Telefoonstunt.nl

Gebruikers over webshop Telefoonstunt.nl

Ik kom graag in contact met mensen die door de Website http://www.telefoonstunt.nl zijn opgelicht. Samen kunnen we een rechtzaak aanspannen tegen de eigenaar om te proberen ons geld terug te krijgen.
mail mij svp jouw verhaal en contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) in niet meer dan 10 zinnen naar rveen@amadon.nl

mail mij svp jouw verhaal in niet meer dan 10 zinnen naar rveen@amadon.nl

Deze website is wegens redenen niet meer actief. Meerdere mensen zijn benadeeld en ik wil hun verhalen samenvatten om samen een vuist te kunnen maken tegen de eigenaar.

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een winkel. Product stond als op voorraad aangegeven; levering binnen 24 uur. Na een week niks ontvangen te hebben bel ik. Product blijkt niet op voorraad. Bestelling wordt geannuleerd; geen enkel probleem zegt men. Heb al 6 keer contact gehad over teruggave van het geld. Gebeurt gewoon niet. Dieven en leugenaars.

Product stond als op voorraad op de website maar is nooit verzonden. De website is ook nooit aangepast..

Keer op keer wordt toegezegd dat ik m'n geld terugkrijg, keer op keer gebeurt het niet. De persoond die de betalingen regelt is nooit aanwezig als ik bel...

Ik heb bij telefoonstunt.nl in januari 2016 een Samsung Galaxy S5 G900F gekocht.
MAAR…:
1. Telefoon zat niet in de originele verpakking.
2. Op de telefoon staan foto’s van een ouder echtpaar uit 2013!!! (de telefoon is dus tweedehands of gestolen!)
3. Het is niet het type wat ik besteld heb. Het is een S5 G900T in plaats van een S5 G900F. (geen Nederlands menu)
4. Er is sprake van lichte schade op de hoekjes.
5. Er worden 2 webwinkel keurmerken (Thuiswinkelwaarborg en WebwinkelKeur) gevoerd op de site. Beide hebben telefoonstunt.nl geschrapt van de deelnemerslijst. Dit is misleiding.

Ik heb zeer vaak telefonisch contact gezocht, maar ze zijn niet te bereiken.

Ik heb her en der al wat negatieve reviews achtergelaten op verschillende sites en de beide keurmerk sites gewaarschuwd.
Verder heb ik een melding gemaakt bij de Fraudehelpdesk.

Ook denk ik erover om aangifte te doen bij de politie

Geen zaken mee doen!

Was wat te laat, maar de telefoon is of tweedehands of gestolen!

Zeer vaak proberen te bellen, maar niemand neemt op. Ook tevergeefs gemaild.

Als je een telefoonhoesje besteld, staat daar bij dat het binnen een paar dagen bezorgd wordt. Vervolgens moet je DIRECT betalen. Dan krijg je een mail dat het hoesje dat je uitgezocht hebt niet voorradig is. Of ze een andere mogen sturen. Nee natuurlijk niet, die heb je toch niet uitgezocht. Dus je wilt je geld terug hebben. Heel wat mailtjes verder en geen geld terug, ben ik het zat. Vervolgens komen er 4 meldingen van een bedrijf waar ik nog nooit van gehoord heb. Ondertussen ben ik 18 dagen verder en ik hoor niks en mijn geld is ook nog niet terug gestort! Mijn advies: Niet bestellen bij Telefoonstunt. Als je besteld, moet je direct betalen, maar als je je geld terug wilt, omdat zij niet kunnen leveren, kun je naar je geld fluiten.

vorige week besteld nog niet binnen! zijn sinds gisteren niet meer bereikbaar!
Kan ze ook niet bereiken via de telefoon

telefoon is nog niet geleverd! ben al een hele week aan het wachten en ik hoor niks meer

geven de leverancier de schuld dat ik de telefoon nog niet heb...
Er worden dingen beloofd die ze niet na komen

Uitstekend geholpen ,na wat misverstanden is het allemaal goed gekomen.
en is de bestelling tijdig geleverd

Na wat misverstanden, is het toch goed gekomen

Gereageerd, op een aanbieding (tijdelijk HTC M9 voor 20 euro) en wat blijkt het abonnement is opeens 39 euro!!!!!, was een vergissing van telefoonstunt de advertentie was een "tik foutje ",en ik moet nu met het bewijs komen dat dat er advertentie heeft gestaan.....ik melde dat er ook een van 18 euro te zien was!!!! je gelooft het niet maar ...nog geen 10 sec later was hij die al verwijderd .,en maar blijven ontkennen ,ja grote jongens van Telefoonstunt. Dat ze een fout hadden gemaakt ,ja !! als hij er gestaan had hadden ze direct de klant gemeld
nou mij is nik maar dan ook helemaal niks gemeld en zit nu met een abonnent van 39 euro die elders goedkoper had kunnen afsluiten. Ja naar lang mailen gaven ze toe dat er "misschien" wat verkeerd gegaan was, ik moest maar met een voorstel komen...gedaan en wat denk je ik werd verzocht om de advertentie maar op te sturen. Dat noem ik nu de omgekeerde wereld , telefoonstunt maakt een fout en ik moet het bewijzen!!!!!

update
Maar de prijs op de site ( 20 euro) was een foutje na abonnement gekregen van Tele 2 bleek dat ik 49 euro moest betalen .
na vage beloftes van teleoonstunt.nl .sorrry was een foutje ...en je had het formulier dat van kreeg om te onderteken maar beter moeten lezen!!!!!( was on mogelijk de kwaliteit was slecht)
Maar contact opgenomen met mijn Rechtsbijstands- verzekering en alles opgestuurd naar Interpolis, kreeg ik bericht dat het allemaal maar zeer vaag was van Telefoonstunt.nl en kreeg ik het voorstel het verschil tussen een vergelijkbaar abonnement ( 29 euro overal, maar niet bij telefoonstunter.nl)
en van telefoonstunter.nl 49 euro terug gestort te krijgen van mijn Rechtsbijstands- verzekering .Dat was een goed voorstel en aangenomen .
Daar kunnen ze nog van leren bij telefoonstunter!! waarvan akte

update
Daar kunnen ze nog van leren bij telefoonstunter!! waarvan akte

Bestellen gaat makkelijk, product is later ontvangen dan beloofd.
Betalen ging makkelijk. Gewoon zoals het hoort.

Telefoon is ontvangen, het duurde alleen allemaal wat langer dan verwacht.

Op de mail werd netjes gereageerd.

Het duurt een beetje tijd tot dat je product ontvangt.
Niet op de beloofte dag

Wordt de besteling niet ingeleverd. Bovendien kreeg ik geen volgcode om mijn product te volgen.

geen antwoord. 5 keer geprobeerd en niemand beantwoord.
Uiteindelijk keeg ik een mail dat ik de product over 3 dagen krijg. Dus even afwachten

Product wordt niet geleverd op beloofte datum, klantenservice slecht bereikbaar(na een uur in de wachtrij het maar opgegeven), wazig verhaal over PostNL en vervolgens wordt ondanks de belofte het product weer niet geleverd op beloofde tijd.

Keuze was hier gevallen omdat ze hem de volgende ochtend vroeg bij een depot zouden leveren. Dit is niet gebeurd en tot 3maal een afspraak gehad over een levertijd die niet is nagekomen.

Meer als een uur in de wachtrij telefonisch, na chat terug bel belofte duurde die ook erg lang, beloofde nieuwe verzending heeft niet plaats gevonden. Vervolgens opnieuw contact gehad, product weer niet geleverd op de juiste tijd. Uiteindelijk wel compensatie gekeregen in de vorm van een kortingscode, maar ze hebben niet echt veel producten om dat mee te verzilveren. Over de coupon en de 2euro extra betaald voor de vroege levering moest ik nogmaals zelf contact opnemen om dat te krijgen.

Mijn beoordeling is slecht op het moment want de verkoper reageerd gewoon stomweg niet op mijn simpele vragen, hier om geef ik de algemene beoordeling één ster.

Snel verzonden en goed verpakt, stak alleen uit de brievenbus die langs de weg gesitueerd is en geen handtekening of iets dergelijks moeten geven dus had zo gestolen kunnen worden !!!

Ik heb nooit een factuur mogen ontvangen en deze toch nodig voor de boekhouding , aangezien ik een bedrijf heb en deze hier voor heb gekocht !
Nu wilde ik graag toch het factuur hebben en na wat zoeken niet kunnen vinden en geen optie op de site om deze alsnog op te vragen.
Per email contact opgenomen 13-1-2015 en na enkele weken nog geen reactie.
Daarna per telefoon contact opgenomen en kreeg gelukkig iemand te spreken en deze kwam met het verhaal dat de collega het niet heeft gezien en omdat ze een nieuw systeem gebruiken ze niet snel het factuur kunnen opvragen.
Daarna heb ik op zijn verzoek wat al iets vreemd is een screenshot moeten sturen van de afschrijving zodat hij hem sneller kon vinden en na deze te hebben verzonden zijn we ondertussen al meer als een maand verder maar nog geen enkel bericht.

Niet eens een bericht dat het niet lukt of dat hij zoek of wat dan ook, dit is toch geen manier van zaken doen ?
En waar ik al helemaal een slecht gevoel over krijg is dat de telefoon sinds kort om de zoveel tijd moet restarten en de melding is dat de simkaart niet is gevonden (nieuwe simkaart geprobeerd maar zelfde probleem)
Hier ook een screenshot van meegestuurd en met de vraag hoe ik dit moet / kan oplossen want de telefoon is nog geen jaar oud en nu al dit gezeur...
Ik wil graag het factuur ontvangen en weten wat ik met mijn telefoon aan moet want mag toch wel verwachten dat dit onder de garantie valt.

Heb een waarschuwing per email verzonden dat ik het factuur wil ontvangen en bij geen reactie ik een recensie zou achterlaten zoals deze en op meerdere sites.
Natuurlijk raad je het al, weer geen bericht mogen ontvangen ,niet eens van wij zijn nog bezig of iets in die zin.

Mijn advies is om hier niet te kopen

Toevoeging op de voorgaande tekst :
Nadat ik de verkoper een melding heb verzonden dat ik reviews heb achtergelaten met mijn ervaring (en waarschijnlijk hij deze melding al van Tweakers heeft gehad en het aangesloten webwinkel keurmerk) kreeg ik die zelfde nacht nog reactie met een excuus en het zo begeerde factuur waar ik al die tijd om heb gevraagd.

Bedankt in zoverre, vind het toch erg jammer en totaal geen stijl dat je op zoiets simpel zo lang moet wachten en ook geen status krijgt hoe en of wat er aan de hand is.

Daarom ook krijgt de klantenservice een ster er bij maar echt verdienen is het niet als je het mij vraagt.

Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en veel betalingsmogelijkheden. Met supersnelle bezorging en ook nog eens scherpe prijzen. Aanrader!

23:45 besteld, en de volgende dag om 08:45 in huis, dat is nog eens snelle levering.

buying was fast and simple, but that was the only good thing in my experience

arrived late 3 days

no answer to my mails, did not cancel the purchase, whatever. at least i got the product (late). not well packaged either, but arrived w/o schade.

The product was advertised to arrive in 24h but it was not available.
I have tried to cancel the order and lied to me that it was on its way.
2 days past, I have called, emailed, they have not cancelled my order yet, nor refunded me, nor send the product

Well, it did not arrive in 24h nor 48h since the purchase.
I tried to cancel I have received no reply whatsoever.
really bad packaging

worst experience i had with a store i found in tweakers.

Het bestellen ging makkelijk en eenvoudig. Ik werd daarbij goed geholpen en geïnformeerd door de klantenservice.

---

Goed bereikbaar en vriendelijk. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen.

Levering was goed en snel. Er zat helaas in eerste instantie een buitenlandse stekker bij maar die werd vlot en kosteloos vervangen door een volledig nieuwe lader.

Fantastische webwinkel! Op vrijdag om 21:00 uur mijn Iphone besteld en idd de volgende dag op zaterdag geleverd!

Verzending met PostNL is altijd goed!

Reageren niet op mijn mails zou een extra lader krijgen en die heb ik niet gekregen en te late levering.

dinsdag besteld vrijdag gekregen, Zij komen zeker hun belofte niet na ze zeiden dat door een storing van de inlog server hij 1 dag later was.
maar dit waren er uiteindelijk 2, en mijn telefoon kwam aan in een coca cola doosje wat ik vrij apart vond.

Zeer slecht ze reageren niet op je mails.
En ik belde ze voor een track and trace en ze zeiden dat ze me die zouden mailen en die heb ik nooit gekregen.

De site lijkt mooi maar ze kwamen de snelle levering en goede service belofte bij mij niet na. Zondag besteld donderdag nog niet binnen. Op de site "voor 17:30 besteld, morgen in huis" was niet waar. Ze zijn zeer slecht bereikbaar. Soms op de chat heel soms per telefoon.

Betaald en dagenlang geen bericht. Ik dacht echt dat ik opgelicht was. Reageren niet op mail. UIteindelijk aan te telefoon gekregen, artikel was kwijtgeraakt bij pakketdienst, "schuld pakketdienst" Het oplossen hiervan ging moeizaam. Andere Iphone is uiteindelijk toegestuurd.

in overleg 16GB ipv 32 GB geleverd. verschil euros zou teruggestort worden (afspraak per telefoon) . Echter geld kwam maar niet. Op mails wordt gewoon niet geantwoord. Heeft een 2 maanden geduurd voor ik het verschil terug had, na veel gezeur en vaak proberen contact op te nemen. "betaling klaar in het systeem, komt eraan" maar geld kwam niet.

Uiteindelijk (na twee maanden) was het verhaal : Omdat ik het toestel "snel" wilde hebben zou ik moeten betalen voor de koerier. Uiteindelijk is de 99 euro toch betaald. Voor mij nooit meer bij deze winkel of iets anders van de trs-group.nl b.v.

De optie zeer zeer slecht, 0 sterren is helaas niet selecteerbaar op tweakers anders had ik die gekozen.

Overzichtelijke winkel en de goedkoopste op tweakers. Problemen werden uitmuntend opgelost. Zelfs met een kosteloze upgrade. Ik ga er dus graag weer bij winkelen.

Snelle levering. Zoals is beloofd.

Er was iets mis gegaan en dat hebben ze uitmuntend opgelost. Mijn volgende iPhone koop ik weer bij deze aanbieder.
Telefonisch contact gehad en ook gelijk een oplossing aangeboden gekregen. (zelfs een kosteloze upgrade)

Mooie website, mobiel was op voorraad met goede prijs, snelle autoreply, dat de levertijd ongeveer een week is. Na een week gebeld, maar telefonisch nauwelijks tot zeer moeilijk te bereiken en geen reactie op mails (lijkt wel een éénmansbedrijf). Ik dacht echt, dat ik mn geld kwijt was aan een internetfraudeur, maar het kwam toch goed.

Levertijd 2,5 week :-\. Er (b)lijkt een groter distributiecentrum Montapacking achter te staan, wat wel vertrouwen schept. De telefonische bereikbaarheid was absoluut slecht en zij hebben verbetering toegezegd.

Hopelijk geen klachten met de telefoon, want het aankoopproces gaf niet echt vertrouwen.

Door de goedkope prijs was ik gelokt naar de website van Telefoonstunt.nl. Ik kreeg na een misverstand de iPhone een beetje later, geen probleem. Hij werkte eventjes, tot opeens het bereik van de telefoon weg viel; de provider had de telefoon van zijn netwerk geblokkeerd. Waarschijnlijk geblokkeerde IMEI nummer. Contact proberen opnemen met telefoonstunt.nl, zonder succes. Talloze malen proberen bellen, mailen,... Uiteindelijk toch een telefoontje terug gekregen met de melding dat ze een nieuwe telefoon zouden sturen. Prima.
Deze is uiteindelijk toegekomen, maar is de 16gb versie, én space gray, ipv 32gb zilver.

Ik vind het zonde dat het minimum van sterren 1 is, ik had ze er geen toegekend, de prutsers.

De levering wordt gedaan door PostNL, dus daar valt niets op aan te merken. Ook was het goed verpakt.

Contact met hen opnemen was ook een hel. Heel de tijd een bandje dat zich herhaald, de online support is nooit beschikbaar, en met veel geluk reageren ze op email.

Scorekaart voor Telefoonstunt.nl