Gebruikers over webshop ROBBshop
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke website met veel informatie, daarnaast gewoon schappelijke prijzen en verzendkosten. Producten die ze op de site hebben staan is ook daadwerkelijk wat ze leveren.
VerzendingDe dimmer bypasses zaten netjes in een ruime doos verpakt maar wel goed aangevuld met van die vulwokkels, dus gewoon lekker veilig
KlantenserviceHet was wat onbekend of de Vision dimmer bypass ging werken met de Fibaro Dimmer v1. Dat stond niet op de website, en ook de helpdesk wist het niet. Maar daar was een perfecte oplossing voor: Bestel maar en als het niet werkt gewoon weer terug.
AlgemeenFijne winkel met behulpzame mensen. Ik woon toevallig ook in Oss en dan is het fijn dat je je spullen op kan komen halen. Ze denken ook met je mee en of er misschien een betere oplossing voor je probleem is.
KlantenserviceIk heb een keer eerder hier iets gekocht wat niet voldeed aan mijn verwachtingen. Dat werd zonder problemen opgelost. Product werd teruggenomen en ik kreeg mijn geld terug.
AlgemeenKundig bedrijf met veel kennis in huis. Ben het eerst met Robbshop in aanraking gekomen door het volgen van de beginner en gevorderden cursus van Fibaro (die door Comfortica wordt gegeven). Enkele keren wat gekocht wat altijd super geregeld is. Fijne (web)winkel waar je veel informatie kan vinden over domotica en producten.
VerzendingVandaag besteld morgen in huis, als je maar voor de vermelde tijd besteld. Verder ligt het dan in de handen van PostNL
KlantenserviceBij het stellen van vragen antwoorden ze kort maar krachtig. Soms iets te kort waardoor je nog een paar keer op en neer moet mailen. Daarnaast hebben ze een chatfunctie op de site al zie ik dat die al een tjd niet actief is, of ik kijk op de verkeerde tijdstippen (tijdewens werktijden)
Algemeen3x bestelling gedaan, alle keren zonder problemen product de volgende dag in huis. Goed assortiment domotica apparatuur waaronder losse sensoren.
VerzendingSnel geleverd, economisch verpakt in klein doosje met weinig “luchtverpakking”
AlgemeenOp Black Friday aan het einde van de ochtend een aantal producten besteld die op voorraad waren en het zou nog op zaterdag geleverd worden.
Nu zijn weer meer dan een week verder en heb ik mijn producten nog steeds niet zelfs na 5x gebeld te hebben.
Ik heb nog geen producten en volgens de verschillende track en traces heb ik het vermoeden dat de verzending ook nog niet is aangeboden.
KlantenservicePer mail werd ik op vrijdag/zaterdag op de hoogte gehouden alleen verschoof de afleverdatum van Zaterdag naar Maandag (nou ja BF daar kan ik inkomen het is jammer maar daar heb ik begrip voor).
Echter op maandag verschoof de verwachte leverdatum weer naar afgelopen zaterdag.
Op dinsdag heb ik gebeld de persoon aan de telefoon ging iets doen, dus nou ja ik denk prima dan komt het woensdag.
Woensdag weer niks, weer gebeld de persoon die ik toen aan de lijn had gaf aan dat ie een case ging aanmaken nog steeds kon ik mij verplaatsen in het feit dat het erg druk was alhoewel ik het wel jammer vond dat ik zelf achter mijn bestelling aan moest.
op vrijdag had ik nog niks toen maar weer gebeld nadat ik eerst 10minuten in de wachtstond werd de verbinding verbroken (dit hielp niet bij mijn irritatie) toen maar weer gebeld en optie 1 gekozen in het menu en toen kreeg ik tenminste wel direct iemand aan de lijn.
Deze persoon vond het erg vervelend en zou de bestelling direct in orde maken en versturen zodat ik zaterdag mijn producten zou hebben.
Op de site van PostNL, zag ik zaterdag al dat het product nog niet bij Post NL was.
Toen om 16:45 maar weer gebeld (ik zie nu net toevallig dat de openingstijden tot 15u zijn op zaterdag) kreeg even goed Rob (gok de eigenaar) aan de lijn hij zat in de auto maar ging wat in beweging zetten en mij nog een appje of sms sturen. Inmiddels is het zondag en heb ik nog niks gehoord.
Erg jammer ik vond de website overzichtelijk beter dan die van de concurrenten maar als je na 5x bellen nog steeds geen beweging in je order ziet vraag ik mij af of ik hier ooit nog terug kom.
Edit: nu op zondag lijkt het product eindelijk bij PostNL te zijn en lijkt het maandag binnen te komen..
AlgemeenAantal producten besteld bij deze webshop. Levering was wat later dan verwacht maar wel keurig een mailtje gehad dat er vertraging was.
Ook een snelle servicedesk en goed advies over wat vragen die ik had.
Levering was later dan verwacht maar wel een mailtje gehad met de melding van de vertraging.
KlantenserviceSnelle reactie via de chat op de website en goed advies.
AlgemeenPrima webshop, goed aanbod en goede prijzen. Veel extra informatie & uitleg te vinden op de website, erg handig.
VerzendingVerzending was snel, vrijdag besteld & zaterdagochtend binnen. Stevig verpakt met voldoende bescherming.
KlantenservicePrima service, via de chat contact opgenomen voor een product dat niet op voorraad was, de volgende ochtend teruggebeld met het aanbod van een Demo-model voor ruim €100 onder de nieuwprijs. Nadat de bestelling al afgerond was nog gevraagd of er een P1-kabel bij kon, ook dit kon ondanks dat deze in nieuwstaat niet meer op voorraad waren, gratis zelfs. Goede service!
Product was ondanks dat het een demo-model was netjes compleet & in de verpakking, en teruggezet naar fabrieksinstelllingen.
AlgemeenDecember 2017 besloten te beginnen met Domotica op basis van Zwave. Ik was mijzelf al een tijdje aan het orienteren en kwam ROBBshop vaak tegen en ook dankzij de goede revieuws besloten om hier mijn eerste onderdelen te bestellen. Mijn grootste teleurstelling was het contact met de klantenservice na de levering.
De Zwave stick was niet op voorraad en zou eind december leverbaar zijn, dit stond netjes op de website vermeld. De producten kwam niet eind december, echter had ik geen haast dus besloten af te wachten (wel apart dat hier niet even over gecommuniceerd werd). De spullen werden 11 januari geleverd, verder prima.
Verzending prima, wel te laat geleverd. Dit is opzich geen probleem echter de communicatie hierover had beter gekund.
KlantenserviceIn het begin had ik wat uitdagingen met de rookmelder (hij ging niet af). Gebeld met ROBBshop en er werd zeker niet de tijd genomen om te kijken waar het probleem echt zat. Wel werd er aangegeven dat ik een RMA moest aanmaken en dat ze het zouden omruilen. Nadat ik de RMA had aangemaakt duurde het drie dagen voordat ik de bevestiging kreeg. Toevallig had ik die dag nog een test gedaan (langer vuur bij de melder) en kreeg ik wel een melding. Meteen even gebeld om de RMA te annueleren. Weer zeer kortaf te woord gestaan en helemaal niet behulpzaam om de werking te bespreken. In beide gesprekken werd ik zeer onbeleefd en onvriendelijk behandeld.
ROBBshop is naar mijn mening wel betrouwbaar (ze leveren immers, echter niet op tijd) alleen de communicatie en de wil om advies en support te geven is er niet naar mijn mening. Op de site komt het over of je ook kan bellen maar ik werd simpelweg naar de handleiding en forums verwezen (daar had ik uiteraard al uren op gezocht/gelezen).
AlgemeenHad al eerder domotica producten bij Rob gekocht en ben altijd goed geholpen. Rob's winkel zit op loopafstand van mijn huis dus vandaar heel makkelijk. Goed geïnformeerd (voor en nadelen) over de Athom Homey en even de voice control en UI kunnen testen in de winkel. Wat ik zag kwam overeen met de reviews op internet en heb er een gekocht en direct mee kunnen nemen. Afrekenen gedaan met Pin in de winkel.
KlantenserviceEen paar maanden na aanschaf was mijn Homey na een reboot gebricked. Even langs bij Rob en kreeg de keuze om te wachten op reparatie (misschien konden mijn instellingen nog gered worden) of direct een vervangend exemplaar mee te nemen. Zonder Homey werkt een hoop automatische verlichting in mijn huis niet dus heb gekozen voor het vervangend exemplaar.
AlgemeenUitstekende en overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Regelmatig heb ik hier al zaken besteld en wordt deze snel geleverd. Ook bij storingen altijd goed geholpen. Super service dus!!
VerzendingZoals eerder gezegd. Elke bestelling is snel geleverd. Vandaag besteld is echt morgen in huis in een nette verpakking.
KlantenserviceEen aantal keer gebruik gemaakt van de klantenservice. Vriendelijk personeel die weet waar ze over praten en altijd weer een geschikte oplossing gevonden.
AlgemeenUitstekende webshop, groot assortiment en super service. Ik heb hier al regelmatig wat besteld en iedere keer weer is de levering snel en naar verwachting. Bij problemen staat het team van ROBBshop altijd klaar om te helpen.
KlantenserviceTop klantenservice, heb een aantal keren contact gehad en meer dan tevreden. Ook retour sturen is geen probleem en wordt prima afgehandeld.
Ik melde tijdens een review dat de batterijen welke ik bestelde los verpakt waren en vanwege alle losse verpakkings materiaal ik een batterij verloren was onderin de kliko omdat ik de verpakking opende boven in kliko. Kreeg ik 2 dagen later een nieuwe batterij opgestuurd. Van mij krijgen ze 5 sterren.
Duidelijke webshop en snelle leveringen! De shop heeft veel zwave producten op voorraad die de volgende dag al in huis hebt. Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel betere service en aanbod.
VerzendingProducten zijn altijd op tijd geleverd en zijn goed verpakt.
Goede ervaringen met ROBBshop. Zowel webshop, als fysieke winkel en het demo (woon)huis van ROBB zelf. Klantvriendelijk, open voor alternatieven, en nette verzending.
VerzendingOp tijd geleverd, net verpakt
KlantenserviceEen bezoekje aan het demo huis (woonhuis van ROBB) is geen probleem, Rob is vriendelijk en laat je graag alles zien.
Topshop .. in deze shop vind je zo goed als alles en als je vragen hebt kan hier altijd terecht. goede afhandeling en snelle hulp.
VerzendingProducten worden snel verstuurd.
Klantenservicesuper service .
Heb wel eens een product teveel besteld, deze nemen ze gewoon terug en wordt snel afgehandeld.
Een aantal Z-wave spulletjes besteld. Op de website gevonden, besteld en met iDeal betaald. Keurig mails gehad over de status van de bestelling.
VerzendingDe bestelling is op tijd geleverd, precies zoals aangegeven. Fijn dat PakjeGemak een bezorgoptie is, daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt. De bestelde spullen kwamen goed verpakt, opgevuld met luchtkussentjes in een klein doosje aan.
Een aantal Zwave producten besteld, makkelijk betalen met iDeal en binnen een werkdag in huis voor een zeer goede prijs. Je krijgt een mail met bevestiging en verzend track en tracé.
VerzendingLevering in 24hr is perfect.
KlantenserviceVan te voren nog even contact gehad omdat de site soms niet altijd een duidelijke handleiding erbij staat. Netjes geholpen
Dank voor de reactie!
ROBBshop
Er staat op de site dat zaken compatible zijn met Domoticz, als je daar vragen over hebt, haalt Robb zijn schouders op...
VerzendingMijn bestelling is eind 2016 gedaan, ik kreeg een half verkreukend doosje, in elkaar gedrukt, op de module stond dat de productie datum begin 2014 was. Hij heeft me gewoon oude troep op gestuurd. Het aansluit schema op de site was ook verkeerd. Robb had per ongeluk de plus en de min omgedraaid in zijn tekening...
KlantenserviceBij retour beroep gedaan op de '14 dagen' recht op retour (ivm kopen op afstand). Nou dat werd doodleuk geweigerd. Ze vertelde dat het doosje helemaal stuk was, en dat ik het zo gekregen had moest ik maar bewijzen. Kortom: pruts toko, loop er met een grote boog omheen. Er zijn zat winkels die veel betere service bieden, en nog goedkoper zijn ook...
De prijzen van de producten zijn interessant, maar daar houdt het ook op. Service kennen ze niet.
Een directe betaalmethode (bankkaart/creditcard/PayPal) kan je niet gebruiken zonder een extra % toeslag te betalen. Een overschrijving is wel mogelijk...
Een bewijs van overschrijving accepteren ze niet, dus moet je geduld uitoefenen.
Ik kreeg geen verzendbevestiging. Ze sturen wel een factuur op. Omdat je garantie gekoppeld is aan de factuurdatum vond ik dit niet kunnen, ik had de producten nog niet ontvangst genomen. Ik vroeg vriendelijk om de factuurdatum aan te passen, maar dit is "niet mogelijk".
Ik heb de bestelling geweigerd aan de deur. Toekomstige bestellingen doe ik wel bij {-concurrenten verwijderd-}
Beste Jenthe Huysmans, jammer dat U er zo over denkt. We hebben aangegeven dat de factuur op 10-01 geregistreerd staat. Dat is de datum waarop het bedrag bij ons is bijgeschreven, dat is een automatisch proces. Daarnaast zijn er aan het betalen met creditcard e.d. nu eenmaal kosten verboden, meerdere webshops berekenen deze kosten door en sommigen ook niet. Wij zijn genoodzaakt dit wel te doen, we hebben de 3% kosten al gereduceerd tot 1,7% dus we dragen al een deel bij.
Jammer dat we u niet hebben kunnen overtuigen van onze goede service en kennis van zaken, wellicht tot ziens
ik heb hier een aantal Z wave producten besteld en ze hebben mij netjes te woord gestaan.
Levertijd was wel iets langer dan ik had verwacht maar dat kwam ook door de leverancier.
jammer dat het niet bij de buren kon worden afgeleverd