Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenXbox live code zeer snel binnen via email en werkt goed. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan.
Verzendingkwam nagenoeg meteen binnen.
Via Tweakers pricewatch was de webshop zo gevonden en bestellen en afrekenen ging erg gemakkelijk.
Je betaald, code wordt gemaild en kan je inwisselen bij de fabrikant. Daarna gelijk game downloaden. Top.
Goede en snelle service. Ik heb hier al afgelopen 2 jaar de Xbox one live abonament verlengd blijft altijd de goedkoopste.
VerzendingOnline betaald en de gamekey meteen ontvangen
Het was makkelijk en snel, er wordt goed uitgelegd wat je moet doen en alles werkt prima.
De producten zijn makkelijk en snel te bestellen. Binnen 10 minuten kun je het nieuwe spel spelen indien je een game-key krijgt.
VerzendingBesteld en 2 minuten later de game key in de mailbox ontvangen.
De bestelling was makkelijk en snel te plaatsen, dit was omdat alle invulvelden op dezelfde pagina stonden. Daarna was het gewoon met ideal betalen.
VerzendingZe werken met steam codes. Ik had deze via mijn email adres ontvangen en heb hier dan ook niet lang op hoeven wachten.
Ik koop hier vaker. Lage prijzen en altijd snel je games! Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.
VerzendingIk had Dishonored 2 steam key besteld. Deze zat binnen 2 minuten in mijn email, en was direct te verzilveren op steam. Tegen een veel kleinere prijs dan in de steam store!
Altijd goed ervaringen gehad met deze game-key webwinkel. Vooral zo doorgaan zou ik zeggen. Als tip heb ik nog dat het beter is om 1 site te gebruiken (Gamesync.nl & Gamekeysync.nl) om verschillen tot betrekking van prijzen van spellen te voorkomen.
VerzendingSnelle verzending via de mail, nooit problemen mee gehad.
Overzichtelijke site en makkelijke betaling. De key ook snel ontvangen ik zal niet twijfelen als er weer eens een game het goedkoopst is op GameKeySync.
VerzendingZoals ik al zij, prima verzending via E-mail
Ik heb hier Titanfall 2 besteld voor een uitstekende prijs, en de key was binnen een minuut binnen. Prima webwinkel dus.
De game die ik zocht had in twee tellen gevonden. Ook binnen 2 minuten had ik de activeringscode ontvangen via de mail. Ga zeker nog een keer op deze site bestellen.
Geen contact met de klantenservice nodig gehad.
Met een snelle, goedkope en eenvoudige service ben ik altijd erg tevreden. Simpelweg een account aan maken is het enige wat je hoeft te doen om het nóg makkelijker te maken.
VerzendingVia de email een product-code ontvangen is ook een grote pré. Een snelle levering van minder dan 5 minuten, ook op zondag, zorgt er voor dat ik snel mijn game kan spelen.
KlantenserviceIk heb tot op het moment een maal contact moeten hebben met de klanten service om extra informatie te vragen over de installatie van een game. Dit ging vlot en soepel.
Via tweakers deze site gevonden, de game die ik wilde (GTA 5) was hier erg goedkoop en de reviews waren goed. Game besteld en nog geen minuut later had ik de code in m'n mailbox. Alles verliep vlekkeloos.
VerzendingDe code werd direct verzonden
Binnen een minuut levering van de productkey na betaling, de key werd meteen herkend door Origin.
Goede keuze van betaalopties. Gezien ik voor ideal had gekozen was het gelijk ook rond.
VerzendingDe betaal bevestiging en de productcode email kwamen op hetzelfde moment binnen, binnen 5 minuten na de betaling. Uitstekende tijden!
Standard bestelprocedure en betaalmethodes, goede prijs en snelle levering. Geen problemen met spel activering op Steam. Alles volgens plan.
Duidelijk hoe te bestellen. Super snel key ontvangen via mail. Kon daarna snel het spel spelen.
Ik had m'n key net zo snel als dat de factuur binnen was. Windows 10 gedownload, op USB stick, installeren, code invoeren en alles draait als een zonnetje.
VerzendingNet zo snel als de factuur.
Product was makkelijk te vinden en betalen. Ik had binnen twee minuten m'n key binnen om te beginnen met downloaded.
VerzendingSuper snelle levering via mail.