Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenVandaag de winkel van PhoneMarket.nl bezocht aan de Hoogstraat 117a in Rotterdam. Wij zijn daar heel deskundig en vriendelijk geholpen. De service was uitstekend. Klasse!!!
Via de webshop heb ik een Apple MacBook Pro MagSafe stroom adapter besteld, omdat mijn oude last had van kabelbreuk. Zondag besteld, dinsdag in huis.
De website en de bestelprocedure waren duidelijk. Geen account registratie nodig, wat ik fijn vind. Na het bestellen ontving ik duidelijke e-mails met o.a. de factuur en naderhand ook dat de bestelling was verzonden. Zeer prettig.
Neutrale kartonnen doos, voorzien van security tape waaraan je kunt zien dat het pakketje tussentijds niet geopend is geweest. Verder staat op de doos dat hij alleen op het huisadres afgeleverd mag worden en moet ervoor getekend worden.
Per e-mail heb ik een track&trace code ontvangen om het pakketje te kunnen volgen.
Uitstekende verzendservice wat mij betreft!
Tijdens het uitpakken van de adapter viel me op dat er een lichte kniek in de kabel zat. Dit heb ik de volgende dag per e-mail gemeld, ondersteund door een aantal foto's. Later die dag via de chat op de website contact gezocht omdat ik nog geen antwoord had ontvangen. Die persoon wist van mijn e-mail en we hebben samen afgesproken dat ik langs de winkel in Rotterdam zou komen om de adapter om te ruilen.
Vandaag langs de winkel geweest. Netjes geholpen, de kniek werd bevestigd en ik kreeg direct een nieuwe. Deze nieuwe adapter hebben we gelijk nog even in de winkel getest. Wat mij betreft een super service, ik kan deze winkel zeker aanbevelen.
Samsung Clear View Cover voor Galaxy S6 besteld voor een hele scherpe prijs. Hoesje is origineel van Samsung zelf en past dus ideaal wat betreft keur bij mijn telefoon.10 maart besteld en volgende dag was hoes netjes bezorg!
Goede service! Volgende keer bestel ik zeker weer bij hun!
Product was netjes en goed verpakt bezorg.
Klantenserviceeen goede en vriendelijke klantenservice.
Ik heb woensdag een iPhone 6s besteld. Ik had nog wat twijfels en merkte dat ik via de site kon chatten. Er was gelijk iemand beschikbaar die mij kon helpen. Hij heeft mij voldoende informatie gegeven zodat al mijn twijfels waren verdwenen. Heb gelijk de bestelling geplaatst en direct na mijn bestelling ontving ik een bevestiging in mijn e-mailbox. De ervaring beviel mij zo goed dat ik ieder dit bedrijf aanraad.
VerzendingIk heb een track en trace code gekregen waarmee ik mijn bestelling kon volgen. De volgende dag was mijn bestelling netjes bezorgd.
Via tweakers.nl terecht gekomen op phonemarket.nl voor een hele scherpe prijs heb ik een Iphone 6S besteld.
VerzendingDe volgende dag al afgeleverd gekregen bij mij thuis in een stevige doos. Goed veilig!
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar. Live chat reageert snel op je vragen. Klasse!
Ik heb een nieuwe Samsung besteld, online snel en gemakkelijk afgerekend via iDeal. Volgende dag is het netjes bezorgd. Ben er erg blij mee.
Het bestellen en het betalen van producten gaat prima. Alle andere aspecten verlopen totaal niet volgens de gestelde voorwaarden.
VerzendingDe gestelde levertijd kwam niet eens in de buurt van 24uur. Ook is de voorraadstatus niet up-to-date, waardoor ik nog maar af moet wachten tot ik m'n geld terug heb.
KlantenserviceOok de gestelde reactietijd wordt niet gehaald door Phonemarket. Op beide mails kwam pas een reactie nadat ik zelf, na het verlopen van de gestelde reactietijd, contact heb gezocht via de chat op de site.
Geld vangen kunnen ze goed. Wat moet ik er nog meer over zeggen ? ?
VerzendingOp tijd opgestuurd.Wat moet ik er nog meer over zeggen ? ?
KlantenserviceToestel was defect bij aankomst.
Ik heb me beroepen om mijn wettelijk recht op teruggave binnen 14 dagen, maar phonemarket heeft eer een talent voor om de zake zo te draaien dat ze er volgens hen geen moeite voor heven te doen.
2 dagen uitproberen blijkt dan ineens "in gebruik nemen" te heten zodat je volgens hen geen recht hebt op retour.
Ik heb aangegeven dat ik van het toestel af wil, en niet, zoals zij willen, het laten repareren. Ik heb een nieuw toestel gekocht, geen gerepareerd.
Bovendien kwamen ze met een of ander vaag reparatiebedrijfje aan.
Ook aan thuiswinkelwaarborg heb je niks, die zijn belangenbehartiger van de thuiswinkels en die zeggen dus hetzelfde als de thuiswinkel. Echt letterlijk.
Voor 170 euro hoef je ook bij je rehtsbijstandverzekering niet aan te komen, dus zo word je als consument een oor aangenaaid.
Gefeliciteerd met uw 170 euro, phonemarket.nl, en tot nooit weerziens.
Voor u 500 anderen!
Geachte klant,
Allereerst vinden wij de taalgebruik en de misvattingen die u vermeldt in de review behoorlijk onbeschoft en teleurstellend.
U heeft voor een zeer scherpe prijs de smartphone bij ons aangeschaft. Een week later geeft u aan dat de telefoon defect is geraakt. (Dit kan natuurlijk gebeuren) Vervolgens hebben wij u onze service aangeboden het naar ons op te sturen voor reparatie óf het rechtstreeks zelf naar de reparatiecentrum op te sturen.
U liet het duidelijk in de e-mails weten geen zin in te hebben en kort later kwamen alle beschuldigingen ook naar boven. We hebben u verwezen contact op te nemen met Thuiswinkel Waarborg voor een eerlijke afhandeling. Ook Thuiswinkel Waarborg heeft ons gelijk gegeven bij hun beoordeling!! Toch blijft u van mening onze schuld te zijn.
Het feit dat u ook Thuiswinkel Waarborg ook onrechtvaardig vindt bewijst dat u de regels zelf niet goed begrijpt!?
We hebben u kortom niks van uw rechten afgedaan als consument. Indien u meer verwacht van ons en van Thuiswinkel Waarborg wat mogelijk is moeten we u helaas teleurstellen.
Tot slot willen we u laten weten dat ons aanbod nog steeds geldt voor het aanmelden van garantie. U kunt de telefoon naar ons adres opsturen bij vermelding van een klachtenomschrijving en aankoopbewijs.
Team Phonemarket.nl
Samsung Galaxy S6 Zwart besteld. Na betaling per i-deal en het afronden van mijn besteling had ik Track&Trace nummer zoals beloofd per mail gekregen. Volgende dag werd mijn telefoon netjes en op tijd bezorgd. Zeer blij mee.Prachtige telefoon. Echt een aanrader.
VerzendingMijn bestelling was goed verpakt en was in perfecte staat. Doos was netjes verzegeld.
KlantenservicePer chat gevraagd of telefoon op voorraad was. zeer snel geholpen. vriendelijke klantenservice.Dat je kan chatten met de klantenservice tijdens bestelprocedure is handig.
Niks mis mee. Werd snel in behandeling genomen en was zo geregeld. Duidelijk waar je aan toe was.
VerzendingToestellen kwamen netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Een kleine nadeel is dat 1 van de 2 toestellen Dead on Arrival was. fout van mij, ik heb er verder geen actie in genomen.
KlantenserviceNa de ontvangen telefoons (2) zijn we er mee aan de slag gegaan. Al snel bleek dat de telefoon geheugen vanzich zelf niet voldoende was om alle apps en fotos te dragen. Al snel hebben wij onze telefoons ge upgrade met een SD kaart. na het overzetten van apps en foto's liep het toestel vlekkenloos. Na het opladen bleek het toestel vast te zijn gelopen en de SD kaart onlees baar. Na 3 SD kaarten verder terug gegaan naar de winkel. Hier werd ik de winkel uit gewerkt dat hun er niks aan konden doen en dat ik het met DR. Mobile op moest lossen. Mijn klacht werd niet gehoord. Na de eerste reparatie had ik nog steeds hetzelfde mankement. Na een 2de reparatie zonder succes wou ik toch echt wel een nieuwe mobiel of eigenlijk gewoon mijn geld terug omdat ik een slecht geleverd product heb gekregen. Na een 3de keer de winkel binnen te hebben gelopen, was het nog steeds niet hun schuld en stond ik zijn tijd te verdoen.
Ik zeg absoluut geen zaken meer te willen doen. Op dit moment in gevecht samen de geschillencommissie om toch hopelijk eindelijk mijn aankoop contract te ontbinden.
Deze winkel zorgt voor problemen bij het verzenden van accessoires!
Tot aan de betaling ging het redelijk goed.
Helaas werd ik op voorwaarden gewezen waar het bedrijf zelf niets van af lijkt te weten... Om deze misleiding een slechte score voor algemene beoordeling.
Het item was makkelijk betaald, goedkoop en snel te verwachten. Zonder track & Trace helaas. Het probleem begon bij ontvangst.
Dit bedrijf heeft de seal verbroken en het product uit de verpakking gehaald om vervolgens onbeschermd in een kleinere doos (goedkoper) te verzenden. Dit lijkt met alle accessoires te gebeuren. De bestelde SBH20 headset was smerig, beschadigd en niet eens in de originele verpakking verzonden. Ik ben er vooraf niet van op de hoogte gesteld dat de staat van het product door hun gewijzigd zou worden.
KlantenserviceNadat ik melding maakte van het bovenstaande probleem en mij wilde beroepen op mijn recht kreeg ik het volgende mailtje binnen.
"Hartelijk dank voor uw bericht, de door u ontvangen SBH20 in deze status geleverd omdat het anders niet via de brievenbus zou passen. U hoeft zich verder niet druk te maken over de levering. Belangrijkste kenmerk is of het werk naar behoren. Zo ja wensen we u heel veel plezier met uw aankoop."
--u hoeft zich verder niet druk te maken over de levering-- dat lijkt me toch echt iets wat ik zelf bepaal!
Ze proberen mij te overtuigen dat ik me niet druk hoef te maken over mijn levering hoewel ik duidelijk aangeef niet tevreden te zijn en het product niet te accepteren. Zij accepteren geen retour, waar ik wettelijk recht op heb. In hun voorwaarden staan nog meer redenen waarom dit product ( door de wijze waarop zij het geleverd hebben ) niet meer retour kan worden gestuurd.
Eigenaar/medewerker heeft totaal geen besef dat hij/zij niet aan mijn product hoort te komen.
Omdat ze zich niet houden aan hun eigen voorwaarden en producten niet toesturen zoals de klant deze hoort te ontvangen kan dit bedrijf grote problemen opleveren met de garantie.
Ik ben nog niet klaar met deze zaak, maar op dit moment zegt mijn ervaring al dat het verstandig is geen zaken te doen met dit bedrijf.
Om 18.55 uur besteld, en de volgende dag al in huis! Ook had ik een vraag over de bestelling, die werd binnen 30 min beantwoord.
Ben heel tevreden!
Nieuwe telefoon besteld via de site. Eenvoudig procedure en goede koppeling met I-deal. Direct informatie ontvangen & goed op de hoogte gehouden van het verzend proces. Levering conform de beloftes.
VerzendingLevering was eenvoudig te volgen & op het beloofde tijdstip geleverd door de Post.
Bestellen gaat eenvoudig en alles is goed te vinden op de website. niets op aan te merken dus.
Verzending1 dag te laat binnen, maar dat kan gebeuren.
KlantenserviceMijn telefoon, Nexus 5X ging na 14 dgn kapot, ben uitstekend geholpen, toestel is super snel gerepareerd.
Verzending1 dag te laat binnen, maar dat kan gebeuren.
GSM toestel snel kunnen vinden, twijfel werd door de info van u weggenomen. Ik zat te twijfelen tussen een Samsung S6 of Huawei P8. Keuze door u site kunnen maken. Dank hiervoor!!
VerzendingBinnen 24 uur had ik mijn GSM en na opladen van de batterij kon ik aan de slag om het toestel te leren kennen
KlantenserviceIk heb hierover totaal geen klachten
Het plaatsen van een bestelling en de betaling ging makkelijk en snel, de besteling was de volgende dag gelijk gereed om opgehaald te worden. De service bij de balie was ook erg klantvriendelijk en fantastische hulp.
VerzendingDe levering was na minder dan 24 uur al gereed om op te halen. Snel en goed!
KlantenserviceDe klantenservice was geweldig en behulpzaam, zeker een aanrader!
Op vraag, snel en efficiënt gereageerd. Order snel en volgens afspraak geleverd. Betrouwbaar adres, met nette prijzen!
Had een wireless headset 2.0 van sony besteld. De microfoon was defect bij aankomst. Dit kan uiteraard bij elke webshop gebeuren.
Contact gehad met phonemarket.nl via de chat op de site en na onderzoek was binnen een dag de nieuwe headset binnen. Complimenten voor de service!
Binnen een dag binnen na bestellen.
KlantenserviceGoed contact met de klantenservice via de chat op de site. Hierbij kwamen ze met een passende oplossing om een nieuwe headset op te sturen.
goeie overzichtelijke site met een uitgebreide duidelijk assortiment, snel geleverd en goed te volgen ook bij garantie bereikbaar voor hulp
Verzendingsnel verstuurd en goed te volgen
Klantenservicezowel via de mail als ook telefonisch goed bereikbaar, erg klant vriendelijk geholpen met een garantie / coulance geval