Gebruikers over webshop Tandenborstel.com B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebshop met prima overzicht en waar nodig extra uitleg. Ook het complete assortiment van Interprox. Perfect!!
Verzendingmet een dag in huis met DPD en dat in deze drukke corona-tijd. (jan-2021)
AlgemeenJe kunt een goed vergelijk maken tussen de verschillende tandenborstels omdat de specificaties overzichtelijk weergegeven worden. Zelfs op de site van Oral B zelf werd het me niet duidelijk.
De prijzen zijn lager dan elders, het bestelproces verliep soepel en de borstels werden heel snel een goed verpakt geleverd.
Zeer snel.
AlgemeenHelder overzicht, goede keuze en prima prijs. Ik was aan het shoppen voor een tandenborstel voor mijn dochter. Op andere sites kwam ik niet tot een helder overzicht van alle verschillende uitvoeringen. Op deze site is me dat gelukkig wel gelukt.
VerzendingEen tandenborstel besteld, was de volgende dag bezorgd. Toen nog een keer twee items besteld, waarvan bleek dat er 1 in backorder was. Beide items gaan dan wachten voordat het verstuurd wordt.
KlantenserviceÉén item was beschadigd, er is na snel contact met de klantenservice kosteloos meteen een nieuwe verstuurd.
Prima aktie, zo zie ik het graag.
AlgemeenSnel verzonden, zondagavond besteld. Dinsdag in huis.
Goede prijs/kwaliteit, beter dan de aanbiedingen van de grote winkelketens.
AlgemeenDuidelijke site, ruime keus aan artikelen. Prijzen zijn zeer goed, in het verleden al eens besteld maar nu voor mijn dochter.
VerzendingProducten was binnen werkdag verzonden, was zelf te laat voor nog dezelfde dag verzenden. Netjes een track & trace gekregen. Helaas was door de drukte PostNL wat vertraagd maar vandaag word die dan afgeleverd.
KlantenserviceDaags na track & trace code, werd er vanuit de klanten service gemaild dat mijn pakket vertraagd was. Waar de volgende werkdag een bericht kwam van postnl dat die bezorgd word.
Met de huidige situatie rondom het bezorgen, vind ik dit wel netjes vanuit hun
AlgemeenScherpe prijzen, duidelijke website, snelle verzending, goede verpakking. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.
VerzendingDe producten zaten in een mooie stevige verpakking (kartonnen doos) die precies door de brievenbus past, dus je hoeft er niet eens thuis voor te blijven.
AlgemeenIk heb vaker bij ze besteld, voor de eerste keer een review. Scherpe prijzen, goede service, 's avonds besteld en de volgende dag binnen. En nog wel in de week van black friday. Verder geen op of aanmerkingen.
AlgemeenNa producten te hebben vergeleken, bleek het model naar keuze verreweg het meest voordelig bij tandenborstel.com. Aangezien de verkoper voor het gebruik niet uitmaakt, meteen gekocht. Keurig in 2 dagen bezorgd in een erg herkenbare doos.
VerzendingKeurig verpakt met voldoende lucht zakjes, al zit de borstel natuurlijk al in piepschuim. Mag dus zelfs kleiner en compacter. Hoeken waren onbeschadigd, dus netjes overgekomen.
AlgemeenDe site is overzichtelijk en het bestel proces was, zoals je mag verwachten in deze tijd, gemakkelijk. Goede verzend opties incl briefenbus pakketje, wat voor mij goed uit kwam.
VerzendingProducten snel geleverd en door een brievenbus pakketje hoefde ik ook niet thuis te zijn.
Algemeenalles netjes volgens afspraak geleverd en goed verpakt en niet duur. john peters tot de volgende keer.
Verzendingalles netjes volgens afspraak geleverd en goed verpakt
AlgemeenPrima website, had wellicht iets overzichtelijker gekund op de mobiel. Ik wist ongeveer wat ik zocht, na beetje zoeken naar tevredenheid de tandenborstel kunnen vinden.
Verder gewoon soepel proces vanaf de winkelmand tot en met betaling
Op tijd geleverd, keurig verpakt
AlgemeenWebsite werkte handig en vlot. Spullen zijn goed verpakt en snel geleverd.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. En netjes een track and trace code.
Geen ervaring met de klantenservice, alles is naar behoren geleverd. Geen klachten dus.
Een setje opzetborstels en navullingen voor mijn Braun scheerapparaat gekocht.
Gewoon een nette prijs.
AlgemeenGoede prijs voor opzet tandenborstels. Zeker vergeleken met de gangbare winkelprijs en je hoeft er de deur niet voor uit.
VerzendingIdeaal dat Tandenborstel.com de fabrieksverpakking opent en zodanig opnieuw verpakt dat ze door de brievenbus kunnen.
AlgemeenGoede prijs en een snelle levering. Over klantenservice kan ik nog weinig zeggen gelukkig, maar overige reviews waren ook lovend. Kan een Bol.com nog wel wat van leren.
Algemeenprijs was prima, even een probleem met de bevestiging van de koop. Maar verder goed geholpen
VerzendingPost was te laat en zou op zaterdag leveren toch niet Maar daar kan de afzender niks aan doen
een echt prettig mens en geen stom bandje aan de lijn is altijd fijn!
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website. De prijs van het gekochte product was interessant. De dag nadien in huis.
VerzendingDaags nadien geleverd
AlgemeenGroot aanbod aan scherpe prijzen. Alles voor een perfect onderhoud van het gebid. Snelle levering en goede contacten
VerzendingSnelle levering.
KlantenserviceNa contact met hun klantendienst (bestelling van onvolledig geleverd) dag nadien reeds ontbrekende stukken geleverd. Super snel. Bedankt
AlgemeenVlotjes, vriendelijk, correct, snel. Ik ben dus een tevreden mens. Meer moet dat niet zijn!
VerzendingTja wat kan je over een oplader van een elektrische tandenborstel zeggen? Dat hij doet wat hij moet doen.
AlgemeenMakkelijk zoeken in het uitgebreide aanbod, bestellen is eenvoudig (account maken niet verplicht) en supersnel verzonden.
VerzendingZelfde dag verzonden, dag later in huis. Top!
AlgemeenIk heb voor deze winkel gekozen omdat zij als 1 van de weinigen een losse body hebben/hadden voor mijn tandenborstel. Ik vind het zonde om alles nieuw te krijgen terwijl maar 1 ding stuk is (lader, klokje werken nog, die 4 meegeleverde borstels heb ik ook nog wel)
De site zelf, werk snel en is overzichtelijk. Productinformatie is uitgebreid. Veel verschillende betaalmethoden
Pakket was netjes verpakt, de doos had wel kleiner gekund, er zaten nog best wat van die luchtzakjes in om de boel een beetje netjes te houden. Kleinere doos, minder van dat spul, minder plastic bij het afval -> profit