Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMogelijk om via verschillende kanalen te betalen. Keuze uit veel producten. Handig dat er reviews bij staan zodat je weet hoe het product de klant bevalt.
VerzendingSupersnelle levering, effectief de dag na bestelling het pakket ontvangen.
AlgemeenZondag avond besteld en zoals bijna altijd de volgende ochtend netjes afgeleverd.
Heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Als iets binnen garatie valt wordt dit ook altijd netjes afgehandeld.
AlgemeenGame zaterdag besteld, zondag geleverd. Laat het dan nog een goed geprijsde en al wat moeilijker te vinden collector zijn en ik kan enkel tevreden terugblikken op deze aankoop.
VerzendingZoals je dat enkel kan hopen bij een collector: goed verpakt en geen beschadigingen.
AlgemeenDe bestelling plaatsen was op zich makkelijk (via de app), maar er was geen mogelijkheid tot met de bancontact app betalen, wat toch wel mag, vind ik.
VerzendingDe levering werd netjes de dag nadien bezorgd.
AlgemeenKlik and go. Zo simpel gaat bestellen bij Coolblue. Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling.
VerzendingLevering de volgende dag lukt niet meer. Bpost laat veel te wensen over. Mijn pakje moest normaal op 01/02 geleverd worden. Op 03/02 nog steeds in verwerking bij Bpost. Spijtig, Coolblue is nochthans wel een degelijke shop.
AlgemeenZeer gemakkelijk om te bestellen en vlotte betaling en levering.
Zeker een aanrader
Top service
De volgende dag wordt geleverd, thuis of bij postpunt
KlantenserviceZeer vlotte info over producten
AlgemeenCoolblue is gewoon goed ! Nog nooit problemen gehad met deze firma ! Top service dikke 10/10
VerzendingTop levering !
AlgemeenAlles is zeer vlot verlopen, van bestelling tot leevring.
Levering met de fiets! Knap8 en een zeer vriendelijke leveraar :-)
Zeer goed op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden, perfect op tijd !
AlgemeenAlles is vlot voorlopen.
Heb nog nooit problemen gehad met deze winkel en mijn collega's/familie ook niet.
Ook ben ik zeer tevreden met mijn aankopen nog nooit spijt gehad.
Besteld en dag nadien geleverd.
Dankzij de Coolblue wachttherapie film heb ik het kunnen overleven.
AlgemeenIk heb recent een nieuwe smartphone gekocht en hierbij zat een gratis smartwatch. De betaling liep heel vlot en in 3 minuutjes was deze al besteld.
VerzendingIk had de smartphone op de laatste dag van de pre-order tijd besteld om 20u30 s'avonds. Ik had dus niet meer verwacht dat ik deze al de volgende dag zou ontvangen. Maar niets is minder waar, de volgende dag, weliswaar s'avond ontving ik mijn nieuwe telefoon
AlgemeenDoor de drukte kon Coolblue mijn diepvriezer de volgende dag niet leveren, niettegenstaande dat ik had besteld tegen 17u. Dit werd wel vermeld op de website.
VerzendingAlles verliep zoals het werd voorgesteld. 's Morgens een mail met een tijdvak van levering, kort voor de levering een telefoontje. De diepvriezer werd mooi op zijn plaats gezet en alle verpakkingen werd meegenomen.
KlantenserviceTijdens de bestelling werd duidelijk dat er niet de volgende dag kon geleverd worden en nam ik telefonisch contact op met de klantendienst. Het werd duidelijk uitgelegd wat de reden was en hoe de levering ging verlopen
AlgemeenDe webshop is super makkelijk in gebruik. Prijs/kwaliteit goed. Je vind een uitgebreid verslag van wat er allemaal bijhoort bij je product.
VerzendingHet is heel handig dat je een tijdstip keijgt van wanneer ze ongeveer zullen komen. Ik vind het alleen jammer dat ik geen sms of telefoon kreeg dat ze onderweg waren.
KlantenserviceDe bezorgers waren super vriendelijk. Ze hebben mijn diepvries ook mooi binnen geplaats. Top service!
Algemeenals er een mogelijkheid was om via de app van KBC te kunnen betalen zou dit handig zijn.
VerzendingDe postbode belde niet aan toen hij het pakketje kwam afleveren.
AlgemeenRuim aanbod van producten, alles kan besteld en betaald worden via internet, correcte levering en plaatsing van mijn wasmachine door twee supervriendelijke gasten. Bedankt!
Algemeenik ben tevreden met de hyper drive hub, maar de verzending was wat moeilijk maar daar kon Coolblue natuurlijk niks aan doen.
VerzendingDe pakjesbezorger was binnen 1 seconde al weg waardoor ik het pas een dag later kon gaan halen in het postkantoor
Klantenservicegeen problemen mee gehad
AlgemeenAlles zonder problemen en vlot geregeld, super service.Hier kan ik alleen maar veel reclame voor maken bij vrienden en kenissen.
AlgemeenCoolblue is één van die sites waar ge nooit problemen mee zult hebben. Alles werkt gewoon zoals het hoort. Artikel zoeken werkt prima, in winkelmand, betalen met hopen opties en de bestelling is zo rond.
VerzendingLevering op zondag... ik weet niet of dat nu echt nodig is. Maar mensen zijn zondag uiteraard wel vaak thuis he. De koerier was thans niet slechtgezind toen hij kwam leveren.
AlgemeenZeer overzichtelijk en uitstekend filters om zo de juiste koelkast te kunnen bestellen naar onze wensen, A+++, 180 cm en deur kunnen aanpassen naar links draaiend. Na betaling onmiddellijk geïnformeerd worden van het verder verloop van mijn bestelling tot leveringsmoment. Gewoon Super
VerzendingVoor aankomst een half uurtje ingelicht dat chauffeur op komst was met mijn koelkast, bij aankomst blij verrast dat de twee jonge kerels SUPERVRIENDELIJK waren en uitleg gaven bij het geleverde toestel en eveneens zeer voorzichtig de koelkast tot op de juiste plaats afleverden in mijn woning. Gewoon Super
KlantenserviceZeer beleefd antwoorden op onze vragen en blij met de Nederlands sprekende blijmakende chauffeurs van Coolblue, wij waren er zelf opgewekt van en konden het weekend al zingend onze koelkast vullen. Super gewoon
AlgemeenOnze bestelling was snel geplaatst en levering was uiterst gemakkelijk te kiezen. Het leveringsmoment werd heel nauw opgevolgd en was exact zoals aangegeven.
VerzendingOnze levering was exact op het aangegeven tijdstip. De chauffeur en bijrijder waren heel vriendelijk en professioneel. Het toestel stond op amper een kwart op zijn plaats, volledig aangesloten. Het oude toestel werd ook zonder probleem meegenomen.
KlantenserviceWij ervaarden een perfecte opvolging van bestelling, tot levering en informatie verstrekking achteraf. Vanwege Haier de dealer hebben we recht op 100€ cashback. Van Coolblue kregen we eenvoudig een link doorgestuurd om de nodige documenten hiervoor in orde te brengen.