Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenAlles ging erg makkelijk, optijd binnen, enige probleem was dat er geen tijd stond bij track&trace maar dat ligt aan post nl lijkt me
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen, en om te betalen. Alles ging goed en naar behoren.
Het was vrij simpel om mijn nieuwe Lumia te bestellen. Overzichtelijke website met veel goeie informatie. Ik had meteen de combinatie met hoes erbij besteld.
VerzendingLevering was snel en keurig gedaan. Alleen was er 1 product niet bijgeleverd. Dit werd wel vermeld op het factuur. Even gebeld en levering werd binnen een week zodra het product weer beschikbaar was geleverd.
KlantenserviceKort gebeld over navraag van levering hoes, werd vriendelijk te woord gestaan en er werd duidelijk uitgelegd waarom de hoes verlaat was.
Enigste wat ik dan wel zeg is dat er nog een mail gestuurd zou worden zodra het product weer beschikbaar was, maar aangezien het product ook al snel geleverd was was dit voor mij in ieder geval geen probleem.
Goed voorgelicht, stabiele website, netjes op tijd geleverd, goed verpakt.
Niets te klagen dus bij deze shop.
Mij LG g4 besteld bij PhoneMarket.nl. Levering verliep prima, informatie duidelijk en tijdig. Produkt goed verpakt en alles werkt naar behoren
Ik heb hier mijn LG G5 gekocht en phonemarket had de beste prijs. Betalen moest via overschrijving anders kwamen er extra kosten bij.
Nadien werd het zeer snel aan huis geleverd en de smartphone was goed (stevig) verpakt. Ideaal dus!
Gelukkig nog geen beroep moeten doen op de klantenservice dus daar kan ik niets over zeggen.
Een LG Nexus 5X besteld, hier was die de goedkoopste en werd netjes de volgende werkdag verzonden. Geen aftersales nodig geen rma.
Alles prima verlopen en correct ontvangen - juiste en up to date voorraad gegevens op de site. 's Ochtends was het toestel "niet op voorraad" en 's middags ineens wel. Order geplaatst en volgende dag pakketje ontvangen!
Makkelijke website, goede prijzen. Het was zelfs de beste prijs voor het artikel dat ik zocht.
VerzendingVerzendopties zijn beperkt; via PostNL kan er niet op een ophaallocatie worden afgeleverd en ook geen aflever-tijdsbestek worden opgegeven. Dit kan bij andere leveranciers bij PostNL wel, vandaar dat ik de order had geannuleerd. Ik ben namelijk 2 dagen overdag niet thuis, het pakket wordt niet bij buren aangeboden en ik kan deze pas na 2 d dagen ophalen bij een ophaalpunt. Ben ik dus 3 dagen verder.
Normaal zou ik niet moeilijk doen over 3 dagen, maar mijn mobiel was kapot gegaan en nu heb ik een tijdelijke telefoon die onstabiel is.
Prima in overleg met de klantenservice de opties besproken en uiteindelijk zonder moeilijkheden de order geannuleerd. Dus niets mis mee, zou deze shop iedereen aanbevelen op basis van deze goede afhandeling.
Als eerst nam ik telefonisch contact op over een telefoon dat ik wou kopen. De medewerker heeft me zeer goed en uitbundig geholpen. Nadat ik het mobiel via de website besteld had was het de volgende dag al bij mij thuis.
Ik heb een iphone 128gb via phonemarket besteld, Phonemarket was het goedkoopst wat ik kon vinden. Voor dat bedrag, service en klantvriendelijkheid krijgt de winkel een dikke 10+ van mij.
Prima service en echt de goedkoopste van Nederland. Goed, goedkoop , snel en uitstekende service ik zal zeker weer zaken met ze doen.
VerzendingVerzending is helemaal top. De bestelling werd meteen opgestuurd!
KlantenserviceTijden bestelproces heb ik de verkeerde uitvoering besteld. Na een uiterst prettig telefonisch contact met de klatenservice bleek dit allemaal geen probleem om alsnog te worden aangepast. Erg vriendelijke afhandeling.
Site was prima, heb het kunnen vinden alleen niet alle informatie duidelijk van te voren vermeld zoals verzendkosten. En verkeerde verzendtijd (bij mij)
VerzendingIk heb iets besteld alleen het is nooit aangekomen weet niet of dit aan de winkel ligt of aan PostNL maar andere dingen heb ik diezelfde week wel binnengekregen en het hoesje nu nog steeds niet dus ja.
KlantenserviceKlantenservice was echt Matig. Werd bijna nooit op mijn mailtjes gereageerd. 2/8 mailtjes beantwoord telefonisch wel bereikbaar soms wel lange wachttijd. Klantenservice werkte op zich goed mee. Bedtelling gecancelled na 3e dag niet binnen en na een week geld terug (na een week van aankoop).
Overzichtelijke website, mail na bestelling is duidelijk. Scherpe prijs. Mis alleen optie voor extra info afleveradres.
VerzendingGeen track and trace ontvangen, maar via de chat alsnog afleverinfo ontvangen. Product netjes verpakt en aflevering zoals beloofd.
KlantenserviceReactie op de chat mag iets vlotter, maar kan wegens drukte vertraagd zijn.
Een goede prijs. En gewoon snel en zonder gezeur uitleveren. Zo is internet-kopen een plezier.
VerzendingSnel uitgeleverd, Zoals op de website beloofd: op voorraad en met 1 dag uitgeleverd
s7 edge besteld tegen een destijds scherpe prijs, snelle levering (de volgende dag), verder geen problemen bevonden en heb dus ook nog geen contact gehad met de klantenservice
Zeer goede winkel. De prijzen zijn in vergelijking met bijvoorbeeld de mediamarkt zeer laag, terwijl er toch goede service is.
VerzendingErg snel de volgende dag ontvangen. Ook kreeg ik een PostNL track&trace code omm te zien in welk stadium de levering was.
Product in de winkel opgehaald.
Ik werd goed en netjes door de verkoper geholpen.
Men nam de tijd en op al mijn vragen kreeg ik een goed antwoord.
Snelle service, duidelijke site, scherpe prijzen.
Helaas klopte de link voor de review niet die op de flyer stond.... (dan had ik uitstekend gekozen)
Wordt de volgende dag nog bezorgd, super! En aangetekend verzonden, gaat dan standaard niet naar de buren.
Ik was bij eerste bezorging niet thuis, via app van PostNL geregeld dat ik het de volgende dag bij het postkantoor kon ophalen (ipv nogmaals bezorging aan huis).
Link voor de review op de flyer klopte niet, ik had (op zaterdagmiddag) direct een reactie via de website!
Snelle levering tegen de scherpste prijs, goed verpakt. Top. Zal er de volgende keer weer bestellen.
Winkelwebsite was overzichtelijk, e-mail communicatie duidelijk, beloftes zijn nagekomen. Service was net zo goed als de prijs.
Verzendingvrijdagavond na werktijd besteld, zaterdag op de mat - zoals beloofd!
Telefoon ook goed verpakt
Verkeerde kleur gekozen
Na openmaken kon ik _niet_ wennen aan metalen stijlelementen.
Ff naar de winkel op en neer geweest, waar ik de telefoon zonder probleem kon ruilen. Top.