Gebruikers over webshop YourMacStore
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenProducten goed te vinden. Andere kleuren ook eenvoudig erbij te halen, en voorraadinformatie lijkt goed op orde.
AlgemeeniPad 10.2 2021 besteld en snel geleverd, voor de scherpste prijs.
Helaas werd deze geleverd met een US adapter.
De live chat hielp snel en stuurde zonder problemen meteen een eu adapter op.
Zoals het hoort goede en snelle service
TBinnen een dag geleverd, zoals het hoort
KlantenserviceSnelle reactie en snel vervanging opgestuurd
AlgemeenBij alle webwinkels was de te bestellen Apple tv 4k niet op voorraad en via tweakers zag ik dat YourMacStore er een paar op voorraad had. Snel besteld, ging ook makkelijk via de website en hij was de volgende dag binnen.
VerzendingDe Apple tv was goed en stevig ingepakt en is heelhuids bezorgd.
KlantenserviceDacht heel even dat het toch langer zou duren omdat op de website ineens stond dat een bestelling 5-10 dagen zou duren, maar dat bleek al snel niet zo te zijn voor mijn bestelling. Had er over gemaild en kreeg snel antwoord.
AlgemeenAs usual, net wat goedkoper als bij de de concurrentie, goede voorraden en binnen 1 dag geleverd
AlgemeenIk heb een iPad gekocht. Op de site stond een levertijd van 10-12 dagen. Dat klopte.
Omdat ik na bestelling geen bevestiging ontvangen had, heb ik een mail verzonden. Daar kreeg ik binnen 24 uur reactie op met alsnog de bevestiging.
Dus: duidelijke info op site en snelle reactie op vragen.
Levering binnen de op de site en bij bestelling genoemde termijn.
KlantenserviceVlotte reactie op een vraag via de mail.
AlgemeenFijne website, nette prijs en supersnelle levering. Ook het contact bij vragen verloopt soepel en klantgericht. Erg te spreken over #YourMacstore.
VerzendingBinnen 24 uur is bestelling geleverd in een nette verpakking
KlantenserviceZat een Amerikaanse stekker in de doos. Een simpele e-mail was voldoende om per kerende post de juiste adapter te ontvangen
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen en de volgende dag helemaal goed verpakt thuisbezorgd. Top product
VerzendingSupersnelle levering
AlgemeeniMac besteld en de volgende dag was het in huis voor een zeer goede prijs.
Let er wel op dat je eerst een account maakt voordat je besteld: ik had dit andersom gedaan. Hierdoor kon ik de status van mijn bestelling niet meer inzien.
aandachtspunt was dat de stroom stekker aan de doos vastgeplakt geleverd werd (in de doos zelf zat een Britse stekker). Misschien was er geen plek in de doos, maar zag er wat raar uit.
KlantenserviceTelefonisch lastig te bereiken (15 min) wachten. Tevens waren ze niet in staat om de order achteraf te koppelen aan mijn account. Medewerker kon gelukkig wel aangeven dat de bestelling goed was aangekomen.
AlgemeenToch maar even een review.
TL;DR: Communicatie is goed. 3x contact gehad met klantenservice, goed en snel geholpen. Verzending is uitstekend. Eigenlijk alles wat je verwacht van een webshop.
Vlak voor de kerst, de donderdag avond, een 11 inch IPad pro besteld. Ondanks de vreemde dagen voor PostNL was mijn pakketje op maandag binnen. Keurig op tijd verzonden dus.
Ik had bij aanschaf al een klein beetje twijfel of de 11 inch wel aan mijn wensen zou voldoen. Ik heb deze ook zeer zorgvuldig uitgepakt. Originele kabels even op hun plek laten zitten en de IPad behandeld alsof die van 300 jaar oud perkament was gemaakt.
De 11 inch beviel net niet, scherm was mij iets te klein. Dus even slikken en iets meer uitgeven voor de 12.9 inch. Na contact en overleg met YourMacStore de 11 inch weer keurig ingepakt en retour verzonden. Een instore credit wissel was helaas niet mogelijk. Dus even zelf de 12.9 voorschieten en dan wachten op de teruggave. Ik had ook op de teruggave kunnen wachten en dan de 12.9 kunnen bestellen, maar ik was heel ongeduldig.
De nieuwe 12.9 was binnen 2 dagen binnen. De oude mee retour gegeven en kreeg na ontvangst van de retour keurig een mail dat deze binnen was, maar dat het even zou duren voordat deze verwerkt zou zijn. Van verzenden tot uitbetalen duurde 6 dagen. Niet slecht voor de laatste dagen van het jaar.
De 12.9 is perfect, mooi groot scherm en voldeed helemaal aan mijn eisen. Alleen zat hier de verkeerde voeding bij. Het was volgens mij een UK stekker. Even snel een mailtje naar YourMacStore en de juiste was snel geleverd.
Al met al een prettige ervaring. Ze denken mee en zijn snel met hun communicatie. Verzenden is prima, was vooral onder de indruk van de verzenddoos van de 12.9 IPad pro.
Zelf in de drukke december maand keurige levertijden. Dit is zowel aan het snelle verzenden van YourMacStore als de extra inzet bij PostNL te danken.
KlantenserviceContact is snel, problemen worden goed en snel opgelost. Retourbeleid is heel helder omschreven en werkt prima. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden dat je retour keurig binnen is, maar het nog even duurt voordat deze helemaal is verwerkt.
AlgemeenSuper tevreden. AirPods 3 besteld. Nog nooit hier besteld en kon geen concrete verzendtijd vinden. Maar ze waren de dag erna al binnen en 20 euro goedkoper dan elders.
VerzendingZe waren de dag nadat ik besteld had al binnen. Alles was netjes en stevig verpakt.
AlgemeenProduct bewust gekozen, geΓ―nformeerd naar garantie, besteld afgerekend en volgende ochtend ontvangen.
Gewoon, zoals het hoort, super.
Had het verzekerd verzenden gekozen en was goed verpakt, snel geleverd.
KlantenserviceDiverse vragen die ik had gevraagd en goed telefonisch geinformeerd.
AlgemeenBeste prijs voor een Lightning adapter gevonden bij YourMacStore via tweakers. Soepel en snel bestelproces, duidelijke informatie.
VerzendingProduct een dag later verzonden dan aangeven, daarna nog een paar dagen vertraging met PostNL. Geen probleem in dit geval, maar de belofte βmorgen in huisβ werd dus niet gehaald.
AlgemeenMisschien tegen beter weten in - halverwege december '21 - een Apple TV 4K 64GB besteld. Verwachte levering binnen 5 werkdagen. Na 6 werkdagen toch maar eens contact opgenomen... er was nog geen uitzicht op levering, dus bestelling geannuleerd. Als ik zelf geen contact had opgenomen, was ik misschien nog steeds in de waan van levering. Ik heb vervolgens zelf een online bestelling bij Apple Duitsland geplaatst om deze daarna af te halen (2G met bestelbevestiging) in de Apple Store te Oberhausen (60km enkele reis). 's Avonds had ik 'm al... met andere woorden: gewoon even lekker zelf erop uit en ze zijn met bosjes leverbaar bij Apple. Er zal wel weer een "13 in een dozijn"-uitleg komen... daar schiet je niets mee op.
KlantenserviceNiet pro-actief melden van vertraging en eigenlijk misleiding door aangegeven levertermijn.
Goedendag,
Dank voor de review.
Onze excuses dat we niet aan de leververwachting hebben kunnen voldoen!
Natuurlijk is het ten alle tijden de bedoeling om de gecommuniceerde levertijd te halen. Wij balen er dan ook van dat het ons niet gelukt is. Desondanks zijn we blij met de feedback, zo kunnen we onze service verbeteren.
We zijn wel blij om te lezen dat je de Apple TV inmiddels in bezit hebt er met veel plezier van Apple geniet.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Kevin
Team YourMacStore
AlgemeenVia Tweakers prijsontwikkeling op de site van YourMacStore terecht gekomen.
Bij een prijsalert (ingesteld) een mooie MacBook Pro gekocht, de beoordelingen ware tenslotte positief.
Macbook werd dezelfde dag verzonden, maar door oud op nieuw heeft de levering niet op zaterdag maar op maandag plaats gevonden.
Goed ingepakt en duidelijke communicatie verder.
Tot nu toe 100% tevreden mat YourMacStore!! Dus weer een nieuwe klant :-)
Levering was op tijd (door bestelling op oudjaarsdag, is deze niet de dag erna bezorgd, maar direct de maandag na het weekend)
Goed ingepakt.
Via PostNL op de hoogte gehouden
AlgemeenOp 1 december Apple mouse besteld samen met muismat. Muismat 7 december ontvangen. Muis had levertijd 4/5 dagen wat ik wist. Ik had niet om een deellevering gevraagd. Op 6 december bericht dat zij miet zijn vergeten maar dat men het zo snel mogelijk zal nazenden.
Daarna helemaal niets meer. Geen verontschuldigingen, geen bericht dat men niet kan leveren.
Op 30 december zelf maar gemaild en verzocht binnen 5 dagen te leveren of binnen 5 dagen te restitueren.
Op 31 December credit nota, zonder enige verontschuldigingen.
De service geeft geen vertrouwen om meerdere zaken te bestellen. Wanneer een artikel niet voorradig is wordt je als klant vergeten.
Yourmacstore is Mijnmacstore. In de toekomst bestel ik hier niet meer.
Snel credit nota ontvangen. Zal best 30 dagen duren. Zo ben je 60 dagen je geld kwijt.
Deel levering zonder dat ik daar voor had gevraagd. Lastig om meerdere keren thuis te moeten zijn om pakketten te onderscheppen.
KlantenserviceGeen verontschuldiging of enkele tegemoetkoming. Geeft geen vertrouwen om dure zaken te bestellen.
Goedendag,
Dank voor de review.
Vervelend om te lezen dat we niet aan de leververwachting hebben kunnen voldoen. Onze excuses hiervoor!
Uiteraard streven we er ten alle tijden na om de gecommuniceerde levertijd te halen. Wij balen er dan ook van dat het ons niet gelukt is. Desondanks zijn we blij met de feedback, zo kunnen we onze service verbeteren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Kevin
Team YourMacStore
Algemeenππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»
Ik was op zoek naar een Mac met bepaalde specificaties die nergens te vinden was. YourMacStore had βm voorradig en het was super snel geregeld. De betaling verliep vlekkeloos en een dag later had ik hem in huis ondanks de corona- en kerstdrukte!
Je zult verwachten dat bij schaarste een artikel duurder wordt maar dat was hier gelukkig niet het geval dus ook daarvoor een dikke prima.
Deze recensie gaat niet over het artikel maar het is werkelijk een supermachine.
AlgemeenDe tijd tussen bestellen en leveren was lekker kort. Ook ging bestellen snel en soepel. Goede prijs en snelle levering. Ben tevreden klant
AlgemeenJa, er is mij een kans op een prijs in het vooruitzicht gesteld bij het achterlaten van een review, maar ik had dit uit eigen beweging ook zeker gedaan. De afgelopen weken ben ik op zoek geweest naar een MacBook Pro (modeljaar '21) maar zonder soelaas: overal lange levertijden en onzekerheid. Behalve bij YMS, waar de voorraad weliswaar beperkt was maar toch aanwezig! Ik kende het bedrijf niet maar op basis van de reviews besloot ik er toch voor te gaan. Rond 21u besteld, de volgende (zater)dag bezorgd! Erg fijne service.
KlantenserviceOp zichzelf prima maar helaas 's avonds en in het weekend niet bereikbaar.
AlgemeenBestelling in perfecte staat geleverd. Alleen de belofte vandaag besteld, morgen geleverd kon YourMacStore niet waar maken. Dinsdag besteld , vrijdag binnen.
VerzendingStevig verpakt in een sterke doos om de Apple verpakking heen.
KlantenserviceIk heb twee keer de helpdesk gebeld. Eerste keer over een probleem met mijn nieuw account. Tweede keer over de langere leveringsduur. Beide keren ben ik erg vriendelijk en voorkomend behandeld.
AlgemeenFijne snelle levering zoals beloofd. Het product kwam ook aan in goede staat tot nu toe ben ik er blij mee.
VerzendingDe levering was er binnen de afgesproken tijd, zonder enige problemen