GameKeySync

Gebruikers over webshop GameKeySync

Via Budgetgaming bleek GameSync de goedkoopste voor de uitbreidingsets van de Sims 4 (Digitaal) en eerder al voor een Playstation Plus kaarten.

Makkelijk afrekenen via iDeal en binnen enkele minuten de code in je mail.

Niet veel aan te op-/aan te merken. Het is een webshop waar ik een steamgame kocht. Binnen 5 minuten de activatiecode ontvangen. Verliep erg soepel. Geen ervaring met klantenservice o.i.d.

snel goedkoop en betrouwbaar.
order was direct afgewerkt en ontvangen.
heel goede service.
kom sowieso terug

Hoe simpel en snel kan het zijn!! Erg tevreden over deze manier van aanschaffen. Ga ik zeker vaker doen in de toekomst!

Ik werd snel geholpen, zonder problemen en voor een juiste prijs. Bovendien bieden ze extra korting/een steam game aan als je een review op tweakers achterlaat, ongeacht deze positief of negatief is.

Ik kreeg de code binnen 5 minuten geleverd.

Ik koop zelden games on line enkel digitaal, (koop liever de game met box erbij en dan in de winkel zodat ik hem direct in bezit heb). Maar het prijs verschil was te groot met deze game vandaar mijn online aankoop. Verder ging dat prima, had binnen een minuut de keycode in bezit en betaling ging ook prima. Dus, niets op aan te merken.

zoals ik al zei ging alles erg snel en professioneel. heb dus echt geen enkele aanmerking hierop.

Ik heb tweemaal een windows key gekocht welke ik na een aantal minuten in de mail ontving. De keys werkte direct en er was geen telefoon authenticatie nodig.

kreeg de key binnen 2 minuten na betaling in de mail.

Ik kocht een steam-key voor Call of Duty: Black Ops 3 en kreeg deze binnen 5 minuten na betaling, kon de game gelijk downloaden en spelen en geen gedoe gehad. Makkelijke en ook nog eens goedkoper dan hem uit de winkel te kopen.

Snelle levering, kreeg hem binnen 5 minuten na betaling!

Altijd de nieuwste games voor een erg goede prijs. Snelle levering een echte aanrader !

Dat ging gemakkelijk... Zoals het hoort met dit soort webshops. Betalen, vrijwel onmiddellijk de code krijgen en spelen maar. Gewoon goed, dus.

Het mailtje met de code was er letterlijk twee seconden nadat ik de betaling had afgerond. Sterker nog, de code was er eerder dan de betalingsbevestiging. Zal niet voor alle games gelden, maar voor Ghost Recon Wildlands dus wel.

Makkelijk! Gewoon betalen. Je heb binnen korte tijd je code en bent zo aan het downloaden.

Snel je code via de mail. Veel makkelijker dan al die cd's en ook veel sneller.

Windows 10 pro key gekocht. Na betaling had ik binnen 2 minuten een werkende key in mijn inbox.

Binnen 2 minuten, zoals beloofd

Key voor Fallout 4 besteld. Betaald en onmiddellijk een code ontvangen. Deze werkt zoals het hoort in Steam. Prijs voor F4 was bijna de helft van wat je rechtstreeks bij Steam betaald. Dus ik ben zeer tevreden.

Het betalen van het product ging via een betaal link, makkelijk en snel met IDEAL.

De Steam gamecode werd binnen de beloofde 2 minuten via de mail gestuurd.

Bestelling was makkelijk en snel. De website is overzichtelijke en is ook zeer makkelijk in gebruik,

Email met code kwam direct binnen.

Vlotte levering, overzichtelijke site. Prettig dat het de laagste prijs was. Betaling via PayPal zou welkom zijn.

Al enkele keren besteld bij GamekeySync en het werkt altijd goed. Binnen een paar minuten kun je het gekochte spel spelen.

Levering ging snel en foutloos. Wel een beetje jammer dat de beschrijving van het spel soms wat algemeen is. Daarom heb ik per abuis de normale editie en niet de special edition gekocht (die gek genoeg goedkoper was).....

Bestellen van de game code via de mail was simpel en werkte meteen. (Wel even je spam checken)

Het product en de laagste prijs waren makkelijk te vinden via Tweakers. Het bestelproces is overzichtelijk en begrijpelijk. De leverancier stuurt voldoende e-mails met informatie over de bestelling en het product was binnen no-time digitaal geleverd. Het bestelproces voldeed aan de verwachtingen die geschept waren.

Het totale bestelproces en de levering duurde maar enkele minuten. Heel handig!

Bestelproces was makkelijk en ontving de game code voor Steam binnen enkele minuten in mijn inbox. Downloaden van de game kon daarna direct starten.

Scorekaart voor GameKeySync