Gebruikers over webshop Beaumotica B.V.
Review toevoegenOverzichtelijke en informatieve website. Producten zijn eenvoudig te bestellen, zoals elke goede webshop dat tegenwoordig doet. Aanmelden is vereist.
Bonus: de webshop heeft de Thuiswinkel Waarborg.
Ging vlot en voorspoedig. Ik had een Philips Hue Start Kit en een extra Connected Bulb besteld. De producten waren goed ingepakt, maar desondanks was de Connected Bulb wel beschadigd aangekomen.
KlantenserviceIk had een enkele Philips Hue Connected Bulb besteld die was gebarsten, dus deze had ik teruggestuurd. Nadat Beaumotica mijn retourzending had ontvangen, is mij telefonisch de keuze voorgelegd tussen een ander exemplaar of geld retour, wat ik erg netjes vond. Verdere afhandeling verliep netjes en vlot.
Tevens kreeg ik, na het bestellen van de Philips Hue Starter Kit (mijn eerste bestelling), twee weken later een ansichtkaart om mij te verwelkomen als klant. Het is een klein detail maar wel één die ik leuk en attent vond om te ontvangen, aangezien ze het niet hadden hoeven doen.
Het assortiment is nog een beetje gelimiteerd, maar wat er in de winkel staat zijn wel artikelen waar de verkoper duidelijk achter staat.
VerzendingWinkelier maakt gebruik van PostNL en de bestelling werd netjes geleverd de dag na bestelling, zoals beloofd
KlantenserviceAftersales was echt boven verwachting goed. Er leek iets mis te lopen met mijn bestelling. Ik werd direct nagebeld om even te controleren. Ook had ik naderhand nog een vraag over toekomstige producten in dezelfde lijn als ik besteld had; de verkoper had binnen een dag een antwoord voor me per email. Erg plezierig