![]() |
ROBBshop geeft advies bij domotica vragen en verkoopt de bijbehorende producten. We kunnen het zelfs voor u installeren. Hiermee willen we ervoor zorgen dat iedereen blij is met alle comfort en veiligheid dat een slim huis te bieden heeft. Geboren uit passie voor techniek zijn we in 2012 begonnen met Z-wave domotica. Eerst in ons eigen huis en later met de verkoop aan klanten. Omdat we alles testen en op voorraad hebben, kunnen we onze klanten goed adviseren. Maar we doen meer dan alleen domotica. Ook zaken die daar aan grenzen kunt u bij ons vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnsystemen, multimedia koppelingen en goedgekeurde alarmsystemen. Voor 12:00 besteld is dezelfde avond nog in huis. Alles na 12:00 uur wordt de volgende werkdag bezorgd. Daarnaast kan je ook naar de winkel fysieke winkel komen om iets te kopen zodat je direct kan vragen stellen. We zijn de hele dag te bereiken op de telefoon voor advies of vragen over producten. Op de website kan je ook je vragen stellen in de chat waar je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vraag. Of zet de vraag op de mail als het erg uitgebreid is.
Ons assortiment |
Bij ROBBshop vind je alles wat je nodig hebt om je huis slim te maken. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid zoals slimme rookmelders, slimme sensoren en slimme camera's. Of zoek je comfort met slimme verlichting. Al onze producten zijn te bedienen met je smartphone wanneer je ze met de juiste Smarthub koppelt. Dit zorgt voor nóg meer comfort en luxe. Wil je het liefst energie besparen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze slimme thermostaten zorgen ervoor dat jij perfect inzicht hebt op je verwarming. En met onze slimme stekkers met stroommeting weet je precies hoeveel stroom je apparaten verbruiken. Verander ook je gloeilampen naar onze slimme energiezuinige Ledlampen. Dit alles bij elkaar maakt je slimme huis erg energiezuinig en bespaar je veel geld. Onze producten zijn niet alleen goed voor comfort, veiligheid en energiebesparing maar zijn ook erg leuk. Maak bijvoorbeeld verschillende scènes in je telefoon om je lampen aan te zetten wanneer een bewegingssensor in de woonkamer aangaat. Of vraag aan een spraak assistent zoals Google, Siri of Alexa of ze de verwarming aan kunnen zetten. Moeite met wakker worden? Laat je gordijnen met een scène open gaan bij zonsopgang en kom nooit meer te laat. |
![]() |
|||||||||||||||
ROBBshop.nl Kom gezellig langs voor advies over het product dat je wilt hebben. |
Openingstijden:
||||||||||||||