Art & Craft België

Gebruikers over webshop Art & Craft België

Standaard bestelprocedure, al is het niet mogelijk een veilig wachtwoord te gebruiken (tenzij je een zeer lang wachtwoord ingeeft).

"Voor 18.00 u. besteld,morgen in huis". We zijn nu 4 dagen verder en het pakje is nog steeds niet verzonden.

Beleeft geholpen geweest, al konden ze mij absoluut niet verder helpen, wat ook logisch is al de stock incorrect aangegeven wordt op de website.

In de Amazon age niet duidelijk genoege info bij aankoop ivm producten met tragere leveringstermijn. Klantendienst was wel behulpzaam met remedies.

In de Amazon age niet duidelijk genoege advertentie ivm producten met tragere leveringstermijn.

Al heel veel gekocht en iedere keer zeer tevreden. Reeds ook enkele retours achter de rug en ik kan uit ervaring spreken dat ze dit goed en zo snel mogelijk afhandelen. De enkelingen die niet tevreden zijn over deze winkel, ik heb al vaak medewerkers IRL gezien en aan de lijn gehad. Deze klagers snap ik echt niet. Neem eens de telefoon vast (als je durf) en je wordt zeer snel bijgestaan. Geen grote callcenters zoals een krefel of mediamarkt

als tijd snel ontvangen, verwacht geen wonders maar doet wat je verwacht

Zeer slechte dienstverlening en communicatie. Afspraken worden niet nagekomen en is vindt geen informatievoorziening over het transport plaats. Zelf erachter moeten komen dat mijn pakket zoek was (of iets dergelijks).

Art & Craft adverteert met "Voor 21:00 besteld, morgen in huis indien het artikel is op voorraad in ons extern magazijn."

Dus ik bestel 4-9 op 20:55 een headset, in de veronderstelling dat ik deze dan morgen 5-9 in huis heb. Ik had hem dan ook nodig nl. Vervolgens ontvang ik (een dag later) een mail van de transporteur waarin het bezorgmoment een dag later is 6-9. Aangezien dat niet de afspraak is, en ik de headset nodig heb, stuur ik een mail naar Art & Craft.

En dit is het antwoord:

"Onze excuses voor de dag vertraging, maar als u 2-3 minuten voor 21u besteld, dan kan dit inderdaad eens gebeuren."

Wat is dat nu weer voor onzin. Voor 21uur is voor 21uu. Als je dat niet waar kunt maken moet je er maar 20:30 van maken, dan heb je een half uur speling. Ik heb dit ook gemeld aan Art & Craft, maar geen reactie meer mogen ontvangen.

Toen het pakket 7-9 nog altijd niet binnen was keek ik nog maar eens naar de T&T. Melding 6-9: Transportafspraak geannuleerd, reden: "Opdracht niet uitgevoerd i.v.m. manco aankomst Dynalogic"

En wederom niets van Art & Craft danwel Dynalogic hierover gehoord. Op 7-9 een mail naar Art & Craft gestuurd, 8-9 's middags reactie terug dat ze het uit gaan zoeken. Het is nu 9-9 en nog altijd niets gehoord of gezien.

Slechte communicatie en dienstverlening!

UPDATE 11-9: Pakket zou vandaag afgeleverd worden. Wederom niets ontvangen en ook niks gehoord van Art & Craft.

Let op, bestel hier niets! Het is echt een compleet waardeloos bedrijf! Zo iets heb ik echt nog nooit meegemaakt. Mijn beoordeling voor de klantenservice wordt van 'slecht' dan ook bijgesteld naar 'waardeloos'. Meer kan ik er echt niet van maken.

Zie verzending onderbouwing. De klantenservice reageert niet, of nogal laconiek, Als of het de normaalste zaak van de wereld is. Misschien is dat in België ook wel zo, maar wij zijn een andere standaard gewend in Nederland.

Recent heb ik 2 items besteld. 1 item is prima verzonden, het andere, dat nogtans een korter verzendtermijn had, is: 1. niet verzonden binnen dit termijn 2. Van "in voorraad" naar "op bestelling" gegaan 3. Uit de bestelde items op mijn account verdwenen. Voor mij staat dit gelijk aan diefstal. Goed dat ik de bestellingsmail heb, anders kon ik niets bewijzen.

Staat 1-2 dagen, daags nadien zie ik dat de status is veranderd naar "in bestelling". Hou je belftes na aub.

Het gegeven telefoonnummer is niet in gebruik. Het nummer gegeven in de mails blijft steken op taalkeuze. In de chat worden je loze beloftes voorgehouden.

Bestellen ging gemakkelijk, ik had alleen niet in de gaten dat ik in belgie aan het bestellen was, dus het terugsturen is dan 10 euro duurder dan wat ik gewend was.

Ik heb een mail gestuurd met vragen naar de vervoerder, maar ik kreeg alleen een geautomatiseerd bericht dat mijn bestelling een dag later zou aankomen.
Terwijl dat helemaal mijn bedoeling niet was!!!!

Retour sturen is onmogelijk.
Er wordt niet gereageerd op e-mails, als ik bel wordt er gezegd dat ik moet inloggen in het systeem (eerst account aanmaken) en dan krijg ik uiteindelijk een foutmelding en kan ik dus niet verder.

Als alles op stock is en het transport verloopt goed, dan is alles prima tot super prima bij deze firma. De ellende begint als er ergens iets verkeerd gelopen is. De meest botte en naast de kwestie antwoorden kan je verwachten van personen zonder enige empathie. Je krijgt het gevoel. JIJ zit met het probleem en niet zij. Je kan ons toch niets maken. Echt een rot gevoel hou je eraan over. Ik liet mijn hoofd niet hangen en ben ervoor gegaan. Samen hebben we het opgelost.

Artikel op stock. Vandaag besteld, morgen geleverd. Afspraak maken voor een levering ruim 7 dagen later en dan slechts de dag ervoor horen dat het niet in stock is en later geleverd zou worden. Vreemd. Maar netjes opgelost. Zelfs een kleine nalevering!

Botte antwoorden, krijgen nadat we een probleem aankaarten, volledig naast de kwestie en zonder een oplossing aan te bieden. We zijn er niets mee. Antwoorden om te antwoorden. Ik had er echt meer van verwacht. Bah......
Ik kreeg een nieuwe mail en er is een oplossing in de maak. Er is blijkbaar toch een vorm van goede wil aanwezig. Leuk om horen. Heb dus de waardering aangepast. Eerlijk is eerlijk. Nu zien of er effectief een oplossing komt voor het nog bestaande probleem waarmee we zitten. De offerte is binnen. Nu nog de verwerking.

Bij mijn bestelling is alles correct verlopen en de bestelling op tijd geleverd,ik ben zeer tevreden

Op tijd geleverd

Goed behulpzaam

Makkelijk om verschillende producten te vergelijken met je persoonlijk voorkeur. Eenvoudig te bestellen + heel vlotte levering.

Ditmaal verliep alles heel vlot en kon de levering gevolgd worden.

Gebruiksvriendelijke website . Vriendelijke en vlotte service in het callcenter . Daarna het toestel afgehaald in de winkel en nog een prijsaanpassing gekregen . Mijn volgende aankoop is 99% zeker weer bij Art en Craft .

De verkoopster nam ruimschoots de tijd voor uitleg over het toestel en ook voor de prijsaanpassing deed ze de nodige moeite . Ik bespaarde 30 euro op een bedrag van 279,90 euro . Mooi meegenomen .

Betreft de aankoop van een fototoestel: Even goedkoop als online, maar met zeer goede service.

geen enkel probleem nu niet en er voor ook niet. snel en correcte afhandeling.
Patrick

ben al langer klant zonder problemen maar deze keer is het echt misgelopen. had een diepvries +-10 dage restock en een next day delivery telefoon besteld.
geen van de 2 is aangekomen ook niet de next dat die wel in stock is
voor de diepvries weet ik niet wat er gaat gebeuren 'ze' zoeken een oplossing, had liever een refund gehad ; zij gaan toch niet kiezen voor een gelijk aardig product zonder mijn amen??

moeilijke comms en de tel hulp doet niet wat de rest doet???
Er werd me gezegd dat er steeds wordt gewacht tot de bestelling klaar is voor verschepen, maar indien ik iets anders kocht kon ik de telefoon er bijzetten en werd deze ook geleverd helaas wacht ik nu al 14 dagen e. betaal ik telefon zonder toestel!!

zeer aangenaam en betrouwbaar , reeds verschillende jaren klant en nog geen enkele keer teleurgesteld !!!

goed en op tijd

tot op heden geen enkel probleem gehad

Vorige week smartphone aangekocht, deze week had ik er problemen mee, maar deze zijn ongelofelijk opgevolgd. Dus uitstekende naverkoopdienst. Een aanrader daar te kopen.

Bestel op hun website en er stond bij dat het 1-2 dagen ging duren alvorens ik het product zou ontvangen. We zijn ondertussen 6 dagen ver en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik probeer te bellen naar hun klantenservice gaat de telefoon steeds uit. Op mijn mail reageren ze zelfs niet. Ik vrees dat ik verdere stappen zal moeten nemen. Wat een teleurstelling!

Wanneer ik bel krijg je een stem te horen waarbij je een taal met kiezen. Wanneer ik kies voor Nederlands blijft het bandje gewoon afspelen...Lijkt me op oplichterij!

Elke aankoop al steeds vlot verlopen. Ik koop de producten in de winkel. Brugsesteenweg Gent voor al mijn media en de rest, zoals deze stofzuiger in de winkel op de Kortrijksestw te Gent

Perfect en zo hoort het bij kwaliteitszaken

Met kop en schouders boven prijsconcurrentie. Geen bezuiniging op kennis👍🏼

de bestelling kon afgeleverd worden aan mijn huis. snelle afhandeling in de winkel. vlugge levering.

snelle levering, pakket goed afgeleverd

vriendelijke mensen. hebben kennis van toestellen.

Bestelling plaatsen gaat zoals gewoonlijk, artikel kiezen, betalen en dan begint blijkbaar pas de ellende... Maar artikelen vinden en betalen gaat goed.

Licht beschadigde pakket ontvangen, dag later dan verwacht aangezien product op voorraad was en voor 17:00 uur bestellen volgende dag in huis.

Magnetron besteld op 21 december. Volgens website voor 17:00 uur besteld morgen geleverd, artikel was op voorraad .Pakket is licht beschadigd ontvangen op 23 december, een dag na de verwachte datum. Aangezien dit een kerstkado voor een gezinslid was heb ik de verpakking niet geopend. Tijde ns uitpakken van de kado bleek dus de bovenkant van de magnetron enigszins ingedeukt te zijn. Hiervan (en van de verpakking) foto's gemaakt en de 29de (gezien de feestdagen) hiervan melding gedaan bij Art&Craft en netjes een ticket aanmaak-mail ontvangen. Ik zou binnen 24 uur antwoord krijgen.
Vervolgens niets meer van hen vernomen totdat ik op 4 Januari navraag heb gedaan over de status. Weer een antwoordmail ontvangen dat er een ticket is aangemaakt, weer zou ik binnen 24 uur antwoord krijgen.
Gewacht tot 10 Januari en dan maar gebeld. Volgens de dame had ik allang antwoord ontvangen maar jah ik had geen mail ontvangen ! Wel alle tickets maar waar het echt om ging, antwoord over mijn zaak, niet. Spam folder langs maar niets te vinden. Zij zou het doorspelen naar Dienst Retour afdeling die zouden mij dezelfde dag nog bellen.
Dat is niet gebeurd en vandaag kreeg ik een mail dat zij de eerste ticket al op de 30ste hadden afgehandeld en dat ik daarvan bericht had gekregen. Daarin staat dat deze niet als schade behandeld kon worden. Hierop heb ik twee vragen gesteld, ten eerste waarom kan deze niet als schade behandeld worden, ten tweede mag ik een keer de aangekaarte bericht lezen, immers ik heb deze niet ontvangen.
Het antwoord was voor mij verbijsterend : volgens hun voorwaarden moet je een schademelding binnen 24 uur aangeven. Gezien mijn situatie (kado) was ik natuurlijk te laat. Deze reden stond dus inderdaad in hun bericht die ik nu eindelijk heb mogen inzien.
Ik vraag nu retour aan maar gezien door de verlate communicatie met hun val ik buiten de 14 kalenderdagen, gezien ook hoe strikt ze hun eigen voorwaarden hanteren zonder enig blijk van coulance vermoed ik dat ze deze aanvraag niet zullen accepteren dus nu zitten we met een gedeukte nieuwe magnetron waar de leverancier gewoon zijn handjes vanaf haalt...
Erg jammer, dit zijn juist de gevallen waarbij een winkel daadwerkelijk hun klantenservice kan tonen, dit doet Art&Craft ook maar dan in negatieve zin.
Update : Verbazing alom : de beste mensen hebben geantwoord en inderdaad regels zijn regels en ik val buiten de 14 kalenderdagen om te retourneren. Het feit dat het komt omdat de communicatie niet goed is verlopen en daarom mijn aanvraag op coulance hebben geen respons gevonden.
Maar ze zijn de beroerdste niet : ik mag best de magnetron terugsturen maar ik krijg niet het gehele bedrag terug, want jah deze is dus beschadigd en daarom kunnen ze deze niet meer voor de volledige prijs verkopen. Mij hebben ze die natuurlijk wel voor de volledige prijs verkocht. Wat ik er precies voor krijg is onbekend, er moet een waardebepaling plaats vinden. Ik krijg wel als tegemoetkoming een 15 euro waardebon voor een volgende aankoop.... Alsof je hier nog iets vandaan wilt halen !
Hierbij maken ze hun eigen regels en letterlijk wetten aangezien ik als consument recht heb op een deugdelijk en schadevrije product. De schade kunnen ze niet verhalen bij het transportbedrijf aangezien ze vermoeden dat deze niet door hun is gekomen dus dan is er maar een optie over : het product was al beschadigd bij verzending, maar deze terugnemen nu ho maar !
Schandelijke manier van "service" verlenen, na tientallen jaren aankopen doen via webshops is dit de webshop die voor mijn part het dichts bij oplichters komt...
Als voorbeeld hun mail aangezien ze hierin aangeven dat zij eigenlijk zelf een beschadigd product hebben geleverd :

Zo'n voorval is nooit prettig voor iedereen. Wel moeten wij hier regels en grenzen in trekken.
Deze situatie gebeurt wel eens al is het voor kerst, een verjaardag, moederdag, ...
Wij vertrouwen erop dat de klanten ons ook op de hoogte houden van deze voorvallen en vooral op tijd.
Wij moeten dit tijdig melden bij de transportfirma. Als u dit op tijd zou gemeld hebben weet ik sowieso dat de transportfirma deze zou weigeren omdat de schade in de doos in het midden is en niet op de plek van de schade. Deze plek is ook extra beschermd door piepschuim. Moest dit op tijd geweest zijn zouden wij toch ingegrepen hebben en ons coulance getoond hebben. In dit geval is de retourstermijn overschreden, maar willen wij een uitzondering maken.
Wel kunnen wij niet het volledige bedrag terug betalen en zullen wij een waardevermindering moeten toekennen, aangezien wij dit ook niet als nieuw kunnen verkopen. Als ander voorstel willen wij ook een cadeaubon van 15€ toekennen voor een volgende aankoop.

Op 28 december een bestelling gedaan. Het artikel had een levertijd van 15 werkdagen. Na het bestellen was het product in bestelling. Nu na ongeveer 2 weken krijg je zomaar een terugbetaling van Paypal zonder enige reden of communicatie. Erg slordig als je zo met je klanten omgaat.

telefoon besteld via bol.com, deze was echter dubbel besteld, bol.com heeft contact met art en craft gehad om er zeker van de zijn dat de bestelling geannuleerd zou worden, dat hadden ze toegezegd, 2 dagen later hebben ze de telefoon toch verzonden... vervolgens heeft het bijna 1,5 week geduurd voordat ik hem binnen had, en omdat ze dat vervelend vonden zouden ze hun eigen koeriersdienst langs sturen om hem op te halen... (dat is het enige positieve in dit verhaal) nu zit ik al meer dan 2 weken te wachten totdat ze de retour verwerken!!!! ondertussen staat wel de betalingsverplichting! als ik hun mail krijg ik alleen maar te horen dat ze het druk hebben. en verder niets... inmiddels totaal dus al 4 weken bezig met ze...... en dat voor iets waarvan ze toegezegd hebben dat ze hem niet eens zouden versturen.....

product had niet verzonden moeten worden, dit hebben ze onlangs dat ze telefonisch toe hadden gezegd dit niet te doen... toch gewoon verstuurd....

ben nu ook al 2 weken bezig om te zorgen dat het retour verwerkt wordt bij hun, zodat ook de betalingsverplichting komt te vervallen, ook bol.com is met ze bezig, maar er komt gewoon geen reactie van hun ... ja de enigste reactie is "sorry we hebben het druk, probeer nog even geduld te hebben"

Scorekaart voor Art & Craft België