Gebruikers over webshop MediaMarkt.be
Review toevoegenKoopje gevonden met BTW actie. LG 55LB730V voor maar 660,33 EUR! (bijna de helft van gemiddelde prijs op andere websites) Na wat research meteen overgegaan tot aankoop. Betalen ging makkelijk via de meest gebruikte methodes. (Paypal, kredietkaart,...) Zelf betaal ik met Maestro (bancontact/pin)
VerzendingVerzending liet even op zich wachten. Via de website stond 2-3 dagen levertermijn. In realiteit bleek dit een week te zijn. Niettemin zeer tevreden over de effectieve levering. Sms bericht avond voordien met indicatie van het uur van levering én een sms de dag zelf een half uur voor levering. allemaal mooi op tijd en dat is makkelijk als je niet een hele dag thuis wil zitten wachten!
Omdat de levering iets langer duurde dan werd beloofd heb ik contact gehad met de klantenservice. De dag nadien werd ik opgebeld om een afspraak te maken voor de levering. En zoals reeds vermeld werd alles netjes op tijd geleverd... TV staat nu te pronken in onze woonkamer! Beste koop van dit jaar tot nog toe...
Over het algemeen een slechte ervaring, vooral op gebied van communicatie en aftersales.
Bestellen verloopt prima, na enkele minuten en bevestigingsmail en betalen via PayPal is een handige optie. Blijkbaar kan je ook geen bestellingen annuleren, wat vrij jammer is.
De verzending is jammer genoeg vrij slecht. Een pre-order met een releasedatum wordt niet gehaald. Ik heb mijn pakket slechts enkele dagen later binnen, een serieuze vertraging dus, zonder enige berichtgeving. Communicatie is belangrijk, maar dat is duidelijk niet hun sterkste punt. Ook worden producten met een verschillende releasedatum niet apart verzonden.
KlantenserviceContact opnemen verloopt ook erg moeilijk. Slechts de helft van m'n tweets worden beantwoorden en de meeste worden gewoon niet opgevolgd. Via het contactformulier wordt een antwoord in twee werkdagen beloofd, maar heb daar nooit iets van teruggehoord.
Kortom, Media Markt Online België is zeker geen aanrader wat betreft service en verzending.