YourMacStore

Gebruikers over webshop YourMacStore

Geld weg, geen iPad. Klantenservice lijkt het niet te interesseren. Iedereen kan zien dat ik het probleem niet heb veroorzaakt of kan verhelpen, maar YMS blijft het mijn probleem maken.

Moest verplicht met DHL. Paar dagen later staat een verkeerd adres in de T&T en heeft iemand een “handtekening” vervalst. DHL zag meteen het probleem en probeert wel te helpen, maar YMS blijft zich verschuilen achter “onderzoek”. DHL probeert me wel van informatie te voorzien, maar kunnen niks voor mij besluiten omdat ik niet de opdrachtgever ben.

Het interesseert ze helemaal niks dat ze van hun probleem jouw probleem maken. Ze melden ook dat het zo vaak zou gebeuren dat ze ook geen eigen onderzoek meer doen. Ben je dus mooi klaar mee. Anno 2023 verwacht je gewoon een pro-actieve houding, niet dat men een berg geld accepteert en dan lekker achterover gaat zitten.

Beste Simon,

Vervelend om te horen dat het product niet bij u is aangekomen en dat onze service vervolgens niet bevallen is, wellicht zijn wij in het tweede gedeelte wat tekort geschoten. Wij proberen in dit soort cases altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe wij precies te werk gaan.

De zending lijkt vast te lopen in het magazijn van DHL. Wij proberen dit dan altijd zo snel mogelijk aan te kaarten bij onze koerier om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Helaas kunnen wij pas verdere acties ondernemen zodra wij de bevestiging hebben dat het pakket vermist verklaard is.

Ik kan je garanderen dat wij erbovenop zitten bij DHL om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Excuses voor het ongemak.

Jaren geleden een iPhone bij ze gekocht omdat het voordeliger was. Nu was mijn mac mini (uit 2012) aan vervanging toe en weer waren ze flink goedkoper; het scheelde me 170 Euro! Snelle levering en goed verpakt. Verder uiteraard de kwaliteit die ik verwachtte van een mac. Zeer tevreden dus.

Nog even gebeld omdat het mail adres van mijn klankaccount verouderd was, maar ze keken met me mee en konden me vertellen wanneer de mac mini geleverd zou worden.

Ik weet niet waar de goede reviews van Yourmacstore hier vandaan komen, maar helaas waren ze voor mij wel aanleiding om een bestelling bij ze te plaatsen. Na mijn bestelling werd deze meteen geannuleerd. Geld is weg, klantenservice is onbereikbaar, en gezien de andere reviews op internet ruikt het sterk naar oplichting. Ook gezien het moederbedrijf in april 2023 al eens failliet is verklaard. NIET BESTELLEN HIER!

Telefoonnummer is onbereikbaar. 10 minuten aan de lijn en daarna wordt de verbinding automatisch verbroken.

Beste JJO2023,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling direct geannuleerd blijkt te zijn en dat je ons vervolgens niet kon bereiken. Uiteraard kijken wij graag met je mee om dit op te lossen. Je geld is in ieder geval niet zomaar weg.

Stuur gerust je contact gegevens en ordernummer door naar contact@yourmacstore.nl met in het onderwerp Review Tweakers. Wij zullen dan direct contact met je opnemen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Mijn place-to-go voor Apple producten.

Ik koop hier al jaren. Goede simpele site. Goede snelle service. Goede prijzen ook. Vaak zijn ze goedkoper als anderen, ook al zijn het maar paar euro's. Ik merk het verschil omdat ik toch altijd hier haal.

Nu ook weer 2 iPhone 15 Pro's besteld. Eerst mail gekregen dat er vertraging is, en in eens stond pakket dienst op 22 september voor de deur. Super happy.

Ook voor retour doen ze echt niet moeilijk. Ze zijn goed bereikbaar, zowel telefonisch als email.

Thumbs up!

Altijd een snelle levering! Op voorraad betekent volgende dag thuis. No BS. Ben er erg blij mee.

Ik heb ze vaker gesproken over retour en service. Ze zijn goed te bereiken en ook net als ik straight to the point. Top!

Eerste ervaring met YourMacStore. Voor onze dochter een refurbished iPhone 13 ("als nieuw") besteld. Bestelling was netjes verpakt. de telefoon is afkomstig van Renewd en zat netjes in een doosje. Telefoon zag er inderdaad " als nieuw" uit. Er zat netjes een nieuw (origineel) lightningkabeltje bij. Overall een blije dochter.....en daar gaat het toch om :-)

In het weekend besteld. Maandag verzonden en dinsdagmiddag netjes volgens afspraak bij ons afgeleverd door DHL.

Had nooit eerder hier besteld. Op een vrijdag heb ik een iWatch Ultra 2 besteld volgende dag met DHL bezorgd. Super fast!

Duidelijke site. Zit vaak wat lager met de prijzen. In dit geval voor een nieuwe AppleTV 128GB ( 2022 ) gegaan welke hier rond de 8 euro lager lag. De Apple TV is ruim op voorraad. Op tweakers zag ik goede beoordelingen van deze webshop.
Product uiteindelijk in goede orde ontvangen.
Mijn eerste ervaring met deze webshop is alleen helaas niet een hele goede. Dat heeft voornamelijk te maken met de trage levering, dat de klantenservice wat lastig te bereiken is.

Op Woensdag 20 september de bestelling geplaatst. Ik kreeg netjes per mail een bestelbevestiging toegestuurd.

Op Donderdag 21 september viel mij op dat ik geen verzendbevestiging had ontvangen. Ik heb ze opgebeld en na 4 minuten ben ik vriendelijk te woord gestaan. Apple TV was nog niet opgehaald door DHL ( op de site staat trouwens bezorging via PostNL, misschien kunnen jullie dit aanpassen ;) ) maar dat zal vandaag nog gebeuren.

Op Vrijdag 22 september wederom geen verzendbevestiging. Wederom gebeld, 3 x tevergeefs geprobeerd ze te bereiken verspreid over de ochtend en middag. Na 10 min. wordt telkens aangegeven wegens drukte kunnen we u niet te woord staan en wordt de verbinding verbroken. De 4e keer had ik meer succes. Zelfde persoon, zelfde verhaal, DHL is nog niet geweest, maar de Apple TV ligt in het magazijn. Ik heb gevraagd of ze het kunnen annuleren de bestelling, maar het was al te ver in het verzendproces.., dat kon helaas niet meer.

Vrijdag 22 september om 19:23 dan toch het verlossende mailtje dat DHL het pakket heeft opgehaald met een trackingnummer.

Dinsdag 26 september het pakje mogen ontvangen. Deze zat goed verpakt in een doosje met voldoende vulling om de appletv te beschermen tegen schokken e.d.

Lastig te bereiken. Lang in de wacht. Max tien minuten vervolgens wordt verbinding verbroken.
Bij contact vriendelijk te woord gestaan.

Deze Apple TV 4K (2022) heb ik besteld omdat ik een Apple TV+ abonnement heb.

Ik kom weg van een Apple TV 4K (2017) en de upgrade is zeker merkbaar.

Ik maak graag gebruik van Apple-producten.

Ondanks dat ik niet kan ontkomen aan 2 Android apparaten is dit zeker een aanrader (de Apple TV).

Ik heb Klarna (achteraf betalen) gebruikt bij YourMacStore.

De levering ging snel.

Klarna gebruik ik graag.

YourMacStore is een goede webshop.

Je kan beter bellen (tel.: (085) 000 31 55) ipv mailen naar contact@yourmacstore.nl.

Vermeld wel je ordernummer.

Een nette refurbished telefoon tegen een scherpe prijs. De accukwaliteit was wel iets lager dan verwacht, maar nog wel voldoende om het product te accepteren.

Verzending is alleen op werkdagen, waardoor het met het weekend erbij wat langer kan duren voordat de bestelling binnen is.

Nieuwe telefoon besteld bij deze winkel voor een zeer goede prijs!
Overzichtelijke site zonder al te veel poespas.
Betaling ging makkelijk en pakket keurig geleverd (met track&trace code).

De bestelling was degelijk verpakt en voorzien van een track&trace code.
Keurig op tijd geleverd.

Vrijwel all producten uit de Apple catalogus met een aantrekkelijke korting. Bestellen werkt gewoon zoals het hoort.
Kleine bedenking bij het aanbieden van 'verzekerde verzending' voor 3,95 euro extra terwijl volgens mij het risico bij verzending bij de winkel ligt dus je daar als klant eigenlijk niets mee te maken hoort te hebben.

Verzending via PostNL met de gebruikelijke track&trace en bezorger die buiten z'n afgesproken tijd langskomt ;)

Diverse malen Apple-producten besteld bij YourMacStore. Dit keer een MacBook Air 13-inch M2 8-core CPU 8-core GPU 8GB 256GB Spacegrijs. Prettige, duidelijke website, scherpe prijzen en uitstekende service is mijn ervaring.

Heldere communicatie over de verzending. Afspraken nagekomen. Ene dag besteld, volgende dag product ontvangen. Dus uitstekend!

Bij een eerdere bestelling had ik contact met de klantenservice omdat ik mijn bestelling tijdelijk wilde annuleren/terugdraaien. Dat was geen enkel probleem en het al betaalde aankoopbedrag werd snel teruggestort. Fijne ervaring.

Macbook Air 15" M2 besteld en erg vlot binnen!
Ook nog eens voor een scherpe prijs.

Zat ook goed en discreet verpakt, dus het viel de bezorger niet op dat dit een best duur pakje was.

bij deze shop ga ik vaker wat halen!

Heel erg bedankt voor het schrijven van een review! Wij helpen je een volgende keer graag weer.

Veel plezier met je nieuwe aankoop.

Al veel besteld bij Yourmacstore. Altijd een leuke korting , snelle levering en een geode service!

Levering is altijd snel en bij vragen altijd contact mogelijk. Ook kun je altijd zijn waar het pakketje is.

De klantenservice is ook altijd top. Vaak vragen gesteld over een bestelling / mogelijkheden en altijd snel antwoord.

Gunstige prijs en goede reviews waren voor mij doorslaggevend om de iPhone bij de YourMacStote te bestellen

Op zondag besteld en ik kreeg maandag einde middag een e-mail van YourMacStore dat het pakket verstuurd zou worden met een track en trace link van PostNL . Pakket werd inderdaad dinsdag geleverd.

Kwam op deze webshop door Tweakers en de retourprijs voor de oude macmini.
Het bod was veel aantrekkelijker dan van Apple.

Ik kocht een iPad Pro. Ales was goed: de bestelling en de afzending en de artikel

Mac Mini had een niet veel voorkomend probleem: na overleg met YourMacStore, alles zeer deskundig opgelost. Prima service. Top!!!

Bestellen en levering prima. Wel een geïmporteerd product ontvangen, anders dan het modelnummer dat op de factuur staat. Volgens de winkel heeft dit geen effect op de garantie, maar dit ruikt naar grijze import. Europese lader zat extra bijgeleverd.

Reactie erg langzaam via FB chat. Over elk bericht gaat haast een dag. Antwoorden zijn ook zeer beperkt.

Bestellen ging eenvoudig en de MacBook werd snel geleverd, zelfs een dagje eerder dan verwacht.

Scorekaart voor YourMacStore