Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb een Canon 80D samen met Sigma 17-50 2.8 lens.
Makkelijk te bestellen, prijzen zijn goed, bieden 5 jaar garantie aan bij een review op een van de externe sites. De 5 jaar garantie heeft me overhaalt om bij hen te bestellen ipv bij een concurrent met dezelfde prijzen.
Even contact gehad met de servicedesk, deze hebben mij snel, vriendelijk en correct te woord gestaan.
Een webwinkel waar ik in de toekomst zeker opnieuw zou kopen.
Besteld op 30 december in de hoop de nieuwe camera te hebben op 31 december. Hij is ergens tijdens de dag van 31 december verzonden. Niet meer op tijd voor oudjaar dus.
Met hen ook even gebeld en ze vertelde me dat door de vele bestellingen van de feesten een achterstand was en deze vermoedelijk in loop van de week geleverd ging worden.
Jammer dat hij niet de volgende dag geleverd was, maar ergens ook begrijpelijk met de feesten. Uiteindelijk op 2 januari geleverd.
AlgemeenEven 's avonds de lenzen gereserveerd op de website, en 's ochtends al meteen oppikken in de Superstore in Antwerpen. Prima service, zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Daar bovenop nog een gratis online cursus gekregen. Beter vind je niet.
Algemeentopwinkel. Bleek al 8 jaar in Antwerpen aanwezig te zijn, en ik kende 'm niet. Veel personeel aanwezig. Geen wachttijd. De persoon die ons bediende was goed op de hoogte voor wat betreft onze aanschaf (spiegelreflex camera semi-professioneel toestel) en kon prima op al onze vragen beantwoorden. Er werd ons gewezen op voor- en nadelen van alles, zodat we een gefundeerde beslissing konden maken. De prijs was de beste op de markt en bovendien kregen we nog eens 5 jaar garantie op ons toestel. T O P !
VerzendingDe Canon Eos 200d + lens was gewoon op voorraad in de winkel in Antwerpen. Hij kon onmiddellijk afgehaald worden. Er stonden bovendien nog 5 andere toestellen klaar, niet verwonderlijk aangezien ik vermoed dat dit een vrij courant toestel is.
Klantenservicegoede kennis bij het personeel aanwezig. Alle acties werden correct uitgelegd. Voor- en nadelen van verschillende lenzen werd overlopen. Perfect.
AlgemeenDoor voldoende assistenten was de wachttijd tot een minimum herleid. Verkoper gaf duidelijke uitleg over de verschillen van mijn vooropgestelde keuzes.
KlantenserviceVriendelijke ontvangst. Neemt voldoende tijd voor uitleg en presentatie van het product.
AlgemeenHeel goede en correcte service !!!
2 Lenzen verkocht om 1 nieuwe te kopen.
Prachtige lens !!!
Een UV filter niet in stock had ik de dag erna reeds thuis !
KlantenserviceGratis sensor cleaning
AlgemeenMakkelijke bereikbaarheid (Wilrijk Antwerpen) heel veel keuze. Ik ging langs voor informatie en keuze van eerste spiegel reflex camera zonder enige voorkennis.
De verkoper heeft mij duidelijk de voor en nadelen uitgelegd, enkele andere types laten zien en correct begeleid in functie van het vooropgestelde budget.
Body 800d van canon was niet voorradig en hebben ze 3 dagen later (ondanks de feestdagen) nageleved via courier.
AlgemeenIk heb juist een nieuwe camera gekocht, wist wat ik wilde en was dus snel geholpen. Maar bij mijn vorige aankoop van bv een fototas werd ik fantastisch geassisteerd, werd me aangeraden de verschillende modellen te proberen en ben inderdaad vertrokken met een ander model als ik in gedachte had en ben er zeer tevreden over. Zelfde met mijn aankoop van een nieuw statief. Enorm vriendelijke bediening, met uitstekende productkennis, en men neemt uitgebreid de tijd voor elke klant.
AlgemeenNet een Olympus OM-D E-M1 Mark II gekocht bij Kamera Express Gent en zeer tevreden over het advies en vooral de zeer 'relaxe' en klantvriendelijke houding. Top ervaring - en ik ben toch een goed uur in de winkel geweest voor alles rond was. Ik kende reeds de winkel in A'pen en het was mijn eerste bezoek aan de nieuwe winkel in Gent. Zeer geduldige verkoper, relax, goede productkennis. Voor mij ook nieuwe ervaring was het kunnen verkopen/inruilen van oude apparatuur, dit ging heel vlot. eerste een kleine technische keuring, dan bellen naar A'pen en je krijgt meteen een prijs, heel transparent, geen gedoe, take it or leave it. Info op de webshop ook zeer goed vind ik persoonlijk. en op dit moment ook goede promoties en acties waardoor je sowieso het gevoel hebt dat je "een goede zaak" hebt gedaan en je een 'smart shopper' bent. Anyway, ik ben blij dat ik mijn winkel in Gent heb gevonden :-)
AlgemeenIk twijfelde heel erg tussen verschillende toestellen. De verkoper gaf mij een uitgebreide uitleg over de verschillende toestellen en hielp mij de voor en nadelen van elk toestel op een rijtje te zetten. Hij nam hier uitgebreid zijn tijd voor. Hierdoor ben ik over gegaan tot de aankoop van één van de toestellen.
AlgemeenDe website is duidelijk en geeft voldoende info over de producten. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en te betalen zonder problemen.
VerzendingJe kan je bestelling makkelijk opvolgen via mail en track en trace.
Door de kerstdrukte werd mijn bestelling vertraagd. Daarom werd ik via mail verwittigd dat ik mijn bestelling ook kon afhalen in een winkel mits verwittiging van de klantenservice. Alles was in voorraad, toch werd de bestelling in twee delen opgesplitst en op verschillende dagen verzonden.
Door de kerstdrukte kon ik mijn camera ook ophalen in een winkel mits verwittiging van de klantenservice. Door een spijtige miscommunicatie van de klantenservice en de winkel waar ik mijn camera zou gaan ophalen, ben ik voor niets diezelfde dag uitgereden. Niet zo fijn aangezien de winkel niet naast mijn deur lag.
AlgemeenHandige, overzichtelijke site. Wanneer je een product zoekt krijg je camera/lens combinaties waardoor ja goed kan zien welke lenzen aanbevolen worden.
VerzendingDe producten waar stevig verpakt en werden snel geleverd.
KlantenserviceDe klantendienst niet moeten bereiken. Er staat op de website voldoende informatie om mijn vragen te beantwoorden.
AlgemeenZeer goede service. De verkoper had veel kennis van de producten en bracht deze heel verstaanbaar over.
AlgemeenService was vlot. zowel online als in de winkel aankopen gedaan en liep altijd goed. Wel jammer dat je niet rechtstreeks naar de winkel kan bellen als je een vraag hebt (soms wil je dat een vraag vlugger afgehandelt wordt in plaats van een paar mails over en weer te sturen), je wordt altijd doorverbonden met een centrale helpdesk. Dat zal zo zijn voor en nadelen hebben. Maar de winkel antwoorde wel vlug op je vragen via mail dus is dat niet zo'n probleem.
AlgemeenZeer vriendelijk personeel en behulpzaam naar advies toe . Ook de prijs was zeer competitief en bijkomend voordeel van uitbreiding naar 5 jaar garantie.
AlgemeenReeds enkele malen een bestelling geplaatst steeds met perfecte afloop en levering , hiervan kunnen vele concurrenten leren vooral die uit Belgie.
Verzendingtop ! zoals altijd Postnl .
AlgemeenOverzichtelijke site. Alle producten werden snel en zeer verzorgd geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van kamera express.
AlgemeenEnkele dagen geleden een lens gereserveerd en aangeschaft in de winkel te Wilrijk. Ik werd mbt aankoop op een klantvriendelijke manier in mijn beslissing bijgestaan, zonder hierbij druk tot aankoop.
AlgemeenNieuwe Nikon Z7 met 24-70 kitlens gekocht. Fantastische camera, ben er ontzettend enthousiast over. Ook over de gehele koop- en leverprocedure, geen enkel probleem, alles is correct en snel gegaan.
Verzendingabsoluut correct en heel snelle levering
Algemeen3 dagen geleden een nieuwe nikon camera en lens aangeschaft in de winkel te Wilrijk. Ik werd hierbij op een vakkundige en vriendelijke manier met raad en daad begeleid. Zij gaven eveneens een correcte overname prijs voor mijn oude Nikon camera, dat was eveneens mooi meegenomen.
Algemeenik was op zoek naar een groothoeklens en gaandeweg stootte ik op de site van kamera express belgië. De sal1118 voor sony A mount werd er niet alleen uitvoerig in beschreven, maar ook al de vragen die ik mij voorafgaand had gesteld werden er spontaan in beantwoord. De gok gewaagd en besteld was ik enorm verheugd de eerst volgende werkdag de lens al te ontvangen, verpakt op een veilige wijze. Ondertussen dit originele stuk getest en vol lof over deze aankoop. Mijn mening: Kamera Express België is top!! en bovendien krijg je gratis 5 jaar garantie op uw aankoop!!!
Verzendingzoals reeds gezegd: de eerte werkdag na de bestelling het gekochte product reeds ontvangen in een zeer veilige omgevingsverpakking!!
Klantenservicealle toelichting op de site is zeer duidend en accuraat. prima site!!!