Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenHet was geen enkel probleem om het product te vinden, bestellen en betalen. Slechts enkele minuten na betaling kreeg ik de steam-codes opgestuurd en kon ik mijn product activeren. Alles is geheel vlekkeloos verlopen, en er is niets op het proces aan te merken. Ik ben tevreden!
VerzendingVerzending ging per e-mail, hetgeen binnen een paar minuten gebeurd was. Tussen "bestellen" en "kunnen spelen" zat nog geen 5 minuten.
Eerste keer dat ik hier besteld heb, verloopt allemaal snel en makkelijk en gaat zoals het zou moeten.
Gemakkelijk en snel.
Geen enkel probleem gehad.
Gewoon zoals het hoort.
Volgende keer weer bij GameKeySinc.
Product-key binnen 1 minuut geleverd, echt top service. Dit geldt overigens ook voor de klantenservice.
Bestelling gedaan van WoW Legion. Ging prima, duidelijke informatie op de website en een goede prijs. Prima dus!
Verzendingcode via de mail gekregen, na het afronden van de bestelling binnen een paar minuten binnen.
Het product was gemakkelijk te bestellen zonder rompslomp. De website is duidelijk en erg overzichtelijk.
VerzendingIk had binnen 2 minuten de key in mijn email
Battlefield 1 besteld voor de pc, direct na het betalen de activatiecode gekregen via de mail. Ook nog eens goedkoper dan bij EA zelf. Perfect!
VerzendingDirect na betalen binnen via de mail
Site was deze keer wat traag, styling is ook wat outdated. Alles werkte met genoeg geduld wel.
VerzendingDe gamekey is eerder binnen dan de factuur ;-)
KlantenserviceIk heb een tip achtergelaten met wat gegevens over de trage site. Hier heb ik echter geen reactie op mogen ontvangen.
EDIT: deze heb ik alsnog ontvangen.
de website is snel en stuurt je een email met een code daardoor hoef je niet wachten op een pakketje
Heb hier een ps4 code gehaald voor 365 dagen online te kunen gamen, werkt super
VerzendingSnel, goed en werkend
na betaling via Ideal zeer snelle download.ik kon binnen een half uur na betaling mijn game spelen,super !!
Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijke website. Een vrij ruim aanbod van keys. Keys komen vrijwel direct binnen.
---
Ik heb geen ervaring met de klantenservice, dus ik vind het dat ik daar geen 5 sterren voor kan geven.
Ik heb nog niet meegemaakt dat ik niet binnen 5 minuten een key gemaild heb gekregen.
Kwestie van aanklikken, gegevens invullen betalen en klaar. Binnen 5 minuten had ik de code in mijn mail.
Zeer snelle levering van de activeringscode van een game die ik heb besteld. Niets op aan te merken!
Prima, duidelijke website, gelijk de code ontvangen via de mail. Geen gezeur erom heen, je weet wat je wilt hebben en dat heb je dan ook zo binnen.
snel, safe en simpel. Steamkey was op voorraad en had na 5 minuten al de key in mijn mailbox
De website was erg overzichtelijk, account snel aangemaakt. Nadat ik de betaling had gedaan zat de mail met de key direct in mijn mailbox.
Duidelijk hoe je het moet doen op de site, snelle levering via de email. Gewoon goed.
VerzendingBinnen 1 minuut de key in huis
De code en hulp kwam zeer snel
Ik had problemen met het activeren van de code en kreeg meteen hulp
Er werd uitstekend gehandele
Ik kreeg direct een mail met activatiecode
KlantenserviceIk kreeg snel de nodige hulp
Prima site, alles makkelijk te vinden en duidelijk over wat je krijgt. Het was de goedkoopste dus een no brainer.
VerzendingIk wil eigenlijk toch alles tegenwoordig als download hebben en niet als fysieke disc. Binnen 1 minuut de code binnen. Perfect.