bol België

Gebruikers over webshop bol België

Bol.com is een prima, duidelijke webshop! Er is een uitgrebreide keuze met mogelijkheid tot vergelijken en revieuws van andere klanten.

Snelle en juiste levering.

Het is een hele uitgebreide shop je kunt er bijna alles vinden wat je zoekt. De prijzen zijn ook heel scherp en meestal de volgende dag al in huis. Zeer makelijk voor mensen met een druk leven die niet altijd de tijd hebben om naar de winkels zelf te rijden.

Snelle levering. Super

Ik bestel regelmatig bij bol en heb nog maar heel zelden problemen gekend. Maar het is toch al gebeurd. Toen ik contact opnam met de klantenservice ben ik direct geholpen en de foutjes worden zonder problemen meteen recht gezet. Zeer tevreden over.

gemakkelijk de producten te vinden, we hebben al verschillende malen besteld en telkens goede service, snelle levering

telken in goede staat en op tijd

bij de klantenservice wordt je altijd direct geholpen, tot het opgelost is

Ik heb al tientallen keren bij Bol.com besteld. Alles verloopt altijd prima. Uitstekende service ook als je telefonisch contact opneemt met de klantendienst.

Zeer gebruiksvriendelijke website met correcte uitvoering van de bestellng! Reeds meerdere malen gebruik van gemaakt.

Zoals steeds zoekt BOL.COM naar de beste prijs - kwaliteitverhouding. De levering gebeurt zeer snel & correct.

Alle producten die ik bestelde werden ten laatste binnen de 48 uur geleverd.

Indien je belt word je snel geholpen.

Product kiezen en bestelling plaatsen met de app gaat super vlot. Ook de betaling is snel gebeurd en kan perfect veilig gebeuren via de app.

Bestellingen worden steeds tijdig geleverd met vriendelijke service. Ik ben een heel tevreden klant!

Ruime keuze, meestal de goedkoopste en goede service. Achteraf betalen mogelijk, behalve bij ebooks, logisch want die download je meteen. Ben je weinig thuis, dan kun je het ook laten bezorgen bij een AH of Kiala of postpunt, om op te halen wanneer het je uitkomt. Je krijgt een mailtje wanneer het op het afhaalpunt is aangekomen.

Over het algemeen binnen 1 dag geleverd, thuis of op het afhaalpunt. Een enkele keer laat de bezorgdienst een steekje vallen, maar je hebt een track-code, dus je kunt altijd volgen wat er aan de hand is.

Een enkele keer werkt een toegezonden kortingsactie niet volgens de regels. Na contact met de klantenservice, en het toesturen van bewijs dat ik wel aan de voorwaarden voldeet, heb ik altijd nog de korting gekregen, meestal in de vorm van een nieuwe kortingscode.
Retourzending heb ik maar 1 keer gedaan, dat ging goed.

Prima ..nog nooit problemen ondervonden ..ruime keuze , betrouwbare recensies, is bij voorkeur mijn koopwinkel online

Heel tevreden ...leveringsdatum ..kan je op rekenen ..
Ingeval toch iets niet voorradig , correcte informatie over nalevering

Bij retour, altijd correcte afhandeling. ..

Altijd alles in perfecte staat geleverd en altijd op tijd. Bij preorder zelfs eens geld teruggekregen omdat het spel ondertussen gezakt was van prijs

Overzichtelijke winkel met een uitgebreid assortiment aan goede prijzen en overal een goede omschrijving bij.

Supersnelle levering

Veilige betaling. Geen problemen gehad. Direct een mail met overzicht.
Veilige betaling. Geen problemen gehad. Direct een mail met overzicht.

Snelle levering en degelijke verpakking.

Direct een mail met orderoverzicht

In het algemeen meer dan tevreden: ik bestel graag bij bol.com omdat het dan zeker in orde komt.

Soms ontvang je je pakket pas laat in de avond (dus moet je echt ganse dag wachten), maar verder geen probleem.

Er was eens een product niet binnen na aankoop, maar dan kreeg ik snel genoeg een melding én een kleine vergoeding. Zeer tevreden!

Super gemakkelijk besteld, de dag erna direct geleverd, product was in perfecte staat toegekomen. Prijs was goedkoper dan bij andere webshops.

Er stond bij dat het product indien voor middernacht besteld, de volgende dag in huis was, dit was effectief het geval. Het pakje werd afgeleverd door de koerier.

Ik had een vraag, heb niet lang in wacht moeten blijven, kreeg vrijwel direct een medewerker aan de lijn die mij heel goed wist verder te helpen.

Een windscherm besteld bij een externe verkoper quality-shops via bol.com, op foto leek dit product degelijker, dan het in werkelijkheid was, kwalitatief was dit waardeloos en goedkope brol. Dan ook besloten om dit op dezelfde dag onmiddellijk retour te sturen. De retourinstructies gevolgd zoals beschreven op de website.
Nochtans in het bezit van een bewijs via het trackingnummer, dat DPD het product retour geleverd had bij de verkoper, bleek deze te beweren dat het nooit was aangekomen in hun magazijn. Status bleef onveranderd op mijn account en was dan verplicht om meermaals zelf contact op te nemen met de klantendienst van bol.com.

Het product werd geleverd zoals aangegeven, de dag nadien.

De klantenservice is ook maar goed genoeg om standaard vraagjes op te lossen, bij echte problemen wordt je dossier zogezegd "in behandeling" genomen, en 2 weken later is er nog niks concreets gebeurd en blijft de factuur openstaan, zodat je de melding krijgt "onbetaald", voor iets dat je correct en de dag zelf hebt geretourneerd. Blijkbaar is de klachtendienst van bol.com ook maar wat giswerk en weten ze van niets en wachten ze maar af. Uiteindelijk na 5 telefoongesprekken en 4 mails is het opgelost geraakt. Een veronderschuldiging voor de geleden last en tijdverspilling als consument kon er ook niet af, en vinden ze het maar normaal, dat je uw tijd daar in moet steken. Mijn advies is daarom, om nooit iets te bestellen bij deze dubieuze externe verkoper Quality-shops via bol.com.

Heb al diverse bestellingen gedaan bij Bol.com België, is telkens vlekkeloos verlopen. Dit is een héél goede en betrouwbare webshop, houden zo zou ik zeggen.

Ieder product dat ik bestelde werd telkens de dag nadien geleverd, beter kan toch niet!!!

Had éénmaal een vertraging bij de levering, dit werd pas in de avond geleverd en niet rond de middag. Kreeg direct een tegoed bon cadeau. Klasse!!!

Bestelling was zeer eenvoudig en snel gedaan.De betaling ging vlot en snel.De levering gebeurde zoals voorzien.

Werkt perfect en was makkelijk te installeren

Ik heb al verschillende pakjes besteld bij Bol.com en nog nooit problemen ondervonden. Hun assortiment is zo ruim dat ik telkens mijn goesting vind.

Mijn bestellingen zijn telkens op tijd geleverd. Zeer sterke service.

Je vind snel wat je zoekt, en vanaf €20 gratis verzenden, sommige artikelen zijn zelf gratis verzenden vind ik wel leuk, goede service en snelle levering. En betalingen via bankconact dan gaat het snel.

De levering klopt over het algemeen wel, meestal de dag nadien, en andere producten dan weer een aantal dagen, weken later, wat meestal wel klopt.

Goede service, als je met een vraag zit, krijg je toch snel antwoord.

Altijd zeer makkelijk om het product naar keuze terug te vinden, door middel van de zoekfunctie of je verlanglijstje..
Producten zijn soms wel niet de goedkoopste, maar bij bol.com ben je zeker van het product, levering, service en kwaliteit!

Ik bestel op zeer regelmatige basis producten en ik heb nog nooit klachten gehad, product altijd mooi op tijd geleverd, altijd correcte product geleverd op de juiste plek!

Scorekaart voor bol België