YourMacStore

Gebruikers over webshop YourMacStore

Mijn nieuwe Mac mini M1 besteld dinsdagavond en op woensdagochtend al in huis. En dan stond er op de website 3 tot 5 werkdagen levertijd. Dat is nog een snel

Sneller geleverd dan aangegeven.

Niet nodig gehad. Maar de afhandeling van de bestelling ging vlot.

Bedankt voor je review, jpvdtorre2!

Team YourMacStore

Hier een Apple adapter gekocht. Bij deze winkel was hij 11 euro goedkoper dan elders. Helaas had ik eerst last van een bug op de website, maar deze was een dag later verholpen. Hierdoor kon ik de adapter alsnog kopen.

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Team YourMacStore

Prima! Nieuwe iPad Air 4e generatie besteld, het ding is overal snel uitverkocht zoals altijd met nieuwe Apple producten. De website van YourMacStore gaf aan “Beperkt op voorraad”. Gechat met een medewerker om te checken of het product op voorraad was en dat was het geval. Keurig de volgende dag geleverd.

YourMacStore verstuurd via PostNL. dat is erg fijn; die knapen bij DHL en GLS maken er vaak een puinhoop van.

Online chatfunctie gebruikt voor eerste contact wat perfect was.

Apple product, dus vaste prijs, maar YourMacStore weet toch nog een kleine korting te geven. Ondanks beperkte voorraad toch volgende dag al in huis.

Hi Prijsje,

Bedankt voor je review! We doen ons best om zo veel mogelijk voordeel te bieden voor de klant. FIjn om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Wie weet tot in de toekomst.

Groetjes,
Team YourMacStore

Bestelling plaatsen ging makkelijk, service was top!
YourMacStore maakt hun beloften waar en levert snel en keurig.

Hi Rovdo,

Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat alles naar wens was. Mocht je in de toekomst nog op zoek zijn naar andere Apple producten, dan staan we voor je klaar!

Groetjes, Team YourMacStore

Op maandagavond een Macbook besteld bij dit bedrijf. Omdat er veel spelers in de markt zijn heb ik gekeken of ze Thuiswinkel Waarborg waren aangesloten. De bestelling ging vrij eenvoudig en werd keurig op de hoogte gehouden. Een mail gestuurd naar de helpdesk voor een factuur en kreeg hem keurig opgestuurd.

YourMacStore maakt hun beloften waar en levert snel en keurig. In de transportdoos zat keurig een extra stekker zodat de adapter goed gebruikt kan worden in verschillende landen. De Macbook was veel goedkoper dan elders.

Beste Jeffreyj321,

Bedankt voor je review en positieve woorden. Het is altijd fijn om zulke positieve feedback terug te krijgen! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar andere Apple gadgets, je weet ons te vinden!

Namens team YMS,
Max

Goede overzichtelijke site, het bestel proces is lekker makkelijk. Ondanks dat het om een nieuw Apple product ging was er toch een kleine korting op de adviesprijs waardoor ze de goedkoopste waren. Goed het gaat niet om heel veel geld maar toch.

Verzending en levering was volgens de afgesproken levertijd. Verpakt in neutrale doos, verder niks op aan te merken. Op de site staat dat als je voor 23:59 besteld je de bestelling morgen hebt. Nu klopt dit maar niet als je in het weekend besteld. Dit staat wel ergens op de site maar daar moet je wel even moeite voor doen om dit te vinden. Het zou eerlijker overkomen als je bv een sterretje zet bij het stukje waar reclame wordt gemaakt voor de snelle levering zodat dit wat duidelijker is.

Even kort contact gehad over de bestelling, hier werd snel op gereageerd.

Hi Sn00pN00b,

Bedankt voor je review en de feedback! Fijn om te horen dat we met onze scherpe prijzen het verschil hebben kunnen maken voor jou.

Goed punt met betrekking tot de aangegeven levertijd. Ik zal het doorgeven aan de verantwoordelijke collega, zodat we kunnen bekijken hoe we de informatie duidelijker op de website kunnen zetten.

Veel plezier met je bestelling!

Namens het hele team,
Max

Snel en makkelijk bestellen op de website.
Snelle verzending. Product voldoet aan verwachtingen op de site

Bedankt voor je review en de feedback dvsmit!
We wensen je veel plezier met je bestelling.

Max

De kwaliteiten en eigenschappen van het product waren mij al bekend, maar de scherpe aanbiedingsprijs gaf de doorslag. Het bestelproces was eenvoudig en de aflevering verliep zoals was afgesproken.

Het pakket arriveerde op de afgesproken dag, en was goed verpakt. De neutrale overdoos over de eigen Apple-verpakking vind ik een goed en beschermend idee.

Na de aflevering werd ik opgebeld door een vriendelijke medewerker die vroeg of alles naar wens was, en of ik nog vragen had.
Dat is heel correct.

Beste Mac27Paul.

Bedankt voor review en de positieve woorden! Mocht je in de toekomst nog op zoek zijn naar andere Apple producten, dan weet je ons te vinden.

Max

Goed Apple aanbod tegen een scherpe prijs. Makkelijke website, vriendelijk personeel met kennis van zaken

Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen

Vriendelijk personeel met veel kennis

Beste Johnny Pronk,

Bedankt voor je review! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service en het contact dat je hebt gehad. Veel plezier met je bestelling!

Max

De site was helder en ik wist welke iMac ik wilde bestellen. YourMacStore had de scherpste prijs. Omdat ik het product later wilde ontvangen ivm vakantie heb ik telefonisch contact gehad of dit mogelijk was. Ik moest een mailtje sturen na de bestelling omdat te regelen. Gedaan en kreeg de melding dat er voor gezocht zou worden dat de iMac pas een week later bezorgd zou worden.

De iMac is niet op de verzochte datum afgeleverd maar veel eerder. Dit was niet de bedoeling omdat ik niet thuis was en ik het niet wenselijk vind dat een zo kostbaar item bij de buren afgeleverd wordt. Ook is er geen mail verstuurd dat hij überhaupt verzonden is. Dit is gelukkig goed gegaan maar de reden om de iMac te bestellen bij deze firma was omdat het mogelijk zou zijn om de iMac op afgesproken datum te leveren. Dit is niet gebeurd.

Klantenservice is goed te bereiken en staan je netjes te woord. Echter er komt te weinig van het beloofde uit. Namelijk levering op afgesproken datum. Ook na melding dat dit proces niet gelopen is zoals afgesproken werd erg makkelijk af gedaan.

Goedemiddag,

Dank voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product.

Onze excuses voor de te snelle levering, in de toekomst zullen wij er alles aan doen de bestelling op de gewenste datum te bezorgen.

Kevin

Prima geholpen (telefonisch advies gehad). Een snelle levering tegen een prima prijs. Zou hier weer bestellen.

binnen 24 uur geleverd, zoals werd beloofd

Beste Dest2,

Bedankt voor je review en je positieve woorden! Mocht je in de toekomst nog op zoek zijn naar andere nieuwe of refurbished producten, dan weet je ons te vinden.

Namens YourMacStore,
Max

Geen ervaring in aftersale service, maar goed geholpen in aankoop proces, Vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen.

prima. netjes en save verpakt en op tijd geleverd. Optie verzekerd verzenden is bij dit soort aanschaf fijn.

goed geholpen in keuze proces.

Hi Aasmid,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je naar wens bent geholpen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar andere (Apple) producten, we helpen je graag!

Namens team YourMacStore
Max

Macbook pro besteld, omdat deze op voorraad zou zijn. Ook nog gebeld en ze bevestigden dat het product op voorraad was en dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Helaas niets was minder waar. Uiteraard kan het gebeuren dat PostNL een dag of paar dagen vertraging heeft, maar na 5 dagen had ik nog steeds niets ontvangen. Ik belde weer en ze gaven heel droog aan dat het product nu niet op voorraad was en dat ik het over ruim een week zou ontvangen. Zonder excuses of iets in die richting. Het interesseerde ze totaal niet dat ik op het product aan het wachten was. Ik stuurde daarop een mail dat ik de bestelling wilde annuleren en dat het me verbaasde dat ze totaal niet in gingen op het feit dat het product bijna 2 weken te laat geleverd zou worden. Ik kreeg vervolgens een mail met daarop dat de bestelling was geannuleerd. Terugbetaling ging vlot en ze waren bereikbaar.
Ik zou de slogan vervangen van: YourMacStore naar NotMyMacStore.....

Ik heb het product nooit mogen ontvangen, Het product zou volledig tegen de status op de website in, waarin het op voorraad stond, 2 weken te laat geleverd worden.

Reageerden snel op mail en ook telefonisch prima bereikbaar. Helaas geen enkel empathisch vermogen en klantgerichtheid.

Hi Mastamasta,

Bedankt voor je feedback en review!
Vervelend om te horen dat de tijdige levering van je order mis is gegaan. Hiervoor bieden wij graag alsnog onze excuses aan.

We hopen in de toekomst toch weer YourMacStore te mogen zijn.

Kevin

Prima en overzichtelijke site, eenvoudig bestellen en voldoende betaalopties. Mooie prijs voor een MacBook Air, €150,- voordeliger dan rechtstreeks bij Apple.

Op basis van eerdere reviews was ik een beetje huiverig over de levertijd. Yourmacstore heeft echter waargemaakt wat ze beloven, vandaag besteld, morgen in huis. Top dus!

Voor de zekerheid had ik even gebeld of de Macbook op tijd geleverd zou geworden. Dit omdat ik een dag daarna met vakantie zou gaan. Netjes te woord gestaan en naar tevredenheid is mijn vraag beantwoord.

Website zit er overzichtelijk uit, bestellen ging ook makkelijk en zonder problemen. Prijs is goed en product zou op voorraad zijn.

Volgens de website was het product op voorraad en voor 17:00 besteld is volgende dag in huis. Nu moet ik er bij zeggen dat ik bestelde op een vrijdag dus kan me voorstellen dat het eventueel werkdagen zijn dus had het maandag verwacht. Uiteindelijk kreeg ik deel van de bestelling op dinsdag binnen. Geen mail dat het verstuurd was (ook niet in de spam)

Contact gezocht met de klantenservice, daar kreeg ik te horen dat het 3 tot 5 dagen levertijd had, bestelling was 5 dagen geleden geplaatst. Website gaf nog steeds aan: Op voorraad, voor 17:00 besteld, morgen in huis. Op het moment van schrijven is dat overigens nog steeds het geval.

Hi Dobey,

Bedankt voor je feedback en review!
Vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed is gegaan bij je bestelling, graag zoek ik dit voor je uit. Kan je wellicht contact opnemen met ons op contact@yourmacstore.nl t.a.v. Kevin of kan je hier je ordernummer met ons delen dan zoek ik dit zoals gezegd graag voor je uit.

Kevin

De website is overzichtelijk, de producten zijn duidelijk gerangschikt en de filters zijn effectief en behulpzaam in het vinden waar ik naar op zoek ben zodat de uiteindelijke keuze helder is. Ook zijn de verschillende upgrade mogelijkheden per product helder en het effect op de prijs. Verbeterpunt: bij sommige producten verandert de URL wel bij een upgrade en bij andere weer niet. Dat maakt het later opzoeken en onthouden ietsje lastiger.

De volgende dag al afgeleverd. Gelukkig in een anonieme doos, dus geen indicatie van de prijzige inhoud.

Door een technisch probleem bij het afrekenen was er een verschil ontstaan tussen het geleverde en het betaalde bedrag. Maar na een telefoontje was het zonder meer opgelost.

Hi Marshmallow,

Bedankt voor je feedback en review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de website en je producten goed hebt kunnen vergelijken en bestellen. Om met je feedback aan de slag te kunnen, zouden we graag een berichtje ontvangen om te zien of je nog weet om welke producten/URL's het niet mee veranderde. Zo kunnen we de website verbeteren en ervoor zorgen dat je de volgende keer helemaal vlekkeloos kunt bestellen.

Max

Mooie en overzichtelijke webwinkel met Apple producten. Prima klantenservice die snel en duidelijk reageert op je vragen. Verzending verliep tijdens beide bestellingen vlot en per e-mail word je goed op de hoogte gehouden.

Na het bestellen word je per e-mail op de hoogte gehouden over de verzending. Track & Trace werkt goed. Netjes de volgende dag geleverd.

Binnen de 14 dagen van bedenktermijn heb ik de keuze gemaakt de gekochte MacBook Pro te retourneren en een ander model te bestellen. De klantenservice heeft mij hierbij goed geholpen. Mailtjes werden snel en duidelijk beantwoord. De tweede bestelling verliep ook perfect.

Hi Moonland,

Bedankt voor je review en je positieve woorden! Ik heb het doorgegeven aan mn collega's en ze werden meteen vrolijk. Mocht je nog andere vragen / opmerkingen hebben over je MacBook, of in de toekomst weer op zoek zijn naar een ander Apple product, dan weet je ons te vinden.

Namens het hele team,
Max

Het bestellen en betalen op de webshop ging soepel en alles was duidelijk uitgelegd en aangegeven. Die zelfde dag nog kreeg ik mijn factuur in de mail!

Mijn bestelling kwam op het aangegeven moment aan en alles was in orde en zoals beschreven.

de klantenservice was erg behulpzaam.

Heb hier een iPad pro besteld. Alles verliep vlekkeloos. PostNL kwam net de iPad al afleveren. Sneller kan bijna niet.

Hi derk1983,

Bedankt voor je review en goed om te lezen dat je blij bent met je nieuwe iPad Pro! Veel plezier ermee.

Mocht je in de toekomst op zoek zijn naar (andere) Apple producten of met vragen zitten, je weet ons te vinden!

Scorekaart voor YourMacStore