Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling beviel prima, bf4 snel in de mailbox en zonder gedoe. Enige minpuntje is dat de website er een beetje verdacht uitziet.
VerzendingZoals ik al zei is dat de game binnen 2 minuten in mijn mailbox zat, prima service!
KlantenserviceDuidelijke informatie en makkelijke instructies.
Algemeenbetaling via banktransfer was zeer gewaardeerd en gewenst en werd snel behandeld zodat ik de code snel kon gebruiken
Verzendingverzending per mail was zeer prettig zodat er geen postbode nodig hoeft te zijn om het af te leveren aan mijn adres was tijd scheelt
Klantenserviceik heb nog geen contact hoven te zoeken met de klantenservice omdat het proces vlekkeloos verliep
AlgemeenLekker makkelijk en snel. Vooral voor games zoals de Sims die normaal super duur blijven. Hier lekker goedkoop en een code die nog valide is, zodat je het nooit meer kwijtraakt (nadat je het hebt ingevoerd in origin)
VerzendingVia de e-mail, binnen 5 minuten. Top.
Ik ben tevreden over de snelle service. Veel makkelijker dan naar een game winkel lopen.
Paar keer besteld, snel de key, goede service. Enige was dat ik logo van paypal op website zie, maar kan niet met paypal betalen.
VerzendingSnelle levering, binnen paar minuten in je email de productcode.
Ik had GTA V (voor pc) bij hun gekocht, overzichtelijke website en het was snel verstuurd.
Een tip: Vaak komen de emails van hun automatisch in je spambox terecht dus vergeet niet daar te kijken
de key was binnen een minuut verstuurd
top site absolute aanrader zeer snelle levering en duidelijke uitleg ook code gekregen voor eventuele dlc had dirt 4 besteld
Mijn eerste bestelling bij GameSync heb ik ervaren als goedkoop, makkelijk en snel. Heerlijk zo.
VerzendingBinnen 2 minuten de code in de email en je kunt beginnen. Top.
Het product dat ik gekocht had werkte goed en voor een hele scherpe prijs. Verder is de service prima!
VerzendingHet product was binnen 1 minuut via email verzonden. Wat top is.
KlantenserviceVoor klachten kan je ze mailen en krijg je snel antwoord.
Gemakkelijker kan niet! Spelen in no-time! Werkelijk klasse! Dit wordt mijn site om spelcodes te bestellen: vlot en voordelig. kan niet beter.
Verzendingreaper of souls de uitbreiding op Diablo 3 levert gave nieuwe mogelijkheden en een nieuwe stimulans op om verder te spelen. Zeker het geld waard.En omdat ik met de key direct kon beginnen met spelen helemaal super!
Eerste webshop in tijden waar de Xbox Live Gold code in één keer werkt, en je niet bij Microsoft zelf moet gaan bevestigen dat hij reeds gebruikt is.
VerzendingBinnen 2 minuten in je mailbox
Prima webwinkel.
Producten zijn goed te vinden, beschikbaarheid klopt, afhandeling is vlot.
Al meerdere producten besteld en ze zijn consistent qua kwaliteit.
Game key was snel gemaild en gelukkig in tekst waardoor ik het eenvoudig over kon nemen.
Super website. Easy bestellen, betalen en 5 min later zit de downloadcode in je mailbox.
Overzichtelijke site en makkelijk te zoeken naar games. Bestelling is zo geplaatst.
Overall een top site.
Levering was zoals op de site staat. Binnen 2 minuten in de mail.
Ik vond het een zeer gemakkelijk bestelprocess en had het bestelde product zeer snel ontvangen.
Het is makkelijk en snel betalen je hebt heel snel je bestelling binnen en kan er dan meteen mee aan de slag en de download starten, als je niet weet hoe je de code moet activeren zetten ze dat er ook bij en het is dus gewoon snel en makelijk
VerzendingDe meeste spellen kan je er op vinden maar niet allemaal
Overzichtelijke site met (ongelooflijke) goede prijzen. Betaling ging zeer vlot en snel de key ontvangen. Zeer betrouwbaar, absolute aanrader om hier je spelletjes te kopen.
Verzendingonmiddelijk de key ontvangen, top!
Het bestellen van een game ging prima. Binnen enkele minuten had ik de code in mijn mailbox zodat ik hem via Steam kon activeren.
Super snel bestellen, betalen, mail ontvangen en code invoeren en je playstation plus account is binnen 1 minuut geactiveerd!
VerzendingLevering binnen een paar seconden via de mail
Prima site alles werkt zoals het hoord met beschrijfingen en andere peospas!
Verder gewoon met de email ontvangen en dat werkt prima!
Gewoon met de mail binnen 5 minuten