Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenbestelling is naar wens verlopen en in goede orde ontvangen. ben tevreden over de levering
Alles verliep heel vlot, heb snel het spel kunnen kopen en kreeg vrijwel meteen een email met de key.
simpel en snel, zo zie ik het graag.
Ik zal hier waarschijnlijk wel opnieuw een key bestellen
per e-mail, binnen een minuut
Helaas had Coolblue mij laten zitten en kwam een cadeau voor een verjaardag te laat aan. Snel besloten om twee gift cards voor de PS4 aan te schaffen. Alles is perfect verlopen en een jarige toch nog erg blij kunnen maken.
VerzendingSupersnel de codes via e-mail ontvangen.
Binnen 2 minuten de key ontvangen en binnen 5 minuten kon er gepeeld worden. Duidelijke uitleg over de te nemen stappen.
VerzendingVerzending per email, snel en duidelijke uitleg.
Makkelijk om te betalen, snelle 'levering'. Binnen enkele minuten mailtje met duidelijke instructie om game te kunnen installeren.
De betaling verliep soepel en zonder problemen. Zo ver ik weet is het bij Tweakers ook de goedkoopste optie.
VerzendingIk bestelde een Xbox live Gold account voor een jaar. De levering was snel en op tijd
Als je bekend bent met steam , origin e.d. is dit absoluut supersnel geregeld. Overigens staat er ook duidelijke uitleg, mocht je nieuw zijn met deze applicaties.
VerzendingAl 5+ games besteld via gamekeysync. Ik had de key elke keer binnen 2min binnen per mail. TOP
Er was al aangekondigd dat ze snel waren. De reactie was binnen 5 minuten, dus ongelofelijk snel!
Simpel en vlug. Spel online besteld en sleutel via mail ontvangen. Kan moeilijk nog beter.
betalen ging heel makkelijk, 2 minuten later had ik de code van xbox live al binnen
Ik heb De Sims 4 Stedelijk Leven Origin key bestelt. De bestelling was zonder problemen en ik heb de code binnen een paar minuten gekregen. Ik wil absoluut deze site nog een keer gebruiken.
VerzendingVan de bestelling tot ik de code heb via e-mail gekregen = 3 - 5 minuten.
Ik heb een black ops 3 code gekocht, hij was goedkoop en ik kreeg hem erg snel en makkelijk.
VerzendingDe levering is makkelijk en snel. Je krijgt binnen een paar minuten de code via de mail.
Het was erg makkelijk om een game te kopen, lage prijs en je hebt de key binnen minuten in je mail!
Heel snel mijn code toegestuurd gekregen. Heldere communicatie en een hele fijne website. Ik ben zeer tevreden!
Snelle, prima levering. ik zou niet weten wat ik nog meer moet zeggen over het toesturen van een code.
Verzendingsupersnel in de mailbox
De prijs was erg goed en de bestelling was snel en makkelijk gebeurd.
Zoals meerdere keren al ben ik zeer tevreden op het gemak wat ik hier kan bestellen voor de juiste prijs.
Bestelling is makkelijk. De code krijg je zeer snel via de mail, binnen een minuut.
Snel en makkelijk betalen met bancontact. Alles verliep vlot en zoals het hoort te zijn.
Uitstekende webwinkel om games te kopen. Ik heb hier Football Manager en Cities Skylinies Afterdark gekocht. Voordat ik de betalingsbevestiging in de mailbox had, waren de Steam code al binnen. Een tevreden klant dus.