Aquatuning

Gebruikers over webshop Aquatuning

ik heb hier 15 stuks arctic P14 fans besteld, waarbij 1 het niet deed (doa). Na een RMA aanmelding werd mij gevraagd of ik een filmpje wilde maken van de defecte voor reclamatie bij de leverancier. Daarna is het (ondanks dat ik er 2 of 3x achteraan gemaild heb) stil gebleven.

Nogal dure verzending vanuit Duitsland naar Nederland. Zakelijk versturen wij pakketjes voor ongeveer de helft van de prijs.

Ben niet geholpen nadat bleek dat 1 fan het niet deed.

Mijn (negatieve) review bij Google werd verwijderd door Google omdat deze volgens Aquatuning frauduleus zou zijn.

Groot assortiment voor waterkoeling, goede informatie op productpagina's. Via mail goed op de hoogte gehouden van de status (gedeeltelijk in het Duits). Ook een B-Stock product (2e kansje) gekocht, beschrijving kwam overeen met ontvangen product, was eerder enkel geopend, geen schade aan product en compleet met accessoires.

Vlot verzonden en eerder geleverd als verwacht. Alles netjes ingepakt en goed ontvangen.

Ik heb een bestelling geplaats op de Nederlandse website van het bedrijf. Van deze bestelling heb ik nooit een (e-mail) bevestiging of iets dergelijks gehad, maar het factuurbedrag is wel meteen afgeschreven via hun payment provider. Via de contactgegevens op de Nederlandse website diverse malen contact proberen te krijgen, maar zonder resultaat. Uiteindelijk via de Duitse website contact gekregen met een medewerker. Communicatie verloopt moeizaam uiteindelijk is er wel bevestigd dat het bedrag is afgeschreven, maar ze weigeren terugbetaling. Enkel het verwijzen naar derden, in dit geval hun payment provider, gaat ze goed af. Mijn advies is om niet bij dit bedrijf te bestellen of in ieder geval pas te betalen na het leveren van de goederen.

Met de Nederlandse klantenservice is überhaupt geen contact te krijgen. Communicatie met de Duitse klantenservice verloopt moeizaam in de zin dat men problemen ontkent of afschuift op partners. Totaal geen wil om het probleem op te lossen.

Besteld, betaald en niets geleverd. Na een week van geen communicatie contact opgenomen, maar werd niet beantwoord. Vervolgens aan meerdere emailadressen mijn ongenoegen geuit waarop eindelijk antwoord kwam. Eindelijk onderdelen ontvangen, maar de flowsensor valt al na 2 uur gebruik al uit elkaar en ook nu weer geen communicatie mogelijk. Een lekkende flowsensor in je dure elektronica kan echt niet en mag niet voorkomen. De kwaliteit van de onderdelen in zeer onder de maat.

Pas na 4 weken de onderdelen ontvangen, maar dat heeft vele mailtje gekost. Ze waren zo gezegd de bestelling kwijt (foutje website), maar de betaling hadden ze wel geaccepteerd.

Niets zeggende mail of helemaal geen mail welke je stuurt. Het zijn dozenschuivers welke alleen op geld uit zijn, maar van service hebben ze nog nooit gehoord.

Duidelijke website, duidelijke progress updates via mail, snelle verzending. Eigenlijks niets op aan te merken.

2 Fan's besteld met 30% off, bij het product op de website stond: ready for shipment, delivery time 2-4 days. Vervolgens na bestellen niks meer gehoord, toen een mail achteraan gestuurd. Vervolgens bericht ontvangen met hierin dat ze het product helemaal niet op voorraad hebben. Dus kan dus nog wel meer dan een week duren.

Slechte verzending, ze zeggen dat ze iets op voorraad hebben vervolgens hebben ze het niet op voorraad

Er staat wel Nederland achter aquatuning maar het is geen Nederlands bedrijf, let hier op

Makkelijk te bestellen, fijne webshop. Erg leuk dat je vanaf bepaalde bedragen cadeautjes mag uitzoeken! Kreeg zelfs een klein zakje gummi-beren er bij.

Goed verpakt verzonden. Spullen komen uit Duitsland via GLS, en die lijkt pakketbezorging stelselmatig over het weekend heen te tillen. Ik kreeg binnen 24 uur bericht dat het verzonden was, maar het duurde vooralsnog bijna een week voordat het daadwerkelijk was afgeleverd. Kan Aquatuning weinig aan doen, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Ik moest helaas concluderen dat er een klein maar cruciaal onderdeeltje ontbrak uit de set die ik had ontvangen. Direct de klantenservice een mailtje gestuurd (berichten via het webformulier op de website lijken niet beantwoord te worden), en kreeg binnen 24 uur reactie dat ze het na gingen sturen. Helaas verliep ook dat via GLS en duurde het bijna een week, maar ik kreeg netjes een heel montagesetje opgestuurd van Aquatuning.

Mijn bestelling was zoek geraakt bij GLS. Na het plaatsen van mijn initiele review heeft aquatuning NL direct contact met mij opgenomen en het product nogmaals verstuurd.

De mails die je krijgt zijn een beetje misleidend. Na je bestelling krijg je een mail van het Duitse Aquatuning met de tracking code en contactinformatie indien het product niet aankomt. Mocht je problemen hebben dan kan je het beste gewoon de Nederlandse Aquatuning benaderen. Zij reageren snel, in tegenstelling tot hun Duitse collega’s.

Ondanks de slechte reviews over Aquatuning, toch het risico genomen en bij Aquatuning besteld.
Mijn bestelling is correct geleverd. :-)
Wat wel voor verbetering vatbaar is: De website is een mix van Nederlands en Engels. De factuur is Duitstalig.

Mijn bestelling is correct en op tijd geleverd. Inclusief correcte tracking info. Met alleszins redelijke verzendkosten van 4,00 Euro via GLS - Economy.

Komen gemaakte afspraken (diverse) keren niet na. Gewoonweg waardeloos. Ik had, toch wel met enige spoed, een bepaald product nodig. Echter was dit product nergens te krijgen behalve bij Aquatuning (helaas).

Dus een bestelling geplaatst op de website van #Aquatuning op 18 oktober j.l. Vervolgens een email gestuurd en daarnaast ook het contactformulier op de website ingevuld of snelle verzending mogelijk was, omdat er toch spoed bij geboden was.

Vervolgens de dag erop (19 oktober) een email retour gehad dat het die dag nog verstuurd zou worden via GLS (die tegenwoordig vrij snel levert). Dus naar alle waarschijnlijkheid zou het nog voor het weekend binnen komen. Mooi.

Nou uiteindelijk bleek dat gewoonweg lariekoek. Het trackingnummer van GLS bleef vervolgens op de status "Die Paketdaten wurden im GLS IT-System erfasst; das Paket wurde noch nicht an GLS übergeben" staan (en nu nog altijd). Ook contact gezocht met GLS, maar die geven duidelijk aan dat het pakket nooit is afgegeven en/of opgehaald is. Zucht.

Ik begon inmiddels vrij "geirriteerd" te raken, maar kon het nog wel begrijpen. Immers zijn we allemaal menselijk, toch? Ik had zaterdag (21 oktober) hier al een email over gestuurd en kreeg hierop maandag (23 oktober, aan het einde middag) een reactie op terug. Aquatuning wilde nog een dag wachten of er verandering zou optreden met de tracking, zo niet, dan zouden ze het opnieuw versturen de dag erop.

24 oktober nog niks opnieuw verstuurd door Aquatuning. Wel weer een email (wederom aan het einde van de dag) met een standaard reactie waar men niks aan heeft. Vervolgens 25 oktober weer een reactie van Aquatuning dat het die dag opnieuw verstuurd zou worden met UPS om de levering te "bespoedigen". En dat ik de trackingcode "straks" zou toegestuurd krijgen.

Uiteraard de 25e geen trackingnummer gehad. Dus er is totaal niks verstuurd, dit in tegenstelling dat het wel degelijk beloofd was dat het verstuurd zou worden diezelfde dag. Maar ja, ze liegen blijkbaar bij Aquatuning gewoon hun klanten voor om ze "stil" te houden.

Zojuist kreeg ik, naar aanleiding van mijn "niet-zo-vriendelijke" email van de avond ervoor, het trackignnummer van de UPS-verzending...

En wat denk je? Er is gewoon helemaal niks verstuurd de 25e! Want het trackingnummer staat niet eens in het systeem van UPS. Dat wil dus gewoon zeggen dat het vandaag pas aangemeld is en de verzending niet eens is opgehaald. Echt gewoon een waardeloos bedrijf is dat Aquatuning.nl.

Ook al een email gestuurd naar het hoofdkantoor in Duitsland, maar daar wordt ook niet op gereageerd. Blijkbaar kennen ze het woord klantenbinding daar dus absoluut niet, laat staan dat hier sprake is van "Deutsche pünktlichkeit".

Aquatuning.nl/.de/.co.uk/.it of wat het ook mag wezen... Voor mij nooit meer in ieder geval.

Eerste verzending was, volgens Aquatuning, "kwijtgeraakt". Van dit verhaal geloof ik dus echt helemaal niks van, naar aanleiding van alles.

Vervolgens wordt er afgesproken om te versturen met UPS 24/25 oktober, maar ook dit gebeurt niet. Al met al, wordt deze categorie ook derhalve met "Waardeloos" beoordeelt.

Je word telkens aan het lijntje gehouden bij Aquatuning. Elke keer wordt er iets toegezegd om de klant "stil" te houden. In de volksmond noemen wij dit gewoonweg "liegen", maar waarschijnlijk heeft Aquatuning hiervoor een ander woord.

Ook worden emails naar het hoofdkantoor, te Duitsland, totaal niet beantwoord. Men krijgt serieus de indruk dat ze geen zin meer hebben om te werken. Misschien dat dit een voorbode is van een faillissement? Het zou mij niet verbazen, na mijn ervaring(en) hoe men bij Aquatuning omgaat met klanten. Te bizar voor woorden...

Pro's:
Goedkoper dan de concurrent.
Grote voorraad.

Con's:
60% van de site is niet vertaald naar het nederlands.
extra betalen voor een snellere bestelling maakt geen verschil voor de snelheid.
klantenservice neemt niet op aan de telefoon, maar reageren wel op reviews.
een te groote selectie van producten dat de werknemers niet 8 dezelfde buizen kunnen sturen.

Mijn verhaal:
Ik wilde gaan beginnen met hardline watercooling.
ik kon 2 grote sites vinden daarvoor, aquatuning en een andere site.
jammergenoeg heb ik voor aquatuning gekozen omdat die in totaal 15-20 euro goedkoper waren, met maar 1 dag langer verzend tijd volgends de site.
nadat ik alles had opgezocht koos ik de optie om het diezelfde dag of de volgende dag te laten verzenden.
dit was zondag avond dus dan neem ik aan dat het maandag verzonden word.
45 minuten later bedacht ik me dat ik dingen vergeten was die minder belangrijk waren, mijn fout niks aan te doen, dus ik had een nieuwe bestelling gepaatst maar dit keer met de goedkoopste verzending.
maandag ochtend om 7 uur was de status van allebij mijn orders al op "word gepakt" gezet dus dat vond ik heel snel aangezien ik had verwacht dat dat ergens in de middag pas ingepakt zou worden.
jammer genoeg stond het 2 dagen laten nog steeds op "word gepakt".
Ik bel de klantenservice of alles goed is krijg ik dit te horen "ja meneer, ik kan verder ook niks meer zien dan dat u kunt zien",lekker waardeloos dus om te bellen.
even later kreeg ik een bericht dat 1 pakketje was ingepakt en verstuurd.
dit was mijn 2e bestelling die met de goedkoopste verzendoptie was betaald.
dus ik ging er vanuit dat het dan met het echte vervoeren te maken zou hebben en dat mijn 1e bestelling nu ook echt ingepakt zou worden.
3 uur later was mijn andere bestelling waar ik dus extra voor had betaald eindelijk ingepakt.
ik zou een tracker krijgen kort nadat mijn pakketje verzonden zou zijn.
1 dag later had ik nog niks.
ik wil de klantenservice weer bellen maar die kreeg ik 3x niet aan de lijn.
dus ik heb een mooie slechte review geschreven en misschien 10 minuten later werd ik gebeld "ik zie dat u een slechte review heeft geschreven, laten we het even in orde maken want ik heb die trackers al wel".
het maakt ze dus niks uit dat ik 3x heb gebelt maar het maakt ze wel uit dat ik een slechte review schrijf.
guess why im doing it again.
ik had netjes de trackers gekregen met een verontschuldiging.
2 daagjes later kreeg ik mijn pakketjes tegelijk binnen.
alles compleet, netjes ingepakt.
dus ik ga aan de slag met de buizen buigen.
kom ik erachter dat 2 buizen een ander formaat zijn dan dat ik had besteld waarvan 1 zelfs een ander materiaal is.
dus mijn siliconen buigveer past er niet in en dus heb ik er niks aan.
en als het formaat van de buis niet goed is is de kans groter dat het gaat lekken.

zie verhaal hierboven om te lezen hoe slecht de verzending is.

zie verhaal hierboven om te lezen hoe slecht de klantenservice is.

27-01-2017: Site is op zich wel mooi verzorgt, En alles is goed te vinden,Bestelen gaat ook heel makkelijk en zo ook de betaling online,Minder wordt het al gauw als je na 2 a 3 dagen nog geen bericht hebt van een tracking&trace info, 30-1:Heb ik 2 keer gemaild of ze al wat wisten, Beide keren geen reactie, 31-01: Weer een mail gestuurd met deze keer in de tekst dat ik hiermee geen goede shop review kan geven bij Tweakers.net , Maar daarna ben ik toch eens maar die club gaan bellen, Daar kwam iemand die vertelde dat het onderdeel pas na 8 a 9 weken beschikbaar was(Had misschien zelf niet op gelet op de beschikbaarheid tijdens aankoop, Zo lang kom ik niet wachten om dat ik meerdere dingen had besteld, Hij kon dat product wel laten vervalen en de rest alsnog uitzenden, En het bedrag terug storten, Was gister 31-01, 01-02 Nog niets binnen, Bestel status staat nu pas op "Gepakt" Ik vermoed dat dit pas volgende week binnen komt,
Geld van de het onderdeel dat niet op voorraad was is pas 08-02 gestort.
Ik heb na een week wachten de rest laten cancelen, Op dat geld kan ik waarschijnlijk ook nog 2 weken wachten.

Dit is dus echt de laatste keer dat ik iets bij hun bestel.

Klanten service via mail is waardeloos, Pas na 3e bericht antwoordt gekregen nadat ik vermelde dat dit geen goede shop review gaat worden bij Tweakers.net,
Voor het antwoord kwam had ik al naar de service desk(NL) gebeld, Alwaar ik verder wel goed ben geholpen.

Helaas al 2 weken (4-12 besteld) aan het wachten op een aerocool dreambox maar omdat ze bezig zijn met hun magazijn te verhuizen heb ik nog steeds geen bericht van verzending terwijl hij wel op voorraad is.

Edit (15-12) Mail gekregen dat het pakket is verstuurd :)

Gebeld naar de servicedesk (+31 (0) 53 - 5361947 ) en kreeg een vriendelijk persoon aan de lijn, die kon mij vertellen dat hij vandaag of morgen (12-12) verzonden word, dit is helaas niet het geval. tot op heden ben ik nog aan het wachten dat hij verstuurd word. (14-12)

Eenvoudig bestelling te plaatsen, duidelijke website, uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijzen. Aquatuning is vooral bekend in Duitsland en staat daar goed aangeschreven. M.b.t. klein spul zoals stekkers, connectors heeft ook deze winkel moeite om de scherpe levertijden te halen, maar niet buitengewoon.

Verzending: uitstekend verpakt.

Deze is uitstekend, bestelling betaald met ideal, maar geen bestelnummer. Geld werd teruggestort, opnieuw besteld en alles is goedgekomen!

slechtste site ooit!!!!!!!!!!!!! niets op bestellen,en als je eens wil bellen nemen ze niet op (bestelling nog steeds niet binnen)

binnen 1 dag binnen ?????? je kan beter zeggen binnen 1 Week binnen (23-05-2016 bestelt 01-06-2016 nog steeds niet binnen)

als je ze eens nodig hebt nemen ze niet op en waardeloos

Ben vaste kant bij deze zaak en heb er geen klachten over!
Ik krijg sterk de indruk dat alle ander Tweaker die deze zaak beoordelen vaste klant zijn bij Highfolw of mederwerks zijn ofzo ;)

Het duurt meestal 2/3 dagen als je voor verzenden via GLS kiest.

Het kan ook met DHL als je dat wil.

Waarom zo een zaak met zeer scherpe prijzen zo de grond intrappen, nee van mij krijgen ze 3 x 5 sterren prima zaak!

Het duurt meestal 2/3 dagen als je voor verzenden via GLS kiest.

Het kan ook met DHL als je dat wil.

Ik heb 1 keer een probleem gehad dat ze verkeerd leverde maar ben niet moeilijk gaan doen voor een paar euro.
Alle ander keren stuk of 8 keer is alles prima verlopen net als altijd.

bestelling te.laat geleverd.
ik heb woensdag contact gehad met aquatuning,
16:15u als ik nu zo een bestelling plaat wordt die dan vandaag nog verzonden?
antwoord als u de aquatuning prime gls pakt met verzenden word het vandaag nog verzonden en heeft het het donderdag in huis.
ik bel een half uur later, meneer u bestelling word morgen pas verzonden,
de levering zal vrijdag plaatsvinden.(wat dus al niet de afspraak was).
vrijdag nog steeds geen track and trace gegevens gekregen.
dus dacht bel aquatuning maar weer.
die gaven mij de parket gegevens, maar het parket was nog steeds bij gls duitsland. maar die zijden me dat het parket pas maandag of dinsdag word uitgeleverd. (wat volgens hun normaal zou zijn) 2 dagen levertijd uit duitsland.
dus ik bel aquatuning weer, toen zijden ze in eens dat ik ups moet pakken als ik een sneller levering wilde hebben.
wat dus nergens over gaat.
ik bestel in iedergeval nooit meer bij aquatuning

te laten levering!
aquatunig zegt veel maakt niks waar.
en wil de klanten dan ook nog voor gek verklaren.

aquatunig zegt veel maakt niks waar.
en wil de klanten dan ook nog voor gek verklaren.

Blijf van deze winkel weg en bestel bij highflow.nl daar weten ze wel hoe het moet.

Doet absoluut geen moeite om zijn mails of telefoon op te nemen, had iets besteld en moest daar nog iets aan toevoegen achteraf. Geen antwoord op mails, telefoon wordt gewoon niet opgenomen (30 keer gebeld over 3 dagen).

De eerste order werd ontvangen maar de 2de order blijft op de status "wordt ingepakt staan"

Na 1 week heb ik dan gedreigd deze order te annuleren, kreeg ik na 15 mails versturen naar 6 verschillende collega's uiteindelijk een kort antwoord "" Hi,

the refund will be return during this week.""

De order status is nog steeds niet veranderd.
Geld nog steeds niet ontvangen.
Telefoon blijft gewoon rinkelen, geen kans om daar iemand aan de lijn te krijgen.

Moest ik 0 sterren kunnen geven had ik die gegeven bij klantenservice.

Dit heb ik nog nooit meegemaakt in 15 jaar en ik ben iemand die heel vaak via internet bestel.
Goeie raad blijf hier weg.

De site is overzichtelijk en makkelijk te overzien. Ik ging voor een kelvin en een hawaii voor mijn 290x. Makkelijk zat om de spullen bij elkaar te zoeken.

En daar ging het mis. Op 3-6 laat besteld, maar volgens de site heb je je pakket binnen 3 dagen in huis als je met paypal betaald. Het is nu 9-6 en het pakket is nog niet eens verzonden. De betaling via paypal is instant, maar volgens de site was de betaling bij hun pas op 5-6 binnen....

En daar falen ze al helemaal hard. 2x hun contactformulier ingevuld, geen reactie. Pas toen ik er een boze mail achteraan stuurde met de mededeling dat ik een antwoord verwachtte of ik zou mijn order cancellen, kwamen er een reactie uit: "hi, we will ship your order today" Dat is alles. En als het dan nog eens waar was geweest, nope....Nog steeds loopt er iemand verdwaast, dronken rond in hun magazijn...op zoek naar mijn onderdelen...Als het vandaag niet verzonden wordt met een excuusmail, gaat de order fijn niet door .Zat anderen die de order wel serieus willen behandelen.

Ik bestelde bij Aquatuning een voledige serie van waterkoeling stukken om mijn nieuwe pc te koelen. Buiten de duitse beschrijvingen ging dit heel vlot.

De verzending (iets duurder) gebeurde met UPS en 2 dagen na dat ze de betalingen hadden ontvangen, met overschrijving, al in huis! Zondag betaald, woensdag verzonden en donderdag in huis!

Scorekaart voor Aquatuning