PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

voor eerste keer gekocht bij phonemarket.nl , aangenaam verast door de snelle levering , en ook de klantenservice via email met Frank was super, zelfs een extra was niks te veel gevraagt ! aanrader dus ! groeten uit belgie

top!

zeer goede klant en service via email met frank (in mijn geval ) AANRADER

Een dure Samsung Watch gekocht bij Phonemarket voor de verjaardag van mijn vrouw. Die bleek bij het passen te groot voor haar pols.

Daarop het verzoek ingediend om het horloge om te ruilen voor een kleiner model van Samsung (bijna even duur), maar dat werd geweigerd met de reden dat het om een hygienisch product gaat en dat dat in de algemene voorwaarden staat.

Ten 1e mag dat wettelijk niet ivm zichttermijn van 2 weken bij een koop op afstand (in het verleden gehad met een bedrijf waarbij een scheerapparaat zelfs mocht worden geretourneerd volgens de Geschillencommissie). Dat zou volgens Phonemarket erop neer komen dat ik wanneer ik bij hen in de winkel een horloge om mijn pols zou uitproberen ik gelijk aan de koop van het horloge vast zou zitten.

Daarnaast zijn zulke voorwaarden onredelijk bezwarend en mogen die volgens de wet opzij worden gezet omdat die de rechten van consumenten beperken waar dit eigenlijk niet is toegestaan (grijze of zwarte lijst).

Daar bovenop is er niets met het horloge gedaan dan voorzichtig uit de verpakking halen (onbeschadigd) en alle folie erop laten zitten en alleen het horloge eruit halen (Accessoires zitten op originele plaats) om te passen.

Het toestel zou op voorraad zijn en de volgende werkdag bezorgd worden, maar dit werd ook later. Het is omdat ik zelf al enige reserve had ingebouwd om het horloge op tijd binnen te krijgen, maar dit deel heeft Phonemarket ook niet onder de knie.

Zelfs na duidelijk gemaakt te hebben dat het niet terugnemen bij een koop op afstand wettelijk niet mag was het antwoord dat het antwoord al in de vorige mail stond.

Dit is een uniek slechte service en bedrijf dat in strijd met de wet handelt: conclusie is dan ook, als het bedrag laag is (zoals in dit geval het goedkoopst), dan zit er een adder onder het gras. In dit geval een grote adder die zeer hard bijt waarbij je achterblijft met veel ellende. Dus vooral links laten liggen!

Ja ik vind het een fantastische websitewant ze hebben een super snelle levering en ze zijn de goedkoopste. Top hoor!!!

Ik had mijn bestelling op donderdagavond laat gedaan en ik mijn telefoons al op zaterdag geleverd gekregen.

Prima site; helder en overzichtelijk. Snel besteld en levering op tijd. Zeer tevreden over deze webshop!

Met veel geduld en een goed advies is screenprotector probleemloos op m'n nieuwe iPhone 8 aangebracht. Prijzen kunnen per dag variëren. Om 09:00 uur was de prijs voor iPhone nog € 609 en om 12:15 uur gewijzigd in € 619. Desondanks was verkoper creatief genoeg om de klant tevreden de winkel te verlaten.

In eerste instantie was ik niet tevreden met het product, maar de klantenservice is goed. Dus al met al is de webwinkel aan te raden.

Ik heb een telefoon en accessoires besteld en ontvangen op de volgende dag op tijd en alles was netjes

Vorige week een Pocophone F1 aangeschaft. Contact via de chat van de website verliep vlot en verduidelijkend. Goede prijs en de volgende ochtend al in huis.. Echt top!

Ik ben zeer tevreden met mijn zeer recent aangeschafte Sony Xperia XZ3 en in het bijzonder de winkel waar ik deze heb aangeschaft. Dit heb ik gedaan bij Phonemarket, een voor mij voorheen nog onbekende winkel. Toen deze winkel als goedkoopste uit de prijsvergelijkers (vergelijk, beslist en kieskeurig) kwam, besloot ik de reviews te checken. Ze logen er niet om, dus besloot ik het erop te wagen.

Mijn telefoon is keurig op tijd bezorgd in een goed verpakt doosje. Ik heb niets negatiefs op te merken, daar ik een geheel positieve ervaring heb.

In de middag een Lumia 950 besteld, snel in huis. Makkelijk met betalen en goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

De camera van mijn Lumia 950 geeft na een update een error. Google geeft veel resultaten op de error maar geen oplossing. Garantie loopt via de winkelier, maar die vinden het normaal dat dit na 2,5 jaar kan gebeuren.

Heb hier al enkele malen gekocht , ook in de fysieke winkel.Nu een Samsung S9 online besteld.Prima voor elkaar en leuke korting.Correct te woord gestaan via chat en gesealde producten ontvangen.

Snelle verzending volgens afspraak , zo hoort het !

Het is een hele overzichtelijke site mat veel informatie. Het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen en ook de betaling liep heel vlot.

De levering verliep zeer vlot, 3 dagen later werd pakketje afgeleverd.

Onlangs een macbook air gekocht! Vriendelijk en behulpzaam personeel en een goede en snelle service.

De levering was sneller dan verwacht. Het product was op voorraad en kon meteen opgehaald worden.

Top, ik werd snel geholpen en vriendelijke personeel !

Onlangs een macbook air gekocht bij phonemarket. Ik heb goed advies gekregen en hem voor een mooie prijs gekocht.

Aardige medewerkers, ik ben goed geholpen. Zeer tevreden.

Niks op aan te merken, gewoon een webshop en voor wat ik zocht een prima prijs

malafide firma! Levert niet en betaalt gestort bedrag niet terug . Klacht ingediend bij politie met burgerlijke partijstelling, geen reactie.
Firma zeker te mijden.

Ze leveren gewoon niet en betalen niet terug,zelfs na herhaald aandringen.

Na tussenkomst van Belgisch parket,gingen ze het bedrag terugbetalen.Zit er nog op te wachten. Reageren met nep berichten die totaal inhoudsloos zijn.(ze beloven iets te zullen doen,maar er gebeurt niets)

Partij kiest ervoor om alle communicatie te ontwijken mbt de naleving van garantie. Beter iets meer betalen en een echt bedrijf je geld geven.

Heb al eerder een bestelling geplaatst en de shop was het goedkoopst. Ik houd van de no-nonsense benadering..

Gewoon snel

Beste prijs en goede snelle levering. Deze prijs kon ik nergens anders zo goedkoop vinden..

Kan niet sneller

Geen ervaring maar zal wel goed zijn

Gistermiddag een telefoon besteld, vannochtend al in huis. Dus aan de levering binnen 24 uur hebben ze zich goed gehouden. Daarnaast is het een prima toestel en heb ik nog geen dingen gevonden die me tegen vielen van deze site.

Snelle levering. Product goed verpakt.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops