Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling plaatsen ging heel vlot. Op vrijdagavond een LG Oled C9 55" besteld en op dinsdagmorgen was deze in huis. De prijs was gewoon onklopbaar in vergelijking met andere webshops en als bonus wordt er nog 5j garantie gegeven wat geen enkele webshop doet. Gewoon Top !!!
VerzendingVerzending was op tijd. De transporteur was zeer zorgvuldig en oplettend met het naar binnen brengen van de televisie. We kregen eerst dag voordien telefoontje dat ze de volgende dag leveren. Daarna 's avonds nog een SMSje met een tijdsindicatie. Perfect en niets op aan te merken.
AlgemeenDe TV was zeer voordelig afgeprijsd, zeker in vergelijking met grote zaken als MediaMarkt, Coolblue en enz. Goed ingepakt en zeer snelle verzending. De bijbestelde beugel en HDMI kabels moest ik echter wel langer op wachten omdat de voorraad HDMI kabels op waren
VerzendingTV zeer snel geleverd maar beugel met kabels 2 weken later want anders was het uitstekend geweest. Ook qua informeren wanneer men komt met de levering van de tv was top geregeld !!!
KlantenserviceZe waren vrij snel met antwoorden. Zeker toen ik over de beugel en kabels begon te mailen. Niet direct maar wel binnen de 24 uur
AlgemeenNa online veel reviews te lezen van verschillende camera's, in de Kamera Express superstore in Turnhout de camera's eens vastgehad en een deftige uitleg gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de Fujifilm X-T30. Zeer tevreden van de service en de aankoop!
KlantenserviceDuidelijke uitleg en werd goed geholpen!
AlgemeenUitstekende service, prima uitleg, heel klantvriendelijk en belofte omtrent overname toestel nagekomen zonder enige discussie.
Verzendingheel goed
Klantenserviceheel goed
AlgemeenFuji X-H1 met battery grip kit besteld via de webshop.
Snelle levering en alles naar wens.
Zeer tevreden
AlgemeenSamsung Ultra smart Tv 55 Zoll. Die Bestellung lief reibungslos. Man wurde sogar angerufen um einen genauen Liefertermin zu vereinbaren. Nach 2 Tagen wurde der SmartTv schon zu Hause pünktlich geliefert. Sehr gut verpackt. Die Installation des Fernsehers war super schnell. Die Einstellungen am Fernseher waren auch super leicht. Der 55 Zoll Samsung hat eine Atemberaubende Bild und Sound Qualität. Uber alles sehr zufrieden, Klare Kaufempfehlung bei Kamera Express.be!
AlgemeenDe "verkoper" (Yoshi) in Superstore Turnhout stelde zich niet op als verkoper, maar volgde mij in mijn argumenten en opmerkingen en gaf dan daarover zijn advies. Ik kreeg een goed gevoel bij deze jongeman die - zonder te vervallen in jargon en technische termen- toch de SONY CYBERSHOT DSC-RX10 MARK III aan mij "verkocht" kreeg. Dikke pluim !
AlgemeenNa goed opzoekwerk en de nodige raad van dr. Pote in winkel te gent overgegaan tot deze aankoop de praktijk moet alles uitwijzen maar daar twijfel ik niet aan.
AlgemeenVriendelijke en vlotte bediening. Scherpe prijs en gewoon in de winkel gekocht en betaald zonder voorafgaandelijke bestelling. Voorraad klopte zoals op internet aangegeven.. Echt niks op aan te merken.
KlantenserviceUitstekende service en rustige bediening.8253938
Algemeenalles liep zeer vlot. Mooie prijs op black friday en extra garantie mogelijk naar 5 jaar
Verzendingprijs kwaliteit top toestel
Klantenservicetoestel had enige vertraging wegens drukte op blackfriday
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijk site.
Van bestelling tot levering is alles heel vlot verlopen.
Aangenaam contact zowel via mail als telefonisch.
AlgemeenIk kocht een een kamera met lenzen bij kamera express, Top levering super snel en dat tijdens blackfriday. HEEL TEVREDEN
AlgemeenFijne (web)winkel - Breed gamma - Voldoende en duidelijk informatie over elk product - de reviews helpen je ook wel op weg - Scherpe prijzen - Snelle levering
VerzendingLevering was op tijd - netjes & veilig verpakt - Prima dus!
KlantenserviceDe klantenservice best wel goed, enkel de responstijd kan/mag voor mij nog iets beter...
AlgemeenTrès content
Meilleur prix
Produits de classe
Livraison gratuite
Personnelles gentils
Excellente magasine
Performance
Merci
AlgemeenIn de winkel in Gent vriendelijk ontvangen, duidelijke afspraken inzake levering en correct nageleefd. 3 jaar extra garantie gaf de doorslag
VerzendingOp vrijdag besteld, op zaterdag geleverd, neem echter het opgegeven uur met een korrel zout. Opgegeven levering uur tussen 15h30 en 17h30 , effectief geleverd om 14h, goed dat we net thuis waren
AlgemeenVlotte en snelle afhandeling van koop en verzending. Product op tijd aangekomen in een aangepaste verpakking.
AlgemeenWebsite is duidelijk , de prijzen en acties zijn goed aangegeven. Alle stappen wijzen zichzelf uit.
Een nadeel op de doos is er een bericht meegegeven dat zegt dat het toestel eerst moet opgestart worden vooraleer de voet te bevestigen anders vervalt de DOA garantie. Met een grote LED TV die toch breekbaarder zijn bij verkeerde manipulatie is dit niet te doen. Hebben dan besloten alles te monteren en dan te testen en gelukkig was alles in orde. Geen idee wat de reactie is als er toch iets mis is.
De koerier neemt contact met u op en maakt een afspraak. Op het gegeven tijdsstip werd de televisie afgeleverd door een vriendelijke bezorger.
AlgemeenIn de winkel in Gent vriendelijk ontvangen, duidelijke afspraken inzake levering en correct nageleefd. Groot vertrouwen want verkopers spreken met kennis van zaken zonder druk te leggen op verkoop.
VerzendingZaterdag besteld, en maandag geleverd zoals vooropgesteld
Klantenservicede verlenging van garantie tot 5 jaar werd uitgelegd, een gratis online cursus werd ook aangeboden. Kortom toch niet onbelangrijke extra's waar je niet in je beugel hoeft te tasten.
AlgemeenSuper Camera met Superzoom voor een supermooie prijs.
Superaanbieding met gratis draagtas, extra batterij, gratis printer van Canon en 2+3 jaar extra garantie.
Bij Bol.com bv. betaalt men meer voor enkel de camera zonder extra's.
Alles mooi op tijd aangekomen
AlgemeenAankoop van Nikon Coolpix A1000 Zilver met Case. De bestelling, betaling en levering gingen correct.
VerzendingDe Coolpix A1000 zat verpakt in een originele doos van Nikon (niet verzegeld)
en de Case zat in een plastic zak. Deze artikelen werden verstuurd in een kartonnen doos die dicht geplakt was.