GameKeySync

Gebruikers over webshop GameKeySync

Een hele makkelijke site om te navigeren, erg snelle afhandeling, met prijzen zijn ze meestal de goedkoopste.

Wel vaker keys gekocht hier, key binnen 30seconden in je mail. Niks op aan te merken!

Het product dat ik zocht had ik snel gevonden. Betaling verliep snel en vlekkenloos. Geen probleem.

Code was binnen enkele minuten in mijn mail.

Ik had een xbox gold 12 maanden gekocht. Bij het invoeren gaf hij aan dat de code niet geschikt was voor mijn regio. Direct een mail gestuurd hierover en binnen een uur reactie terug met een nieuwe code. En dat voor op een zondag! Helemaal top!

Overzichtelijk, veel keuze mogelijkheden tot betaling. Snelle afhandeling. Mooie prijzen een dikke prima voor Gamesync.

De website was overzichtelijk. Ik kon zeer makkelijk vinden wat ik zocht. Eenmaal ik het gevonden had was ik verschoten van de scherpe prijs. Ik heb het item besteld en binnen de minuut had ik mijn activatiecode toegestuurd gekregen. Top!

Ik heb de code na betaling binnen de minuut gekregen. Top!

Bestelling was goedkoop en erg snel, ga hier zeker nog wel vaker games bestellen. Top!

Je bestelling komt na betaling direct toe in je mailbox. Importeren van de sleutel in steam ging heel gemakkelijk.

Het proces is erg makkelijk, gedaan in een paar minuten.
Je krijgt gelijk een mailtje met daarin de code.
Deze kan je invoeren op steam.

alles top top top toptop top top toptoptoptop top top top top top toptoptop top

briljante levering: online download

Het is een hele fijne site waar je voor een hele lage prijs game sleutels koopt en omdat alleen een sleutel koopt is het veel goedkoper en kun je toch gewoon de game spelen ik koop hier al mijn games

Je krijgt de sleutel per email en dan ga je naar steam, gog galaxy of uplay en activeer je de sleutel en dan kan het gamen beginnen

Makkelijk bestellen alleen FF kijken of het een steam of uplay game is ivm downloaden van de game dus.....

Na betaling was de mail binnen twee minuten binnen

Key besteld en hij werd binnen 15 minuten opgestuurd. De service is dus snel en betrouwbaar.

key binnen 15min opgestuurd

Site werkt snel, code gelijk toegemaild gekregen, invoeren en spelen maar. Ideaal, en zo goedkoop

Ze hebben een duidelijke site en keuze genoeg in artikelen die te koop zijn. Game was gemakkelijk te vinden, en voor een goede prijs. Meerdere mogelijkheden voor betalen is ook prima.

Was een download-licentie. En kwam binnen 5 minuten in de mail binnen, dus prima.

Game was makkelijk te vinden op de site. Prijs was volledig en veranderde niet. Na mijn aankoop heb ik een bevestigingsmail ontvangen en enkele minuten later heb ik de gamecode ontvangen. Code geactiveerd en nu volop aan het genieten van Attila! Uitleg over de game op de site is wel in Engels, dus dit kan voor sommige een probleem zijn.

Na betaling kreeg ik binnen enkele minuten werkende activatiecodes in mijn mail. Snelle levering en het betaalproces verliep soepel.

Kreeg de key (Fallout 4) zeer snel in mijn mailbox. Bij het activeren via steam kreeg ik echter een melding dat er een onverwachte fout is opgetreden, maar desondanks kon ik het spel downloaden/spelen. Denk dat dit door steam komt en niet door GameKeySync.

kreeg de key zeer snel in de mailbox

Heb een super goedkope game gekocht alleen bij gamesync. Binnen 5 minuten heb ik de game-key gekregen! Super cool.

Snelle levering van mijn bestelling! Had een psn kaart van 365 dagen besteld en binnen 2 minuten had ik hem binnen top geen moeite volgende keer weer daar

Na betaling kreeg ik vrijwel de code meteen binnen en en en en en en en dat was wel chill

Is goed

Ik heb er eerder al eens een probleem mee gehad maar die hebben we vrijwel meteen op kunnen lossen

De bestelling en betaling gingen snel en eenvoudig. Een paar minuten later zat de key al in de mailbox!

De key werd via mail geleverd, slechts enkele minuten na de bestelling.

Scorekaart voor GameKeySync