PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Door een foutje in het systeem was het type telefoon dat ik wilde niet meer beschikbaar. Hiervoor heb ik excuses ontvangen en een aardigheidje als goedmaker.

Dit is wat je noemt service met een hoofdletter S.

Directe reactie via Whatsapp en niet minuten wachten op een response.

Geen noemenswaardigheden, ze waren de goedkoopste op moment van uitzoeken en het zag er betrouwbaar uit.

Ook hier geen noemenswaardigheden, groot pakket snel geleverd maar dat is niet veel beter dan andere webshops.

Ik heb eind december een Roborock S8 Pro Ultra bij PhoneMarket gekocht, dit betreft een robotstofzuiger van het hoogste segment á €1299.

Na 3 weken was de Roborock S8 Pro Ultra al defect, deze laadde niet meer op. Een eerste gooi op Google toont aan dat dit een veel voorkomend probleem is bij dit apparaat.

Maar goed, ik dacht; dure robotstofzuiger + Nederlandse webshop + snel kapot = direct een nieuwe en de webshop regelt het wel met fabrikant. (Zo ben ik dat gewend van Coolblue en Bol.com).

Helaas bleek niets minder waar, ik kreeg eerst een bericht dat ik eventueel onderzoekskosten zou moeten betalen. Dit vond ik al gek als iets na 3 weken al retour komt. Dus ik heb toen eerst met de fabrikant het zelf proberen te regelen. Dat ging ook allemaal stroef want het moet via de supplier, Roborock zou contact opnemen met PhoneMarket.

Toen bleef het lang stil, ik werd zelfs genegeerd door Roborock als ik reageerde op mijn case. Dus toch maar weer naar PhoneMarket voor een reparatie (zelf stofzuigen is namelijk verschrikkelijk als je 3 weken de Roborock S8 Pro Ultra hebt mogen proberen).

Uiteindelijk kon ik 't pakket opsturen, dit toen gedaan in originele doos, helaas moest ik zelf de verzendkosten betalen. Aangezien het hier om een grote zware doos gaat, was dat bijna €20,-.

Het bleef weer een tijdje stil, dus uiteindelijk maar gemaild of ze mijn pakket hebben ontvangen. Ik kon dit natuurlijk met Track & Trace gewoon zelf zien, maar het verbaasde me dat ik nooit een bevestiging van ontvangst heb mogen ontvangen. Maar goed, uiteindelijk beweging, want mijn pakket was ontvangen en was al naar de reparateur! PhoneMarket zou het pakket binnen 10 werkdagen terugkrijgen en dan naar mij toesturen.

En hier zijn we dan nu, op dit tijdstip en deze plek in het universum een review aan het schrijven. Inmiddels zijn we heel veel meer werkdagen dan die 10 werkdagen verder en bijna 4 maanden verder met een niet werkende Roborock S8 Pro Ultra (na 3 weken gebruik notabene). Nadat ik genegeerd werd door RoboRock, krijg ik nu ook geen reacties meer op de termijn die ik van PhoneMarket gewend ben.

Ik snap best dat je als PhoneMarket afhankelijk bent van derde partijen, maar een bedrijf met service hoog in het vaandel zou de consument daar nooit de dupe van laten zijn.

Ik heb een hond die weer in de ruiperiode zit, ik word knettergek van de hondenharen, de frequentie waardoor ik nu zelf moet stofzuigen en dat met het idee dat ik ergens op de wereld een niet werkende robot stofzuiger heb van €1299. Help me gewoon aan een werkend product waar ik voor betaald heb!

Tablet upgrade besteld voor een kennis. Ging allemaal prima, gemakkelijk te bestellen en goede prijzen.

Product goed verpakt, snelle levering, goed op de hoogte gehouden.

Twee Samsung 45W opladers besteld en de volgende dag in huis. Snelle levering, prima service en redelijke prijs. Zeer tevreden!

Snelle levering en prima verpakking. Levertijd zoals op de website is weergegeven.

Had Samsung Telefoon plus adaptor en iphone kabel van 1 meter. het was snel geleverd de iphone kabel was 2 meter voor mij veel te lang mailtje gedaan kon terug en na vier dagen netje mij geld weer op de rekening super. nu ging de Samsung adaptor stuk even een mailje gedaan ook weer super snel gerageerd op mij mail en ze hebben gelijk en nieuwe gestuurd top. gewoon top servce bedankt.

Datum van ervaring: 26 april 2024

De verzending was heel besteld en de andere dag in huis super.

reageren binnen 24 uur op mails en gegven goede oplossingen voor mijn probleem zeker een goed service.

Winkel heeft beperkt assortiment en te? lage prijzen.
Op hetzelfde adres zit ook de website eneadeal.nl
Soms is het adres Barbizonlaan 104 vermeld. Op dit adres zit ook TI-84shop waarvan de ACM meerdere sites uit de lucht heeft gehaald.

Product is goed aangekomen. Echter bij retour zenden is het product volgens het bedrijf niet aangekomen. Volgens DHL wel gewoon bezorgd.

Bedrijf ontkent het geretourneerde product ontvangen te hebben.
Ze reageren wel snel, maar kunnen niets betekenen.

Beste ditbenikecht,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review op Tweakers.

We vinden het erg vervelend van u te vernemen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Graag willen we u vragen een e-mail te sturen naar service@phonemarket.nl o.v.v. ''Review Tweakers'' uw naam en het ordernummer van uw bestelling, zodat we kunnen beoordelen of we u alsnog kunnen helpen.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling en voorzien wij u graag van een passende oplossing!
Onze excuses voor het ongemak!

Het team van Phonemarket.nl

Bestelling was makkelijk te plaatsen, telefoon keurig op tijd geleverd met accessoires. Bij installatie telefoon zag ik dat foute screenprotector meegeleverd was. Ik heb de protector geprobeerd, maar paste logischerwijs niet. Daarom contact opgenomen met de leverancier/verkoper en zij geven aan dat er kosteloos de juiste protector geleverd wordt. Dat vind ik top service!

Snel geleverd, keurig verpakt. Alles werkt goed en ben dus erg tevreden.

Snel reageren op mijn vraag betreffende foute model screenprotector. Vriendelijk antwoord met de gewenste oplossing. Gewoon zoals het hoort! Dank!

Bestelling geplaatst 2 telefoons. Helaas zat er maar 1 in het pakketje de volgende dag. Na 4 minuten app contact toezegging dat 2e telefoon metten werd opgestuurd. Volgende dag was telefoon binnen. Top!!!

Goed en degelijk verpakt. Netje geleverd! Handtekening was vereist wat natuurlijk goed is vandaag de dag

Snelle reactie!! Probleem werd direct onderzocht en ze ondernamen meteen actie met als antwoord. 2e telefoon komt we eraan

Bestelling geplaatst, snel en goed verpakt geleverd. Prijs was vergeleken met anderen goedkoper.
Goed overzichtelijk site

Heb online bestelling geplaatst. Binnen 1 dag binnen. Het was goed verpakt en kon goed volgen de levering.

Ik heb hier een iPhone SE (2022) gekocht, deze is vlot geleverd. Mijn klacht over het product is snel afgehandeld.

CAT S75 gekocht via de website, geen factuur of dergelijke via de mail gekregen en bij het navragen via whatsapp langere tijd moeten wachten op reactie waarbij ik alleen de factuur heb gekregen zonder kennis of het product is verstuurd of dergelijke.

De telefoon 3 weken later terug gestuurd omdat deze te veel haperde en niet goed functioneerde en 45% waarde vermindering ingebracht met de reden dat de telefoon moeilijker tweedehands te verkopen is.

al met al slechte service en weinig contact kunnen hebben met de winkel.

Geen factuur of dergelijke via de mail gekregen en bij het navragen via whatsapp langere tijd moeten wachten op reactie waarbij ik alleen de factuur heb gekregen zonder kennis of het product is verstuurd of dergelijke.

Korte berichten of vrijwel geen berichten vanuit de klantenservice. Ik kreeg via whatsapp bijv. alleen de factuur zonder enige toelichting en zonder traceercode.

Beste bassieboy1990,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review op Tweakers.

Uw toestel is door ons retour ontvangen en ook getest.
Deze werkte volledig naar behoren.
Echter was het toestel wel in een zwaar gebruikte conditie voor een telefoon die maar 3 weken in gebruik was genomen.

Er waren duidelijke sporen van valschade te zien en hier hebben wij ook foto's van toegestuurd naar u.

Daarnaast heeft u de factuur niet mogen ontvangen, dat is heel vervelend.
Maar helaas had u uw email foutief ingevuld tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Vanwege een typefout heeft u dus geen orderbevestiging inclusief uw factuur mogen ontvangen.
Wij vinden het heel vervelend dat het laatste niet beter met u is opgepakt en hier zullen wij zeker aan werken om onszelf hierin te verbeteren!

Team Phonemarket.nl

Bestellen was gemakkelijk, website was duidelijk. Tablet besteld n.a.v. prijs en reviews op Tweakers.net. Na bestelling duidelijke mail ontvangen over te verwachten levering en voorwaarden.

Netjes verpakt. Verzending via PostNL met track and trace en tekenen voor pakket.
(tekenen is geen waarborg dat bezorger niet zelf een krabbel zet)

Heb PhoneMarket via Tweakers gevonden.
Snelle levering en netjes verpakt.
Zal deze zeer zeker aanbevelen bij vrienden.

Uitstekende levering via PostNL welke mij op de hoogte hield van levering via de mail.

na wat zoeken naar de beste prijs voor een Samsung S24 kwam ik hier uit.
bestellen ging makkelijk en volgende dag geleverd.
was goed verpakt, ik raad deze winkel zeer aan

zeer snel geleverd en goed verpakt, pakket moet voor getekend worden, dit vond ik wel zo veilig.

Ik kende deze webshop nog niet daarom was ik van te voren iets bezorgd. Maar reviews waren ruim voldoende dus gewoon gedaan. Bleek allemaal goed te gaan.

Ik heb een iPhone SE 2022 bij ze besteld. Deze werd netjes binnen 2 dagen (ik bestelde pas 's avonds laat) bezorgd.

vandaag besteld is morgen in huis bij ze. betaling is ook safe, klarna of kreditkaart.

al snel een track en trace link via postnl, volgende dag alles in huis, alles goed verpakt

Duidelijke internet site en zeer scherpe prijzen.
Alles is goed verlopen. De volgende dag in huis. Goed verpakt. E-mail ter bevestiging van de bestelling en het pakket was prima te volgen.
Kortom zo als het hoort maar lang niet overal is.

Prima verlopen. Product was goed verpakt en het transport was goed te volgen via de app van de bezorgdienst.

De website was overzichtelijk, het bestel- en betaalproces waren standaard en makkelijk uit te voeren, maar bovenal boden ze het door mij gekozen product voor een goedkopere prijs aan dan elders.

De belofte was om het product de volgende dag te leveren en die belofte is nagekomen.

Ik heb twee Google Pixel 8 mobiele telefoons gekocht en zonder enige probleem volgede dasg ze zijn geleverd. Ik ben zeer tefreden met hele procces.

Heel prettige site, goede aanbiedingen en acties.
Na lang sparen eindelijk een tablet kunnen kopen.
Bestelprocedure verliep vlekkeloos, mogelijkheid tot Klarna achteraf betalen aanwezig.
Hele snelle levering en zeer verhelderende email updates, perfect verpakt.

10/10, Ik ga hier zeker vaker zaken doen.

Veilig en stevig verpakt zonder verkwisting van materiaal/ruimte. Alles was snel binnen, handtekening vereist. 10/10.

Omdat ik iets verkeerd begrepen had even met de klantenservice gebeld en keurig en vriendelijk te woord gestaan door de vertegenwoordigster, waarbij de onduidelijkheid al snel was opgehelderd. 10/10.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops