Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb veel ervaring met Kamara Express, ik kocht een camara, maar na enkele dagen merkte ik een defect op. Ik stuurde de camara retour en na een paar dagen stuurde ze een nieuwe camara zonder aarzelen! Goede service bedankt!
AlgemeenBestelling werd online geplaatst, omdat ik wist wat ik wou, en de leveringstermijn zou tot drie dagen duren . Vermits ik blijkbaar het laatste toestel van de zaak kocht belde ik reeds na de eerste dag om wat zekerheid. Men heeft mij er van verzekerd dat ik maandag , de derde dag , mijn bestelling in de Superstore van Dilbeek mocht ophalen. Zo geschiede , ik kreeg de verlossende mail. Toestel stond netjes klaar voor mij. De extra verpakking mocht ik gerust achterlaten.
Vandaag in Dilbeek, in het verleden reeds meermaals besteld bij Kamera Express en telkens een zeer goede en correcte levering ontvangen . Ook in Antwerpen. Verder ook tevreden over de prijs die volgens mijn volledig markt conform is .
geleverd volgens de afspraak
Klantenservicesnelle en correcte overhandiging van het toestel
AlgemeenVandaag een systeemcamera gekocht. Goede klantenservice, ze hebben me zeer goed te woord gestaan. Ik ben heel tevreden.
AlgemeenEen schitterende kameraspeciaalzaak met 100% vakbekwame medewerkers. Daarbij zijn die medewerkers 1 voor 1 vlotte en aangename mensen die geduldig luisteren en duidelijk en korrekt antwoorden op al uw vragen. U gaat hier buiten met de voor u ideale kamera, met alle nuttige informatie en met een heel goed gevoel. Eénmaal Kamera-Express, altijd Kamera-Express.
AlgemeenBetaling en bestelprocedure ging vlotjes, duidelijke informatie en lay out. Mogelijkheid tot betaling via PayPal zou wel nog een mooie optie zijn.
VerzendingGoede communicatie, firma belt je op om leveringsdatum te bespreken. zeer stipt geleverd op het afgesproken tijdstip.
AlgemeenUitstekende en snelle service. Groot aanbod van fototoestellen en ander fotomateriaal. Deskundig en heel vriendelijk personeel.
AlgemeenIk heb een Sony A7III camera besteld en laten leveren in de winkel in Gent; ging zeer vlot. De website is zeer overzichtelijk. Het is trouwens niet de eerste keer dat ik hier bestel.
VerzendingProduct werd geleverd in de winkel in Gent; ging zeer vlot. Ik heb in de winkel ook nog extra ondersteuning gekregen voor andere vragen die ik toen had.
AlgemeenGoeie uitleg , snelle levering zoals beloofd, wel nogal zwaar in de hand
Goeie kwaliteit
Supersnelle levering
KlantenserviceGoede info , tot hiertoe geen klachten
AlgemeenMooie website , goeie feedback,snelle levering binnen 24 uur zoals beloofd
Keurig verpakt en in goede staat
Pas om 22 h besteld , volgende dag om 15 h geleverd
KlantenserviceTot hiertoe nog geen extra vragen gehad
AlgemeenIk kocht een GH5 met specifieke lens en ging hiervoor naar de fysieke winkel. Ik had de voorraad gecheckt en wist zo dat ik in Turnhout moest zijn. Daar stapte ik 10 minuten later buiten met de gewenste camera en lens. Vlotte service, grote voorraad, zeer scherpe prijzen!
AlgemeenSuper makkelijk en snel bestelling plaatsen.
Bondige product uitleg op de website.
Tijdige en nette levering!
Ik ben een zeeeer tevreden klant!
Tijdig en net!
KlantenserviceBij een bestelling van een redelijk groot en zwaar product even klantendienst gecontacteerd om te horen hoe dit in zen werk ging...
Ze hebben me een duidelijke uitleg gegeven dat ik ging gecontacteerd worden door hun leverdienst, om samen af te stemmen op de leverdatum en uur.
Top service!
Algemeentop winkel ze hebben heel veel en kunnen je ook echt helpen. zo geven ze jou de juiste info.
VerzendingHeb paar batterijen gekocht toen en ze waren zeer goed in gepakt. ik heb ze ook snel thuis gekregen waardoor ik er heel snel van kon genieten.
KlantenserviceZe hebben mij bij de winkel zeer goed verder geholpen, om een nieuwe camera aan te kopen en ze hebben er nog op gewezen voor best een andere lens te nemen. en blij dat ik dat heb gedaan super blij met de lens.
toffe verkopers die je echt verder willen helpen.
AlgemeenTamron 24-70 2.8 G2 Nikon gekocht. Zeer snel geleverd, goede prijs en goed verpakt. Topwinkel!
AlgemeenDe aankoop was eenvoudig. behulpzaam personeel in de winkel. de review schrijven en activeren vond ik moeilijker.
Klantenservicebehulpzaam om mij richtlijnen te geven
AlgemeenDe levering en betaling ging vlot. Kamera Express heeft een duidelijke webshop en kwalitatieve producten
VerzendingDe dag erna geleverd
AlgemeenEnige webshop die nog Nikon 1 objectief uit voorraad kon leveren. Dagje vertraging bij levering maar toch zeer tevreden!
VerzendingIetsje later dan voorzien.
AlgemeenLens laten reserveren en opgehaald in Turnhout. Communicatie was correct en afhaling verliep vlot zoals verwacht! Zeker aan te raden!
VerzendingVerzending verliep zoals aangegeven!
AlgemeenMooie webshop waar alle benodigde informatie duidelijk vermeld staat. Ook staan er voldoende foto's en zelfs een video-review. Het reserveren verloopt heel vlot.
Verzendingna bestelling lag mijn aankoop klaar in de winkel, vlot om zo te winkelen
Klantenservicevriendelijk en efficiënt geholpen
AlgemeenVia deze site een deal bij kamera express kunnen bemachtigen met gratis levering en een scherpe prijs + uitstekende levering. Ik kan niet meer tevreden zijn.
VerzendingTV zelfs mee helpen dragen naar de eerste verdieping