere malen de status van mijn pakketje opgevraagd via de PostNL site maar kreeg telkens de melding “Zending is aangemeld maar nog niet ontvangen door PostNL”. Nou gebeurt het wel vaker dat webshops pas rond middernacht hun pakketten bij PostNL inleveren maar toch voelde dit niet goed.

Vrijdagochtend dan ook opnieuw de status opgevraagd maar de melding was ongewijzigd, het pakket was door Epine nog steeds niet ingeleverd bij PostNL. Het zou dus sowieso niet meer op vrijdag worden bezorgd dus heb ik op vrijdagochtend om 8.52 uur een mailtje aan Epine gestuurd dat ik dit een teleurstellende eerste ervaring vind met hun webwinkel en om te vragen wanneer mijn bestelling wel geleverd gaat worden. Op vrijdagmiddag om 12.16 uur kreeg ik van Epine als antwoord dat mijn bestelling rechtstreeks vanuit hun leverancier was verstuurd en dat ik de bestelling wel degelijk die dag zou ontvangen. Een vreemd antwoord omdat de status bij PostNL nog steeds niet was veranderd, er was dus nog steeds geen pakketje bij PostNL afgegeven.

Op vrijdag werd er echter niets bezorgd en veranderde de status bij PostNL ook niet. De kans dat ik dan in ieder geval op zaterdag mijn bestelling zou ontvangen werd ook steeds kleiner. Vrijdagavond om 18.55 uur heb ik daarom weer een mailtje naar Epine gestuurd om hun te laten weten dat ik die dag niets heb ontvangen en heb ik wederom de vraag gesteld mij te laten weten wanneer ik mijn bestelling wel zou gaan ontvangen. Op vrijdagavond nog een aantal malen de status bij PostNL gecontroleerd maar helaas geen verandering, wederom had Epine het pakketje niet bij PostNL ingeleverd.

Zaterdagochtend nog geen reactie ontvangen van Epine op mijn mail van vrijdagavond. Inmiddels was op de PostNL site te zien dat er nog steeds niets was ingeleverd en was het bezorg venster inmiddels verschoven naar dinsdag 20 september. Dat zou betekenen dat mijn pakketje bijna een week na het plaatsen van de bestelling zou worden bezorgd in plaats van een dag. Dat in combinatie met het stilzwijgen vanuit Epine deed mij doen besluiten om mij te beroepen op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen en om de bestelling te annuleren. Op zaterdagochtend om 11.35 uur heb ik Epine een mailtje gestuurd waarin ik dat aangeef alsmede dat ik binnen 14 dagen het geld op mijn rekening teruggestort wil hebben. De ontvangst- en leesbevestiging van die mail door Epine heb ik inmiddels ontvangen, ik ben dus benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik mijn geld heb ontvangen. Ik zal het vervolg m.b.t. de annulering van deze bestelling later nog als update aan deze review toevoegen.

Dit was voor het eerst en meteen voor het laatst dat ik iets bij Epine heb besteld. De informatie op hun website over het leveren van bestellingen klopt niet en daarnaast word er door Epine niet gereageerd op vragen.

Verzending

Er wordt gesuggereerd dat de bestelling verzonden is maar in werkelijkheid wordt er geen pakketje bij PostNL ingeleverd. Ook wordt de beloofde levertijd niet waar gemaakt. Het bestelde artikel was volgens de website op voorraad en zou dus de volgende dag bezorgd moeten worden. In de praktijk blijkt er drie dagen na de bestelling nog helemaal niets verzonden te zijn.

Klantenservice

Het eerste mailtje aan Epine werd beantwoord maar was het spreekwoordelijke kluitje in het riet. Daarna werd er niet meer op mailtjes gereageerd.

Geachte heer Brinks,

Uiteraard betreuren wij de gang van zaken en willen wij u onze excuses aanbieden. Helaas zijn wij in deze afhankelijk van externe factoren en is in u geval de order vanuit onze leverancier niet helaas verzonden. Omtrent het reageren op zaterdagochtend, op zaterdag is de klantenservice gesloten en dit wordt dan inderdaad pas op maandag opgepakt.

Bij deze kunnen wij aan u bevestigen dat wij de order hebben geannuleerd en dat wij het aankoopbedrag aan u terug storten.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en wij wensen u een prettige dag toe.

Met vriendelijke groet,

John
Epine

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5

Gisteren een balance board gekocht en zeer goed geholpen. De medewerkers waren goed op de hoogte van alle specificaties en het was zelfs mogelijk om even een rondje te rijden.

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 0

Ik ben in de winkel geweest, je krijgt een kopje koffie, je wordt uitstekend geholpen door vriendelijke mensen.
Als het produkt niet naar de zin is, dan mag je het binen 14 dagen terugbrengen Daar hoefde ik gelukkig geen gebruik van te maken.
Al met al ben ik zeer tevreden.

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 4
Algemeen

Duidelijke website, met voldoende keuze en goede product beschrijvingen. Contact via mail liep erg vlot en professioneel.

Verzending

Snelle en correcte levering

Klantenservice

Snelle en goede reacties op vragen

Algemeen:
Score: 5
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5
Algemeen

Duidelijke informatie goede telefonische bereikbaarheid. Ik ben langs de shop geweest omdat ik mijn camera snel nodig had. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd ook nog naar de mogelijkheden voor de toepassing waarvoor ik de camera nodig had, gekeken. In de shop kunnen alle cameras werkend gezien worden. Dit alles onder het genot van een kopje koffie

Verzending

het bestelde stond klaar en kon het zo meenemen

Klantenservice

goede telefonische bereikbaarheid en goed advies

Algemeen:
Score: 4
Verzending:
Score: 5
Klantenservice:
Score: 5

Via Epine live chat kontakt gezocht voor informatie camera de CA-PM22WP. Ge-wel-dig !!! Wat een mogelijkheden en dat voor 209 euro. S'morgens besteld en de volgende dag binnen. Omdat de uitleg van de camera Engels is heb ik de helpdesk gebeld (Leo) en binnen vijf minuten was alles duidelijk. Top camera met vele mogelijkheden, prijs en geweldige service!!!

Scorekaart voor Epine Camerashop

Algemeen Score: 3.5
Verzending Score: 4
Klantenservice Score: 3.5

Reviews ouder dan 1 jaar worden niet meegenomen in de scoreberekening.

Deze winkel is meer dan 3 jaar bekend bij Tweakers.

Waarborgen

Qshops

Review toevoegen Meld foutieve informatie



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*