Gebruikers over webshop YourMacStore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede adviezen. Telefoon wordt snel opgenomen. Scherpe prijs. Alleen communicatie over sterk vertraagde levering kan beter.
VerzendingWas veel later dan verwacht. Tot slot wel erg hun best gedaan.
KlantenserviceEr wordt niet altijd even snel gereageerd. Met name de follow up ontbrak.
Beste Ancket,
Bedankt voor de review en de feedback! Hier willen we van leren om zo onze service te verbeteren. Fijn om te horen dat je tevreden was met ons advies en onze prijs. We doen ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Met vriendelijke groet
Max
AlgemeenIk raad iedereen af zaken te doen met deze partij. Als je geluk hebt krijg je je product snel, maar als er iets mis gaat, dan begint het gezeur. Ik had voor duizenden euro's een laptop besteld die maar niet geleverd kon worden. Ze hebben me 6 weken (!) laten wachten en gedurende die tijd niet één keer zelf contact opgenomen middels mail of telefoon. Gemaakte terugbelafspraken werden meermaals niet nagekomen en er werd onzin verteld over wat al dan niet wettig is m.b.t. het annuleren van een koopovereenkomst. Ik heb uiteindelijk gelukkig wel m'n geld teruggekregen (fijne anticlimax na 6 weken wachten).
De zending werd gedaan vanuit een andere BV dan die waar ik de factuur van kreeg. YourMacStore lijkt een groepje studenten (of net afgestudeerden) die enkel heel goed zijn in internetmarketing, maar als verkoopluik dienen voor een andere partij die de voorraad en het orderproces beheert, want ze hebben het steeds vaag over "het magazijn" maar kunnen niets echt voor je betekenen. Ze hebben zelf geen idee waar de zendingen zich bevinden en beloftes over overdrachten aan PostNL zijn ze twee keer niet nagekomen. Het lijkt allemaal buiten hun macht te liggen. Al die tijd ligt je geld bij hun op de bankrekening dus bij een evt. failliet kun je fluiten naar je investering. Af te raden voor grote aankopen dus.
Ik moet er niet aan denken dat ik in de toekomst van ze afhankelijk zou zijn voor productondersteuning. Voor een paar procent meer koop je direct bij Apple en weet je waar je aan toe bent en dat het zeker goed komt.
Update na reactie YourMacStore: nu het om hun reputatie draait, staan ze ineens vooraan in de rij om pro-actief te reageren, damage control heet dat. Hadden jullie er maar zo bovenop gezeten toen ik in één dag twee terugbelafspraken maakte (allebei gemist), of toen ik op een werkdag 7 keer belde maar jullie gewoon de verbinding verbraken, of toen ik aangaf te willen annuleren maar jullie meerdere valse beloftes deden over de levering. Toen was er níemand en nu wordt er binnen een paar uur gereageerd alsof het een grote uitzondering betreft en het allemaal wel ietsje beter kan. Terwijl jullie gewoon keer op keer op keer niet over de brug komen en niets weten waar te maken - als het al lukt jullie te pakken te krijgen. Dit is politiek correcte onzin om het image te redden. Waar-de-loos.
Enne, als de bestelling direct vanaf Apple komt, wat is dan waar van al dat gelul over “het magazijn”? Dat is dus gewoon Apple zelf en jullie kunnen niets? Zeg dat dan in plaats van op mijn geld te zitten en afspraak na afspraak niet na te komen. Ergens is iets niet in de haak!
Beste,
Bedankt voor je review en we betreuren dan ook hoe het allemaal gelopen is. Tijdens de drukke decembermaand hebben er inderdaad bestellingen tussen gezeten die langer op zich hebben laten wachten. We willen dan ook onze excuses aanbieden voor de geringe communicatie.
Graag zouden we het proces wat verder toelichten. Wanneer er een MacBook besteld wordt met verschillende uitbreidingen, dan moeten we deze in bestelling zetten. Geen enkele partij in Nederland heeft deze specifieke modellen uitgebreid op voorraad liggen. Deze modellen worden rechtstreeks bij Apple besteld (vandaar de andere BV) en de gemiddelde levertijd van deze bestellingen ligt onder de 5 werkdagen. Helaas zijn er soms uitschieters en dan is het uiteraard onze verantwoordelijkheid om dit goed te communiceren en dat hadden we in dit geval beter kunnen doen.
Bedankt voor het compliment dat we goed zijn in internetmarketing, maar een groepje net afgestudeerde studenten zijn we allerminst. Ieder bedrijf heeft zo zijn minder ervaren werknemers, maar het gros van de werknemers van YourMacStore is al meerdere jaren in dienst en gespecialiseerd in zijn vakgebied. We hebben meerdere specialisten in dienst en zijn zeker in staat om productondersteuning te bieden.
We willen je in ieder geval bedanken voor je feedback. We leren hiervan en zijn bezig om de informatieverstrekking naar onze klanten te verbeteren. Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!
Max
AlgemeenUpdate: Vandaag een persoonlijke e-mail ontvangen van Kevin, met daarin excuus en uitleg. Daarover ben ik erg te spreken. Ondanks dat mijn bestelling niet goed is verlopen (zoals hieronder beschreven), blijkt wel dat ze hun uiterste best doen. Daarom de score aangepast van Waardeloos naar Voldoende.
Uiteindelijk mijn zending na 36 dagen moeten annuleren.
YourMacStore is een klein bedrijf met veel transparantie, het is duidelijk wie je aan de lijn hebt en wie de boel runt. Maar helaas hebben ze nog stappen te gaan totdat je ze kunt toevertrouwen met grote orders.
Website was overzichtelijk en duidelijk, andere reviews op tweakers waren ook goed dus maar toch maar een order geplaatst voor een custom Macbook Pro 16": 3-5 werkdagen zou het duren. Helaas na een week niks vernomen, toen maar begonnen met bellen.
Eerste keer kreeg ik te horen dat de verzending wat was vertraagd, het zou eind van de week binnen komen. Helaas hoorde ik niks, dus heb ik nog een keer gebeld: "Eind van deze week heb je hem zeker in huis". Toen had ik al 5 keer aan de lijn gehangen.
Rond kerst had ik er zat van, maar waren ze niet bereikbaar. In het nieuwe jaar weer gebeld en zouden ze contact opnemen met het magazijn en mij terug bellen. Je raad het: niet gebeurd. Vervolgens krijg ik ze heel de dag niet meer aan de lijn, ondanks dat de klantenservice bereikbaar zou moeten zijn.
Volgende dag toch contact gehad en weer wilde ze het magazijn gaan mailen, maar deze keer was het klaar. Na een maand wilde ik iets hebben, dus heb ik mijn order gecanceled en opnieuw bij Apple.com besteld.
Ik denk dat er wel een serieuze partij achter deze winkel zit die graag wilt, maar ze hebben geen kaas gegeten van assertieve communicatie richting bedrijven en consumenten. Het order proces zullen ze waarschijnlijk vanwege de drukte gewoon niet op orde hebben gehad.
Update: zoals je hierboven kunt lezen, heb ik nog een aparte e-mail ontvangen van Kevin. Daarom gaat de score van een voldoende naar goed.
Ondanks dat de klantenservice niet goed bereikbaar en ook niet echt behulpzaam was, waren Paul en Kevin wel erg vriendelijk aan de lijn. Er was begrip voor mijn situatie en ze hebben meteen mijn order gecanceled toen ik dat vroeg.
AlgemeenOp 30 November 2019. Macbook Pro 16" besteld (Build To Order) van meer dan 4000 euro (!)
met het idee dat ik die dan tussen Kerst en Nieuwjaar mooi kon installeren en inrichten.
Na wat aarzelen toch voor YourMacStore gekozen voor de korting die ze
gaven (zo'n 120 euro in mijn geval).
Al snel een automatische mail ontvangen met de factuur. So far so good.
Daarna anderhalve week niets meer gehoord dus op maandag
9 december toch maar eens een mailje gestuurd met de vraag of de
bestelling al onderweg was. De volgende dag een standaard antwoord
dat het druk was en iets langer kon duren. Nou goed, kan natuurlijk.
Intussen op internet wat gezocht over levertijden maar niet de indruk
gekregen dat Apple productie problemen had; op fora melden mensen dat ze binnen
3-5 dagen een tracking nummer van Apple hadden en vaak sneller hun Macbook geleverd
kregen dan Apple zelf voorspelde. Toch al een beetje zorgelijk.
Weer een week verder op 16 December nog maar eens een mail gestuurd.
Geen antwoord binnen 24 uur deze keer, dus dan maar eens bellen...
Kevin van Yourmacstore stond mij vriendelijk te woord, en stelde me
gerust dat op basis van andere bestellingen mijn Macbook toch diezelfde
week nog wel verstuurd zou gaan worden.
Bleek weer een zoethouder want een week later (23 December, en dus
al 3 en een halve week na mijn bestelling!) nog steeds niets gehoord.
Maar weer eens bellen dan. Na herhaaldelijk proberen uiteindelijk Kevin weer te
pakken gekregen en aangegeven dat ik nu toch een tracking nummer wilde
zien of anders mijn geld terug. Hij zou het bij het magazijn gaan navragen en mij
dan dezelfde dag terug bellen. Waarom hij niet gewoon de actuele data voor zijn neus
heeft staan in mij een raadsel maar goed. Eind van de middag had er nog niemand gebeld.
Dus zelf nog maar een aantal keren proberen te bellen tussen 15:30 en 16:30 uur
maar helaas iedereen was kennelijk al weer vertrokken of had men geen zin meer
om klanten te woord te staan. Ik was er inmiddels wel klaar mee.
Gelukkig was ik zo slim geweest om met PayPal te betalen. Dus toen maar
besloten om een geschil te starten (mijn idee; dit geeft de winkel nog
steeds ruim de tijd om iets te leveren en dan loopt de teller bij PayPal alvast
mocht het uitdraaien op een (al das niet gedwongen) refund).
De volgende dag belde Kevin mij (ja nu wel). Hij had vernomen dat ik een
geschil had gestart. Hem de situatie uitgelegd. Geen enkele excuses of iets
dergelijks zijnerzijds voor het niet bellen. Hij had nu informatie dat de bestelling
volgens Apple op 30 december zou binnen komen in hun magazijn.
Gevraagd of ik daar een bewijs van kon krijgen,
maar dat ging niet; het was een grote bestelling, niet alleen voor mij, was de reden.
Toen kwam Kevin ook nog met de melding dat ik mijn geschil bij PayPal beter kon
sluiten wat anders stond bij hen de bestelling "on hold" en zou het ook
in geval dat er geld teruggestort moest worden het allemaal langer duren
(en dat lag natuurlijk allemaal aan PayPal, niet aan hen).
Inmiddels voldoende argwaan gekregen dus toch maar eens goed de regels
van PayPal nagelezen en wat blijkt: Als je het geschil sluit dan ga je
akkoord dat het product naar wens geleverd is en ben je al je rechten
als klant om nog iets van PayPal terug te krijgen kwijt! Dus als ik daar
op ingegaan was had ik geen poot meer om op te staan!
Dus ik wist al dat ik van YourMacStore niets meer geleverd ging krijgen
zolang het geschil openstond en ik wilde dat natuurlijk niet sluiten,
dus dan maar vriendelijk verzocht om mijn geld terug te storten.
Dit is uiteindelijk op 30 december ook gedaan en het geld
stond dezelfde dag weer op mijn PayPal rekening.
Dus PayPal doet daar dus helemaal niet lang over.
Uiteindelijk de bestelling maar direct bij Apple geplaatst en meteen de volgende dag
al een tracking nummer gekregen. Zo kan het dus ook.
Vaak moeilijk te bereiken en als er niemand zin heeft de telefoon aan te nemen
dan wordt na een minuut automatisch de verbinding verbroken met de melding dat je maar moet mailen.
Er wordt beloofd (gestreefd) om binnen 24 uur e-mail te beantwoorden, maar dit gebeurd niet altijd,
en de mail die je dan krijgt biedt geen nuttige informatie (zoethouders).
Eenmaal iemand aan de lijn (in mijn geval was dit altijd Kevin) wordt je wel netjes te woord gestaan.
Alleen weet men niets zinnigs te melden over levertijden en wordt je als klant aan het lijntje gehouden.
Over de voorwaarden van PayPal betaling wordt voor de klant nadelige en ook onjuiste informatie
verstrekt. Policy is ook om niets meer uit te leveren zodra via PayPal een geschil is gestart, dus om
bewust het geschil niet meer op te lossen (anders dan geld terug geven).
Als je een "Build to order" systeem besteld bij deze winkel verwacht dan minstens een levertijd
van 5 weken terwijl dit op geen enkel moment richting klant gecommuniceerd wordt.
AlgemeenTen zeerste tevreden, er moest een aanpassing van de prijs komen en kreeg gelijk een link met de aangepaste prijs zodat ik die doen kon betalen. En dat is dus een persoonlijk gerichte service die ik zeer waardeer.
VerzendingEerste bestelling was de volgende dag met een avond bestelling binnen dit op mijn verzoek omdat ik overdag moest werken. Tweede bestelling kon niet in de avond geleverd worden ivm kerstavond. Maar hebben het voor elkaar gekregen om deze te laten bezorgen tussen 07.30 en 09.00 als zijnde spoed, en het pakje werd om 07.55 aangeleverd. Dus gewoonweg super.
KlantenserviceZoals ik hierboven schreef, maar ook makkelijk bereikbaar staan je netjes te woord en denken met je mee, lees hierboven ook. Houden zich keurig aan hun woord, heb Rene Paul en Kevin aan de telefoon gehad en voor allen mijn compliment.
P.S. Ik kon het product ergens ander iets goedkoper krijgen, maar dat weegt niet op tegen de service die ik hier krijg en mij ook behandeld voelt als een echte klant.
Dus compliment en lof voor yourmacstore.
Fijne feestdagen en een gezond 2020
Algemeen1 Dec een BTO Macbook Pro 13 inch i7 16GB 128SSD besteld (€2000). Zou volgens de site maar 3 - 5 dagen duren. Week later nog niks gehoord dus zelf maar contact opgenomen. Bleek een vergissing op de site; apple schetste momenteel +-10 om een BTO model te leveren. Inmiddels 15 dagen na bestelling nogmaals contact opgenomen om te vragen hoe het nou zat; werd “binnen 2 dagen verwacht in het magazijn, dan sturen we direct de track & trace”. Nu 3 WEKEN LATER (houd in gedachte dat er gedurende deze periode niet één keer is geprobeerd contact met mij op te nemen vanuit Yourmacstore, terwijl het gaat over duizenden euro’s) na wat meer druk te hebben uitgeoefend besloot medewerker “K” pas vandaag VRIJDAG 20 DECEMBER te bellen naar apple om zelf eens te kijken wat er aan de hand was. 3 WEKEN weg gewuifd om vervolgens pas na een telefonische uithaal aanstalten te maken betreffende de bestelling; Ongelofelijk!!
Wordt er vervolgens vlak voor sluitingstijd e i n d e l i j k terug gebeld; blijkt de order ergens in Ierland te zitten en wordt ik wederom weggezet met een magere “we verwachten de order maandag in het magazijn en zullen je zsm voorzien van een track & trace. “
Zo schuiven zij de bestelling stiekem toch het 4e weekend voorbij aangezien YMS over het weekend gesloten is. ONDERSTUSSEN STAAT OP DE SITE NOGSTEEDS DAT DE LAPTOP, MET BTO CONFIGURATIES BINNEN “3-5 WERKDAGEN LEVERBAAR IS!! VALSE ADVERTENTIE, RONDUIT SCHANDALIG.
Blijf maar loze “excuses” krijgen van medewerkers “K” en “P” maar daar koop ik LETTERLIJK niks van, 0 concrete oplossingen gehoord, alle gemaakte afspraken en deadlines gemist & GEEN tegemoetkoming in welke vorm dan ook besproken. Ik raad deze winkel af van uit de grond van mij hart.
Mvg Jaïr
AlgemeenWeek zorgen moeten maken over waar mijn €1500 was, winkel durft hun problemen niet onder ogen te komen en schuift het maar op een andere partij af...
VerzendingOp 29-11-2019 zou er een Iphone 11 pro max 256gb bij mij bezorgd worden, maar die werd helaas nooit bezorgd (terwijl heel mijn familie thuis was). Er is nooit aangebeld en erger nog, er is geen kaartje in de brievenbus gedaan dat het pakket bij de buren bezorgd zou zijn. Via de mail krijg ik een bevestiging dat hij wel bezorgd was en heb meteen een bericht gestuurd naar Yourmacstore en PostNL. Ik heb eerst 2 nachten niet kunnen slapen voordat de poppenkast begon. Naar veel geduld, slapeloze nachten voor mij en mijn familie, kwamen ze er een week later mee dat hij bij mijn buurman bezorgd was (waar wij thuis een enorme slechte ervaring mee hebben). Gelukkig heb ik hem kunnen bemachtigen, maar voor hetzelfde geld had de buurman van niks geweten en zat ik nu met de shit. YourMacStore beweert dat dit totaal buiten hun bereik ligt en dat ze hier niks aan kunnen doen, maar ze kiezen zelf voor de verzendmethodes. Ook kon ik het pakket maar verzekerd laten versturen tot 500 euro, wat redelijk raar is voor een site waar het gemiddelde product ver boven de 1000 euro uit steekt. Ik raad jullie aan om toch bij de CoolBlue voortaan producten te bestellen aangezien hun wel je kostbare pakketje 100 procent zeker kunnen bezorgen zonder een week kopzorgen. Ik koop in ieder geval nooit meer iets met zo'n hoge waarde online, thanks voor de goede service!
KlantenserviceYourMacStore schuift lekker de schuld op PostNL en vice versa. Totaal waardeloos systeem en uiteindelijk de klant de dupe laten zijn. Hier kunnen ze wel wat van leren vergeleken met CoolBlue
Hi Luuk,
Ik vind het erg jammer dat je ons een 1 sterren review hebt geschreven. We hebben onderling uitvoerig contact gehad om de situatie aan je uit te leggen en snappen deze review dan ook totaal niet. Wij hebben de bestelling met PostNL verzonden, helaas heeft men bij PostNL besloten de bestelling bij de buren af te leveren en u hier niet van op de hoogte te stellen. Dit is natuurlijk erg vervelend maar wel volledig buiten onze macht. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij hierna op uw verzoek een onderzoek gestart bij PostNL met als uitkomst dat de bestelling dus bij de buren is afgeleverd. Wat wij ons dan ook afvragen; wat hebben wij hier fout gedaan? Wij hebben u op elk moment te woord gestaan en uiteindelijk achterhaald waar de bestelling geleverd was.
Het verzekeren tot en bepaald bedrag van de zending is een risico dat wij als Webshop dragen, hier is de consument nooit de dupe van. Wanneer het product namelijk daadwerkelijk niet geleverd zou zijn dan zouden wij, YourMacStore hier verantwoordelijk voor zijn. Als consument heeft u namelijk, ten alle tijden, recht op het bestelde artikel.
Vervolgens geeft u per mail aan een tegemoetkoming van ons te verlangen voor de geleden kopzorgen. Ondanks dat wij de situatie betreuren kunnen wij u hierin niet tegemoetkomen. Zoals gezegd, wij betreuren de situatie en hebben hierover dan ook een klacht ingediend bij PostNL. De afgelopen dagen hebben we ook getracht je te bellen en per mail een bel afspraak met je te plannen maar helaas zonder succes. We hadden u zoals gezegd graag nog telefonisch gesproken maar hiervoor krijgen we helaas geen kans.
Overigens verstuurd CoolBlue ook met PostNL dus had dit bij hen ook kunnen gebeuren.
Kevin
AlgemeenGoede ervaringen met dit bedrijf. Meestal erg kritisch op klantenservices, hier werden mijn verwachtingen overtroffen. Fijn contactpersoon en ruim binnen levertijd ook mijn product in huis.
AlgemeenHeel mooi assortiment met scherpe prijzen. Vervolgens makkelijk bestellen, betalen en de aflevering gaat zoals verwacht, prima.
VerzendingWerd op tijd geleverd met weliswaar een mij onbekende bezorgdienst maar het ging uitstekend.
KlantenserviceMijn vraag over levertijd werd adequaat beantwoord, precies zoals het uiteindelijk ook ging.
Beste OlafStaal,
Bedankt voor de positieve woorden!
YourMacStore
AlgemeenHomePod besteld bij YourMacStore, had eerst zelf een fout gemaakt in de order. Mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord, en probleem was opgelost.
HomePod is een U.S. versie maar komt met een zeer dunne verloopstekker!
Top service!
Snelle reacties en duidelijke antwoorden.
Bedankt voor de positieve woorden! Fijn om te horen dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Veel plezier met de nieuwe HomePod!
Groetjes, Max
AlgemeenEerste bestelpoging ging mis doordat ik niet naar de betaalsite werd doorgestuurd. Hierdoor stond er een onbetaalde bestelling bij YourMacStore. Na een mailtje is dat opgelost door YourMacStore door een betaallink te sturen.
VerzendingBinnen 2 dagen was de bestelling binnen.
KlantenservicePrima en duidelijk geholpen.
Hi,
Bedankt voor de positieve woorden en bedankt voor je mailtje! We zijn altijd op zoek naar optimalisaties voor de website, en je hebt ons hier goed bij geholpen.
Veel plezier met je aankoop!
Max
AlgemeenOmdat ik een upgrade van de iMac heb besteld duurde het hele logistieke proces langer. Toch moest ik al direct betalen. Leuk verdienmodel voor Your Mac Store
AlgemeenGoedkoopste leverancier die ik in Nederland kon vinden voor een 2019 iMac. Zeer snelle levering. Kan dus niet beter
VerzendingPrachtig scherm. Makkelijke installatie extra geheugen. Negatief is de fusion drive, deze vervangen is lastig.Veel te hoge prijzen voor ssd en geheugen.
AlgemeenTroublefree gebeuren. Nieuwste model. Duidelijk aangegeven wat de specs zijn (lijkt normaal maar op andere sites was me dat zeker niet overal duidelijk). Scherpe prijs. Duidelijke levertijd aangegeven die ook direct klopte.
Inruil van oudere Mac was ook mogelijk. Daar bleek het slimmer om wat te shoppen, dat leverde bij een andere partij een betere deal op.
Op de aangegeven dag geleverd. Alles zoals je wil.
Hele stevige doos. En niet overdreven groot.
AlgemeenErg snelle en goede service! Helpen je goed, adviseren je goed en de leveringen zijn altijd netjes met T&T te volgen. Al 3 keer een order geplaatst dit jaar en iedere order meteen de volgende dag in huis! Top service dus!
AlgemeenVermijd deze winkel. Onbetrouwbaar en kan aanbiedingen niet waarmaken. Terugbetaling liet twee weken op zich wachten.
KlantenserviceDe webshop kon hun aanbieding niet waarmaken ivm een 'kennelijke vergissing' van 16% korting. De geboden oplossing/compensatie was zeer matig.
Hi Vincent,
Bedankt voor de review. We hebben onderling uitvoerig contact gehad om de situatie aan je uit te leggen en snappen dat je teleurgesteld bent dat je de MacBook niet voor de extreem scherpe prijs hebt kunnen ontvangen. We hebben je dan ook meerdere malen onze excuses aangeboden voor de fout op de website, maar hopen dat je ook ons standpunt begrijpt.
[Toelichting]
Er was op het moment van bestellen sprake van een prijsfout op de website, waardoor je de upgrade van je MacBook zonder bijbetaling hebt kunnen bestellen. Omdat er sprake was van een prijsfout hebben we de situatie voorgelegd bij Thuiswinkel Waarborg en ze bevestigden onze gedachten, waardoor we de bestelling niet voor de prijs die jij had betaald hoefden uit te leveren.
Wij hebben geprobeerd je tegemoet te komen door je alsnog een extra korting te geven, bovenop de scherpe prijs die we je al boden. Helaas ging je hier niet mee akkoord en hebben we op dezelfde dag het bedrag terug overgemaakt. Dit kan enkele (werk)dagen in beslag nemen. Mocht het inderdaad pas 2 weken later bij je op de rekening hebben gestaan, zou je dit dan kunnen bevestigen? Dan kunnen wij hierover contact opnemen met onze betaalprovider.
Hierna zijn onze wegen gescheiden.
Mocht je in de toekomst nog iets Apple-gerelateerd nodig hebben, dan ben je natuurlijk meer dan welkom bij YourMacStore!
Max
AlgemeenYourmacstore beschikt over een gebruiksvriendelijke website waarbij je snel kunt vinden wat je zoekt. Na wat extra informatie te hebben gelezen koos ik voor een refurbished ipad en dit was een uitstekende keuze. De Ipad ziet eruit als nieuw en werkt naar behoren en dan is de korting natuurlijk mooi meegenomen. Het bestelproces is snel, duidelijk en gemakkelijk.
VerzendingDe levering van het artikel was enorm snel. Ik heb op vrijdag einde van de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in de middag had ik de Ipad in huis! Sneller kan volgens mij bijna niet! Wil je dus snel wat nieuws in huis? Bestel dan via yourmactstore!
Hi Michelle,
Bedankt voor de positieve woorden! Het doet ons goed om te lezen dat onze service en de iPad zijn bevallen. Veel plezier er mee!
Max
AlgemeenBehulpzame medewerkers die snel antwoord gaven op vragen die ik had tijdens het bestellen, snelle verzending en mooi en goed werkend toestel.
VerzendingSnelle verzending (volgende dag in huis)
KlantenserviceMedewerkers gaven snel antwoord op al mijn vragen over het bestellen en het toestel. Fijne service!
Hi Joanne,
Bedankt voor de positieve woorden! Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je iPhone!
Groetjes, Max
AlgemeenBij de bestelling stond vermeld dat het product dinsdag geleverd zou worden (op zondag besteld). Op dinsdag niks ontvangen, woensdagmiddag nog steeds niks ontvangen en zelf gebeld en ze zouden het uitzoeken, na twee uur opnieuw gebeld. Door onverklaarbare redenen is het pakketje niet verzonden en zal donderdag pas bezorgd worden (dus net te laat voor mij).
Ik had het expres bij hen besteld vanwege de korte levertijd, dan zou ik het hoesjes precies voor vertrek/op tijd binnenkrijgen.
Niet volgens afgesproken dag, twee dagen later dan de afgesproken datum.
KlantenserviceZij sturen niet uit zichzelf een mail dat de beloofde levertijd niet haalbaar is, daar moet je dus zelf achteraan. En zij geven uiteindelijk wel een tegemoetkoming.
Beste Sharon,
Bedankt voor je review en je feedback. Onze excuses dat het hoesje niet op tijd is geleverd. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van de leveringen op de hoogte te houden. Tot onze spijt is dit bij jou niet gebeurd, omdat we zelf helaas niet op de hoogte waren van de vertraagde levering. Nadat je had gebeld, hebben we het dan ook zo snel mogelijk uitgezocht.
We willen je, ondanks deze tegenvaller, alsnog een fijne vakantie wensen en hopen dat je het hoesje na thuiskomst met veel plezier in gebruik kan gaan nemen. Ter compensatie willen we je dan ook een screenprotector aanbieden. Laat je ons even weten wanneer je terug bent van vakantie? Dan zorgen we ervoor dat deze op een geschikt moment bij je wordt bezorgd!
Max
AlgemeenVoordeligste Apple-verkoper. Levering betrouwbaar via Mikropakket, is bij mij nog nooit misgegaan (en de bezorger is een toffe dude;) )
VerzendingCorrect verpakt in Apple omdoos
KlantenserviceZe hebben het vast druk, want antwoord op email duurt soms even. Maar altijd correcte reactie en goede afhandeling