Gebruikers over webshop Conrad.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenConrad werkert als professionals maar ook voor particulier! Het is aangenaam om met Conrad te werken.
VerzendingPostNL is een vaste waarde
AlgemeenAl enkele keren besteld en nog nooit problemen gehad.
Ruim assortiment en gratis geleverd vanaf €50.
Levering is soms trager dan aangegeven op website.
AlgemeenAl meerdere keren besteld bij Conrad.
Altijd goed geleverd, bij problemen hebben ze mee naar een oplossing gezocht.
Verzending gebeurde in 2 delen omdat 1 onderdeel niet onmiddelijk op stock was.
Men had kunnen wachten tot alles er was.
Ooit een controller gehad die stuk was van een headset.
De controller verkochten ze niet apart, ze hadden toen zelf gezocht en gevonden dat die apart te bestellen was en dit dan ook zo voor mij geregeld.
AlgemeenEen webshop zoals het hoort, maar de levertijden blijken niet te kloppen. Heb 3 dagen gewacht voordat ik contact op nam om te horen dat er inderdaad een vertraging is (zonder aan te geven wat de reden daarvan is) en dat het nu opgestuurd is naar PostNL. Ik kan het niet meer annuleren omdat het al ''verzonden is''...
VerzendingEr staat op voorraad, maar dan duurt het alsnog minimaal 3 dagen voordat het verzonden word naar PostNL waarna het nog eens 2 dagen kan duren...
KlantenserviceKlantenservice heeft snel opgenomen en snel mijn vragen behandeld.
AlgemeenConrad verdient wel beter als de huidige 1 ster die er staat. Ik heb reeds tientallen keren bij hun besteld, en steeds is het in orde gekomen met de bestellingen. Meestal geraadschap, of electrisch materiaal, zaken die je moeilijk ergens anders vindt of uizonderlijk eens IT materiaal. De levertijden zijn meestal juist, maar hier durven ze er een loopje mee nemen (more as a guideline than an actual rule). Zeer dringende noodbestellingen zou ik er inderdaad niet plaatsen.
Een grote internet winkel, meer gericht op de antieke werkwijze van hun al even oude en grote bedrijven als klant, die hun bestelnummers vanbuiten kennen. Alles moet er snel verlopen waardoor er wel fouten gebeuren, maar deze worden rechtgezet.
Hun prijzen zijn dikwijls bij de duurste en de goedkoopste, al naargelang het artikel. Maar je vind er ook echt wel alles. Als je de bluts met de builen neemt, en kunt leven met hun tekortkomingen is dit wel een ok webwinkel.
Alles komt toe in zeer degelijk dozen met voldoende verpakkings materiaal. Het merendeel vanaf dag 1 of 2. Sommige stukken kunnen er wel eens een weekje of iets langer over doen.
KlantenserviceVerkeerd geleverde of defecte items zijn altijd zonder pardon gewisseld. Een echte hulplijn kan je er wel niet verwachten vrees ik. Maar zolang je dingen koopt waarvan je weet waar je met bezig bent is dit geen probleem.
AlgemeenLevertijden op de website kloppen niet, het lijkt erop dat ze hier bewust over liegen. Website reageert ook vaak slecht en geeft zelfs foutmeldingen.
VerzendingLevertijden kloppen niet, dus levering is te laat. Dit gebeurde zowel bij mijn recente bestelling en ook bij mijn vorige een jaartje terug.
KlantenserviceOp hun website staat dat je binnen 7 dagen antwoord krijgt via mail, of je kan 30cent / minuut betalen om te bellen (betalen voor service na verkoop!).
Producten besteld, na direct online te betalen kreeg ik 15 minuten later mijn factuur naar mijn email toegestuurd, zelfde avond nog een bevestiging van verzending gekregen, 2 dagen later stond PostNL aan mijn deur.
VerzendingVerzending was gratis voor mij, weet wel dat de producten vanuit zuid-Duitsland verstuurd worden en je wel minstens twee dagen moet rekenen.
Bestellen gaat vlot, zoals op de meeste andere sites tegenwoordig. Als je wil gebruik maken van de gratis verzending moet je wel via "Sofortbanking" betalen, maar dat is op zich niet moeilijk en een kleine moeite.
VerzendingGewoon goed verpakt. Levering zou wel iets sneller kunnen, maar valt op zich nog mee.
KlantenserviceEn hier gaan ze compleet de mist in. Conrad heeft DE SLECHTSTE customer service die ik ooit heb mogen meemaken. Ik bestel iets, maar besef na een uurtje dat ik verkeerd heb besteld. Ik schrijf ze een email dat ze de bestelling mogen annuleren. Ik krijg geen antwoord op de email, maar daags nadien wel een (geautomatiseerde) email dat de bestelling onderweg is. Ik ontvang de bestelling, maak zelfs de doos niet open maar stuur deze onmiddellijk retour. Ik ontvang na 2 weken een mail dat deze goed is toegekomen en dat ze dit binnen de week zullen afhandelen (lees: geld terugstorten). We zijn nu meer dan 1 maand verder en ik heb nog altijd geen geld gezien. Ik heb al een mail gestuurd, maar krijg er geen enkele respons op. Vandaag ga ik ze maar eens bellen, maar dat is een dure aangelegenheid voor mij als Belg, want het is een Nederlands telefoonnummer. Toch zie ik geen andere optie meer. Ik koop alleszins NOOIT nog iets bij Conrad, want de dienst naverkoop is WAARDELOOS!
Het bestel en betaal proces gaat vlot maar de levering blijkt onmogelijk en communicatie al evenzeer.
KlantenserviceNadat we een bestelling geplaatst hadden bleek dit product moeilijk leverbaar, na herhaaldelijk contact met de klantenservice, bleven ze herhalen dat ze geen antwoord kregen van hun inkoopafdeling, en ons als dusdanig geen antwoord konden geven. Iets wat origineel op 9 dagen had moeten geleverd worden, heeft na 6 weken nog steeds geen leverdatum. Wij hebben uiteindelijk ervoor gekozen de bestelling te annuleren en ergens anders te bestellen.
Conrad liet de verzendkosten vallen als ik betaalde met Sofortbanking. Het is een soort Ogone, maar dan uit Duitsland. Dit ging zonder probleem.
KlantenserviceZe hadden een mail gestuurd waarin stond dat ik een track code ging ontvangen zodra het product verzonden was. Deze heb ik niet gekregen, maar heb het pakket (onverwacht) toch op tijd ontvangen.
Website stemt niet overeen met levertermijnen. Er wordt niet goed gecommuniceerd met de klant over deze zaken.
VerzendingOp de website stond dat mijn artikelen op voorraad waren en onmiddellijk verzonden konden worden. Ik had dit besteld op 22 februari en nu staat er dat mijn eerste 2 artikelen verzendklaar zijn op 26 februari en mijn ander artikel pas op 2 maart. Dit is onaanvaardbaar.
KlantenserviceZoals ik zei is er me niet meegedeeld dat de leveringstijden niet overeenkwamen met wat er op de website stond.
Het was over gans de lijn gemakkelijk.
Bestellen,betalen en ontvangen alles perfect.
Ik blijf bij Conrad.
Het produkt is prima te gebruiken,helder en een goede vergroting.
KlantenserviceHet kan niet beter.
Merkproducten van goede kaliteit.
Sofortbanking is OK.
Leveringstermijn is aanvaardbaar; de levering was probleemloos, ook al waren we niet thuis.
Merkproducten van goede kwaliteit.