Gebruikers over webshop GameKeySync
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia Budgetgaming bleek GameSync de goedkoopste voor de uitbreidingsets van de Sims 4 (Digitaal) en eerder al voor een Playstation Plus kaarten.
VerzendingMakkelijk afrekenen via iDeal en binnen enkele minuten de code in je mail.
AlgemeenNiet veel aan te op-/aan te merken. Het is een webshop waar ik een steamgame kocht. Binnen 5 minuten de activatiecode ontvangen. Verliep erg soepel. Geen ervaring met klantenservice o.i.d.
Algemeensnel goedkoop en betrouwbaar.
order was direct afgewerkt en ontvangen.
heel goede service.
kom sowieso terug
AlgemeenHoe simpel en snel kan het zijn!! Erg tevreden over deze manier van aanschaffen. Ga ik zeker vaker doen in de toekomst!
AlgemeenIk werd snel geholpen, zonder problemen en voor een juiste prijs. Bovendien bieden ze extra korting/een steam game aan als je een review op tweakers achterlaat, ongeacht deze positief of negatief is.
VerzendingIk kreeg de code binnen 5 minuten geleverd.
AlgemeenIk koop zelden games on line enkel digitaal, (koop liever de game met box erbij en dan in de winkel zodat ik hem direct in bezit heb). Maar het prijs verschil was te groot met deze game vandaar mijn online aankoop. Verder ging dat prima, had binnen een minuut de keycode in bezit en betaling ging ook prima. Dus, niets op aan te merken.
Verzendingzoals ik al zei ging alles erg snel en professioneel. heb dus echt geen enkele aanmerking hierop.
AlgemeenIk heb tweemaal een windows key gekocht welke ik na een aantal minuten in de mail ontving. De keys werkte direct en er was geen telefoon authenticatie nodig.
Verzendingkreeg de key binnen 2 minuten na betaling in de mail.
AlgemeenIk kocht een steam-key voor Call of Duty: Black Ops 3 en kreeg deze binnen 5 minuten na betaling, kon de game gelijk downloaden en spelen en geen gedoe gehad. Makkelijke en ook nog eens goedkoper dan hem uit de winkel te kopen.
VerzendingSnelle levering, kreeg hem binnen 5 minuten na betaling!
AlgemeenAltijd de nieuwste games voor een erg goede prijs. Snelle levering een echte aanrader !
AlgemeenDat ging gemakkelijk... Zoals het hoort met dit soort webshops. Betalen, vrijwel onmiddellijk de code krijgen en spelen maar. Gewoon goed, dus.
VerzendingHet mailtje met de code was er letterlijk twee seconden nadat ik de betaling had afgerond. Sterker nog, de code was er eerder dan de betalingsbevestiging. Zal niet voor alle games gelden, maar voor Ghost Recon Wildlands dus wel.
AlgemeenMakkelijk! Gewoon betalen. Je heb binnen korte tijd je code en bent zo aan het downloaden.
VerzendingSnel je code via de mail. Veel makkelijker dan al die cd's en ook veel sneller.
AlgemeenWindows 10 pro key gekocht. Na betaling had ik binnen 2 minuten een werkende key in mijn inbox.
VerzendingBinnen 2 minuten, zoals beloofd
AlgemeenKey voor Fallout 4 besteld. Betaald en onmiddellijk een code ontvangen. Deze werkt zoals het hoort in Steam. Prijs voor F4 was bijna de helft van wat je rechtstreeks bij Steam betaald. Dus ik ben zeer tevreden.
AlgemeenHet betalen van het product ging via een betaal link, makkelijk en snel met IDEAL.
VerzendingDe Steam gamecode werd binnen de beloofde 2 minuten via de mail gestuurd.
AlgemeenBestelling was makkelijk en snel. De website is overzichtelijke en is ook zeer makkelijk in gebruik,
VerzendingEmail met code kwam direct binnen.
AlgemeenVlotte levering, overzichtelijke site. Prettig dat het de laagste prijs was. Betaling via PayPal zou welkom zijn.
AlgemeenAl enkele keren besteld bij GamekeySync en het werkt altijd goed. Binnen een paar minuten kun je het gekochte spel spelen.
VerzendingLevering ging snel en foutloos. Wel een beetje jammer dat de beschrijving van het spel soms wat algemeen is. Daarom heb ik per abuis de normale editie en niet de special edition gekocht (die gek genoeg goedkoper was).....
AlgemeenBestellen van de game code via de mail was simpel en werkte meteen. (Wel even je spam checken)
AlgemeenHet product en de laagste prijs waren makkelijk te vinden via Tweakers. Het bestelproces is overzichtelijk en begrijpelijk. De leverancier stuurt voldoende e-mails met informatie over de bestelling en het product was binnen no-time digitaal geleverd. Het bestelproces voldeed aan de verwachtingen die geschept waren.
VerzendingHet totale bestelproces en de levering duurde maar enkele minuten. Heel handig!
AlgemeenBestelproces was makkelijk en ontving de game code voor Steam binnen enkele minuten in mijn inbox. Downloaden van de game kon daarna direct starten.