Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenVia GameKeySync kun je makkelijk en snel Steam-games kopen voor een veel lagere prijs dan op Steam. Na het betalen krijg je de key binnen een minuut in de mail. Je vult de key in op Steam en je hebt het spel. Even snel als kopen via Steam en voor veel minder geld. Ideaal dus.
Snel en betrouwbaar, meerdere producten aangeschaft. Geheel volgens de beschrijving en met duidelijk handleiding hoe te installeren.
VerzendingIk kreeg binnen enkele minuten mijn key toegestuurd.
Eigenlijk allemaal zoals het hoort: makkelijk bestellen, snelle levering (eigenlijk direct in de mail), product werkt direct!
Battlefield 1 gekocht kwam niet binnen maar ze belden mij na een tijdje en toen is het meteen opgelost
Key besteld die hartstikke netjes binnen 5 minuten binnen is gekomen. Werkt top, goede prijs.
Duidelijke website, bestelling is in een paar minuten gebeurd. Je ontvangt de key(steam cd key) binnen minuten.
VerzendingVerzending en ontvangst binnen minuten aangezien het hier gaat om een Steam cd key
Doen precies wat ze moeten doen zonder al te veel toestanden. Betalen en code binnen paar minuten in je mailbox
Omdat Bethesda tegenwoordig bijna niets meer op de DVD zet van hun fysieke edities, besloot ik om maar gewoon een Steam code te kopen. Ik zag, dat Gamesync op dat moment de goedkoopste was.
Ik had al goede ervaringen met Gamesync en het is gewoon een betrouwbare site, dus bestelde ik mijn code hier.
Bestelling in winkelmandje gedaan. Tijdens de afrekening kreeg ik eerst nog een net overzicht: leveradres, product en prijs. Hierna afgerekend met Ideal, wat heel soepel verloopte.
De Steam code ontving ik via E-mail binnen de beloofde 2 minuten en werkte uiteraard gewoon. Prima dus!
Prima prijzen en snelle service. Heb er een cadeau aangeschaft, digitale download, en de code was binnen 2 minuten in de mailbox. Perfect
VerzendingLevering kan eigenlijk niet sneller dan nu gebeurt is, hooguit 2 minuten.
Ik was op zoek naar de game Prey, deze was het voordeligst bij GameKeySync. Na de betaling kreeg ik vrij snel een mailtje met overige instructie waarna ik gelijk kon beginnen met het downloaden van de game. Alles verliep eigenlijk vlekkeloos. Ik ben dik tevreden met de geleverde game en de prijs !
VerzendingPer mail de key gekregen en gelijk kunnen downloaden dus uitstekend !
Top,
Snelheid en prijs waren erg goed, gewoon weg een top site eigenlijk
Simon Gubbens
Game Prey 2017 besteld. Bestellen ging heel vlot. Bestelling geplaatst, betaald via Ideal. Paar minuten later code ontvangen en ingevoerd in steam. Code werd meteen geaccepteerd, waarna de download van het spel kon beginnen en daarna aan het spelen geslagen.
Goedkoop, duidelijke webshop. De bestelling ging prima en ik had binnen enkele seconden de gamekey in mijn mailbox.
Rainbow six siege bij deze winkel gekocht aangezien dit de goedkoopste website was volgens Tweakers. Betaling verliep soepel en geen problemen gehad bij de aankoop. Heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice dus hier kan ik geen uitspraken over doen.
VerzendingMeteen na het betalen de key in de mail. Niks op aan te merken.
Super Snel geleverd en duidelijk proces over hoe de procedure precies gegaan is. Een fijne winkel!
Het is een standaard betalingsprocedure die je op max. 5min hebt doorlopen en je kan met verschillende soorten middelen betalen.
VerzendingIk heb mijn product online ontvangen en alles is heel vlot verlopen.
KlantenserviceAls je een vraag hebt over eender wat, wordt die snel beantwoord!
Goede prijs en directe levering. Geen problemen met spelactivering. Nu heb ik veel plezier aan het spelen.
Hier een productcode voor Window 10 Pro besteld, welke je na enkele minuten na betaling in de mail krijgt. Daarbij ook een duidelijk instructie voor het aanmaken van installatie media.
KlantenserviceBij installatie gaf Windows aan dat de activatiecode al in gebruik was. GameKeySync gemaild en ik kreeg snel zonder problemen een alternatieve productsleutel die wel werkte.
Vooral de duidelijke productbeschrijvingen vind ik er goed. Zo weet je precies wat je besteld, vooral handig met pre-orders en extra's.
VerzendingDe key werd binnen enkele minuten per mail verzonden, gewoon goed.
KlantenserviceEr wordt een kortingscode of Steamcode beloofd wanneer je een review schrijft... maar die kwam nooit
Dus nu moet ik de review aanpassen en klagen, jammer!
Nog steeds niets van de klantenservice vernomen.
Makkelijk, je hoeft niet te wachten en krijgt gelijk een key in de email. Prima service dus!