PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Lagere prijs dan elders. Overzichtelijke site zodat een juiste keuze goed is te maken. Leveren wel uit voorraad terwijl anderen nee verkopen.

Goed verpakt en snelle levering

Makkelijke manier om Snel en simpel de nieuwste samsung s21 te kopen, en veilige betaalmethoden !!

Netjes op tijd!!

De levering was goed en snelle levering...

In mijn glas die ik had besteld voor mijn telefoon zaten stofdeeltjes op... Bericht gestuurd naar de klantendienst en zeer vriendelijk en rap antwoord gehad en gaan mij een nieuw opsturen

Alleen bij PhoneMarket.nl was het gezochte smartphone, met de gewenste specificaties, te koop. Eenvoudig bestel- en betaalproces.

Zorgvuldige verpakking, snelle en veilige levering.

Vriendelijke behandeling.

Goede prijs, duidelijke webshop dus snel en makkelijk besteld. Meteen e-mail ontvangen met bevestiging en dat komt vertrouwd over.

Volgende dag keurig in huis en goed verpakt.

Telefoon OnePlus Nord besteld, betaald via creditcard en volgende dag in huis.
Supersnel geleverd........ Toppie!

Ik had bij de bestelling de Postcode verkeerd ingevuld. Men maakte er geen probleem van, zo aangepast na een een telefoontje en mailbevestiging

Volgende dag al in huis. Top !!

Ik had ingesteld dat ik een berichtje wilde ontvangen als de Samsung Galaxy Tab S6 Lite onder een bepaalde prijs zou komen. Toen ik dat bericht ontving bleek Phonemarket de goedkoopste. Bestellen ging simpel. Geen onduidelijkheden.

Levering geheel overeenkomstig met wat beloofd was.

een google pixel 5 gekocht. vriendelijk personeel aan de telefoon om mijnvragen te beantwoorden, toen online besteld via phonemarket.nl. de site werkt probleemloos. (wel nog de domeinnaam vooraf dubbel gecontroleerd, je weet nooit met al die spoofers tegenwoordig) en zoals beloofd had ik ‘m de volgende dag in huis

phonemarket.nl had een anonieme doos gebruikt (perfect want dure phone erin), en er zou getekend moeten worden (sticker op de doos) . post nl gaf het daarintegen gewoon af, dus weet niet of dat zo hoort.

een paar vragen werden netjes (telefonisch) beantwoord,

Duidelijke site, bestelling is makkelijk te plaatsten, is goed verpakt en word snel geleverd. Prima!

Goed verpakt en snel geleverd

Beste mwende,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en ook uw aankoop!

Team Phonemarket.nl

Een duidelijke site, alles was goed te vinden en een aantrekkelijker pijs voor de telefoon

De telefoon was goed verpakt en de levering was op tijd

Beste San26,

Team Phonemarket.nl

Stofzuiger besteld in mei 2020. In september 2020 was deze al defect. PhoneMarket heeft nooit op een professionele manier op mij gereageerd. Uiteindelijk mijn stofzuiger opgestuurd voor de garantie. Na het opsturen kreeg ik eenmalig een bericht (In december na meerdere mails) dat de stofzuiger bij de leverancier was. Sinds januari heb ik meerdere mails gestuurd waar nooit op gereageerd word. Ik heb meerdere malen gebeld maar ik kan nooit door de juiste persoon te woord worden gestaan want deze heeft blijkbaar geen telefoonnummer?? Uiteindelijk een half jaar verder en nog geen duidelijkheid. Wat me wel duidelijk is is dat ik deze stofzuiger nooit meer terug ga zien en het geld ook niet! Ook geen compensatie of andere opties waarin mee word gedacht. Slechtste bedrijf ooit. Niet bestellen!

Het enige goede wat ik heb ervaren van dit bedrijf, zou er niet eens een voldoende voor willen geven.

Kunnen geen enkele vraag beantwoorden. Slechte communicatie en er wordt niet gecompenseerd.

KOOP HIER NIET!!! HEEL ONBETROUWBAAR. Erbarmelijk slecht frauduleus bedrijf. Grote kans dat je wordt opgelicht zoals uit vele ervaringen en reviews blijkt. Dat dit mag bestaan in Nederland. Kies een andere webshop die wel betrouwbaar is en betaal iets meer. Sony Xperia XZ1 besteld voor 259 euro. Na de telefoon te hebben ontvangen deze retour gestuurd. Bij ontvangst bij Phonemarket bleek het pakket “leeg” te zijn en het geld kan ik naar fluiten. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en er een melding van gemaakt bij ConsuWijzer voor de Autoriteit Consument & Markt. Ik hoop dat er actie volgt en het bedrijf wordt opgerold. Consumenten zijn de dupe en moeten beschermd worden.

Beste,

Uw zaak is erg merkwaardig en willen graag uitzoeken wat er precies is
gebeurd.

Het is ook apart dat het om een Sony Xperia XZ1 gaat dit toestel is al 18 maanden ongeveer niet te koop bij ons. Bij vermissing dient de verzender van het pakket een onderzoek te starten bij PostNL.
Wij als ontvanger kunnen hier geen acties voor ondernemen.
Samen met uw verzendbewijs kunt u contact opnemen met PostNL.

Echter kunnen wij u ook niet terug vinden in ons klantenbestand.
Graag vragen wij u daarom direct contact met ons op te zoeken.
Mocht dit allemaal niet kloppen dan bent u bezig met ‘’smaad’’ en dit is strafbaar.
Mocht u nog vragen kunt u ons altijd contacteren via:

- Email Klantenservice@phonemarket.nl
- Telefoon 010-415 52 91

Team Phonemarket

Nooit eerder (en ik bestel best veel online) heb ik een levering zo snel gekregen !
's middags besteld en de volgende ochtend geleverd !
Perfect verpakt en razendsnel.
Inhoud 100% ok.
Dikke aanrader !

Perfect verpakt en razendsnel.
Inhoud 100% ok.
Dikke aanrader !

Beste mwende,

Team Phonemarket.nl

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Er stond 24 uurs levering. De voorwaarde hiervoor(voor 18.00 uur bestellen) stonden niet bij het product. Als verbeterpunt is dat wat ik zou veranderen. Voor de rest zeer tevreden over manier van verzenden en over de producten en de prijzen.

Track and trace via postnl en geleverd op dag van aangeven.

Beste KimG88,

Team Phonemarket.nl

Goede prijzen, snelle levering en snelle service! De bestelde iPhone 11 werd de volgende dag geleverd, maar na een paar dagen deed de lader het niet meer; opgestuurd en binnen enkele dagen een nieuwe lader in de bus!

De bestelde iPhone 11 werd de volgende dag, op Zaterdag geleverd

Na een paar dagen deed de lader het niet meer; opgestuurd en binnen enkele dagen een nieuwe lader in de bus!

Beste janpas54,

Team Phonemarket.nl

Overzichtelijke Site, met duidelijke specificaties over het product. Gerelateerd aan het hoofdartikel worden overzichtelijk de (bij behorende) accessoires weer gegeven.

Binnen twee dagen opgestuurd, en dit terwijl we is de CoViD-19 crisis zitten.

Beste RfjRinse,

Team Phonemarket.nl

De telefoon van mijn keuze werd tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. De online bestelling was een fluitje van een cent. Mijn telefoon werd netjes verpakt en keurig op tijd geleverd. Mijn telefonische vraag over de eveneens bestelde screenprotector werd op vriendelijke wijze beantwoord. Alle lof voor Phone market.nl !

Beste mhthaagen,

Team Phonemarket.nl

bestelling was makkelijk gedaan via de website, was allemaal goed te overzien. Product werd in goede orde en op tijd geleverd

Beste Shadybulleteer,

Team Phonemarket.nl

ik heb de telefoon bijna een week in gebruik en ik ben er erg tevreden over.

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Mijn bestelling had ik net iets voor kerst besteld en na kerst kwam het al binnen.

Nog geen gebruik van hoeven maken.

Beste terrorfreak,

Scorekaart voor PhoneMarket.nl