Kamera Express België

Gebruikers over webshop Kamera Express België

Duidelijke website met interessante prijzen (kortingen) en reviews. Het pakket werd de dag nadien al geleverd.

Snelle levering (dag nadien) en 2 bestelde producten in zelfde verpakking. De levering was gratis en dat is altijd mooi meegenomen.

Mijn product werd slechts deels geleverd (camerabody zonder lens) omdat er een bevooradingsprobleem was. Op zich is dit geen probleem, maar ik werd hiervan niet ingelicht via bijvoorbeeld een bericht in het pakket of via mail en heb dus zelf contact moeten opnemen met de klantendienst. Ruimte voor verbetering lijkt me.
Een ander probleempje was dat de factuur gedateerd was op de dag na de dag van de bestelling. Voor het bekomen van een cashback bij de leverancier kon dit een probleem vormen daar de bestelling geplaatst werd op de laatste dag van de voor de cash back in aanmerking komende periode. Ook dit werd na een contact met de klantendienst verholpen.
Wat mij ook enigsinds stoort is dat je verplicht wordt een review te schrijven om te kunnen genieten van de geafficieerde verlenginging van de garantie tot 5 jaar.

Partiële levering door bevoorradingsproblemen waarover niet pro actief geïnformeerd wordt.

De nodige informatie werd vestrekt rond de partiële levering bij contact met de klantendienst.
De factuur werd gecorrigeerd na melding van het probleem, al is hier na een eerste poging via telefonisch contact nog een tweede poging via mail voor nodig geweest. Anders was dit een 'uitstekend' geworden.
Tot op heden ook altijd zeer correct ontvangen geweest in de winkle te Evere.

Snelle levering en goede service. Duidelijke toelichting gekregen.
Geheel goed verpakt.
Positieve eerste ervaring met nieuw sony 7iii

Snelle levering en ophaling in winkel. Verpakt in één doos

Duidelijke uitleg gekregen over afhandeling van cash back en verzekering

's Morgens product gereserveerd via website en lag mooi klaar toen ik het kort na de middag ging ophalen.

zelf afgehaald

Zeer complete uitleg gekregen. Super service met echt kennis van zaken!

Ik heb online bij kamera Express Canon R6 met lens 24-105mm f4-7.1mm gekocht. Ik ben echt blij met deze camera en service.

Echt snel levering. Volgende dag heb ik de camera al thuis gekregen

De Klantenservice is uitstekend. Ze helpen me altijd snel. Top winkel

Echt snel levering. Volgende dag heb ik de camera al thuis gekregen

De Klantenservice is uitstekend. Ze helpen me altijd snel. Top winkel

Site internet bien fait. J'y trouve ce que je veux. Je passe dans un magasin et 10 après je reçois mon appareil photo avec des bons conseils

livré en magasin comme promis

Lang getwijfeld over de keuze van type camera. Tijdens een gesprek met een medewerker uiteindelijk een weloverwogen keuze kunnen maken. Maakten tijd, gaven meer dan voldoende info, verzorgden de overname van enkele zaken. Ik ging er buiten met een zeer tevreden gevoel.

The process was fast and easy to use. Before you can check in your bag the ordered products for the last check up.

Delivered really fast, perfect condition in a safe way of packing.
Perfect products, really happy with it.

Answered to the questions I had properly. Big thanks to all!

Maandag besteld en dinsdag was het al beschikbaar in de winkel. Vriendelijk geholpen door een bekwame medewerker van Kamera Express Gent.
Alle vragen werden op een eerlijke en kwalitatieve manier beantwoord, met nog een koffie erbovenop.
Proficiat Kamera Express doe zo verder.

Besteld product was met zorg en perfect ingepakt, alle bestelde producten zaten samen in een verzameldoos.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelde producten, die ik toch liever in de winkel afhaalde dan ze thuis te laten afleveren. Kon meteen nog enkele vragen stellen in verband met de aangekochte goederen.

Goede kennis van zaken en van de toestellen. Behulpzaam personeel en ruim aanbod. De prijs van het toestel werd onmiddellijk aangepast aan die van een concurrent.

Behulpzaam en competent

Mijn spiegelreflex van Nikon begon voor mij te zwaar te wegen.
Zeer tevreden over de aankoop van mijn systeemcamera Sony A6100.
Kwalitatief even goed en een pak lichter om te dragen.

Vriendelijke en professionele bediening !

Vandaag de sigma 105 2.8 macro lens gekocht , zeer fraaie lens voor een even fraaie prijs ,vakkundige uitleg gekregen en de lens meteen op voorraad , top dus !

Na via mail prijs op te vragen in de winkel in Antwerpen de TV opgehaald. Thuis pas opgemerkt dat dit de verkeerde bleek te zijn (LG OLED A1 ipv C1). Foutje van zowel mij als medewerker. Na de klanten dienst te bellen terug naar de winkel gereden om deze om te wisselen. Medewerker hielp zelfs TV toestel (2 keer) in de wagen te leggen.

Via mail goed verder geholpen. Wachtijd aan de telefoon kan wel beter

camera besteld bij kamera express. alles is goed verlopen.
Momenteel tevreden met de kamera.
Alleen jammer dat ze verzendkosten aanrekenen bij retour.

Geen problemen met de verzending.

kopen om snel te kunnen werken, u kunt helpen bij het produceren van topproducten! Super!

De aankoop van de lens bij Kamera Express verliep vlot, zoals naar gewoonte. De lens was besteld met een pre-order, waardoor het wat langer wachten was, maar dit ligt niet aan Kamera Express

Lg oled 77c16 werd besteld bij Kamera Express, betaallink werd snel toegestuurd en betaling en verwerking waren zeer snel. Ook kon een scherpe prijs gegeven worden.
Deze review maakt deel uit van hun "5 jaar garantie" stappenplan.

TV werd besteld op vrijdag en maandagmorgen al geleverd door de koerierdienst.

2e bestelling die ik bij hen gedaan heb, altijd snelle opvolging van de vragen en opmerkingen

zonet canon r5 aangeschaft op de photodays te brussel. Perfecte service zoals altijd.
zeer bereidwillege verkopers.

Scherpe prijs gezien hier op Tweakers voor een TV en de vraag gesteld wat ze voor mij konden doen. Heel snel antwoord gekregen, goeie prijs, een eerlijk antwoord op een bijkomende vraag dat ze niet hadden wat ik zocht (en geen poging tot “we smeren je dan maar iets anders aan”). Snelle levering (via een service die op voorhand een afspraak maakte, wat ik voor een TV toch wel fijn vond).

Zoals hierboven gezegd, voor de TV hadden ze een specifieke service waarbij ik eerst gebeld werd om een datum en tijdstip af te spreken. Zeer tevreden hierover.

Ook herhaling van hierboven, zeer snel antwoord op mijn vraag, eerlijk antwoord en geen verkoopspraatje op mijn bijkomende vraag. Top!

Scorekaart voor Kamera Express België