GameKeySync

Gebruikers over webshop GameKeySync

Uitstekende webwinkel om games te kopen. Ik heb hier cities skylines gekocht. Voordat ik de betalingsbevestesteging in de mailbox had, was de steam code al binnen. Een tevreden klant dus.

Bijna alle games zijn hier het goedkoopst of toch op een haar na. Betaling vanuit belgië zonder surplus is ook leuk (sofort).
Voor ik kon tabben zat de key al in mijn mailbox

Heel snel en duidelijke instructies in de mail

Makkelijke bestelling, betaald en met een minuut een email met daarin de licentie code zodat ik die op de website van Rockstar kon invullen om de download te beginnen, top!

GameKeySync doen wat ze beloven.
Website is overzichtelijk, betaling verliep soepel en snelle levering per email.

Via Tweakers deze store gevonden als de beste store waar ik mijn product (uPlay code) kon halen. Alles klopte aan de site en de afhandeling van de bestelling.

Digitaal versie van GTA5 gekocht, direct geleverd, geen problemen met activeren via de online portal.

Spontaan de behoefte om een nieuw spel https://tweakers.net/product/451081/far-cry-primal te kopen, via de tweakers pricewatch kwam GameKeySync er als snelste en goedkoopste uit. Binnen een paar minuten naar de betaling, kwam per mail de key binnen en werkte naar behoren.

de betalenING ging hèel snel en makelijk en een goed overzicht op de site van gameskeysync

de code was binnen een minuut al op de mail en hij werkten

Via tweakers ben ik bij deze webwinkel terecht gekomen en heb ik een key voor xbox live 12 maanden gekocht. De bestelling ging makkelijk, net als de betaling. Daarnaast heb ik de key met succes kunnen activeren.

De levering was per email binnen 1-2 minuten

Skyrim legendary edition gekocht via deze site, had direct de email binnen en kon het spel spelen!:)

Prima service, de gamekey stond binnen 2 minuten al in mijn inbox. Ga hier zeker weer bestellen.

Ze helpen je goed met wat je moet doen en hoe het verder gaat ze helpen je ook om de game te instaleren

De levering is erg goed ik had de mail binnen 30 sec. Binnen

Een gamekey gekocht bij GameKeySync, de code werd direct geleverd via de mail zonder enige problemen.

Eenvoudig te bestellen en de gemekey is vrijwel direct te downloaden.

Alles werkt naar behoren.

Gewoon via Steam als vertrouwd maar dan goedkoper, license binnen 1 minuut in de mail.

Snel geleverd via e-mail, teksten (leverings randvoorwaarden) waren duidelijk te zien op de product pagina, overzichtelijke website. Prima!

het was erg makkelijk om het spel te vinden, bij het betalen en afronden had ik ook geen problemen.

Ik kon het spel al binnen 5 minuten downloaden.

erg tevreden met de goede service als je een vraag of probleem wil.

Ik kreeg precies waar ik voor betaalde: binnen een minuut een e-mail met de goede activatiecode van Cities:skylines.

Het was een product-key, dus kon weinig niet goed aan zijn. De e-mail kwam binnen een minuut in mijn inbox en ik kon dus meteen het spel activeren via steam en het downloaden en installeren.

Ging snel en goedkoop! Voor de rest geen opmerkingen. Het is wat je er van verwacht.

Steam code ideaal!

Twee gamekeys voor Sims3 gekocht, nergens goedkoper gevonden. Makkelijk via PayPal betaald en ogenblikkelijk de email met de codes ontvangen.

ogenblikkelijk de email met de codes ontvangen.

Scorekaart voor GameKeySync