Gebruikers over webshop Meerdanlicht.nl
Review toevoegenVrijdag avond bestelling geplaats (Philips HUE LUX starter pack). Maandag ochtend via mail de melding: betaling ontvangen, maandag middag via mail de melding: bestelling gereed + track&trace ontvangen van DHL. Woensdag pakket ontvangen.
VerzendingBestelling was netjes verpakt.
Snelle levering, ik kwam snel bij mijn product via de Tweakers Pricewatch, en de beschrijving was dik in orde. Het pakketje werd snel geleverd.
VerzendingVerzending was snel, en er was geen gebruik gemaakt van een extra doos. De doos waar het product zelf in zat was ingepakt in een plastic materiaal/coating. Niet echt veel bescherming, maar wel voldoende.
Philips Lux lampen besteld voor een prijsvraag op de site. Waren niet op voorraad en daar een aantal keer contact over gehad. Ben goed en vriendelijk geholpen.
VerzendingNetjes verpakt.
KlantenserviceIk had niet goed naar de voorraadstatus gekeken en had daarom contact opgenomen. Naderhand ben ik zeer goed en vriendelijk geholpen.
Duidelijke website. Tot nu toe eenmalig iets besteld. Heeft een assortiment met vrij vrij dure armaturen en ook de bekende philips lampen. boven de 50 euro gratis verzenden. Helaas hebben ze niet echt een ruim assortiment in goedkopere lichtbronnen zoals kwalitatieve <10 euro E27 ledlampen, gewone spaarlampen of G9 led lampjes om tot iets boven de 50 euro te spenderen. De algemene indruk van de winkel is erg goed!
VerzendingSnelle verzending. De producten waren binnen 24u in huis.