Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe key was binnen 3 min. in mijn inbox. Activatie op Steam ging ook suppel. En natuurlijk de prijs was antrekkelijk in vergelijking met andere web winkels voor PC spel die ik heb gekozen.
AlgemeenAl 2 games besteld tot nu toe, geen problemen mee ondervonden. Alleen is de keuze qua games wel wat klein.
VerzendingLevering was binnen 1 minuut, netjes, ga zeker vaker hier bestellen.
AlgemeenMakkelijk om bestelling te plaatsen, gamekey was binnen 2 minuten in mailbox. Voor herhaling vatbaar!
VerzendingGamekey was snel in de mailbox.
AlgemeenZe hebben goede support en levering. Ik heb er zelf een game gekocht en gelijk gekregen
VerzendingIk heb gelijk het product ontvangen.
KlantenserviceSnelle reactietijd en goede hulp
AlgemeenGehele proces was snel en makkelijk. Steam key werkte goed en probleemloos. Heb er veel plezier aan beleefd.
AlgemeenThe Division voor de PC gekocht. De website is duidelijk en met een paar klikken is het aangeschaft. Zo heb ik het graag en ik kan er niets negatiefs over zeggen.
VerzendingAccount aanmaken, spel bestellen, betalen, bevestiging ontvangen, Uplay registratiecode ontvangen en onmiddellijk kunnen activeren duurde nog net geen vijf minuten.
KlantenserviceNa de levering had ik nog een vraag over het spel (niet gerelateerd aan de bestelling) en die stelde ik via het contactformulier op de website. Dit was 's avonds en ik kreeg na ongeveer een half uur een duidelijk antwoord via de mail.
Algemeennette prijs, makkelijk besteld, code direct geleverd via email evenals een factuur met de bestellingsgegevens
Verzendingzoals vermeld code direct geleverd per email
AlgemeenOverzichtelijke website met super prijzen. Eenvoudig besteld, betaald met ideal, gamecode direct in mijn mailbox en 10 minuten later... gamen maar!
AlgemeenHet was een duidelijke site, het product was ook direct verkrijgbaar, het was gewoon meteen te downloaden.
Verzendingdirect verkrijgbaar, gewoon te downloaden.
AlgemeenBinnen een minuut een mailtje met een orderbevestiging, factuur en mijn (werkende) activatiecode, met zo nodig nog uitleg hoe deze te activeren.
VerzendingBinnen een minuut via mail.
AlgemeenDe code werd geleverd binnen 5 minuten. Code werd terstond geaccepteerd in de Uplay store.
AlgemeenPlayStation Plus voor 12 maanden gezocht, want PSN doet het niet. Ben ik terechtgekomen via budgetgaming.nl bij GameSyncKey. Gekocht!
VerzendingBinnen 2 minuten inwisselcode ontvangen. Ingevuld en het werkt. Fantastisch!
AlgemeenBestelling was eenvoudig en daarna simpel te betalen met IDEAL. De code werd direct gemaild waarna ik het spel kon toevoegen aan staan.
VerzendingBesteld product bestond uit staan activatiecode. Werd direct per mail geleverd
AlgemeenXBOX Live besteld en de key binnen 2 minuten in de mailbox en geactiveerd.
Prima services, geen op of aanmerkingen.
AlgemeenVoor het snel verkrijgen van een PS plus gametime key biedt GameKeySync een makkelijk service. Na het afronden van de betaling binnen enkele seconden mijn key binnen.
AlgemeenSnel en eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen en in 5 minuten had ik de code binnen op mijn mail.
VerzendingZending was snel.
AlgemeenBetaling en afhandeling liep soepel,geen klachten over deze webshop.Je krijgt waarvoor je betaald.Dit word mijn to go to adres
VerzendingBinnen 2 minuten had ik de code
KlantenserviceNog geen klacht gehad
AlgemeenEerste keer iets besteld op deze website. Qua opmaak kan er nog wat verbeterd worden, maar mede dankzij lage prijzen en de goede ervaring hier op Tweakers, voor dochterlief een SIms uitbreiding gekocht. Scheelt toch weer 10 euro in haar spaarvarken. Vlot besteld, de werkende key was binnen 2-3 minuten binnen. Prima!
AlgemeenKey gekocht voor Assassins Creed Unity (Xbox One).
Meteen ontvangen (via mail) & activatie via Microsoft store verliep prima.
Geen klachten, positieve ervaring.
AlgemeenSuper makkelijk om een bestelling te maken en bijna direct de code in m'n inbox. Alleen de game nog downloaden en voila.