Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNa bestelling via de website en het betalen had ik de steamcode 2 minuten later in mijn mailbox. Top!
AlgemeenDuidelijke, goedkope site. Heb een paar spellen daar besteld, en de keys komen altijd binnen een/twee minuten aan. Aanrader!
AlgemeenAlles verloopt exact hoe ze het zeggen, niets op aan te merken.
Prima games te halen hier!
AlgemeenCivilization 5 besteld, direct code ontvangen.
Vraag gesteld per mail van tevoren en direct antwoord.
AlgemeenAanbod is niet altijd compleet, maar staat je game ertussen is het vaak 1 van de goedkoopste aanbieders. Meerdere games besteld in afgelopen tijd, elke game netjes binnen paar minuten in de mail.
AlgemeenIk heb een kwartiertje geleden een key gekocht en vrijwel gelijk de code ontvangen. Helaas kwam de code niet overeen met de echte code. Ik voelde me even gesccamt. Na bellen naar de hulplijn bleek er een letter van de code omgewisseld te zijn. Slordig. Het is na enige minuten wel opgelost maar helaas.
AlgemeenXbox Game Pass code gekocht middels deze site. Eerste bestelling geplaatst. Binnen 5 minuten na betaling had ik de code in mijn mail ontvangen. Code werkt naar behoren.
VerzendingNa betaling ontving ik de betreffende code na ongeveer 5 minuten.
AlgemeenPrima. Binnen seconden de game-key ontvangen. Sneller kan bijna niet. De prijzen zijn veel lager dan op Steam en ze hebben ruime keuze.
VerzendingGame key per omgaande via e-mail
AlgemeenJe koopt hierbij een sleutel die je in Steam weer toevoegd.
Daarna kun je supersnel downloaden.
Heel erg gemakkelijk
Je krijgt de gekochte sleutel cq key na betaling in je Email
AlgemeenZowel bestelling, betaling als levering gaan erg eenvoudig. Genoeg betaalopties en een zeer snelle levering van de code via de mail.
VerzendingEén van de bestelde codes binnen een minuut in de mailbox mogen ontvangen.
De tweede van de bestelde keys kwam niet binnen. Aangekondigd was een levertermijn van 2 dagen. Omdat deze na twee dagen niet ontvangen was een mailtje gestuurd en binnen no-time een mail terug met de code en een verontschuldiging dat er in het proces iets misgelopen was. Keurig en snel opgelost dus.
Zeer snelle respons na een verlate levering. Enige nadeel was dat deze respons in de spamfolder van Gmail terecht kwam maar daar kan Gamekeysync uiteraard niet veel aan doen.
AlgemeenE-mail ontvangen naar aanleiding van bestelling om een review te plaatsen op tweakers met daarbij een korting op de volgende bestelling. Daarop mijn 'motivatie' om toch deze oprechte review te schrijven;
Opzoek naar een key voor de Sims 4 beland in de Pricewatch en uiteindelijk over naar GameKeySync. Mijn voorkeur ging uit naar een website in de PW wat niet alles kan zeggen maar een stap in de vertrouwde richting. Uiteindelijk bleek dat ik er al eerder iets had besteld dus dat account wederom gebruikt
So far wederom een prima en snelle ervaring met een nette afhandeling kwa e-mail / instructies / factuur.
Zover men niet op de fles gaat geen rede om niet hier te bestellen
Tja, met een gamekey kan het bijna niet fout of hij moet niet werken of niet legitiem zijn maargoed. Key netjes optijd binnen met de nodige 'facturen' en een nette beschrijving hoe deze te gebruiken. Aldoende meteen geactiveerd en downloaden maar.
AlgemeenOverzichtelijke website met veel achtergrondinfo. De email met downloadcode was binnen twee minuten aangekomen zoals ook vermeld op de website.
AlgemeenIk had direct mijn game gevonden die ik wou kopen en op een goedkope prijs.
AlgemeenOverzichtelijke website en goede betaal mogelijkheden. Netjes order per mail bevesitigd gekregen en de product code.
VerzendingPlaystation PLUS gekocht en binnen enkele minuten na betaling via IDeal keurig emails ontvangen met de 0.a. de code.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen en binnen enkele minuten keurig de emails ontvangen met daarin o.a. de code voor Playstation PLUS
VerzendingBestelling was makkelijk te plaatsen en binnen enkele minuten keurig de emails ontvangen met daarin o.a. de code voor Playstation PLUS
AlgemeenKreeg gelijk het product bijna gelijk, geen problemen met kopen. Ik heb niks te klagen
AlgemeenAankoop op zondag (!) 30/12 van een norton antivirus, levering binnen de 15minuten, ik denk dat het niet perfecter kan dan dat.
Bovendien is de prijs de helft van wat Norton zelf op hun website vraagt.....
SCHITTEREND!
digitale levering via mail na max 15 minuten
Algemeenjullie zijn altijd vertrouwelijk,
jullie zijn goed bezig.
doe zo verder!
zoals jullie nu bezig zijn ziet het er heel goed uit.
AlgemeenIk vond het een snelle en goede betaling en het product werdt best wel snel geleverd
VerzendingGing snel
AlgemeenHet was vrij makkelijk om een bestellling te plaatsen, maar voor een download key toch net een beetje omslachtig om ook al je adres gegevens in te voeren. Dit hoeft op andere sites niet altijd wanneer het om een key gaat. De key kwam vervolgens gewoon binnen, maar de betaling duurde iets langer dan ik gewend was (3 minuutjes ofzo).