Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSupper goede bediening bij kamera express
De verkoper nam zijn tijd om alles goed uit te leggen en om mijn vragen te beantwoorden
Nikon 7500 is een zeer goed toestel, gemakkelijker dan mijn vorig toestel( nikon3500), veel meer mogelijkheden
AlgemeenVriendelijk en correct geholpen door de medewerkers. De juiste lens gekozen en van uitleg voorzien.
Klantenservicedeskundig personeel met een passie voor fotografie
AlgemeenDuidelijke uitleg van het personeel. Het wordt van harte geapprecieerd dat een review schrijven slechts het enige is dat u moet doen om uw 5 jaar garantie te krijgen. Top!
Klantenservicegoed.
AlgemeenDuidelijke uitleg van het personeel. Het wordt van harte geapprecieerd dat een review schrijven slechts het enige is dat je moet doen om uw 5 jaar garantie te krijgen. Top!
AlgemeenDuidelijke uitleg van het personeel. Ik apprecieer het van harte dat ik deze review moet schrijven om wel 5 jaar garantie te krijgen!
AlgemeenIn de winkel in Turnhout wordt je netjes en goed geholpen. De medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor je, zodat je de goede aankoop kunt maken.
VerzendingProduct direct uit voorraad meegenomen
KlantenserviceNetjes geholpen
AlgemeenWebsite is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Toont bij opzoeking zowel aanbod individueel product als de voordeel pakketten.
Voorraad aanduiding is handige indicatie zowel qua besteltijd, als qua beschikbare voorraad in superstore.
Kamera Express (Gent) geeft niet alleen scherpe prijzen maar ook deskundig advies bij aankoop toestel en randapparatuur.
Bij verschil in prijs, wordt deze onmiddellijk aangepast naar laagste prijs op de markt.
Bestelling in superstore van extra randapparatuur verliep vlot en status was makkelijk opvolgbaar via mail. Levering in superstore volgens afspraak. Vlotte service bij afhaling.
KlantenservicePersoneel Kamera Express (Gent) denkt mee bij aankoop van extra fotomateriaal/randapparatuur, ifv je gebruik en budget krijg je gepast advies.
AlgemeenBestelling plaatsen ging heel vlot. Op vrijdagavond een LG Oled C9 55" besteld en op dinsdagmorgen was deze in huis. De prijs was gewoon onklopbaar in vergelijking met andere webshops en als bonus wordt er nog 5j garantie gegeven wat geen enkele webshop doet. Gewoon Top !!!
VerzendingVerzending was op tijd. De transporteur was zeer zorgvuldig en oplettend met het naar binnen brengen van de televisie. We kregen eerst dag voordien telefoontje dat ze de volgende dag leveren. Daarna 's avonds nog een SMSje met een tijdsindicatie. Perfect en niets op aan te merken.
AlgemeenDe TV was zeer voordelig afgeprijsd, zeker in vergelijking met grote zaken als MediaMarkt, Coolblue en enz. Goed ingepakt en zeer snelle verzending. De bijbestelde beugel en HDMI kabels moest ik echter wel langer op wachten omdat de voorraad HDMI kabels op waren
VerzendingTV zeer snel geleverd maar beugel met kabels 2 weken later want anders was het uitstekend geweest. Ook qua informeren wanneer men komt met de levering van de tv was top geregeld !!!
KlantenserviceZe waren vrij snel met antwoorden. Zeker toen ik over de beugel en kabels begon te mailen. Niet direct maar wel binnen de 24 uur
AlgemeenNa online veel reviews te lezen van verschillende camera's, in de Kamera Express superstore in Turnhout de camera's eens vastgehad en een deftige uitleg gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de Fujifilm X-T30. Zeer tevreden van de service en de aankoop!
KlantenserviceDuidelijke uitleg en werd goed geholpen!
AlgemeenUitstekende service, prima uitleg, heel klantvriendelijk en belofte omtrent overname toestel nagekomen zonder enige discussie.
Verzendingheel goed
Klantenserviceheel goed
AlgemeenFuji X-H1 met battery grip kit besteld via de webshop.
Snelle levering en alles naar wens.
Zeer tevreden
AlgemeenSamsung Ultra smart Tv 55 Zoll. Die Bestellung lief reibungslos. Man wurde sogar angerufen um einen genauen Liefertermin zu vereinbaren. Nach 2 Tagen wurde der SmartTv schon zu Hause pünktlich geliefert. Sehr gut verpackt. Die Installation des Fernsehers war super schnell. Die Einstellungen am Fernseher waren auch super leicht. Der 55 Zoll Samsung hat eine Atemberaubende Bild und Sound Qualität. Uber alles sehr zufrieden, Klare Kaufempfehlung bei Kamera Express.be!
AlgemeenDe "verkoper" (Yoshi) in Superstore Turnhout stelde zich niet op als verkoper, maar volgde mij in mijn argumenten en opmerkingen en gaf dan daarover zijn advies. Ik kreeg een goed gevoel bij deze jongeman die - zonder te vervallen in jargon en technische termen- toch de SONY CYBERSHOT DSC-RX10 MARK III aan mij "verkocht" kreeg. Dikke pluim !
AlgemeenNa goed opzoekwerk en de nodige raad van dr. Pote in winkel te gent overgegaan tot deze aankoop de praktijk moet alles uitwijzen maar daar twijfel ik niet aan.
AlgemeenVriendelijke en vlotte bediening. Scherpe prijs en gewoon in de winkel gekocht en betaald zonder voorafgaandelijke bestelling. Voorraad klopte zoals op internet aangegeven.. Echt niks op aan te merken.
KlantenserviceUitstekende service en rustige bediening.8253938
Algemeenalles liep zeer vlot. Mooie prijs op black friday en extra garantie mogelijk naar 5 jaar
Verzendingprijs kwaliteit top toestel
Klantenservicetoestel had enige vertraging wegens drukte op blackfriday
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijk site.
Van bestelling tot levering is alles heel vlot verlopen.
Aangenaam contact zowel via mail als telefonisch.
AlgemeenIk kocht een een kamera met lenzen bij kamera express, Top levering super snel en dat tijdens blackfriday. HEEL TEVREDEN
AlgemeenFijne (web)winkel - Breed gamma - Voldoende en duidelijk informatie over elk product - de reviews helpen je ook wel op weg - Scherpe prijzen - Snelle levering
VerzendingLevering was op tijd - netjes & veilig verpakt - Prima dus!
KlantenserviceDe klantenservice best wel goed, enkel de responstijd kan/mag voor mij nog iets beter...