Dreamgame

Gebruikers over webshop Dreamgame

Goede en snelle hulp als nodig je het nodig hebt.
Aardige jongens alsof ik met een medegamer zit te chatten.
En heeft verstand van zaken.

betalen en binnen 10 minuten downloaden , instaleren en gameon.

Goede en snelle hulp als nodig je het nodig hebt.
Aardige jongens alsof ik met een medegamer zit te chatten.
En heeft verstand van zaken.

De bestelling was makkelijk en snel geregeld met iDeal. Mijn bestelling kwam niet gelijk door op mijn mail, maar direct werd ik persoonlijk geholpen om te zorgen dat het goed kwam, top service!

Bestelde xbox live key kwam niet gelijk door. Na een mailtje was het ook gelijk weer opgelost, geen probleem dus.

Het moment dat ik de key niet binnen had gekregen heb ik een mail gestuurd naar de support. Die reageerden erg rap en loste het gelijk op en checkte nog of het daarna goed was. Top

De website ziet er overzichtelijk uit en de prijzen zijn sterk. Ook de betaling via iDeal ging heel soepel.

De code voor Deus Ex: Human Revolution was in minder dan twee minuten na de iDeal betaling binnen. Hartstikke fijn!

Een code besteld, betaald en binnen minuut binnen.
Kon gewoon met ideal waar de meeste sites het alleen met creditkaart of paypal kan.

Heel fijn dat je direct je spel kunt downloaden, installeren en spelen.
toppie!

C&C The Ultimate Collection gekocht waarvan het eerste deel denk ik al 20 jaar oud is.
Voordeel van online kopen is dat het spel in zo verre nog ondersteund word dat het ook speelbaar is in windows 10.
Of dit door Dreamgame of Origin gebeurt weet ik niet, maar ik ben hier dik tevreden mee!

Een digitale code besteld. Scheelde niet bijzonder veel qua prijs maar alle beetjes helpen. Het bestellen verliep soepel en ik kreeg een werkende code. Ik ga hier zeker nog vaker codes bestellen.

Binnen 1 minuut in de mailbox

Ik heb gta V gekocht bij Dreamgame, Ik kan niks anders zeggen dan dat het gewoon goed is. Het is ideaal om op basis van een code via de mail toegang te krijgen tot je game.

Binnen twee minuten na de betaling had ik de code in mijn mailbox

Ze waren de goedkoopste, en ze hebben niet teleurgesteld. Code was in 1 minuut binnen, erg netjes.

Bestelling liep niet helemaal zoals het hoorde te gaan. Mailtje gestuurd en binnen het uur bericht terug met een herstelactie. snelle service waar ik van hou.

snel per mail.

snell reactie op de mail. top service

Klein puntje betreffende de website: via chrome en/of IE kan er niet ingelogd worden. via Apple appartuur echter wel.

F12016 gekocht, binnen enkele minuten kreeg ik de steam code toegestuurd. Deze even toevoegen in steam en gamen maar! Wat dat betreft perfect. Wat jammer is dat er alleen met ideal of overboeking betaald kan worden. Tevens was de steam code niet heel duidelijk in de bijlage, maar goed te doen. Tevreden klant!

F1 2016 aangeschaft voor de pc. Was helaas nog niet in de winkel verkrijgbaar op schijf. Steamkey besteld via dreamgame. Keurige site, overzichtelijk en snel. Binnen 2 minuten de code in de mail!

Bestellen is makkelijk en snel net zoals de levering van de keys en dat tegen een voordelige prijs. Key ontvangen binnen enkele minuten, voor nu en nog eens!

Had per ongeluk een verkeerd mail adress ingevuld bij me bestelling, een telefoon gesprek en kreeg de code doorgestuurd op het correct e-mailadress.
Perfect services!!!

Top! Zeer goedkoop de C&C set kunnen halen. Erg snel de key binnen via e-mail en kon gelijk worden geactiveerd in Origin. Top!

Had even moeite aangezien ik niet kon inloggen en omdat er werd gevraagd om me te registreren terwijl ik al een account had. Maar uiteindelijk werkte het.

Binnen een aantal minuten kreeg ik mijn code binnen, sneller kan niet.

Ben heel erg goed geholpen door hen, Ik ben zeer tevreden.

Het lukte mij niet om het spel te downloaden maar ik werd super geholpen met het downloaden.

Ik werd meteen geholpen.

Overwatch code besteld voor pc. Helaas het verkeerde emailadres opgegeven, maar de klantenservice heeft mij direct super geholpen.

Levering snel en direct via mail

Uitstekende klantenservice. Per ongeluk het verkeerde emailadres gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. De klantenservice heeft direct gereageerd en mij direct effectief geholpen, tegen middernacht nog wel!
Erg goed. Zal in de toekomst hier zeker weer bestellen.

Ook voor nabestellingen is Dreamgame de place to go. Goede service en verzending. Prettig contact.

Na een nabestelling zat het product de volgende dag in mijn brievenbus.

Prettig mailcontact.

Prettige site, goede koopervaring. Zo goed als altijd de goedkoopste. Product binnen enkele minuten in de mail ontvangen.

Binnen enkele minuten na afrekenen zat de code in de mail.

Attente en snel reagerende klantenservice. Men denkt met je mee en komt met correct, passend en goed advies.

Dreamgame is een goed site dat ik vertrouwbaar kan noemen met goede service. Ik ben vooral tevreden dat jou bestelde game ruim op tijd binnen komt.

Afgelopen weekend Overwatch pre-order gekocht (was bij Dreamgame het goedkoopst). Kreeg gisteren netjes één dag voor release mijn code binnen via mail. Alles ging precies zoals aangegeven op de site. Top service en top site!

Kreeg alles netjes (optijd) via mail binnen.

Scorekaart voor Dreamgame