PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Het bestellen en het opsturen van het product ging prima maar de klantenservice is slecht.

Het verzenden ging vlot en het product was prima verpakt.

Het product dat ik had besteld ging al na 1 week stuk en heb toen een mail gestuurd met foto's. Kreeg na zes dagen wachten te horen dat ze contact op hadden genomen met de leverancier en dat ze niks voor mij konden doen. Volgens de leverancier viel dit onder schade door eigen gebruik (wat dus absoluut niet waar is). Niet tevreden met het antwoord heb ik weer een mail teruggestuurd naar PhoneMarket maar vervolgens nooit meer iets van ze gehoord.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, we hopen dat u begrijpt dat de afwikkeling met betrekking tot uw garantie via de leverancier gaat en wij hier verder geen invloed op hebben.

We hebben uw artikel alsnog geprobeerd aan te melden voor garantie bij de leverancier en helaas hebben zij dit afgewezen. We willen u graag alsnog tegemoet komen met een oplossing in de vorm van een kortingscode hiervoor kunt u ons mailen naar info@phonemarket.nl

Team Phonemarket

Goede prijzen en een erg snelle verzending. De interface van de website had er van mij iets mooier uitmogen zien. Verder uitstekend

De website van Phonemarket is overzichtelijk en goed in gebruik. Het product was makkelijk te vinden.

Het product, een USB-Lightning kabel, was verpakt in een generieke kartonnen doos. De originele verpakking was niet meer aanwezig.

Ik had het vermoeden dat het geleverde product niet origineel was, ondanks dat Phonemarket op de website beweert dat het wel zo is. Het product werd niet in de originele verpakking geleverd. Op basis van gebruik, blijkt dat de kabel veel trager laadt.

Hierop heb ik geprobeerd contact te zoeken met de klantenservice, maar hier werd niet op gereageerd (mail verstuurd op 20 januari).

Edit: vandaag heeft Phonemarket telefonisch contact met mij opgenomen. De zaak wordt opgelost. Dus van één ster een aanpassing naar vier sterren.

Phonemarket heeft een overzichtelijke site met goede zoekfunctie.
Het assortiment wordt aangeboden tegen een goede prijs.

Ik had een SD kaartje besteld, maar deze was helaas niet aangekomen.

Phonemarket heeft mij benaderd over de bestelling die niet was aangekomen via de post. Om het goed te maken hebben ze mij een SD kaart aangeboden met dubbele capaciteit dan de oorspronkelijk bestelde SD kaart.
Dat noem ik goede service!

Een Gear S2 bij Phonemarket besteld om eens uit te proberen. Voor deze winkel gekozen i.v.m. de nette prijs en voorwaarden dat je het product - mits niet in gebruik genomen en netjes terug verpakt - kunt retourneren als het niet bevalt.

De levering was erg snel en het doosje was goed verpakt. Hierop verder niets te melden!

De Gear S2 bleek helaas niet naar verwachting te presteren waarop ik de winkel heb aangegeven dat ik deze wilde retourneren. Aanvankelijk duurde het wat lang voordat ik het gewenste contact met ze had, maar daarna ben ik vriendelijk en netjes geholpen. Contact aan de telefoon is ook erg vriendelijk.

Ik vond de productinformatie matig. De mogelijkheid werd geboden om een screenprotector deal te nemen waarbij je een losse screenprotector bij je telefoon koopt maar bij de sony Z3 compact zit vanuit sony al een sreenprotector. Dus er wordt iets aangeboden wat je helemaal niet nodig hebt!
De losse screenprotector was overigens van waardeloze kwaliteit.
Daarnaast zat een alleen Poolse beschrijving bij de telefoon?!

Prima op tijd

Bij Phonemarket een LG watch Urbane besteld. 50 euro goedkoper dan alle andere winkels, wat me eigenlijk gene vertrouwens gaf maar voor die prijs toch maar geprobeerd. Op dinsdag besteld, op Woensdag netjes afgeleverd gekregen

Verzend netjes via PostNL met next-day levering in een kartonen pak met luchtkussens, en zeer positief: hun eigen safety seal! Weet je tenminste zeker dat niemand er in is geweest

Voor ik het product kocht, kreeg ik duidelijke antwoorden op mijn vragen. Toen de telefoon besteld en was inderdaad de volgende dag in huis. Na een fout van mijn kant, vriendelijk geholpen en heeft het personeel meegedacht. Al met al een prima winkel, kom er zeker nog eens terug.

Zelfs op zaterdag ook echt in huis. Bij andere site's is dit nog wel eens de vraag.

Goed geholpen, vriendelijke mensen.

Snelle correcte antwoorden op al mijn vragen, zeer goede service en super communicatie. Ondanks dat ze niet de allergoedkoopste waren zijn ze wel de allerbeste en dat mag best enkele euro's meer kosten.

Verzending is eerder aangekomen dan verwacht.

Klantenservice is razend snel correct en helder; geen blabla verhaaltjes

Lekker makkelijk en snel bestellen verliep gewoon weg perfect. Heb mijn S6 op tijd gekregeb

Heb mijn product binnen 24 uur gekregen perfect..

Ze zijn vriendelijk..en aardig

Het was makelijk om een bestelling te plaatsen. Alleen jammer dat je bij hogere bedragen nog steeds verzendkosten moet betalen.

Product werd goed verpakt bezorgt en lekker op tijd.

prijs van de samsung tab s2 8.0 staat op 369,- ik heb info gevraagd via de chat waarom het product was uitgesloten van de cashback actie , kreeg te horen dat deze actie in de prijs was ingesloten, dus de prijs wordt dan hoger dan de 399,- die als adviesprijs geld, jammer dit. dus niet meer verder gegaan met de bestelling

Duidelijke website, mooie scherpe aanbiedingen, producten goed overzichtelijk met leverstatus, bestelling gaat gemakkelijk en je krijgt meteen opdrachtbevestiging. Bezorging al de volgende werkdag.
Kreeg en Tempered glass screenprotector niet goed op toestel, ik kon langskomen en bij PhoneMarket werd het voor mij gedaan, klasse topservice !!! Raad iedereen PhoneMarket aan

Het online bestellen gaat uitstekend en de levering is sneller dan men gedacht te hebben.

Het bestelling kwam heel snel op zaterdagmorgen. Ik had vrijdagmiddag rond 5 uur online besteld. Dus kortom een snellere service.

Ik hoef geen contact te maken met de klantenservice. Alles loopt dus naar mijn wensen.

Leuk overzichtelijk webshop. Veel aanbod tegen goeie prijzen. eventjes getwijfeld over de betrouwbaarheid van phonemarket, maar na vele positieve reviews te hebben gelezen was ik overtuigd van de service.

heb een leuk cadeau voor me vriendin (ivm sinterklaas) gevonden bij phonemarket. Zal zeker weer in de toekomst de site bezoeken.

nadat ik de bestelling had gedaan ontving ik kort daarna mailtjes met daarin mijn orderbevestiging en track en trace code voor het traceren. bestelling netjes ingepakt ontvangen.

Op website gewenste artikel snel gevonden - gunstige prijzen - direct bevestiging ontvangen en zeer snelle levering.

ca 18 uur besteld, direct bevestiging ontvangen en volgende middag ontvangen

Webshop is duidelijk en bestelling verliep snel en voorspoedig. Prijzen zijn scherp en levering was zoals beloofd.

Pakket binnen 24u ontvangen zoals geadverteerd op de website.

Na een misverstandje van beide kanten keurig telefonisch te woord gestaan door een medewerker. Pluim voor de goede service.

de sony xperia z5 compact white gereserveerd via de webshop en deze de volgende dag opgehaald in het filiaal, deze was makkelijk te vinden en het personeel stond mij goed te woord en gaf goede adviezen ter installatie van het toestel. Het toestel mocht pas worden opgestart na aankoop (Wat begrijpelijk is).

het personeel was vriendelijk, vrolijk en behulpzaam, zo zie/maak ik het graag mee. Er werd bijvoorbeeld gevraagd of ik nog een hoesje nodig was aangezien ik die niet bij de bestelling had geplaatst

Ik heb mijn oordopjes super snel binnen gekregen, namelijk binnen 24 uur !!!
Ik had hier laatst nog een paar Earbuds besteld.

Ik heb ze binnen 24 uur binnen gekregen !!!
Ik had hier laatst nog een paar Earbuds besteld.

Bestelling en levering waren goed van de s3 Neo, maar niet goed gezien dat het een EU model was, waardoor je geen aanspraak kan maken op de cashback actie van Samsung.
Wat geleverd was is een GT-I9301OKIROM. Een Roemeens model.

Netjes in een omdoos en verzekerd verstuurd met handtekening.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops