PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Zocht een SSD Samsung EVO 850 GB en kwam via Tweakers bij Phonemarket.nl uit.
Bestellen gemakkelijk en laagste prijs.

Product goed verpakt.

Ik zag dat Phonemarket de laagste prijs had voor de galaxy s7 en dat in combinatie met de snelle levering deed mij de telefoon hier bestellen.

Ik had het op een maandag voor 19:00 besteld en ze kwamen het direct de volgende dag brengen. Top dat ze zich aan hun woord houden!
Voor de rest goed verpakt ook met airbags voor extra bescherming.

Naast de bevestiging van de betaling met factuur had ik ook nog een verzend bevestiging moeten krijgen met Track and Trace. Er werd gezegd dat ik die op dezelfde dag rond 20:00 zou krijgen maar die mail heb ik niet gekregen.
Toen ik de volgende dag op hun live chat hier naar vroeg was de medewerken erg vriendelijk en kreeg ik meteen het Track and Trace nummer. Er was dus iets mis gegaan maar dat was snel weer op te lossen!

Had een Belkin toetsenbord voor een iPad Air 2 nodig omdat onze vaste leverancier hem na 7 weken nog steeds niet kon leveren (ondanks positieve voorraad indicatie).
PhoneMarket had hem volgens de site wel op voorraad. Voor de zekerheid even gebeld en netjes te woord gestaan. Voorraad indicatie op de site klopt.
En hij was bij PhoneMarket nog goedkoper ook!
Snel besteld en betaald. Verwachte levering binnen 24 uur.
Kunnen veel shops nog wat van leren.

Doen wat ze beloven en levering was binnen 24 uur binnen. Perfect.
Eén puntje van kritiek; De Belkin doos lag onderin, op de bodem van, een grotere doos met daar bovenop luchtzakjes als opvulling. Misschien voor een volgende keer eerst wat luchtzakjes op de bodem, dan het artikel en verder opvullen met luchtzakjes. Dat geeft de beste bescherming.

Heel netjes te woord gestaan toen ik belde met mijn vraag over de actuele voorraad.

Uitstekende shop met veel assortiment. Bij phonemarket een Samsung Galaxy S7 gekocht in combinatie met een clear view cover.

De levering vondt de volgende dag plaats in een stevig verpakt doos.

Kort na mijn bestelling orderbevestiging ontvangen plus track en trace.

De bestelling van mijn telefoon ging prima: volgens afspraak geleverd. Vervolgens heb ik een hoesje besteld: dat is niet geleverd, ondanks dat product op voorraad was (bestelling/betaling is nu bijna 2 weken oud). Hierover een mail gestuurd naar de klantenservice: geen reactie. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd.

Overzichtelijke website met daarbij twee keurmerken en een SSL-verbinding. Over de prijzen hoef ik niet veel te zeggen, deze spreken voor zich (goedkoop).

Bij het onderdeel klantenservice staat al een topargument beschreven, wat deels over verzending gaat.

Om 19:30 contact opgenomen met de klantenservice d.m.v. livechat, over het feit of de bestelling nog de volgende dag kan worden afgeleverd. Normaliter is het voor 19:00 besteld de volgende dag in huis, maar helaas was ik (te) laat. Echter kon de bestelling toch nog geplaatst worden en de volgende dag netjes afgeleverd, dus vandaar een dikke uitstekend!

Via tweakers kwam ik op de webshop Phonemarket.nl terecht en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service die mij is toegedaan.

De website is netjes en erg overzichtelijk. Je kunt makkelijk de dingen vinden die je nodig hebt. Daarnaast biedt de webshop haar producten tegen een relatief lage prijs. Dit is een grote meevaller! Ik verwachtte niet veel keus vanwege de lage prijzen maar het tegendeel is waar. Er is volop keus en accessoires zijn er in verschillende kleuren en geuren, voor ieder wat wils.

De service is daarnaast ook erg snel verlopen. Ik kon mijn telefoon dezelfde dag van bestelling nog ophalen!

In de winkel kreeg ik van de vriendelijke verkoper ook nog eens een korting aangeboden voor een beschermhoes en screenprotector. Pluspunt!

Bovendien waren natuurlijk naar verwachting ook de producten in perfecte staat geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon + bescherming.

Tot slot, ook een groot voordeel, is de fysieke winkel ook goed bereikbaar met zijn ligging naast een metro-, bus-, tram- én treinstation. Dit maakte het voor mij makkelijk om mijn toestel snel op te halen.

Kortom, Phonemarket is een echte aanrader. Ikzelf kom in ieder geval snel weer terug :).

Hier een Lumia 950 besteld, deze was scherp geprijsd. De site was duidelijk, bestellen ging probleemloos. De bestelling werd netjes, goed verpakt en op tijd geleverd.

Zaterdagavond besteld, op maandag is de order verwerkt en verstuurd en op dinsdag bezorgd. Prima.

De website is duidelijk en het bestellen ging snel en goed. Verder een goede prijs voor de Nexus 6p. Er valt verder weinig over te zeggen buiten dat het allemaal goed verliep en ik hier zo weer een bestelling zou doen.

De verzending was erg snel. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Veel websites beloven dit, maar ze maken het lang niet altijd waar.

Beste prijs iphone op internet, binnen 24 uur geleverd, geen verrassingen. Prima service en goede informatie op de site.

Fijne site erg duidelijk.Verder ook beste prijs op het net.
goed contact via mail en alles erg duidelijk.

Levering was prima verzorgt en volgens aangegeven metode.

tussentijdse rapportering was uiterst correct.

Magsafe Adapter 1 85W besteld, Betaling ging prima, product werd netjes geleverd. Let alleen wel op dat de Bulk versie zonder originele verpakking is.

Levering was binnen de genoemde tijd. Volgende dag al in huis.

Ik had een MagSafe adapter besteld. Ik dacht dat ik misschien de verkeerde adapter voor mijn laptop had besteld, maar na de vriendelijke service van PhoneMarket.nl kon ik toch de juiste adapter krijgen.

Verzending was uitstekend. Ik kreeg zelfs een beschermglas voor mijn telefoon ter waarde van € 15,- cadeau!

Het bleek dat de adapter het niet deed met mijn Macbook waardoor ik dacht dat ik misschien de verkeerde adapter had besteld. Na overleg met de medewerker mocht ik de adapter terugsturen en in de winkel langskomen om een vervangende adapter te testen. In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen en ik kreeg zelfs een beschermglas voor mijn telefoon ter waarde van € 15,- cadeau! Bij het testen in de winkel kreeg ik een adapter die wel werkte. Ik ben heel blij dat ik nu een goed werkende adapter heb.

Vandaag de winkel van PhoneMarket.nl bezocht aan de Hoogstraat 117a in Rotterdam. Wij zijn daar heel deskundig en vriendelijk geholpen. De service was uitstekend. Klasse!!!

Via de webshop heb ik een Apple MacBook Pro MagSafe stroom adapter besteld, omdat mijn oude last had van kabelbreuk. Zondag besteld, dinsdag in huis.

De website en de bestelprocedure waren duidelijk. Geen account registratie nodig, wat ik fijn vind. Na het bestellen ontving ik duidelijke e-mails met o.a. de factuur en naderhand ook dat de bestelling was verzonden. Zeer prettig.

Neutrale kartonnen doos, voorzien van security tape waaraan je kunt zien dat het pakketje tussentijds niet geopend is geweest. Verder staat op de doos dat hij alleen op het huisadres afgeleverd mag worden en moet ervoor getekend worden.

Per e-mail heb ik een track&trace code ontvangen om het pakketje te kunnen volgen.

Uitstekende verzendservice wat mij betreft!

Tijdens het uitpakken van de adapter viel me op dat er een lichte kniek in de kabel zat. Dit heb ik de volgende dag per e-mail gemeld, ondersteund door een aantal foto's. Later die dag via de chat op de website contact gezocht omdat ik nog geen antwoord had ontvangen. Die persoon wist van mijn e-mail en we hebben samen afgesproken dat ik langs de winkel in Rotterdam zou komen om de adapter om te ruilen.

Vandaag langs de winkel geweest. Netjes geholpen, de kniek werd bevestigd en ik kreeg direct een nieuwe. Deze nieuwe adapter hebben we gelijk nog even in de winkel getest. Wat mij betreft een super service, ik kan deze winkel zeker aanbevelen.

Samsung Clear View Cover voor Galaxy S6 besteld voor een hele scherpe prijs. Hoesje is origineel van Samsung zelf en past dus ideaal wat betreft keur bij mijn telefoon.10 maart besteld en volgende dag was hoes netjes bezorg!
Goede service! Volgende keer bestel ik zeker weer bij hun!

Product was netjes en goed verpakt bezorg.

een goede en vriendelijke klantenservice.

Ik heb woensdag een iPhone 6s besteld. Ik had nog wat twijfels en merkte dat ik via de site kon chatten. Er was gelijk iemand beschikbaar die mij kon helpen. Hij heeft mij voldoende informatie gegeven zodat al mijn twijfels waren verdwenen. Heb gelijk de bestelling geplaatst en direct na mijn bestelling ontving ik een bevestiging in mijn e-mailbox. De ervaring beviel mij zo goed dat ik ieder dit bedrijf aanraad.

Ik heb een track en trace code gekregen waarmee ik mijn bestelling kon volgen. De volgende dag was mijn bestelling netjes bezorgd.

Via tweakers.nl terecht gekomen op phonemarket.nl voor een hele scherpe prijs heb ik een Iphone 6S besteld.

De volgende dag al afgeleverd gekregen bij mij thuis in een stevige doos. Goed veilig!

Klantenservice is goed bereikbaar. Live chat reageert snel op je vragen. Klasse!

Ik heb een nieuwe Samsung besteld, online snel en gemakkelijk afgerekend via iDeal. Volgende dag is het netjes bezorgd. Ben er erg blij mee.

Het bestellen en het betalen van producten gaat prima. Alle andere aspecten verlopen totaal niet volgens de gestelde voorwaarden.

De gestelde levertijd kwam niet eens in de buurt van 24uur. Ook is de voorraadstatus niet up-to-date, waardoor ik nog maar af moet wachten tot ik m'n geld terug heb.

Ook de gestelde reactietijd wordt niet gehaald door Phonemarket. Op beide mails kwam pas een reactie nadat ik zelf, na het verlopen van de gestelde reactietijd, contact heb gezocht via de chat op de site.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops