Gebruikers over webshop YourMacStore
Review toevoegenGoed contact gehad met de service afdeling met betrekking tot de nalevering van een van de bestelde onderdelen. Aanrader.
YourMacStore biedt producten tegen scherpe prijzen. Waar de klantenservice niet onder te lijden heeft! Die is uitstekend. YourMacStore heeft mij direct antwoord gegeven op een aantal vragen, via chat én mail. In tegenstelling tot een aantal concurrenten waarvan ik tot op heden, na een week, geen antwoord op mijn vragen via mail gekregen.
De combinatie scherpe prijs kwaliteit kom je niet vaak tegen.
De prijs is scherp, waardoor ik in mijn geval zelfs een nieuwe laptop heb kunnen kopen in plaats van een refurbished versie bij de refurbished bedrijven. Het verschil tussen die twee was in prijs klein, kreeg van de andere bedrijven geen antwoord, of hun informatie op de site was niet volledig of transparant. Allemaal argumenten om het bij YourMacStore te bestellen.
De bezorging ging als gepland, met een exclusieve bezorgservice speciaal voor computerpakketen. Een tijdslevering op de bezorgdag komt daar (nog) niet bij, maar netjes een telefoonnummer wat je zelf kunt bellen om te informeren. Binnen enkele seconden kon YourMacStore mij vertellen in welke uren het pakket bezorgd werd.
Meer dan tevreden.
Het bestellen was vrij helder, je kunt ook met ideal betalen en kiezen of je verzekerd wilt verzenden of niet.
VerzendingOp zondag besteld en op maandagochtend al bericht gekregen dat het ingepakt was. Alleen jammer dat als je via Mikropakket geleverd krijgt dat je dan de lever tijden niet ziet. Je kunt wel een telefoon nummer bellen, maar daar zit ik dan niet op te wachten. Gelukkig werd het op dinsdagochtend op tijd bezorgd :-)
KlantenserviceEigenlijk niet van toepassing.
Prima en duidelijke webwinkel met heldere informatie. Nieuwe iPad besteld: werd snel en correct geleverd.
VerzendingPrima iPad 4 mini.
KlantenserviceCorrecte en tijdige informatie over de levering. Verder geen contactmomenten (nodig) gehad.
Mijn dochter van 9 wilde graag een iPad mini 2 kopen, had ze hard voor gespaard. Ze heeft zelf YourMacStore gevonden als meest voordelige aanbieder. Bestelling, betaling en levering zijn vlekkeloos verlopen. De factuur was al verstuurd en zit uitgeprint in de map. Al met al een goede ervaring!
VerzendingDe iPad werd precies in het gemailde tijdswindow geleverd. Ideaal i.v.m. het thuis blijven om de levering aan te nemen.
KlantenserviceTot nu toe alleen de factuur en bericht van de levering ontvangen. Alles volgens het boekje. Klachten tot nu toe niet aan de orde.
Macbook pro 15 besteld bij YourMacStore. Bestellen en betalen ging erg snel. Volgende dag had ik mijn bestelling binnen. Top winkel!
VerzendingProduct was binnen 24 uur geleverd.
Snel een offerte per e-mail ontvangen, zeer klantvriendelijk aan de telefoon en messcherpe prijzen. Wat wil een klant nog meer?
VerzendingVerpakking netjes intact en ruim op tijd (2 dagen te vroeg).
KlantenserviceEven contact gehad naar aanleiding van levertijd, snel opgenomen, snel nagezien en vervolgens 2 dagen eerder leveren dan verwacht.
ik heb geen rede voor slechte ervaring ik werd heel goed behandeld door de mensen aan de telefoon
Klantenserviceis goed
Prima service, bieden de producten onder de marktprijs aan en leveren goede producten en service.
VerzendingMen was vergeten mijn bestelling de deur uit te doen, hierdoor werd het pakket na 2 werkdagen bezorgd. Men heeft dit keurig op tijd aangeven per mail, het was verder geen probleem.
KlantenserviceGoede klantenservices en prima gereageerd op het feit dat mijn pakketje een dag later de deur uit ging. Zeer tevreden met het besteld product!
YourMacStore heeft een duidelijke site waar ik hetgeen wat ik zocht (een MacBook Pro) direct vond en voor ook nog eens een mooie prijs.
VerzendingDe bestelling was vrijdag om half vijf geplaatst. De volgende ochtend om kwart over elf heb ik alles in goede staat ontvangen.
KlantenserviceIk heb twee keer gebeld: voor advies en over de bestelling. Beide keren ben ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Heel fijn!
Bestelling plaatsen ging gemakkelijk. Ik heb de winkel opgebeld voor informatie over de MacBook Pro en de aansluitmogelijkheden van 2 extra schermen. Alles werd direct voor mij uitgezocht en binnen enkele minuten had ik een offerte op maat in mijn mailbox. Ze boden mij de scherpste prijs en zeker na de bijzonder goede service en informatie via telefoon heb ik er niet over getwijfeld de bestelling te plaatsen. Wat ik ook positief vindt ik de garantietermijn van 3 jaar met ophaalservice. Ik hoop niet dat ik het nodig ga hebben, maar het is natuurlijk een mooie service. Communicatie via telefoon en email was razendsnel en persoonlijk.
VerzendingMacbook besteld bij Apple, extra's zijn direct verzonden. Ik heb het nog niet in huis op moment van schrijven, maar ik ga er vanuit dat alles netjes aankomt.
Gezocht naar een nieuwe MacBook en makkelijk gevonden bij YouMacStore. Hier was mijn voorkeur de goedkoopste, dus snel beslist.
VerzendingIn de middag besteld en de volgende ochtend netjes verpakt bezorgd. Prima service!
KlantenserviceGoed op de hoogte gehouden via de mail.
Ik kende de website niet, maar had vertrouwen door het keurmerk. Toch vond ik het spannend een groot bedrag uit te geven bij een zaak die ik niet ken. Maar dat was nergens voor nodig. De mannen van YourMacStore zijn ontzettend aardig en kundig. Een simpele website, snelle afhandeling en goede begeleiding.
VerzendingEr was een foutje in het verzendsysteem met de ptt. Maar dit hebben ze keurig gemeld. En ik kreeg alsnog heel snel mijn laptop. Top service.
KlantenserviceHeel aardige en vaardige mensen. Ik wilde bij nader inzien een andere mac en het was geen probleem deze om te ruilen. Ze hebben me enorm op weg geholpen ook om de mac weer schoon op te leveren zonder mijn persoonlijke gegevens. Enorm goede helpdesk.
Snelle service. Macbook pro besteld na enige tijd zoeken het goedkoopste bij YourMacStore, en 3 jaar garantie!. Voordelige prijs en snel geleverd. Top!
VerzendingMacbook pro snel geleverd. Had hem op Vrijdag laat besteld en zou zaterdag geleverd worden. Dit niet helemaal gelukt. Werd toen netjes aangepast in het trackingsysteem en toen op maandag geleverd. Helemaal prima.
Bij YourMacStore een Apple 2M Lightning kabel besteld voor mijn Ipad Air 2. Netjes op tijd Track & Trace ontvangen, de volgende dag geleverd, verpakt in bubbelwrap in een stevig kartonnen doosje.
KlantenserviceDe kabel bleek DOA, diezelfde dag per email contact gezocht en binnen het uur antwoord dat er een nieuwe kabel onderweg was en ik de defecte niet hoefde terug te sturen. Uitstekend geholpen!
Bestelling is gemakkelijk te maken. Prima webshop, goede prijzen. Betaling is makkelijk te doen, genoeg mogelijkheden ook hier. Nette afhandeling van de bestelling.
VerzendingLevering was een dag sneller dan oorspronkelijk aangegeven, ook wel eens fijn!
Prima contact, snelle reactie op mijn vragen via de mail. Alles wat ze beloofden is nagekomen.
VerzendingVanwege wat bestelde opties duurde de levering iets langer, maar ook hiervan werd ik op de hoogte gebracht.
KlantenserviceContact met de klantenservice verliep prima.
Ik had contact opgenomen omdat mijn tablet een defect had die ik had gekregen bij mijn abonnement. Ik kreeg binnen 10 dagen weer een nieuwe tablet. Levering was snel.
VerzendingDe levering van mijn tablet was vlot. Ik had hem binnen eerder dan tien dagen dan verwacht.
KlantenserviceIk werd snel geholpen en de service was goed.
Lage prijzen en andere goede reviews leiden je naar deze webshop. Je zult zeer waarschijnlijk niet teleurgesteld worden. Ik had een klein probleempje met mn bestelling maar dit werd snel en heel goed opgelost.
Bestelling de volgende dag thuisbezorgd.
Service is uitmuntend en zeer snel.
Lage prijzen.
Jammer dat ze geen authorized reseller zijn, zouden ze wel moeten zijn.
Order nummers: 154168 en 154120
Bestelling de volgende dag in huis
KlantenserviceSnel, behulpzaam, beleefd.
Vrijdagavond besteld - Dinsdag middag ben ik gebeld door Yourmacstore.nl , telefoon niet gehoord dus later terug gebeld. Had macbook air nog niet binnen en geen mail gehad voor track en tracé. Vriendelijke meneer aan de lijn die zei dat ik de macbook die dag binnen zou krijgen, wat ook zo was. Dus prima voor elkaar.