Gebruikers over webshop Art & Craft België
Review toevoegenIn het kortz ze zijn verrassend goed
Scherp geprijsd,
Zeer snelle levering.
Uiterst correcte afhandeling
Verrassend accuraat
De bestelling was makkelijk te plaatsen. Betaling was ook vlot te doen. Een echte aanrader!
VerzendingIk heb gekozen om het toestel zelf op te halen.
Amper een kwartier na m'n bestelling kreeg ik de bevestiging dat het product klaar stond.
De verkoper in de winkel ging graag met mij even mee naar buiten om m'n 55" TV in te laden.
Top!
Voldoende omdat de shop bij verre de laagste prijs had voor een tv die ik wilde en de empathische klantenservice. Het proces zelf, van bestellen tot afleveren, was minder soepel. Als ik hier nogmaals zou bestellen, dan wel met enige angst en beving.
VerzendingOnduidelijk bestelproces. In tegenstelling tot webwinkels als bol.com en Coolblue kreeg ik niet direct bevestiging van de betaling en het verdere verloop van het proces. Je moet dus een beetje hopen dat het goed komt.
Bij de verzending waren twee problemen: de voorspelde bezorgtermijn werd niet gehaald xen de twee producten werden op twee verschillende dagen bezorgd.
Klantenservice reageerde meestal snel. Reacties waren zeer empathisch. Goede intenties dus geen gebrek, maar het proces lijkt gewoon nog niet helemaal soepel te lopen.
Fantastisch snelle levering, website was functioneel en goed te noemen. Betaling met iDeal was snel en zonder problemen.
VerzendingRond 1600 de TV besteld, volgende dag om 9:30 precies was hij binnen.
Samsung UE 40J6200 Full HD LED TV hier gekocht.
Mooie prijs/kwaliteitsverhouding.
Overzichtelijke site en gemakkelijke bestelling.
Snelle levering, niets op aan te merken.
De categorieën op de website zijn wat slordig, maar uiteindelijk vind je toch waar je naar op zoek bent. De betaling loopt vlot.
VerzendingMijn product werd geleverd door Dynalogic. Alles was uiteindelijk mooi bij mij geraakt, maar de track & trace code werkte niet. Het duurde wel even eer het product verzonden werd.
We wisten al welke tv we wilden hebben (Samsung UE48JU6770U) en via tweakers kwamen we bij Art & Craft in België terecht, omdat ze daar bijna twintig procent goedkoper waren dan ergens anders. Zondag besteld en woensdag werd hij gebracht. Uitgepakt, aangesloten en 's avond konden we genieten van een haarscherp beeld en een uitstekend internet (Smart).
VerzendingDe bezorgings informatie is werkelijk uitstekend. Op elk moment van de dag zag je op de kaart waar de chauffeur was en hoeveel bezorgpunten er nog voor jou waren. De laatste mededeling (sms) was 'ik ben naar u onderweg en om 13.40 ben ik er'. Hij was er om 13.39. Te vroeg dus ;-)). Zo mooi heb ik het nog nooit meegemaakt
KlantenserviceNa de bestelling werd ik via e-mail perfect op de hoogte gehouden van de bestelling, afwikkeling en bezorging.
Goede en zeer duidelijke website en beschrijving van product en algemene voorwaarden. Maakte in eerste instantie zelf een fout met de betaling en ontving daarna een automatische mail om de betaling af te ronden. Super.
VerzendingOm plusminus 18:00u de bestelling geplaatst. De volgende dag al netjes rond de afgesproken tijd, de tv afgeleverd en dat was ook nog op de zaterdag.
KlantenserviceDoor mijn eigen schuld ging er iets mis met de betaling. Contact opgenomen met de klantenservice. Waren erg vriendelijk en namen de tijd voor je.
Vlotte bediening - bekwaam personeel - zeer scherpe prijzen - een aanrader voor iedereen !
VerzendingLevering zoals afgesproken, zelfs vroeger dan verwacht!
Overzichtelijke webshop met heel scherpe prijzen. Dit was mijn 2de bestelling bij hen, die is terug voortreffelijk verlopen.
VerzendingDe doos van het toestel werd in een net iets grotere doos verpakt. Levering was via Dynalogic en op tijd, incl track&trace pagina.
Overzichtelijk website met degelijke prijzen. De Roadtrip statief was overal €200,- echter bij Art & Craft €20,- goedkoper. De keus was snel gemaakt en werd netjes volgende dag afgeleverd. Top service en dat in combinatie met leuke prijzen/aanbiedingen! Im happy.
Wacht nu al meer dan 5 weken op,een reeds betaalde bestelling.
Bij navraag verstoppen ze zich achter de fabrikant, terwijl,elders het artikel overal voorradig is
Tja, daar hou ik mijn hart voor vast ... Wat en in welke staat ga ik uiteindelijk mijn bestelling ontvangen ,,,,
KlantenserviceHelemaal geen medewerking of tegemoetkoming mbt de uitblijvende levering ... Ik zou via site moeten annuleren en aan hen nog een schadevergoeding moeten betalen omdat zij hun verplichtingen niet nakomen en met mijn geld bank willen spelen ....
Na eerste contact via e-mail waar zeer snel antwoord op gekomen is, heb ik een bestelling geplaast. Levering werd geleverd zoals afgesproken. Er werd via Dynalogic geleverd.
Ik was al vaste klant in de fysieke winkel, en nu ook van de webshop!
Ruim assortiment aan scherpe prijzen. De fysieke winkels hebben ook een groot stuk van het assortiment beschikbaar.
Aangegeven levertermijnen zijn altijd correct.
KlantenserviceEenvoudig om na te vragen als een bepaald (niche-)item op stock was in de winkel. Goed bereikbaar, vlug antwoord.
Dit was niet mijn eerste bestelling bij Art & Craft, en na eerdere ervaringen wist ik dat ze betrouwbaar en vlot werken.
Dat was ditmaal niet anders.
De zekerheid dat er ook fysieke winkels zijn, geeft me nog meer vertrouwen dat ik in geval van aanspraken op garantie, ik bij een betrouwbare partner terecht kan.
Van de belgische webwinkels is dit zeker één van mijn favorieten.
Goederen waren niet in voorraad, maar via mail kon ik toch vlot gedaan krijgen dat de bestelling op mijn vrije dag geleverd werd.
KlantenserviceZeer vriendelijk en hulpvaardig bij het afspreken van een leveringsdatum.
Bij Art & Craft meerdere testkaarten in één keer besteld, dit is goed allemaal prima verlopen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding!
VerzendingGoed verpakt geleverd en zakelijk b.t.w. één dag later verrekend (geen extra actie benodigd). Nalevering 2e product zonder kosten, in één woord TOP!
KlantenserviceVerzoek de eerste kaart (in voorraad) direct uit te leveren meteen uitgevoerd.
Niet de eerste bestelling bij art&craft. Gewoon de beste prijs, makkelijk te vinden en vele mogelijkheden om te betalen.
VerzendingIk hab mijn bestelling in de namiddag geplaatst. Normaal doet de levering er toch 2 dagen over vanuit Nederland. Maar nee, de middag daarop werd er al geleverd, echt helemaal onverwacht maar top.
KlantenserviceNiets dan lof.
De website voldoet aan alle moderne vereisten voor het vlot afhandelen van al dat moderne speelgoed.
Bestelling op een vrijdagavond gedaan, zaterdagmiddag al thuis geleverd!
Correcte afhandeling; goede communicatie en snelle levering, aanrader!
Snelle levering
Snelle service en goede bezorging. Enkele vragen gesteld aan de klantenservice die direct werden beantwoord en de levering was conform afspraak.
VerzendingSamsung UHD TV, werkt naar behoren
KlantenserviceSnelle reacties op mijn mails