Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenDe website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Na bestelling direct een bevestiging, even later de factuur en 's avonds een track & trace-code, waarna de volgende ochtend de pakketbezorger voor de deur stond met mijn telefoon. Helemaal niets op aan te merken. Daarnaast zijn de prijzen natuurlijk uitstekend. Deze shop doet duidelijk zijn best om de goedkoopste te zijn (bovenaan te staan in de Poricewatch), en dat lukt. Ik las in een andere review dat de telefoons geïmporteerd zijn; dat verklaart wellicht de Poolse handleiding bij mijn toestel Maar goed, de lage prijs moet natuurlijk ergens vandaan komen en het is gewoon een nieuw, origineel toestel.
Verzending binnen 24 uur zoals beloofd.
KlantenserviceIk was bij mijn bestelling vergeten een bedrijfsnaam op te geven. Hierover contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben dit snel alsnog voor mij gedaan.
Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Phonemarket.nl. bij mijn vorige bestelling kwamen zij als goedkoopste uit. Dit keer ivm een verjaardags cadeau een tweede bestelling gedaan bij Phonemarket.
VerzendingLevering was wederom binnen 24 uur geleverd. Heel fijn. Heel netjes
Direct na mijn bestelling e-mail bevestiging ontvangen en kort daarna track en trace mail.
Tijdens bestelproces wat fout gegaan waardoor bestelling niet was doorgekomen. De betaling was al wel gedaan maar bestelling werd niet geleverd. Na email en telefonisch contact probleem opgelost en als nog bestelling opgestuurd.
VerzendingLevering was niet binnen 24 uur, maar dit kwam dus door een afgebroken bestel procedure.
KlantenserviceSnelle reactie en oplossing op klacht.
Beste pcbijl01,
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn opgelucht te lezen dat alles goed is afgehandeld.
Team Phonemarket.nl
Samsung oplader besteld. Deze afgerekend op de laagste prijs die er beschikbaar was via Tweakers.
VerzendingDe eerste werkdag in de middag het pakketje in goede orde ontvangen
11 dagen geleden twee kabeltjes besteld via Phonemarket voor 22 euro. Deze lagen (en liggen) op voorraad maar ik heb nog niets ontvangen. Reden voor de vertraging? Ik heb betaald met paypall en paypall wilt Phonemarket geen verkopersbescherming geven. Dit heeft volgens PhoneMarket te maken met het adres dat ik heb opgegeven. Ze sturen me een onvriendelijk en onpersoonlijk (geen naam van afzender vermeld) mailtje dat ik het maar met Paypal moet uitzoeken. Zonder verdere uitleg. Het adres wat ik heb opgegeven is overigens mijn huis adres wat identiek is aan het adres in mijn Paypal account. Allemaal heel vreemd. Wat ik overigens ook niet begrijp waarom PhoneMarket zoveel waarde hecht aan verkopers bescherming als de waarde van het pakketje 22 euro is...
VerzendingMeer dan anderhalve week na bestelling heb ik nog geen levering bij een bestelling die de volgende werkdag geleverd had kunnen (moeten?) worden.
KlantenserviceIn dit hele proces een aantal mailtjes heen en weer gestuurd met PhoneMarket. Consequent krijg ik mailtjes zonder naam onder de mail. Moet ik een paar dagen wachten op elk antwoord. Laten ze na met een oplossing te komen. En gaan ze amper in op de inhoud van mijn mail.
Update: een uur nadat ik deze review heb gepost stuurt PhoneMarket mij een nieuwe email (nu zijn ze wel snel..) zonder oplossing maar wel met dit dreigement, ik citeer: " Indien u verder en serieus geholpen wilt worden adviseren wij u de review te verwijderen en of te wijzigen."
Update2: Onderstaande informatie van Phonemarket.nl klopt niet. Ik heb een transactiebevestiging van Paypal ontvangen en deze ook gestuurd naar Phonemarket. Op deze transactiebevestiging staat het juiste adres en het geld is al bij mijn rekening afgeschreven. Ten slotte is het adres waarnaar ik het pakket verstuurt wil hebben gelijk aan het adres wat bij paypal account op geregistreerd staat. Dit heb ik op aangeven van Phonemarket gecontroleerd en aan hen doorgegeven.
Update 3: Inmiddels is het twee weken na aankoop. Nog steeds geen oplossing van PhoneMarket.nl. Het ontgaat mij volledig waarom ze de bestelling niet willen versturen. De betaling is gedaan, ik heb het adres bevestigd. Als ze meer zekerheid willen hebben geeft paypall aan (zoals ze zelf hieronder schrijven) dan kunnen ze een verzendoptie gebruiken waarbij een handtekening vereist is, maar ook dat doen ze niet. Ik heb gisteren een geschil geopend bij Paypal, daar hebben ze een volle werkdag later ook nog niet op gereageerd.
Beste Merijn,
Hartelijk dank voor uw shop review, wij hebben inderdaad een bestelling van u ontvangen die niet goedgekeurd werd door Paypal.
Aangezien uw adres in uw account niet correct is verzochten wij u contact op te nemen met Paypal.
We hebben u laten weten dat wij uit veiligheidsredenen geen zending kunnen doen indien dit niet goedgekeurd is. Wederom verzoeken wij u contact op te nemen met Paypal voor verdere afhandeling hiervan.
U dient uw account instellingen en gegevens goed in te voeren voordat u een bestelling plaatst. U heeft het proces voor uzelf alleen maar moeilijker gemaakt en dat voor maar €22,-. We hebben van Paypal onderstaande overzicht ontvangen.
U kunt het beste het volgende doen:
Verkopersbescherming:
Niet in aanmerking komend!
Neem contact op met de koper om de aankoop en het verzendadres te bevestigen.
Kies voor een verzendservice die gebruik maakt van handtekening bevestiging
Duidelijke en makkelijke website, makkelijk om de producten te bekijken en uit te zoeken.
Was op zoek naar de Samsung S7 Edge heb er twee gekocht inclusief toebehoren.
Zeer vriendelijke en deskundige verkoper heeft beide telefoons ingesteld en voorzien van covers. Kan ook de Samsung Fast Charge aanbevelen werkt perfect.
Duidelijk en makkelijke website met snelle levering. Ik had het binnen 24 uur in huis.
Zocht een SSD Samsung EVO 850 GB en kwam via Tweakers bij Phonemarket.nl uit.
Bestellen gemakkelijk en laagste prijs.
Product goed verpakt.
Ik zag dat Phonemarket de laagste prijs had voor de galaxy s7 en dat in combinatie met de snelle levering deed mij de telefoon hier bestellen.
VerzendingIk had het op een maandag voor 19:00 besteld en ze kwamen het direct de volgende dag brengen. Top dat ze zich aan hun woord houden!
Voor de rest goed verpakt ook met airbags voor extra bescherming.
Naast de bevestiging van de betaling met factuur had ik ook nog een verzend bevestiging moeten krijgen met Track and Trace. Er werd gezegd dat ik die op dezelfde dag rond 20:00 zou krijgen maar die mail heb ik niet gekregen.
Toen ik de volgende dag op hun live chat hier naar vroeg was de medewerken erg vriendelijk en kreeg ik meteen het Track and Trace nummer. Er was dus iets mis gegaan maar dat was snel weer op te lossen!
Had een Belkin toetsenbord voor een iPad Air 2 nodig omdat onze vaste leverancier hem na 7 weken nog steeds niet kon leveren (ondanks positieve voorraad indicatie).
PhoneMarket had hem volgens de site wel op voorraad. Voor de zekerheid even gebeld en netjes te woord gestaan. Voorraad indicatie op de site klopt.
En hij was bij PhoneMarket nog goedkoper ook!
Snel besteld en betaald. Verwachte levering binnen 24 uur.
Kunnen veel shops nog wat van leren.
Doen wat ze beloven en levering was binnen 24 uur binnen. Perfect.
Eén puntje van kritiek; De Belkin doos lag onderin, op de bodem van, een grotere doos met daar bovenop luchtzakjes als opvulling. Misschien voor een volgende keer eerst wat luchtzakjes op de bodem, dan het artikel en verder opvullen met luchtzakjes. Dat geeft de beste bescherming.
Heel netjes te woord gestaan toen ik belde met mijn vraag over de actuele voorraad.
Uitstekende shop met veel assortiment. Bij phonemarket een Samsung Galaxy S7 gekocht in combinatie met een clear view cover.
VerzendingDe levering vondt de volgende dag plaats in een stevig verpakt doos.
KlantenserviceKort na mijn bestelling orderbevestiging ontvangen plus track en trace.
KlantenserviceDe bestelling van mijn telefoon ging prima: volgens afspraak geleverd. Vervolgens heb ik een hoesje besteld: dat is niet geleverd, ondanks dat product op voorraad was (bestelling/betaling is nu bijna 2 weken oud). Hierover een mail gestuurd naar de klantenservice: geen reactie. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd.
Overzichtelijke website met daarbij twee keurmerken en een SSL-verbinding. Over de prijzen hoef ik niet veel te zeggen, deze spreken voor zich (goedkoop).
VerzendingBij het onderdeel klantenservice staat al een topargument beschreven, wat deels over verzending gaat.
KlantenserviceOm 19:30 contact opgenomen met de klantenservice d.m.v. livechat, over het feit of de bestelling nog de volgende dag kan worden afgeleverd. Normaliter is het voor 19:00 besteld de volgende dag in huis, maar helaas was ik (te) laat. Echter kon de bestelling toch nog geplaatst worden en de volgende dag netjes afgeleverd, dus vandaar een dikke uitstekend!
Via tweakers kwam ik op de webshop Phonemarket.nl terecht en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service die mij is toegedaan.
De website is netjes en erg overzichtelijk. Je kunt makkelijk de dingen vinden die je nodig hebt. Daarnaast biedt de webshop haar producten tegen een relatief lage prijs. Dit is een grote meevaller! Ik verwachtte niet veel keus vanwege de lage prijzen maar het tegendeel is waar. Er is volop keus en accessoires zijn er in verschillende kleuren en geuren, voor ieder wat wils.
De service is daarnaast ook erg snel verlopen. Ik kon mijn telefoon dezelfde dag van bestelling nog ophalen!
In de winkel kreeg ik van de vriendelijke verkoper ook nog eens een korting aangeboden voor een beschermhoes en screenprotector. Pluspunt!
Bovendien waren natuurlijk naar verwachting ook de producten in perfecte staat geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon + bescherming.
Tot slot, ook een groot voordeel, is de fysieke winkel ook goed bereikbaar met zijn ligging naast een metro-, bus-, tram- én treinstation. Dit maakte het voor mij makkelijk om mijn toestel snel op te halen.
Kortom, Phonemarket is een echte aanrader. Ikzelf kom in ieder geval snel weer terug .
Hier een Lumia 950 besteld, deze was scherp geprijsd. De site was duidelijk, bestellen ging probleemloos. De bestelling werd netjes, goed verpakt en op tijd geleverd.
VerzendingZaterdagavond besteld, op maandag is de order verwerkt en verstuurd en op dinsdag bezorgd. Prima.
De website is duidelijk en het bestellen ging snel en goed. Verder een goede prijs voor de Nexus 6p. Er valt verder weinig over te zeggen buiten dat het allemaal goed verliep en ik hier zo weer een bestelling zou doen.
VerzendingDe verzending was erg snel. Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Veel websites beloven dit, maar ze maken het lang niet altijd waar.
Beste prijs iphone op internet, binnen 24 uur geleverd, geen verrassingen. Prima service en goede informatie op de site.
Fijne site erg duidelijk.Verder ook beste prijs op het net.
goed contact via mail en alles erg duidelijk.
Levering was prima verzorgt en volgens aangegeven metode.
Klantenservicetussentijdse rapportering was uiterst correct.
Magsafe Adapter 1 85W besteld, Betaling ging prima, product werd netjes geleverd. Let alleen wel op dat de Bulk versie zonder originele verpakking is.
VerzendingLevering was binnen de genoemde tijd. Volgende dag al in huis.
Ik had een MagSafe adapter besteld. Ik dacht dat ik misschien de verkeerde adapter voor mijn laptop had besteld, maar na de vriendelijke service van PhoneMarket.nl kon ik toch de juiste adapter krijgen.
VerzendingVerzending was uitstekend. Ik kreeg zelfs een beschermglas voor mijn telefoon ter waarde van € 15,- cadeau!
KlantenserviceHet bleek dat de adapter het niet deed met mijn Macbook waardoor ik dacht dat ik misschien de verkeerde adapter had besteld. Na overleg met de medewerker mocht ik de adapter terugsturen en in de winkel langskomen om een vervangende adapter te testen. In de winkel werd ik goed en vriendelijk geholpen en ik kreeg zelfs een beschermglas voor mijn telefoon ter waarde van € 15,- cadeau! Bij het testen in de winkel kreeg ik een adapter die wel werkte. Ik ben heel blij dat ik nu een goed werkende adapter heb.