Gebruikers over webshop Kitchenonline.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVerschrikkelijk bedrijf, duur apparaat de eerste keer binnen een week kapot en de tweede keer binnen de tweede maand. Men doet niets voor je, van het kastje naar de muur werd ik gestuurd 3 telefoontjes binnen 24 uur, meerdere mails. Men gaf steeds andere wijze aan op het op te lossen, maar niets hielp.Toen ik weer belde mocht ik weer een mail sturen. Uiteindelijk volgde er een mail in niet eens fatsoenlijk Nederlands. ( Kopie van een vlaamse tekst die niet eens klopte met de situatie, waarschijnlijk hebben ze die tekst zelf niet begrepen ) Mensen denk na want prijsgunstig maar zonder garantie. Het enige wat ze kunnen is verkopen daarna houdt echt het op. Heb veel ergernis gehad heel veel ergernis en het is nog niet opgelost.
KlantenserviceMen is niet erg bereidwillig stuurde verkeerde mails, en doet alles om onder de garantie uit te komen, fout na fout en veel ergernis.
AlgemeenOven besteld bij Kitchenonline.nl, omdat ze eén van de weinigen zijn met dit model, tegen een goede prijs. Niks op aan te merken, uitstekend geleverd en snelle duidelijke communicatie.
AlgemeenKitchenOnline heeft mij geweldig geholpen.
Niet alleen regelden zij een afspraak met een monteur, tevens vergoedden zij de rekening omdat mijn Miele kookplaat niet vanuit de fabriek was afgeleverd conform te verwachten instellingen (die door de monteur aangepast moesten worden).
Volgens de servicemonteur van Miele viel de aanpassing niet onder garantie daar de kookplaat niet kapot was, KitchenOnline redeneerde dat zij aan haar klanten een apparaat willen leveren dat vanaf fabriek juist moet werken. Super!
De klantenservice dacht met mij mee (zie toelichting algemene beoordeling).
AlgemeenNieuwe koelkast nodig die qua maatvoering wellicht net of net niet gaat passen. Mail gestuurd naar kitchenonline met enkele praktische vragen - nooit antwoord gehad. Gebeld, en er zou naar gekeken worden want de mail hadden ze inderdaad gezien. Daarna is het nu alweer 2 weken stil. Inmiddels koelkast ergens anders besteld.
AlgemeenIk heb een vaatwasser besteld die met stip de beste prijs had, maar pas na 3 werkdagen leverbaar was. Dezelfde dag nog een verzendbevestiging gekregen dat die er de eerstvolgende werkdag alsnog zou zijn. Voor hetzelfde geld werd een duurdere opvolger verstuurd. Helemaal top!
VerzendingSnelle verzending, goede informatie over de bezorgtijd. Vaatwasser afgeleverd in de keuken en de oude werd meegenomen.
KlantenserviceIk werd na de bestelling benaderd of de inbouwmaten van de vaatwasser klopten (om retourkosten te besparen) en voorafgaand aan de bezorging netjes gebeld of het uit kwam.
Kitchenaid besteld bij het openen van de verpakking had apparaat waterdruppels en boekjes gebruikt.
Terug gestuurd en nieuw voor ontvangen ook deze had mankementen zwarte streep op de apparaat en was onzorgvuldig ingepakt, boekjes gebruikt.
Tevens kon je aan beiden verpakkingen zien dat deze eerder open zijn geweest.
Geld terug gevraagd en dat duurt ook lang voor het ontvangen hebt.
Levering ging erg vlot ook omwisseling van de product.
KlantenserviceWaren beiden keren behulpzaam over mijn klacht en afhandeling maar feit is dat ik steeds gebruikte producten kreeg.
Makkelijk een bestelling te plaatsen en geleverd zoals beloofd. Product is prima en product is zoals geadverteerd. In alle eerlijkheid heb ik wel via bol.com besteld, aangezien ik graag met creditcard (AmEx) wou betalen en dat via hun geen optie is. Voor hetzelfde bedrag bij hun via bol.com kon het wel.
Order volgen etc ging gewoon via de kitchenonline website.
Het ging om een koelkast, heb dus niet voor de inbouwservice gekozen. Bleek dat er dan ook een ander transport werkt gebruikt. Verder snelle levering (volgende dag).
Ik heb een apparaat van kitchenaid besteld, welke "op voorraad" was en de volgende dag geleverd zou worden. Op zaterdag waren zij onbereikbaar nadat ik niet eens een verzendbewijs had ontvangen. Op maandag moest ik zelf bellen, waarna ik te horen kreeg dat het twee weken levertijd was en gaf mij, tot ik aangaf een screenshot te hebben, ongelijk. Dit konden zijzelf ook wel aan mij mededelen in plaats van dat ik moet bellen. Het is nog maar de vraag of ik mn geld terug ontvang van deze MALAFIDE webshop. Laat je dus niet misleiden door de reviews hier. Ongeorganiseerd zooitje!
VerzendingIk zou het een dag later ontvangen, maar ik heb het nooit ontvangen.
KlantenserviceNiet te bereiken op zaterdag, geen service. Ze geven je gewoon ongelijk.
AEG KM4000 keukenmachine besteld, machine stond netjes op voorraad op de website. Zou geleverd worden tussen de 1 en 3 dagen. Ik kreeg alleen maar geen inboek bevestiging dus mail achterna gestuurd, helaas geen reactie op gekregen. Vandaag daarom maar gebeld en toen wisten ze te vertellen dat AEG problemen had met leveringen aan de leverancier. Product staat zelfs na mijn telefoontje nog op leverbaar.
KlantenserviceGeen reactie gekregen op de mail die ik omtrent mijn bestelling heb gestuurd, moest er helaas weer zelf achter aan bellen.
Top! Enige plek met zon snelle reactie en levering. We zouden meteen weer kopen en het iedereen aanbevelen.
VerzendingZie onze eerdere reactie, dit was gewoon heel goed geregeld. We hadden ook nog de mogelijkheid om op te halen in de winkel.
KlantenserviceWe snapte vooraf niet wat je nodig had voor een Quooker, maar na het telefoongesprek waren we helemaal op de hoogte.