Dreamgame

Gebruikers over webshop Dreamgame

Makkelijk betalen via ideal en de code kwam na 1 minuut binnen op mijn email.

Civilization VI code besteld bij Dreamgame, aangezien zij één van de goedkoopste waren. Kwam meteen aan in de mail en was meteen te activeren op Steam.

Code kwam meteen aan in de mail.

De code voor het downloaden van mn game was binnen een minuut binnen. Betaling was ook geen probleem, super snel geregeld!

Battlefield 1 besteld, met iDeal betaald en met 1 minuut de key ontvangen. In Origin invoeren en installeren maar.

Civilization 6 besteld via dreamgame. Scherpste prijs, direct binnen en werkte meteen (download via steam).

Zojuist battlefield 1 besteld. Ging enorm makkelijk. Key was binnen een minuut binnen. Het was een gescande pagina waardoor het even goed kijken was wat de letters waren. maar na 1 typfout was het goed.

Key was binnen 1 minuut binnen. Zo snel heb ik het nog nooit gezien.

De bestelling verliep erg makkelijk. Na het betalen , werd de productcode bijna direct verzonden. Erg gemakkelijk, goedkoopste aanbieder van BF 1 , en erg snel. Top!

In principe gaat het bestelling altijd heel makkelijk bij Dreamgame. Alleen met het kopen van Battlefield 1 kon ik niet inloggen op mijn account. Dit leverde even wat frustratie maar is met behulp van de klantenservice weer goed gekomen

Binnen 1 minuut binnen gekregen op mijn mail, uitstekend dus!

Ik heb wel vaker contact gezocht met de klantenservice. Via de mail heb ik meestal binnen 10 a 15 minuten al een bericht terug.

Bestellen van Battlefield 1 zo gedaan, met verschillende betalingsmogelijkheden.
Staat altijd als 1 van de goedkoopste in lijst van tweakers

de key was binnen 3 minuten in de mail.

Dit is mijn eerste bestelling bij Dreamgame en ik heb Battlefield 1 gekocht. Na wat reviews hier op Tweakers gelezen te hebben besloot ik de game bij Dreamgame te kopen.

Ik ben enorm tevreden en zal hier vaker games kopen.

Binnen 3 min had ik de key binnen en kon ik beginnen!

Civilizations 6 besteld en direct de key via email ontvangen. Makkelijk, snel en goedkoper dan op steam zelf.
Key werkt goed, en verder geen problemen ondervonden.

Key direct ontvangen via email

meerdere games gekocht hier, altijd key < 5 min binnen. Duidelijke site, vaak ook goedkoopste.

Aanschaf van battlefield 1 key.
Bestelling was makkelijk te plaatsen en een snelle levering van de key op het moment van release. Deze werkte direct.
Een groot voordeel is dat je niet hoeft te wachten op de hard copy en de prijs was prima!

CD key was direct beschikbaar bij release game battlefield 1

Battlefield 1 Key besteld, binnen enkele minuten in mn mailbox.

Snelle levering, goede service, binnen 10 minuten reactie op mn mail buiten kantoortijd.

10/10 would order again

Key na betaling binnen 2 minuten in mijn mailbox. Top

Key werkte niet als gevolg van een fout met de cache van Origin. Ondanks dat webshop hier niets aan kon doen top support gekregen en een steam game voor het ongemak.

Duidelijke site, een account aanmaken was niet nodig, de betaling via iDeal liep vlekkeloos. Overigens alles eenvoudig via de mobiel gedaan, dus de responsive ervaring was helemaal goed.

Ik had een Steam key van Civilization 6 besteld: binnen paar minuten binnen via de mail (screenshot/foto van code).

Goede nazorg voor zover nodig: duidelijke emails.

Heb battlefield 1 gekocht via Dreamgame: kreeg de code op de avond van de release toegestuurd, top dus!

Ik had wat inlogproblemen, maar die zijn snel verholpen door de Support. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Via de Tweakers pricewatch uitgekomen bij Dreamgame. Snel en makkelijk dus. Betaling via Ideaal gedaan

Na betaling binnen 5 minute de code binnen voor BF1. Supersnel dus.

Eerste keer dat ik iets heb gesteld bij Dreamgame en ben er erg tevreden over. Bestelling plaatsen ging makkelijk en goed. Betalen ging ook snel en makkelijk.

Toen de site mijn goede email had kreeg ik meteen een mail met de activatiecode binnen.

Ik had battlefield 1 besteld maar per ongeluk een typfout in mijn mailadres gezet (kwam ik later pas achter). Vervolgens mail gestuurd naar support en het zo snel kunnen oplossen (support antwoordde snel op mijn emails).

Uitstekende service had een klein probleempje maar hadden hun in een tijdje voor mij opgelost

Eerste keer bij Dreamgame besteld, zeer tevreden. Code binnen 1 minuut in de mail binnen.

Code binnen 1 minuut in de mail

Scorekaart voor Dreamgame