Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestellen en betalen gemakkelijk. Mijn 2e motorola edge 40 toestel in 1 week tijd. Scherpe prijs, en deze keer een zeer snelle levering. Ben erg blij dat ik mijn nieuwe telefoon binnen 24 uur in gebruik had. Ga zeker weer bestellen bij phonemarket.nl
AlgemeenZe hadden de laagste prijs voor het artikel dat ik wilde hebben. De levering was een dag te laat, maar dat was gedurende het Black Friday weekeinde, dus dat is begrijpelijk.
VerzendingHet was goed verpakt, wat een grote plus is. Sommige bedrijven hebben gigantische verpakkingen met een enorme berg schuim en zo.
AlgemeenVia de pricewatch uitgekomen bij dit bedrijf, was veruit de goedkoopste voor het toestel dat ik voor ogen had. Na wat opzoekwerk toch besloten om het toestel te bestellen, vooral dankzij de goede reviews.
Website mag wel een kleine upgrade krijgen: filter systeem werkt niet zoals het hoort,
Na de bestelling meteen een bevestigingsmail gehad met alle relevante info.
Op een zaterdag besteld, net na de Black Friday promoties. Volgens de website zou het toestel een levertermijn van 1 werkdag na bestelling hebben, dit duurde echter ietsje langer: 4 werkdagen in totaal. Ik heb begrip voor de vertraging na Black Friday, daarom alsnog 4 sterren.
Mail van PostNL de dag voor de levering ontvangen en zo de zending kunnen volgen.
AlgemeenTelefoon besteld, goede prijs en snel geleverd. Verder geen ervaringen. In verband met Black Friday en omdat ik een nieuwe nodig had
Verzendinghet product kwam netjes verpakt en onbeschadig met de Post-NL. Op zaterdag besteld en op dinsdag geleverd
AlgemeenBezorging binnen twee dagen, achteraf betalen (kosten 1%). De prijs was goed. De website was duidelijk. Ik ben tevreden
VerzendingNetjes verpakt en snel geregeld, verder heb ik er niet zo veel over te vertellen
AlgemeenKlacht PhoneMarket.nl.
Ik heb een zeer slechte ervaring met PhoneMarket.nl.
Ik had een nieuw product besteld en kreeg een gebruikt / vies / beschadigd product geleverd van Phonemarket.nl.
Ik heb contact daarover opgenomen. Zij ontkenden dat het een gebruikt product betreft. Het is jammer dat ik bij deze review geen foto's kan toevoegen van het geleverde product..
In overleg heb ik het product geretourneerd. Volgens hun voorwaarden zou ik het aankoopbedrag binnen twee weken na ontvangst van het geretourneerde product teruggestort krijgen. Ik heb de bevestiging dat zij het product op 9 november hebben ontvangen. Nu zijn we een maand verder en heb ik het geld niet terugbetaald gekregen.
Vandaag stuur ik een laatste sommatie brief. Ik schakel een gerechtsdeurwaarder in wanneer ik mijn geld over 5 werkdagen nog niet heb ontvangen.
Denk goed na voordat je bij PhoneMarket.nl besteld. Ik heb een zeer slechte ervaring met PhoneMarket.nl en deel daarom deze klacht. Wanner je onderzoek doet na de negatieve ervaringen met PhoneMarket.nl dan zul je zien dat ik helaas niet de enige ben.
Op de website stond 1 dag levertijd. Het duurde uiteindelijk enkele dagen voordat ik het product ontving.
KlantenservicePhoneMarket.nl reageert slecht (traag of niet) en verdraaid de waarheid. PhoneMarket.nl blijft volhouden dat zij een nieuw product hebben geleverd, terwijl het product met meerdere beschadigingen en viezig geleverd is. Daarnaast volgen zij niet hun eigen voorwaarden en heb ik mijn geld nog steeds niet terug gehad.
Geachte meneer Jeffrey,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
Wij hebben uw stofzuiger inderdaad retour mogen ontvangen en deze ook gecontroleerd op de opmerkingen die u had gegeven over het product.
De Dyson stofzuiger is zoals nieuw, ongebruikt en ook geseald aan u geleverd.
Dat deze een beetje stof had dat kan inderdaad komen door transport, maar ook door in het magazijn te hebben gestaan meerdere malen van verschillende leveranciers en zelfs bij Dyson zelf.
De kartonnen verpakkingen hebben openingen waardoor er stof naar binnen kan komen en zo het apparaat lichtelijk kan laten lijken alsof het vies of gebruikt is.
Dit hoeft niet altijd het geval te zijn!
Mochten wij een apparaat retour ontvangen dan bieden wij dit ook als Tweede kans artikel op onze website aan en niet als een nieuw product. Deze producten zijn tevens ook bij ons op de website terug te vinden.
Wij hebben u ook aangegeven al per email dat wij het aankoopbedrag binnen de aangegeven 10 werkdagen zullen terugstorten.
Team Phonemarket.nl
AlgemeenZeer scherpe prijs
Overzichtelijke website
Normale levertijd
We zijn wat levertijden betreft allemaal een beetje door gedraaid
Normale levertijd.
We zijn een beetje doorgedraaid betreffende levertijden
Ik heb op zaterdag besteld en dinsdag levering
AlgemeenNog nooit eerder bij hun gekocht en wist ook niet eerder van hun bestaan af, OK ze staan in Tweakers Pricewatch, ze waren de goedkoopste in de Samsung Galaxy Tab S9 Ultra WiFi SM-X910 256GB Grijs met € 1048,=. Ik heb ze gecheckt op internet, want ja, ik had nog nooit eerder zo'n groot bedrag via online aangekocht. Normaal koop ik via Amazon Prime, zeg bijna 95% van mijn elektronica aankopen waar doorgaans Tweakers Pricewatch, relevant voor mij is.
Vier sterren omdat het beter kan in volgen van het traject van de bestelling zoals Amazon die ook met eDHL werkt, werd daar best wel onzeker van omdat je niet exact het verzending traject kon volgen, ging om groot bedrag!
Heb ik in voorgaande beschrijving al beschreven, gemis in exact volgen (tracking) van de verzending
AlgemeenAlles is gewoon netjes verlopen van bestelling tot betaling en tot levering. Er werd ook de mogelijkheid geboden om zonder rente in delen te betalen. En de prijs was ook nog gunstig.
VerzendingDe verzending is zoals je kan verwachten gegaan. De volgende dag binnen en in de tussentijd krijg je melding waar je pakket is.
AlgemeenGunstige prijs, snel bezorgd en goed verpakt. Elektronische betaling ging eerst niet goed, na contact met klantenservice ging het goed.
KlantenserviceMet eerste bankbetaling ging het niet goed. Via andere bank ging het wel goed. Helpdesk was vriendelijk en heeft mij op weg geholpen.
AlgemeenBestelling plaatsen was eenvoudig, gewoon in je mandje. Ook kan je gewoon met iDeal afrekenen en betalen.
VerzendingNetjes verpakt en moest tekenen voor ontvangst. Dat heb ik wel anders meegemaakt: laptops onbeheerd achter huis gezet.
AlgemeenDe bestelling , via Tweakers, is feilloos verlopen.
Geen extra gezoek, maar direct naar de bestelling.
De levering is boven verwachting snel gegaan.
Er stond 3 dagen voor aanleveren maar het was er al de 2de dag.
De bevestiging van mijn bestelling kwam kort na het plaatsen hiervan.
Dit geld ook voor het toesturen van de nota on PDF formaat.
AlgemeenSuper snel geregeld en verzonden. No-nonsense website met goeie prijzen en eerlijke informatie over de beschikbaarheid. Ik had mijn bestelde PS5 is no-time thuis staan.
VerzendingDe PS5 was conform de belofte van de site, de volgende dag al binnen. Netjes afgeleverd.
Algemeen128 Gb variant gekocht voor EUR 527.
Snel verzonden. PostNL deed helaas 3 dagen over levering.
Japans model A2782 (Europees model A2783). Minimaal verschil in specs. Werkt prima.
PostNL deed helaas 3 dagen over levering i.p.v. voorgespiegelde 1 dag. Levering werd telkens 1 dag verschoven.
KlantenservicePer Email contact gehad met klantenservice over vertragingen PostNL. Werd snel op gereageerd. Phonemarket kon hier op dat moment weinig aan doen natuurlijk.
AlgemeenEen shop met vele opties. Fijne website. Veel betaalopties. Alles is in 1 oogopslag te vinden. Met vele websites scroll je nog 100 meter om tot info te komen om te kunnen bestellen. Hier staat het gewoon fijn bovenaan. Top!
VerzendingOp voorraad betekent volgende dag thuis. Dat is het dan ook bij Phonemarket. Goed en sterk verpakt. Heel tevreden.
KlantenserviceIk had ze gebeld om te vragen wanneer iets op voorraad is. Telefoon word snel opgenomen en service is dan ook direct en snel tot oplossing. Heel fijn. Geen wachtrijen.
AlgemeenMobiel toestel was opeens stuk, dat zal je altijd zien.
Wilde mezelf verwennen met een nieuw, luxer toestel.
PhoneMarket.nl had het door mij gewenste toestel tegen 2/3e van de adviesprijs.
Deze adviesprijs is natuurlijk voor het BeNeLux-product, maar dat maakt voor een mobiel toestel niet veel uit aangezien je die gewoon op Nederlands kan zetten.
Informatie op de website was duidelijk, ook over het feit dat je niet met de acties mee kon doen. De prijs is echter zo scherp dat ik nog steeds goedkoper uit ben, zelfs als ik het gratis product van de actie er bij zou kopen.
De levering was inderdaad de volgende dag in een stevige verpakking waaruit niet af te leiden was wat er exact in zat.
AlgemeenHeldere no-nonsense website, voorraadbeheer lijkt goed op orde. Prijzen zijn prima structureel iets onder de marktprijs, accepteert creditcards.
VerzendingPrima verzending, ongeveer een half uur voor de deadline een order geplaatst nog steeds de volgende dag binnen. Aangetekende verzending, wat tegenwoordig zeldzaam is meest gooit PostNL het in de gezamenlijke portiek neer,aar dit keer stond de bezorger netjes te wachten op een handtekening.
AlgemeenUiterst tevreden. Eerlijke prijs, snelle verzending naar Belgie, X+2 en zeer goed verpakt. Verpakt met securety-tape, als deze ergens is losgesneden pakket niet aanvaarden. Zeer slim. TOP!
VerzendingSnelle verzending naar Belgie. Dag zelf besteld en aangemeld bij PostNL, Daarna levering na 1 dag wachten. Dus zoals verwacht. Meestal lukt het PostNL niet om de dag erna te levern in Bekgie
AlgemeenPoging om Oppo Enco Air 3 te bestellen. Enige winkel die het zegt te hebben is phonemarket.nl met levertijd 1-2 dagen. De dag na bestellen is de levertijd opeens onduidelijk, website geeft aan 'binnenkort verwacht'.
Mijn aanname was dat de levertijden niet te vertrouwen zijn. Na contact met de shop geven ze aan dat ik toevallig het laatste exemplaar heb besteld. Nu dus afwachten of het komt zoals eerder aangegeven. Indien dit het geval is maak ik er uitstekend van!
Geachte meneer van Dijk,
Ik probeerde u zojuist telefonisch te bereiken maar helaas was me dat niet gelukt.
Het door u bestelde product wordt vandaag verzonden.
U heeft uw bestelling gister na 18:00 uur geplaatst, wat inhoud dat deze de volgende werkdag verzonden wordt.
wij zijn namelijk werkzaam tussen 10:00 uur en 18:00 uur.
Waarom er op de site aangegeven staat dat het binnenkort verwacht wordt is omdat het artikel is uitverkocht.
U heeft namelijk het laatste exemplaar besteld.
Het zou vervelend zijn voor de volgende klant als er nog aangegeven stond dat het product op voorraad is terwijl dit niet langer het geval is.
Dit gebeurd dus automatisch nadat een artikel is uitverkocht.
Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik het graag!
U kunt dan mailen naar klantenservice@phonemarket.nl o.v.v. uw bestelnummer.
Kasem van Phonemarket.nl
AlgemeenIk heb de Ps5 bij Phonemarket.nl besteld. Levering was erg snel, zoals beloofd binnen een dag tijd.
VerzendingLevering was is goede staat verpakt. Niets miste.
Levering was ook erg snel. Binnen een dag had in mijn pakket.