Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

Ik heb alleen maar positieve ervaring .Daardoor heb ik ook deze keer gekozen voor Coolblue.

Zoals altijd perfect en vlot geleverd,stevig verpakt.Op zaterdag aankoop gedaan,maandags geleverd.Ook de betaling verliep vlotjes.Ik zou deze shop zeker aan iedereen aanraden.Het was ook deze keer een positieve ervaring.

Alles verloopt zeer klantvriendelijk en professioneel.

Wederom uitstekend. 's Avonds rond 21:00 besteld, rond 11:00 geleverd. Tegenwoordig ook uitgebreide statusupdates van de levering zelf.

altijd bij coolblue kopen en er zal niks mislopen want bij coolblue is alles netjes verlopen

alles super geleverd en verzorgd

top service zeer vriendelijk

Bestelling plaatsen gaat vlot. Handig dat je het kunt ophalen in de Coolblue winkel en daar betalen.

Een paar weken geleden een telefoontoestel opgestuurd voor garantie. De vingerafdruksensor was kapot en deze zou kunnen vervangen worden.
Bij het afgeven in de winkel hebben we geen formulier gekregen met de bevestiging dat we het toestel hebben binnengebracht.
Vandaag een mail gekregen dat het toestel niet kan hersteld worden.
Voor mij geen probleem maar ze vragen wel 40 euro om het toestel terug te sturen of 185 euro voor een nieuw toestel. Rekening houden dat het desbetreffende toestel nu bij hun in promotie staat voor 160 euro!

Zoals steeds de volgende dag netjes afgeleverd.
Duidelijke factuur en tracking mogelijkheden.
Met de glimlach geleverd zoal ze zeggenb

Correct en de volgende dag zoals beloofd

Snelle levering, snelle afhandeling van problemen via sociale media. Zonder problemen terugname van artikel binnen de 30 dagen. Top service!

Dag na bestelling geleverd.

Snelle, vriendelijke, uitstekende service!
Mijn monitor had problemen met ghosting. Via Twitter contact gelegd met Coolblue, en meestal binnen het half uur al een reactie (soms al na enkele minuten). Monitor zonder problemen kunnen retourneren waarbij de aankoopprijs teruggestort wordt.

OMG! Na oplichters gelijk Komplett.be en Centralpoint.be, een bestelling/retour maken bij Coolblue was hemels! Ik had een voeding gekocht. De bestelling en verzending gingen supersnel en vlot. Jammer genoeg bleek mijn voeding te zwak/defect?. Retoursprocedure ging echt heel simpel en vlot. Ik kon die gratis terugzenden, maar ik had ook de optie om die lokaal terug te brengen in Lochristi. En wat was dat!!! "Welkom, ik zie dat u voor een retour komt. aub een ticketje, wenst u een koffietje of een thee terwijl u wacht? WOOAAW!!! Enkel voor dat wil ik alles dat ik kan kopen, bij Coolblue kopen vanaf nu. De retour afhandeling ging ook heel vlot en vriendelijk. En mijn geld mag ik deze week al terug verwachten. Meeste prijzen zijn al oké, maar zelfs al is het een pak duurder. Ik kan ze vertrouwen en een menselijke hemelse service verwachten! Bedankt Coolblue, u bent echt COOL!! En die wc deurtje met "voor andere boodschappen" deed me ook wel lachen! :-)

Heel mooi en veilig verpakt. Heel snel aangekomen. Het was de eerste product in een lange periode die bij mij thuis was geleverd. De meeste leveranciers leveren ofwel direct bij de buren binnen enkele seconden of leveren zelfs niet (staat op camera, liet enkel briefje achter) en laten me een hele weekend wachten tot ik aan mijn product kan. Dus mijn eerste geslaagde huislevering in de laatste maanden, nog een ongezien buitengewoon uitstekende service.

Het is geen klantenservice, het is hemel op aarde!

Zoals gewoonlijk verliep de bestelling bij Coolblue weer vlekkeloos, alsook de levering.
Deze was met VandaagNog effectief op dezelfde dag geleverd.

Product werd in perfecte staat afgeleverd.
Ook voor een Tweedekans was de staat van het toestel zelf (Samsung Galaxy S8) perfect.

Zowel het vinden van het artikel als het betalen waren eenvoudig, zoals je mag verwachten.

Ik had het artikel besteld om op zaterdag geleverd te laten worden, wanneer ik thuis zou zijn. Bpost lijkt echter slecht in staat om beloofde levertermijnen te halen en juiste informatie aan te bieden via Track & Trace; ondanks dat het artikel het hele weekend op "wordt Zaterdag geleverd" stond, bleek er voor het weekend als het een en ander mis te zijn gegaan in het sorteercentrum, en werd het artikel dus pas later geleverd, tijdens werktijd.

Op zich kan Coolblue hier niet direct iets aan doen, en lag het probleem in dit geval bij Bpost. Hetzelfde probleem heb ik ook al meerdere malen met PostNL België gehad, dus het lijkt vrij veel voorkomend.

Ik kreeg snel een antwoord op zaterdagavond omtrent de levering toen ik daar bij Coolblue navraag naar deed.

De site is heel handig. De producten en de prijzen zijn allemaal heel duidelijk. Ook de betaling loopt zeer vlot.
Het is misschien wel een beetje verwarrend dat er verschillende afdelingen zijn (laptopshop, rugzakshop...) waar door promoties een andere prijs te vinden was dan op de algemene Coolblue site.
Wat het handiger zou maken is de mogelijkheid om van de ene shop door te klikken naar de andere shop zonder dat de items in het winkelmandje verloren gaan. Op deze manier kan je shoppen bij de verschillende afdelingen zonder elke keer apart te betalen.

Het product wordt steeds de volgende dag geleverd. Dit is een heel sterk punt. Daarnaast wordt je product ook met zorg ingepakt zodat deze weinig kans heeft om onderweg schade op te lopen.

Ik bestelde een Acer laptop. Deze was goed aangekomen, maar na de laptop op te laden, startte deze niet op. Ik heb meteen de klantenservice gecontacteerd en heb gevraagd om het product om te wisselen voor een nieuwe. Ik kreeg meteen een mail dat mijn aanvraag goed was binnengekomen (buiten de werkuren) en de volgende dag kreeg ik meteen een bon om deze !gratis! terug te sturen. Ik kon mijn pakje via Bpost traceren en kreeg ook meteen een mail toen het aangekomen was bij Coolblue. De volgende dag stond er meteen een nieuwe laptop klaar.

Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste. Hier koop ik als ik met zekerheid de dag nadien mijn product geleverd wil krijgen.
Klantenservice werkt leuk, correct en vlot.

Altijd snel verzonden en correct geleverd, bovendien goed verpakt.

Klachten worden snel en goed afgehandeld.

Makelijk om te bestellen, snelle reactie op vragen over levering, levering uitstekend betijds (noodgeval) en 100% juist!

Zeer snelle levering, niet altijd de laagste prijzen, maar dat krijg je meer dan terug in de service.
Niets op aan te merken.

Ik heb vlug gevonden wat ik nodig had, de prijs was concurrentieel. Dus heb ik het onmiddellijk besteld en betaald en 's anderendaags morgen stond men ermee aan de voordeur. De bestellings- en betalingsprocedure is vlot verlopen en de levering hyper snel.

De bestelling is hyper snel geleverd .

Alles is vlot verlopen.

Voldoende betaalmogelijkheden. Pluspunt is dat paypal wordt aanvaard. Nog geen minpunten aan het bestelsysteem gevonden.

Eerst een bericht met tijdsspanne van 3 uur waarin produkt gaat geleverd worden, en iets op voorhand sms'je met tijdstip wanneer chauffeur langskomt. Prima zo!

Ondertussen al vele aankopen via coolblue gedaan. Enkele zaken terug moeten sturen omdat ze niet bevallen, andere omdat ze defect waren. Nog nooit problemen mee gehad.

alles verloopt gewoon vlot - geen enkel probleem met de betalingswijzen. Bovendien verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar.

Levering zoals beloofd de volgende dag

Alles was perfect verlopen, vriendelijk aan de balie, direct geholpen, een aanrader voor iedereen. Doe zo voort zou ik zeggen.

Snelle correcte levering

Cordate behandeling, zoals het hoort

"s avonds besteld
de volgende morgen om 7 uur geleverd
goede opvolging via e-mail
duidelijke website

De frigo (Tafelmodel) werd geleverd op 1ste verdieping
en geplaatst in de keuken

Oud toestel is meegenomen
deze had ik gekuist en ingepakt (met vershoudfolie) klaar staan

Ik wou absoluut een beoordeling schrijven doordat ik altijd heel tevreden ben van Coolblue. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan die meer dan 400 euro kostten. Mijn laatste bestelling van een gaming laptop van 2000 euro. Op andere website durf ik zulke bestellingen niet te doen, maar coolblue vertrouw ik volledig. Het fijne is dat ze meteen aan de slag gaan met het verwerken van je bestelling zodat je het de volgende dag in huis hebt. Om 22 uur savonds had ik een bestelling gedaan en ik had mijn pak'je' 12 uur na mijn bestelling ontvangen! Dat is de reden dat ik ook eerder bij coolblue bestel. Ik ben echt helemaal tevreden van deze site!

Onlangs een gaming laptop van 2000 euro besteld. Ik ben echt verliefd op de laptop. Werkt naar behoren! Kan zware games draaien op hoge instellingen. Om 22 uur besteld en had het 12 uur later al in huis! Geweldig hoe snel ze tewerk gaan bij coolblue! Coolbue blijft mijn nummer 1 site! Ik vertrouw ze volledig!

Indien je vragen hebt kun je deze via chatmodus stellen. Ik werd hierbij meteen geholpen toen ik dit uitprobeerde bij een eerdere bestelling. Zeer vriendelijk, ik ben heel tevreden!

Zelfs als Bpost een steek laat vallen en je pakket verloren geraakt, dan laat Coolblue.be je niet in de steek! Klantenservice bij Coolblue is uitstekend, wat van bpost niet kan gezegd worden.

De verzending van Coolblue was uitstekend. Deze kon je volgen met de toegezonden barcode. Spijtig dat bpost hier een enorme steek liet vallen door het pakket kwijt te spelen. Gelukkig was daar de uitstekende klantenservice van Coolblue!

Na het kwijtspelen door bpost van mijn bestelling heeft de klantenservice van Coolblue na het melden van het euvel bij bpost en na een kort onderzoek, onmiddellijk opnieuw een pakket toegestuurd! Dat is klantenservice met hoofdletter K !!

Scorekaart voor Coolblue.be