Kamera Express België

Gebruikers over webshop Kamera Express België

Zeer professionele en hulpvaardige adviseur van Kamera Express had me na enkele minuten alle gevraagde info gegeven en een bestelling klaar gelegd.

Zeer professionele ondesteuning en hulpvaardige adviseurs

Vlotte en snelle levering. Steeds een goeie service bij Kamera Express, zowel in de winkel als online.

Product was in voorraad en was zeer snel geleverd. Tevreden

Zeer vlotte bestelling online. Canon R6 Mark II en lens 24-105mm f/4 + adapter lagen 's anderendaags klaar in de winkel fotoNelissen te Mechelen. Vriendelijke ontvangst. .Nazicht in de winkel voor afgave der goederen. Ook info gekregen over garantie-uitbreiding en verzekering.

Vlotte en vriendelijke professionele begeleiding bij aflevering der aankoop.

Ik bestel hier al jaren mijn fotomateriaal
Duidelijke website, heel goeie prijs en snelle service

levering in 1 dag, fantastisch toestel, heel aangename ervaring , kwaliteit van de beelden ,en scherpte zijn fantastisch

A7C body besteld in Antwerpen. Helaas was de lens niet op voorraad. De vriendelijke medewerker heeft me doorverwezen naar de winkel in Mechelen. Deze lag na een half uurtje al klaar. Top!

Gisteren een Canon 24-105 RF besteld en vandaag gaan ophalen het stond netjes klaar dat is super gemakkelijk

Uitstekende en uitgebreide deskundige uitleg. Ook de levering was snel zoals beloofd. Kortom, een tevreden klant.

Top service bij KE Mechelen (voormalige Foto Nelissen). Zeer vriendelijk en behulpzaam, en nog een eerlijke overname prijs voor mijn oude objectieven gekregen ook.. wat wil een mens nog meer?

Na telefonisch de voorraad te verifiëren, werden de producten spontaan voor mij opzij gehouden.

Uitstekende hulp bij mijn bestelling. Reservatie online gedaan en een half uur later afgehaald in de winkel.

De medewerker had kennis van zaken en deed zijn best om alles vlot te laten verlopen.

Vanaf eerste minuut goed gevoel. Voor mij de eerste camera sinds 25 jaar. Dus ondertussen veel veranderd. Duidelijke en zeer nuttige uitleg gekregen. Bestelling was na 2 dagen beschikbaar. Top.

Nieuwe kamera besteld, uitstekend klantendienst en vriendelijke staff, transactie ging probleemloos! Ik raad kamera express aan

Ze hebben een toestel de volgende dag in mijn lokale shop voor mij klaargemaakt

Photo Galerie Luik: Ik waardeerde het online reserveringssysteem zonder aanbetaling. De verkoper nam ook de tijd om mij het product uit te leggen. Hij was ook erg vriendelijk. Als u vergelijkt, zult u merken dat de prijzen overeenkomen met de beste aanbiedingen op de markt. Beter dan de Fnac bijvoorbeeld. Een ander goed punt is dat de bij Kamera Express aangesloten winkels echte speciaalzaken zijn.

Het product werd klaargemaakt en ik werd per e-mail verwittigd (Kamera express Luik "Photo Galerie")

Vriendelijk onthaal. We nemen de tijd die nodig is. De klant wordt in aanmerking genomen.

Op vragen via e-mail reageert Kamera-Express altijd erg snel. De antwoorden waren helder en hielpen me vooruit. Het personeel is zonder uitzondering vakkundig en gepassioneerd door fotografie.

Bij de aankoop van een nieuwe camera was er een ernstig probleem, maar het toestel werd onmiddellijk ingeruild voor een nieuw exemplaar.

Duidelijk website, makkelijk bestellen, veilige betaling, snelle levering in de winkel, vereenvoudigde opname. Zeer prettige aankoop

Snelle levering in de winkel en makkelijk op te halen.

Aangenaam en professioneel onthaal. Duidelijk uitleg.

Website was overzichtelijk, de prijs zat goed, het bestelproces verliep goed...

Geen klachten van mij uit.

Mocht misschien iets meer padding in de doos sinds het toch om duur materiaal gaat.

Een goede service na telefonisch contact voor een reservatie van een Canon spiegelreflex in een starterskit. Foto Nelissen heeft me daarna goed verdergeholpen en voorzien van een deskundige uitleg.

Snel een medewerker aan de lijn die heel gericht de reservatie omzette en de ophaling in een winkel regelde

Ik was al klant bij Kamera Express en was er erg blij mee. Er was niet veel voor nodig om me te overtuigen om terug te gaan!
Het feit is dat ze echte kansen boden om een ​​uitstekende Fuji-telelens te kopen voor een onverslaanbare prijs. Ik was niet moeilijk te overtuigen en ook al was er een klein bestellingsprobleem snel opgelost door de klantenservice, ik ben erg blij met de diensten van Kamera Express. Ik raad ze ten zeerste aan!

Ik heb contact opgenomen met hun klantenservice omdat er een probleem was met het weergeven van prijzen op hun website. Ze reageerden erg snel en losten deze bug zonder enig probleem op.

Zeer goede aankoop, grote beschikbaarheid van producten en service van hoge kwaliteit. Hartelijk dank, en tot ziens.

Ik kocht bij Kamera Express een Sony A7iv camera met 24-105mm F4 lens. Ik had al ervaring met deze keten omdat ik hier ook mijn vorige camera heb gekocht (Sony A7iii) die ik spijtig genoeg tijdens een uitstap kwijt geraakt ben. Deze shop geeft me vertrouwen omdat het een combinatie is van een online store en echte winkels. Het bestelproces ging vlot en de camera werd op de afgesproken datum geleverd.

Na de bestelling heb ik contact gehad met de klantenservice omdat het mij niet duidelijk was hoe de verschillende aangeboden kortingen te verzilveren. Ze hebben mij correct geholpen.

Goede service, product in stock en voldoende toelichting gekregen. Zeer correcte prijs en groot assortiment. Aanrader!

Scorekaart voor Kamera Express België