Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenReeds enkele malen producten besteld en telkens bijzonder snelle en correcte levering.
Niemand in de markt doet beter !
Zie hierboven.
AlgemeenBijna alle producten vindt je terug in de overzichtelijke webshop, bestellen is heel gemakkelijk. De prijzen zijn altijd up-to-date met de prijzen van de producenten alsook de promoties. Beschrijvingen van producten zijn ook altijd uitgebreid.
VerzendingDe leveringen zijn altijd zeer snel, moet dat? Nee maar het is wel fijn dat je bestelling er snel is.
AlgemeenArtikels vind je snel terug.
Alles is duidelijk.
Bestelproces is ook heel makkelijk.
Artikel ook heel snel verzonden en aangekomen.
Gewoonweg super snel geleverd want je bestelt het en de dag er na is het in huis.
AlgemeenProduct zoeken ging heel snel.
Betaling was heel soepel.
Heel goede prijs ik heb 10 euro minder betaald dan bij andere verkopers.
Bestelling ging heel snel ik kreeg het direct de morgend na de bestelling
AlgemeenSnel en makkelijk besteld. Vlot afgerekend.
Snel geleverd ... maar niet aan huis.
Toestellen waren zeer goed verpakt.
Ik had geopteerd voor levering aan huis en was ook de hele dag thuis gebleven. Pakket is geleverd bij afhaalpunt omdat ik zogezegd niet thuis was.
Negatieve review voor PostNL!
AlgemeenSteeds erg fijn shoppen op de site. Erg overzichtelijk met pro en contra.
Prijzen zijn concurrentieel.
Zelfs op zondag levering!
KlantenserviceSteeds kan je terecht bij hun
AlgemeenBij Coolblue een espressomachine van Philips aangekocht, aankoop ging makkelijk net als de betaling, de levering door Bpost was slechter dan slecht.
VerzendingHet pakket werd geleverd door BPOST, op een dag dat het stormweer was. Er werd (op de website te zien) getekend voor ontvangst wat helemaal niet waar is daar het pakket niet is aangeboden maar gewoon ACHTER GELATEN OP DE OPRIT !!! Gezien wij een zaak hebben en deze gewoon open was kon men 20m verder het gewoon aan de balie afgegeven hebben.
Hoe dom kan iemand zijn om vlak tegen de straat op de oprit een pakket (aangetekend verzonden) achter te laten waar op de doos uiterlijk een espressomachine op staat afgebeeld. Door de felle regen is de verpakking helemaal helemaal vernield geworden.
Dit is echt zo SLECHT VAN BPOST
AlgemeenAltijd fijn bestellen bij Coolblue. De website is zeer gemakkelijk te gebruiken en aangezien ik nogal regelmatig iets bestel via Coolblue, zijn alle gegevens ingevule zodat ik binnen een paar klikken kan bestellen.
Ik ben vooral fan van Coolblue vanwege de service, ookal zijn ze soms een tikkeltje duurder dan andere winkels. Coolblue is bereikbaar via bijna alle kanalen en je krijgt een deftige oplossing voor je probleem/vraag. DANKJEWEL Coolblue!
Ik heb een stoomgenerator besteld en hij is heel goed.
KlantenserviceZie hierboven reeds uitgebruid omschreven. Wederom een dikke dankjewel voor alle Coolblue medewerkers.
AlgemeenBestellen gaat altijd zeer vlot. Coolblue verkoopt ook enkel zelf in tegenstelling tot andere winkels waar je goed moet opletten door wie het verkocht wordt en wat de voorwaarden zijn. Ze hebben niet zo'n groot aanbod als andere winkels, het lijkt erop dat coolblue een selectie maakt van merken en producten, maar dat geeft wel meer vertrouwen in de producten die wél verkocht worden.
---
Tot nu toe zelf weinig reden gehad om beroep te doen op de klantendienst.
Vlot verzonden naar afhaalpunt. Coolblue is nog één van de weinige die een handtekening vereist, wat ik geen slechte zaak vind.
KlantenserviceTot nu toe zelf weinig reden gehad om beroep te doen op de klantendienst.
AlgemeenZeer tevreden van de kwaliteit van producten die worden aangeboden op Coolblue, veel meer controle dan op bv Bol.com.
VerzendingIk heb gekozen voor levering in een Coolblue winkel. Vlotte service, correct
AlgemeenMijn aankoop werd vlot en correct geleverd.
Het gebruik van een waardebon is tevens makkelijk uit te voeren wel jammer dat het bedrag in ene keer moet opgebruikt worden.
De prijs is meestal ok maar ook niet altijd de scherpste.
De bestelling werd zeer vlot geleverd via Bpost.
De bestelling was tevens goed ingepakt.
AlgemeenGebruiksvriendelijke website met goede leidraad om makkelijk je keuze te maken. Zeer vriendelijke klantendienst, altijd goed geholpen.
Verzendingzeer snelle levering, alles goed verpakt
Klantenservicezeer vriendelijk en adequaat geholpen, wel 15min in de wachtrij gestaan, maar er wordt telkens weergegeven hoeveel gesprekken er nog vóór je zijn
AlgemeenCoolblue is altijd gebruiksvriendelijk, transparant, behulpzaam, gemakkelijk en daarbovenop zijn ze nog eens grappig, ook.
VerzendingIk heb nog nooit een product besteld dat ik niet of in slechte staat ontvangen heb, de omschrijving en informatie zijn altijd up-to-date en de bezorging steeds op tijd.
KlantenserviceHet valt al wel eens ovor dat ik een foutje maak bij de bestelling, dat ik het verkeerde huisnummer ingeef of zo, en Coolblue is dan steeds vlot bereikbaar en behulpzaam.
AlgemeenSupervlot advies, bestelling en levering. Nu ben ik al even fan van coolblue vanwege de klantvriendelijkheid en makkelijk bestellingen plaatsen.
VerzendingEen supersnelle levering en de bezorger per fiets, dat vind ik dus echt een pluspunt voor coolblue. In een grootstad zoals Antwerpen zou dit eigenlijk de regel mogen zijn...De vriendelijke bezorger Lyo was stipt op tijd en een kort babbeltje is altijd fijn! Kortom TOP!
KlantenserviceAdvies ingewonnen via whatsapp chat, er werd zeer snel gereageerd, Ik ben nadien ook overgegaan tot aankoop.
AlgemeenAl sinds jaar en dag een uitstekende webwinkel. Het gebruiksgemak is vele malen beter dan bijv. Bol.com of Conrad of Allekabels of etc. Ook een schitterende dienst na verkoop.
VerzendingSinds een tijdje kan je zonder meerkost een dag van bezorging ingeven. Is prima, want voor mij is die 'next day delivery' zelden een must. Handig ook dat je een berichtje krijgt wanneer de koerier in de buurt is. En leuk dat zendingen wanneer mogelijk ook met de (bak)fiets geleverd worden.
KlantenserviceHet retourbeleid is super. Moet er op letten om er geen misbruik van te gaan maken (ondoordacht bestellen omdat je het toch zo makkelijk kan terugsturen zonder kosten...)
AlgemeenIn het algemeen is coolblue een goede winkel en ook over de service kan ik zeker niet klagen. Ik heb al veel besteld bij CB, maar jammer genoeg ging het deze keer mis, maar daar konden zij niet veel aan doen.
VerzendingJammer genoeg ging het dit keer bij de verzending mis. Ondanks dat coolblue het pakket op de beloofde datum verzonden heeft, heb ik dit jammer genoeg nooit mogen ontvangen.
De track & trace zei dat het afgeleverd was, maar ik heb dus nooit een pakket ontvangen gehad. Ik vermoed dat er iemand het gestolen heeft, maar dat is tussen coolblue en Bpost om uit te zoeken.
Misschien moet coolblue eens stoppen met hun huiskleur te gebruiken voor hun dozen.. dat zijn gewoon mageneten voor mensen met slechte bedoelingen.
Ik had meteen door dat ik mijn pakket nooit ging krijgen, dus belde ik naar de klantendienst, maar daar hebben ze mij verkeerd begrepen en maakte ze een retour ticket aan en verder konden ze niet veel doen.. Maar ik had helemaal geen product om retour te sturen.
Ik wacht nog één dag tot de postbode langs is, om zeker te zijn dat er niets meer geleverd zou worden en toen ben ik naar CB in Hasselt gegaan. Ze hebben mij de procedure uitgelegd en een dossier aangemaakt i.v.m. het vermiste pakket.
Omdat Bpost een cooldown periode van 5 dagen hanteert, moest ik enkele dagen later eens opnieuw langs komen als er echt niets was binnen gekomen. Ik ben op 24 maart dan terug binnen gesprongen om de procedure verder te zetten.
Het middle mangement ging even bellen en vervolgens kreeg ik mijn geld terug als ik het document 'pakket niet ontvangen' ondertekende.
Zo gezegd zo gedaan en 7 dagen gewacht en nog steeds geen geld terug. Na een belletje bleek dat er iets 'mis' was gegaan met de opdracht en dat het nu zeker in orde zou komen. En het kwam inderdaad inorde, vandaag kreeg ik van paypall bericht dat het geld teruggestort werd.
Over de klantenservice kan ik dus niet klagen.
AlgemeenIk had al een gelijkaardig toestel gekocht. Ik wilde er nog twee bij. Ik had er twee in mijn winkelmandje gedaan als de website de suggestie gaf om voor een bundel product (van de leverancier) te gaan dat goedkoper was. Achteraf bekeken had het handig geweest als er voorgesteld word om SD kaartjes mee te bestellen. Maar kan zijn dat dit door de mobiele site niet direct zichtbaar was. Had er gelukkig nog wel ergens in een vergeten schuif liggen.
VerzendingDe Coolblue fiets voor verzending is echt wel een goed en snel alternatief. Berichtje dat de courier er aan komt en effectief binnen het kwartier was hij er.
AlgemeenIk kon via onze organisatie waardebonnen met korting aankopen. Deze werden perfect verrekend en in rekening gebracht zonder problemen. Het restbedrag werd correct afgehouden van de bankcontact.
VerzendingSupersnel en op het beloofde moment.
Algemeenmogelijkheid te betalen met paypal, gratis levering, snel en altijd voorradig. Ze krijgen 1 ster minder omdat ze voor 8u smsen om te verwittigen dat er vandaag iemand komt. Sommige mensen slapen dan nog...
AlgemeenVR headset besteld via Tweedekans op Coolblue, alle informatie omtrent de staat van het product was goed weergegeven en kwam overeen met wat ik uiteindelijk kon zien op de verpakking van het product. Info en betaling vlot verlopen, alles keurig via mail ontvangen en pakket zoals beloofd de dag er na in huis.
VerzendingPakket verzonden met Bpost, perfect op het juiste moment toegekomen. Niets op aan te merken, geleverd zoals beloofd.