Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp 24-8-'23 heb ik een Oppo Reno 10 gekocht bij phonemarket.nl omdat deze daar heel scherp van prijs was.
---
Werd goed op de hoogte gehouden via mail over de verzending. Verder weinig op aan te merken.
AlgemeenPerfect. Geleverd na 1 werkdag. Telefoon was prima en helemaal nieuw (logisch!?). Hadden ook laagste prijs waar ik hem voor kon vinden
VerzendingVerzending is meestal beoordeling van transporteur ( war verkoper maar weinig aan kan beïnvloeden). Maar hier ging beide prima.
AlgemeenDe gewenste telefoon heb ik hier voor een goede prijs gevonden. Na bestelling is de telefoon snel verzonden.
VerzendingDe telefoon is goed verpakt snel verstuurd. De zending is op het aangegeven moment geleverd.
AlgemeenFijne communicatie. Zeer snelle levering. In vergelijk met andere leveranciers de goedkoopste op telefonie gebied. Aanrader ! Zeer content met mijn Samsung phone. Uitgebreid assortiment.
VerzendingPrima en degelijk verpakt met factuur. Verpakking was extra gesealed om diefstal tijdens transport te voorkomen. Snelle levering.
KlantenserviceReageren snel. Komen zeer betrouwbaar over. Volgende keer ga ik hier weer bestellen. Zeer tevreden over dit bedrijf.
AlgemeenBestelling plaatsen was zeer eenvoudig, het bestelproces en levering updates werden gegeven. Zeer snelle levering. duidelijke website.
VerzendingZeer snelle levering, Met tekenen voor ontvangst. Goed verpakt. Updates over de bestelling per mail
AlgemeenIk heb een Samsung A54 gekocht bij phonemarket omdat deze daar heel scherp van prijs was en omdat de reviews goed waren. Ook heb ik een powerbank besteld en een screenprotector. Het enige jammere was dat ik op de site geen doorzichtig hoesje kon bestellen waar ook een pasje in past
VerzendingDe levering was binnen 2 dagen. Er was geen overbodige verpakking. dus ik ben dik tevreden.
AlgemeenVoor mijn zoon hier de Samsung A54 besteld. Op dat moment had PhoneMarket de scherpste prijs. Scheelde meer dan €50 met andere grote winkels. Het toestel was netjes binnen 2 dagen in huis en goed verpakt.
VerzendingNetjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Alleen PostNL heeft het pakket in de blauwe bak gelegd. Er was een handtekening vereist. Erg slordig van PostNL
AlgemeenPrima winkel. Direct leverbaar is ook direct. Al binnen twee dagen telefoon onbeschadigd in huis, netjes verpakt.
VerzendingTelefoon was netjes verpakt en in de over doos zaten luchtkussens om te beschermen tegen schokken.
AlgemeenSnelle correcte levering en voor de laagste prijs die ik op internet kon vinden. Prima!
VerzendingCorrect verpakt en in goede staat keurig op tijd geleverd op de afgesproken leveringswijze. Goed.
AlgemeenDe site is duidelijk en overzichtelijk. Na de bestelling geplaatst te hebben, word je duidelijk geïnformeerd.
VerzendingPhonemarket.nl doet wat het beloofd. Zoals het moet. Duidelijke informatie via mail. Prima optijd geleverd.
AlgemeenGoed om zelf de keuze te maken en te bestellen.
Mijn keuze is de A34 met extra geheugen geworden.
256 en 8 g intern
---
Klantenservice niet nodig gehad, was makkelijk zelf allemaal te regelen.
Alle benodigde informatie op de site te vinden.
Mooi op tijd geleverd en duidelijke informatie over de levertijd.
Kon het traject goed volgen via post.nl
AlgemeenEen perfecte site, kunnen de meeste een voorbeeld aannemen. Is een voorbeeld van het digitale bestellen
VerzendingZe hebben gedaan wat er geschreven staat
AlgemeenDe website zelf was niet echt bijzonder en niet super overzichtelijk.
Registeren kon niet, en ik kreeg mijn bevestiging mail pas de volgende werkdag.
Het prijs van het aangeschafte product was echter uitstekend
Verzending verliep vlot en werd de volgende werkdag geleverd zoals belooft.
AlgemeenBestelling ging soepel en makkelijk. Keurig aan huis bezorgd binnen de aangegeven tijd en nette communicatie
VerzendingOp tijd en goede updates
KlantenserviceCommunicatie over aanschaf liep soepel en netjes
AlgemeenHet was erg makkelijk mijn nieuwe mobiel te bestellen en het was erg snel (dag voor kerst) binnen. Product was nieuw en werkt erg goed. Helemaal tevreden
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden via mail. Ik heb verder niet echt gebruik hoeven maken van klantenservice
AlgemeenDuidelijke site ,scherpe prijzen en snelle levering.
Gewoon ouderwetse service.
Ga zo door.
Mijn vrouw heeft ook al een mobiel bij jullie besteld.
Goed verpakt en ook goed ontvangen
AlgemeenLage/laagste prijs en snelle levering. En ook nog eens geld terug-actie van Samsung op deze aankoop.
VerzendingZelfs sneller geleverd dan eerder gemeld.
AlgemeenBetrekkelijk overzichtelijke webshop, helaas volstrekt incompetent personeel.
Vorig jaar april heb ik bij Phonemarket een Roborock H7 stofzuiger gekocht; een apparaat van bijna 350 euro. Hoewel aanvankelijk positief ging de accuduur van het apparaat steeds sneller achteruit, waardoor je in de laatste dagen letterlijk 5-10 seconden kon "stofzuigen" voor het apparaat uit viel. Voeding getest, die deed het prima, dus het probleem zal in de accu of de aansturing daarvan zitten.
Zodoende heb ik in juli dit jaar contact met Phonemarket.nl gezocht. Zij gaven telefonisch aan om even wat foto's en een filmpje op te sturen per mail zodat ze een goede inschatting konden maken. Na weken heen en weer mailen kreeg ik eindelijk instructies om de stofzuiger per aangetekende post (op eigen kosten) op te sturen naar Phonemarket zodat zij verder onderzoek konden doen. Dit pakket is op 30 augustus aangenomen, maar kreeg pas (nadat ik zelf contact heb gezocht) een week later de bevestiging dat het pakket aangekomen was.
Toen begon de werkelijke ellende. Phonemarket.nl is volstrekt onbereikbaar. Reageert amper op mails, heeft nagenoeg altijd de telefoon op in gesprek staan en als je al een keertje iemand spreekt, wordt het afgedaan met "Ja sorry, ik sta hier alleen aan de balie, mail alsjeblieft". De afgelopen week is het "alle medewerkers zijn in gesprek" bandje het enige wat je te horen krijgt, waarna de verbinding wordt verbroken.
Na behoorlijk aandringen kreeg ik 20 september reactie dat er een onderdeel moeilijk leverbaar is en dat het wel 8-12 weken ging duren voor de reparatie voltooid was.
Ik heb direct aangegeven dat ik hier niet akkoord mee ben en een betere oplossing verwacht voor een stofzuiger van 350 euro en gevraagd om een datum af te spreken waarop ik mijn stofzuiger (of een andere oplossing) weer krijg. De reactie daarop ("er is geen datum bekend, we wachten op leverancier") duurde 3(!) weken.
Uiteindelijk deze week maar geprobeerd een ultimatum te stellen ("graag voor eind deze week het repareerde product of het geld retour"), uiteraard wordt ook dat volstrekt genegeerd.
Intussen zijn we weer 3,5 week verder, is er geen enkele manier om Phonemarket te bereiken en reageren ze nog steeds niet op e-mail.
Ik kan iedereen vooral aanraden heel, maar dan ook echt HEEL erg ver weg te blijven bij deze toko. Ze doen er alles aan om de aftersales een complete nachtmerrie te maken.
Volstrekt onbereikbaar. Nemen de telefoon amper tot nooit op en als dat wel het geval is, krijg je de stagiaire die van niets weet en opdracht heeft iedereen te laten mailen. Vervolgens wordt er pas na letterlijk weken reageert op een vraag naar status update. Het is werkelijk te zot voor woorden dat bedrijven zo met klanten om gaan.
AlgemeenLage prijzen en goede service.
Op de website stond een levertijd waar ik nieuwsgierig naar was en toen ik er naar vroeg werd het direct opgehelderd.
AlgemeenMooie en overzichtelijke site met hele scherpe prijzen en snelle levering van de bestelde producten
Verzendingsnelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag afgeleverd