Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenAlles was prima in orde, zoals je zou verwachten: duidelijke omschrijving, duidelijke prijs, makkelijk te betalen.
VerzendingDe code was binnen enkele minuten binnen.
Was makkelijk en goed te regelen.
Na betaling code vrijwel gelijk in de mail, ingevoerd en deed het.
Levering was snel binnen 2 minuten. Code deed het naar toebehoren en kreeg het juiste spel met extras.
Game stond op Gamesync voor 40 euro, op Gamesynckey voor 36 euro (Deus Ex Mankind Divided), dus met Gamesync credentials ingelogd op Gamesynckey en kreeg snel mijn code.
Heel eenvoudig en duidelijk. Het werkt hetzelfde zoals met andere online betalingen en is naar mijn mening erg betrouwbaar.
VerzendingTot nu toe heb ik het product elke keer meteen ontvangen na betaling.
Duidelijk en snel te vinden wat ik zocht. En een snelle levering van de productcode.
Via de Tweakers Pricewatch gezien dat de prijzen het laagste waren bij deze shop. Bestelling ging erg soepel en de gamekey had ik vrijwel direct binnen na het betalen
Het was een snelle probleemloze levering. Binnen een paar minuten heb je de key. Met instructies voor de gene die niet weten hoe de key te activeren.
Uitstekend bedrijf had een game code besteld en binnen één minuut binnen zeker een aanrader.
Ik heb de Steam Key meteen via de e-mail ontvangen, prima bestel systeem en snelle levering!
Goede en snelle service, en zeer voordelige prijzen, kreeg de code snel in mijn inbox en werkte meteen zonder gedoe.
De bestelling bij GameKeySync is makkelijk gedaan en ik kreeg deze snel in mijn mailbox binnen
Binnen 3 minuten een gamekey op je email. Perfect! De chat met een medewerker is ook snel en vriendelijk. Aanrader!
Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk en snel. De winkel bevat actuele games. Normaal ben ik niet van de "Game Key" websites maar omdat Fallout 4 hier net even goedkoper was toch besloten om het eens te proberen. Ik heb geen "Uitstekend" gegeven omdat ik denk dat de website nog wat overzichtelijker kan. Ik heb "Goed" gegeven omdat mijn Key gewoon binnen kwam.
VerzendingZoals belooft door de website was de key dan ook binnen 2 minuten geleverd, na dat ik op betalen drukte kreeg ik men key gelijk binnen.
De bestelde download code werd geleverd volgens de beschrijving. De Steam code kon vervolgens gemakkelijk worden gebruikt om het spel in de Steam Library op te nemen.
VerzendingDe Steam code werd (zoals beloofd) binnen 2 minuten verstuurd naar mijn e-mailadres.
Goed maar nog wel werk aan de winkel, activatiecode was niet goed overgenomen uit foto maar toen dit gezien was, was activeren makkelijk
De prducten waren makkelijk te vinden, waren het goedkoopst op de markt. Betaling was makkelijk
VerzendingLivering was goed, het duurde niet eens een halve minuut en ik kreeg al de mail mdt de key
Het gaat allemaal lekker snel door gebruik van IDeal. Geen gezeur met PayPal. En met wat apps op je telefoon, kan je daar alles op doen.
VerzendingActiveringscodes stonden binnen een minuut na betaling op de mail. Dus binnen twee minuten geactiveerd en aan het downloaden.
KlantenserviceNog geen gebruik van kunnen maken, maar kan alleen maar aannemen dat die ook goed zal zijn. Denk niet dat je ze vaak nodig zal hebben als je een key besteld.
Hele snelle service had het spel binnen 5 minuten op me steam account en speel het vaak zat 👌🏻👌🏻👌🏻!
VerzendingHet product was binnen enkele minuten in mijn mailbox super service!
KlantenserviceUitstekende klantenservice snel antwoord top bedrijf! Ik kom hier zeker vaker
Koop bijna altijd mijn keys bij gamekeysync. nooit issues gehad en de keys krijg ik altijd snel binnen!
VerzendingKeys zijn altijd snel binnen. nog nooit gedoe gehad.
Ik vond het heel gemakkelijk bestellen. Het was fijn dat je veel betalingsmogelijkehden had en je kreeg ook snel je activatiecode. Ik twijfelde eerst wel over de betrouwbaarheid van de site omdat het zo goedkoop was. Maar het was fijn dat je veel recensies kon lezen, daarom besloot ik uiteindelijk om het toch te proberen.