Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenHet bestellen van de gamekey was vrij gemakkelijk, paar minuten later de key in mijn inbox!
VerzendingZe adverteren met binnen 2 minuten in je mailbox na betaling. Mijn key duurde iets langer, heb er een kleine 10 minuten op moeten wachten, maar wel netjes gekregen.
was makkelijk te vinden en makkelijk te betalen
zou zeker nog keer wat bestellen op gamekeysync!
was zeker niet waardeloos zal zeker nog keer wat bestellen op gamekeysync!!
Klantenservicegoed uitgelegd hoe het moet stap voor stap !
Bestelling was makkelijk te plaatsen en alles was op tijd.
Ook weer een stuk goedkoper dan op Steam zelf.
binnen 2 minuten in de mail
Het is heel goedkoop en het wordt altijd heel snel geleverd. De site is ook niet ingewikkeld
Snel, makkelijk, goedkoop en betrouwbaar. Er is niet veel meer over te zeggen; je bestelt een code en krijgt hem naar je mail gestuurd. Prima service.
Snelle levering van Xbox live. Gelijk na het betalen de code in de mailbox.
Goed dus.
Hele scherpe prijs, overzichtelijk en prima levering. Ik zal hier zeker weer kijken bij een volgende aankoop.
VerzendingBinnen een aantal minuten had in de Steam code binnen en kon ik aan de gang.
KlantenserviceNetjes vragen of alles naar tevredenheid is geweest vind ik heel netjes.
Product was makkelijk te vinden op overzichtelijke site. Ook het betaalproces tot het ontvangen van de code verliep naadloos, een aanrader!
VerzendingBinnen 30 seconden code al ontvangen in een overzichtelijke mail.
Game key gekocht, verliep allemaal heel erg soepel. Vervolgens de key ontvangen binnen enkele minuten via de mail! Helemaal top.
ik was opzoek naar een nieuwe game voor mijn pc maar wou het liefst de game per direct hebben, dus heb deze site gevonden via tweakers.net super site goede service en na de betaling had ik de game per direct in mijn mail.
Ik heb de game Overwatch bestelt en nog geen 10seconde later kreeg ik al een mailtje terug met de gamekey. Snel en betrouwbaar!
VerzendingBinnen 10seconde een online key in mijn mailbox.
Precies zoals beloofd. Na betaling volgde de gamekey binnen 2min per mail, waarna ik de game kon downloaden. Werkt perfect, bovendien is het veel goedkoper. Een aanrader.
top snel en makkelijk vooral met ideal betalen ik ga vaker hier bestellen hij staat gelijk in me favorieten lijst
Verzendingsnel binnen met via de mail staat binnen 2 minuten 1 keer knipperen met me ogen en ik had hem al binnen
Klantenservicegeen contact mee gehad dus 5 sterren